Drumul e naspa... mai naspa ca la noi...
Drumul e naspa... mai naspa ca la noi...
cool...
![]()
nu, nu mi-e somn.
vroiam doar sa ma laud pt noul emoticon adaugat ![]()
cool...
cool..., mie imi e somn ![]()
insa am descoperit ceva foarte interesant!:
Marxisti, bolsevici, comunisti, anarhisti, antifascisti - UNITI-VA!
, in caz ca nu v-am "convins", uite ce poza cool va ofer:
@dee, fugi cat mai poti din Cluj!
nu, nu mi-e somn.
....vroiai doar sa faci pe interesantul.sau poate te-ai gandit la mine cu acest emoticon
![]()
Lasati vrajelile astea emo si salvati planeta!
Bai ce naspa ma simt... si mai am pana la 3...
dica10
Bai ce naspa ma simt...
Fiecare se simte asa cum e
E nasol marus in zilele in care e la lucru.
Mrus e nasol de obicei.
nasol esti tu mah!
asculta asta http://www.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY...feature=related
eu o am pe repeat...
nasol esti tu mah!
asculta asta http://www.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY...feature=related
eu o am pe repeat...
http://www.youtube.com/watch?v=MGYVxeQ4Xfg...feature=related
wtf???
Adrian: Mai bine pui cãscatul la semnãturã.
Am dormit de la 6 pana acum... si o sa ma culc la loc...
P.S. Azi am luat inca 2 bucati de Coelho - Veronika se pregateste sa moara si Vrajitoarea din Portobello. Am inceput cu ultima care, ca de obicei, m-a captivat inca de la inceput.
P.P.S. Am o rugaminte: in magazinele stupide numite Diverta nu au decat 3 carti de Rushdie, asa ca daca stiti de unde pot sa comand on-line si sa am de unde alege (nu, nu vreau Versetele Satanice) v-as fi recunoscator.
www.polirom.ro
si daca ai rabdare uita-te la oferta speciala, ca de multe ori le baga reduse cu 30%
cand le comanzi cam pe toate odata conteaza ![]()
iti recomand, "Pamantul de sub talpile ei", "Harun si marea de povesti". "Rusinea" nu prea mi-a placut.
Mersi frumos Carmina ![]()
E foarte tare oricum. La Polirom, Rushdie e in medie cu 20 de lei mai ieftin decat la Diverta. Morala? Nu faceti ca mine! NU CUMPARATI CARTI DE LA DIVERTA!
LE: "Pamantul sub talpile ei" voiam sa-l iau azi. Doar ca apucasem sa cumpar Coelho + o carte despre lagarul de la Auschwitz (total 94 lei) iar "Pamantul..." costa 65 de lei... Problema mare a fost cand i-am cerut fetei de la magazin o carte noua (ele vin de obicei in tipla - asta era desfacuta si cu 2 pagini indoite aiurea, iar la banii aia macar sa fi fost noua). Fata aia mi-a spus senin ca nu stie de unde sa ia una noua, dar mi-a recomandat cu caldura stiva de "Versete satanice"...
Eu le-am luat de aici:
Recomand "Copiii din miez de noapte", "Furie" si "Harun ...".
NU recomand "Ultimul suspin al Maurului".
N-am apucat inca sa citesc "Rusinea" si "Pamantul ....", le voi citi saptamana viitoare.
Ha! La Polirom "Copiii din miez de noapte" e la reduceri. La fel si "Baudolino", de Eco. Eu zic sa te grabesti si sa le iei pe amandoua.
a si vezi ca oferta e pe o sapt, daca o ratezi acum, ai rabdare ca in 3-4 sapt iar e la reducere ![]()
"Pamantul..." costa 65 de lei...
Vad ca la Polirom e 42.
Bine ca ma tineti de vorba si mie imi incepe Masters of Horror - Întoarcerea (sua, 2005, horror) (12) (reluare), e cu zombie.
Am luat "Copiii din miez de noapte" si "Pamantul...". Interesant mi s-a parut faptul ca livrarea prin Cargus costa 26 de lei in timp ce prin Posta Romana 4 lei, ambele avand ca durata 5 zile.