da da da!
![]()
da da da!
![]()
Cine imi gaseste si mie un job prin Bucuresti? Am 2 cerinte:1. salariu peste 2000 ron.
2. sa nu fac mai nimic.
Am uitat sa spun, nu am absolut nicio calificare. Si vorbesc serios.
de luni incep si eu sa caut un astfel de job... Ideea e ca sunt an terminal... si inca n-am si eu o calificare..
"Sincer, il visez si noaptea, si ziua pe Gigi Becali, pentru ca pentru mine inseamna foarte mult acest om, m-a ajutat enorm.
Eu am vazut emisiunea si am vazut in ce context a raspuns Banel asa. Articolul e scris cu rea-vointa.
du-te bah la reanimale :laugh: :biggrin:
Deci Forever, te-am pupat pe portocale, ne despartim, adio, cruda silfida.
Boo mi-a cerut prietenia si eu am acceptat-o.
Care are imnu Romaniei , cu tot cu versuri ... cantat ?? ![]()
sa ti se-nclesteze gura bah!!! :laugh:
Un detinut explica cat de cald e dupa gratii :biggrin:
tigan ce face vocalize
tocmai am vazut (inca) un episod din One Tree Hill... somn nu imi e... situatia in Kosovo e neschimbata, conform Realitatea, Antena 3, Euronews si CNN...
are careva vreo idee? anything... ![]()
Eu stateam linistit cu castile pe urechi fara sa am niciun program deschis si deodata aud un fel de tannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn si-apoi incepe sa cante ameno in surdina. A fost destul de freeky, si Tusat mi-a zis ca exista o explicatie rationala, fantomele. Mai nasol e ca nici n-am melodia asta in calculator.
Gata, mister elucidat.
pe saitu Libertatii (ziarul ala) scrie ca ala de l-a omorat pe baiatul ala in Berceni s-a predat. mai scrie ca ucigasul e "zugrav de meserie" si ca a venit insotit de un avocat...
Azzido, vai de plm :laugh: :laugh: :laugh: ...
Asa mai merge, ca m-ati innebunit cu politica asta.
deh....prietene emo-ista
Doamne ce urat a sunat asta!!! Acum toata lumea o sa vrea sa o cunoasca pe prietena ta.
O spunem cu durere:
In rai nu este bere!
Ai dovada aici:
mi-a mai trecut plictiseala... thanks to football...
Astia au mai scos vreo chestie? Tot asa, emo?
@marus, aia e veche...
Din ciclul "fete tembele" va prezint:
am crapat de ras!!
Mama, cred ca trec printr-o faza emo, sunt nostalgic, ascult Melanie C!!!! Cred ca singurul lucru care m-ar inveseli ar fi un lap-dance.
Help.
@Marius
Da,s-a predat jegul ala...si sper sa nu ia mai putin de 10 cu tot cu circumstante atenuante...si mai sper sa aiba lumea grija de el in puscarie...ca tot are o fata asa de inocent...
l-am gasit pe Joga pe youtube....cam murdar pe fatza dar...e ok
@Corina
am vaga banuiala ca fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, va beneficia de faptul ca e la prima abatare si cred ca va scapa mult prea usor...
sa dea Domnul sa fiu eu un tampit care nu are habar de legile din Romania...
Au zis in prima instanta ca e omor calificat,deci 15-25,sper sa nu pledeze pentru legitima aparare si sa aiba castig de cauza...asta ar fi chiar nesimtire...oricum probabil va fi "asteptat" la iesire pentru ca oricat ar lua nu se compara cu suferinta pe care a pricinuit-o.
blonda prosta rau...si se mai da si la TV...si mai e si romanca...
@Corina
sa lasam justitia sa-si urmeze cursul & rest of shit
mie imi pare rau ca n-am avut tupel sa ma prezint la hochei. m-a intimidat tigrul insa, am circumstante atenuante
;;;are careva vreo idee? anything...![]()
Dormi ma! Mai bine nu-ti spuneam de isignele alea ...