FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«12432442452462471251»
**alex**19.02.2008 21:16

@Dragoshel

Da, mai sunt. Nu mai aveau bolovani la magazinul din colt.

novac19.02.2008 21:16

Marius este un film (la fel de prost) pe canal D, cu o mama urata (si fara lapte), un prunc galagios, un jeep si un actor cu fata mancata de Lupus. Nu te mai plange atat.

LE. El are haine de camuflaj si pare foarte "bad"! intotdeauna exista alternative... Poti sa-l ajuti pe criss in timpul asta sa-si repare calculatorul, de ex!

@criss, sa nu-ti treaca prin cap ca ti-ai gasit vreun prieten. Doar ca m-am saturat sa-ti aud tanguielile despre problemele mess-ului, bilunar ... parca am mai scris despre romanasul ala care "canta" prin Germania ... Ajutati un biet sarman sa-si ia un Mercedes ... Ca sa vin cu o poveste noua, am un prieten care atunci cand este intrebat in trafic, cum ajunge la Ministerul Agriculturii sau plm de vreo adresa, zambeste larg si convingator dupa care le explica detaliat cum sa ajunga acolo. Banuiesti ca directia este total gresita si ca idiotul ii baga in cele mai nasoale blocaje rutiere! Dupa care ne da un e-mail ca a mai "infundat un taran",si ca ala nu mai vine niciodata sa ne cotropeasca strazile si parcarile! Ca si asa este de kkat traficu'! Cica's ai dracu' miticii! :smile:

yo_marius19.02.2008 21:47
... Poti sa-l ajuti pe criss in timpul asta sa-si repare calculatorul, de ex!

oh yeaaaahhhh..

deci, 85 de minute de turca pur romaneasca si 7-8 minute de fotbal adevarat + 2 super goluri...

pentru toate celelate exista MasterCard

P.S. comentariul a fost la fel ca Vieira - jalnic

Joga Bonito19.02.2008 21:56

maruse, dc meciul asta a fost turca romaneasca... vai de tine

Meciul asta a subliniat 2 lucruri:

- Anfield e imbatabil.

- Inter umbla cu arbitrii.

yo_marius19.02.2008 22:06

nici n-am pretentia ca stiu ceva despre sportul asta. voleiul masculin nu prea imi place. sau tu vorbesti de meciul de darts? in fine, nici acolo nu ma pricep...

Joga Bonito19.02.2008 22:14

eu ma refeream la meciul de hochei mah! da vad ca nu ai treaba nicaieri...

yo_marius19.02.2008 22:16

nu prea am... mai stiu ceva la beach volley feminin. sunt 2 brazilience si 2 americance, wooow!

yo_marius19.02.2008 22:40

am o lumanare parfumata (cica) care arde de juma de ora... fara nici cea mai mica urma de parfum...

axl19.02.2008 22:48
axl, ia verifica acu' inboxu' de-aici de pe site!

Gata mai nerabdatoare mica, l-am verificat. Vezi ca nu-mi merge mess-ul.

novac19.02.2008 22:50
am o lumanare parfumata (cica) care arde de juma de ora... fara nici cea mai mica urma de parfum...

hahaha, maaaaaaaaaaa ce dracu faci cu ea? da-i cu crema!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin:

yo_marius19.02.2008 22:53

am stins-o... noroc ca mai aveam ceva in spray-ul Glade...

"asistentul meu" e un prost. ma anunta ca azi am postat de 11 ori. complet eronat. asadar, va cer in mod imperativ o asistenta.

alt LE: se anunta inca o seara in care o sa ma plictisesc crunt.

a dracu' insomnie...

axl19.02.2008 23:39

Maruse, vezi ca te barfim la greu, eu si cu prietena mea.

Si postarile de la "la misto" nu se numara, asistentul e bun. Cel putin pentru tine.

novac20.02.2008 00:04

Marus s-a certat cu "asistentul lui"? :OOO sa vezi ce nervos va fii saptamana asta! Cam ca ... doamna aia de la Ardeal! .... Chiar axl, cu cine crezi ca se mai cearta madame, saptamana asta?

axl20.02.2008 00:07

Evident, cu secretarul ei.

yo_marius20.02.2008 00:09

barfiti-ma mha, ca numai de asta sunteti buni (aici fac o paranteza, intre 2 barfe spune-i sa-mi faca lipeala cu gagica aia de o tine la avatar)

asistentul meu e un dobitoc tocmai pentru ca imi baga posturi in plus. stiam ca astea nu se pun si d-aia trebuia sa am mai putin... in ritmul asta, pana la vara il ajung pe Virgil la nr. de posturi. :unsure:

novac20.02.2008 00:16

Cred ca este certata cu el de vreo doua luni!!! steag1 alooo, ea este la nivel de paianjeni in colturi! :laugh:

yo_marius20.02.2008 00:33

imi banuiesc pc-ul ca e bantuit de fantome. a avut o perioada de 10 minute cand ventilatoarele au mers extrem de zgomotos, iar acum s-au linistit subit... in plus jet audio baga numai ce melodii ii convin iar mozilla nu deschide mai mult de 2 pagini....

axl20.02.2008 00:51

Arunca-l pe geam. Eu asa am facut si acum scriu instalat comod pe bordura.

Asta e foarte tare:

Comentariul tãu pentru fotografia lui ******* a fost trimis. Acesta va apãrea în galeria lui her dupã ce she îl aprobã.

Fane_casieru'20.02.2008 08:28

Special pentru Stanici :biggrin:

Fat Frumos merge la psiholog si ii spune ca nu are deloc succes la femei. Psihologul ii face un set de teste specifice si ii spune:

- Fat Frumos, tu esti baiat destept, cult, frumos, dar tu ai o problema mare: nu stii sa comunici cu femeile. Uite, iti recomand sa procedezi asa: te duci intr-o discoteca, iti iei o bere si te uiti de jur-imprejur. Cand te hotarasti la o femeie anume, te uiti fix la ea; ea se va simti privita, iti va intoarce privirea si atunci te duci la ea, o intrebi cum o cheama, ce mai face, ce doreste sa bea si de aici totul este usor...

Merge Fat Frumos la o discoteca, ia o bere si se uita de jur imprejur. Vede o blonda impecabila si o fixeaza cu privirea. Ea se simte privita si ii intoarce privirea. Fat Frumos isi zice:

- Ar trebui sa ma duc la ea, dar nu pot acum, mai stau putin, mai iau o bere...

Cand in sfarsit se hotaraste, brusc blonda se duce la WC. O asteapta Fat Frumos la usa 5, 10, 20, 30 min, dupa care se enerveaza si pleaca.

Imediat blonda iese din WC, il remarca si il ajunge din urma:

- Salut! zice ea

- Salut! zice Fat Frumos

- Pe mine ma cheama Ileana Consanzeana! Pe tine cum te cheama?

- Fat Frumos!

- Ce mai faci, Fat Frumos?

- Bine...

- Bei ceva, Fat Frumos?

- Mda, o bere.

Si Ileana ii cumpara o bere. Se instaleaza o tacere penibila, in care Fat Frumos se tot gandea ce sa mai zica... Dupa cateva minute de tacere, Fat Frumos isi ia inima in dinti si spune:

- Si zi asa... te-ai kkt !!!

yo_marius20.02.2008 08:32

:laugh: :laugh: :laugh:

super tare!!!

acum tre' sa spui adevarul fane. baga jos sub povestioara intamplare adevarata petrecuta in club A

novac20.02.2008 08:50
Le : vaco (hihihi...in varianta feminina nici macar scroafa nu poti sa fi :P)

buga, poate bou ma! gresesti genurile mai ceva ca o unguroaica ...

<<De ce un barbat este cotat ca avand 400 kg dimineata, 200 kg la pranz si 1500 de grame seara? >>

Dimineata femeia zice: "Boule, scoala-te!", la pranz: "Porcule, iar ai intarziat!" iar seara: "Puisor, hai in pat".

yo_marius20.02.2008 09:05

ia gata cu bancurile aici, sunteti off-topic...

buna Alina :blush:

Stanici20.02.2008 09:06

Fane!multa cadura din partea mea si multumiri. Vezi ca te asteapta un grapefruit de la Novac.

axl20.02.2008 10:09

7 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (0 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)

7 Membrii: axl, alina_mihaela, NicoSoulSteaua, bugaboo, forever_STEAUA, yo_marius, carminastan

Ce-mi place! Doar eu si fetele.

Stanici20.02.2008 10:38

Adica fetele intre ele.

«12432442452462471251»