pai da, ca vin de la Iasi
. vin si mai repede de 5 zile. eu am luat mereu prin Posta Romana
pai da, ca vin de la Iasi
. vin si mai repede de 5 zile. eu am luat mereu prin Posta Romana
Ce aiurea... iar mi-e somn... cronic ![]()
![]()
![]()
Abia astept saptamana viitoare... pe langa faptul ca lucrez de acasa (sper) si ma trezesc la 14.00, imi vin si cartile! ![]()
Viata e frumoasa! Nu acum, dar in general asa...
Mrs... am priceput ca te-ai apucat de citit ca sa-ti dai restanta la BAC la romana. Dar nu mi se pare deloc amuzant ca la editura x e mai ieftin decat la editura y. Esti de o banalitate nemaipomenita.
Nu e ma vorba de BAC, dau Capacitatea, poate reusesc sa ma inscriu si eu la liceu. Faptul ca tie nu ti se pare amuzant nu stiu ce e numai problema ta. Probabil ai o viata terna si usor trista, poate cu unele accente emo, si cauti amuzament pe net. Oricum, nu-i bai, o sa cresti si tu candva ![]()
Mah, din pacate nu prea mai am timp sa intru pe net tocmai pentru ca am o viata intensa, nicidecum trista. Numai ca atunci cand intru si vad ca ai transformat topicul asta intr-o claca... plm, ma distram inainte p-aici... acum vad ce ai mancat, cat de somn ti-a fost, ce carti ai citit... viata ta e tot un fel de "lua-te-as la misto"?
Nu chiar, dar dat fiind ca timpul imi permite sa intru pe net, chiar si de la birou, de ce nu?
Ti-am mai spus eu tie, despre ceea ce vorbesti cel mai mult aia iti lipseste. Tu vorbesti aproape exclusiv de viata sexuala si viata intensa (?). Concluzia? Eh... lasa mah, iti trece.
... acum vad ce ai mancat, cat de somn ti-a fost, ce carti ai citit ... viata voastra (inclusiv a aradeanului ala, rasuflat) e tot un fel de "lua-te-as la misto" ?
Bine Staniciuu ! X10!!!
Btw, astia doi BANATI (moaaamaaa cat de CACANIE-i culoarea asta, misto
) cate o saptamana sau doo pentru fiecare popvestioara stupida (insipida na , daca va suna mai friendly) pe care ne-o indeasa in ochi despre mancare, somn sau cola fara lamaita ... baaaa, nu ne intereseaza ca ati suferit de foame in Somalia aia unde v-ati facut gradinita&primara ... faceti mistouri misto sau stati acasa, plm.
Btw 2. De ce dracu nu ne povestiti MA, tot aici, si sentimentele ce va trec atunci cand stati pe buda sau cand vi-o luati la lalala (bip!) ...enough cu offtopicul ca ne-ati creat (deja) senzatii de plictis cronic.
1)
- corect, daca e sa generalizam.despre ceea ce vorbesti cel mai mult aia iti lipseste
2)
- vorbesc despre viata sexuala in general, la fel cum fac multi altii- mi se pare un subiect pe marginea caruia merge sa faci misto. Viata mea intensa am amintit-o intr-o singura postare pentru ca tu ai sugerat ca as avea o viata terna . Tu, in schimb, iti expui trairile p-aici, esti plictisitor cu majuscule.vorbesti aproape exclusiv de viata sexuala si viata intensa
3) Avand in vedere ca pui melodii de dragoste p'aici precum si faptul ca ai bombardat lumea cu titluri de carti, plecand de la punctul 1) pe care tu l-ai adus in discutie, pot trage concluzia ca duci lipsa de afectiune si ca esti incult.
O zi buna!
3) Avand in vedere ca pui melodii de dragoste p'aici precum si faptul ca ai bombardat lumea cu titluri de carti, plecand de la punctul 1) pe care tu l-ai adus in discutie, pot trage concluzia ca duci lipsa de afectiune si ca esti incult.
O zi buna!
AI DREPTATE! ![]()
Acu'.. fara suparare! Topicul asta a inceput sa semene cu jurnalul emo-ului.
"Am mancat azi 2 mici ca mi-a fost pofta". "azi am fost la pescuit si nu am prins nimic". 'e ora x si eu nu dorm.. ce naspa ca nu dorm". " am mai citit o carte. daca se pune si abecedarul, o sa fie a doua. cartile sunt cool. o sa ma apuc sa citesc si o sa plictisesc pe toata lumea cu titlurile cartilor pe care vreau sa mi le comand". "a trecut Stanici pe forum si mi-a tras un capac. il urasc. o sa ma razbun si o sa ii spun ca nu face sex indeajuns de des". Fi-v-ar isignele ale dreaq!
Re`ti ai dreaq :biggrin:
plec la pescuit imediat in plm. :biggrin:
@joga
....BAFTA.
Sa ne spui cum a fost. Ma intereseaza starea vremii, tipul de scule pe care le-ai folosit, ce ai prins, ce ai mancat, daca poti sa ne faci o descriere in detaliu a peisajului ar fi superb. Pe langa asta, daca esti bun, sa ne expui intr-o compozitie de 50-60 de cuvinte cam ce stari sufletesti te-au incercat de-a lungul acestei extraordinare fapte pe care te pregatesti s-o faci.
Acu', serios.. chiar crezi ca intereseaza pe cineva ca te duci tu la pescuit?
Ia sa ma apuc si eu: "Ma duc sa iau niste acte de la un client care o sa se imprumute de 25000 CHF apoi ma intalnesc cu cineva pe care nu il cunosc decat telefonic si care vrea sa isi refinanteze doua credite apoi ma duc la o firma sa le explic angajatilor de acolo ce inseamna broker de credite apoi ma duc la un alt client sa iau o completare la un dosar apoi ma duc la birou sa fac niste calcule la diferite banci. " Interesant, nuuuu?!!
Mah, acu' tot serios si fara suparare.
Asta e un topic despre off-topic, mistouri si alte prostii. Daca nu te simti luat la misto sau nu te atrage topicul ai dreptul constitutional de a alege sa nu citesti. Nu te forteaza nimeni sa citesti sau sa scrii in topicul asta. Tocmai pentru ca AICI SI DOAR AICI off-topicul este permis, pot sa scriu despre mers la pescuit, despre titluri de carti, modalitati de a praji o pulpa de pui sau cu ce adidasi ma incalt.
Repet, daca nu te simti "in largul tau" aici, esti liberi sa postezi tu "mistouri" si sa revitalizezi topicul (sanchi) sau sa nu mai citesti. Simple as that ![]()
Fara suparare... ![]()
n-am mai fost de vro juma de ora sa trag o tigara, si mi-a cam transpirat fundu pe scaun, poate si unde-i destul de cald aici...
@Stanici, n-am prins nimic frate. Promit sa revin cu aceea compozitie, cand te gasesc liber sau in pauza intre 2 orgasme.
:laugh: Nu-l mai lua la misto mah pe Staniciu! El vrea discutii interesante aici! :laugh:
Joga, poti sa imi trimiti un mail. Gasesti adresa la profil.
Ok, sper ca nu esti prea critic cu mine. O sa ma intristez. Nu o sa mai am chef sa beau si o sa fiu deprimat toata noaptea.
Chiar ca s-a pierdut mistoul de calitate ce era candva pe aici....
Nu ma enervati va fac ca Hulk si-l scot pe Printul Intunericului de la naftalina!
@Mrus
Sms.
@Stanici
Sms.
@Joga
Tai-o la pescuit.
care imi spune cum se numeste sau de unde pot sa scot melodia aia, de la euro, dupa ce se marcheaza un gol .. ![]()
Nu stiu cati ati observat dar astazi colegul nostru Iuliano_pana_la_moarte face 17 anisori. Sa-i uram adolescenta placuta!