zi-mi unde te arunci sa fiu acolo, filmez, pozez, si altele..
zi-mi unde te arunci sa fiu acolo, filmez, pozez, si altele..
**alex**
In ritmul asta ma scoti la cafea tot a doua zi...
@Dragoshel:
In Mediterana la Marsilia.
@forever:
Iesim la o terasa inainte, pac-pac.
hai ma.....la noi in Dambovita, Colentina
Am meditatie maine la matematica, nu pot ajunge pana acolo..
Daca ma arunc la noi, pe urma se mai arunca cativa indivizi si ajung la Dunare fara ceas si bratara.
Prea tarziu. M-a salvat forever. O scot maine la o cafea.
Ce ma???!! Te dai la prietena mea? Si ea face greseala sa accepte?
E adevarat, Forever?
axl ![]()
Nu facem nimic rau. Doar iesim la o ... cafea.
A, atunci situatia se schimba radical. Credeam ca iesiti la o cafea.
Axl suna-l pe Ernest !
Axl una nu-ti ajunge? Las-o pe Forever in pace.
Si oricum.. n-ai auzit ca sunt respingator? O sa fie o cafea nevinovata.
@I.N.Money : Ai uitat ca eu sunt Ernest ?
Gata, e clar. Daca ai zis si tu.. maine ma arunc![]()
Alex, mai tine-te macar pana la sfarsitul saptamanii - cica se mai incalzeste pe afara.
Cine imi gaseste si mie un job prin Bucuresti? Am 2 cerinte:
1. salariu peste 2000 ron.
2. sa nu fac mai nimic.
Multumesc novac pentru sprijin.
Am uitat sa spun, nu am absolut nicio calificare. Si vorbesc serios.
Pfff, NESuferitule! steag1
2. sa nu fac mai nimic.
axl, daca o faci din inima si angajatorul te remarca ai mari sanse sa depasesti 8-900 EURO, lejer. Si da!Bucurestiul este locul ideal pentru un astfel de job ... jumatate dintre noi asta facem :smile: Chiar ma mir de ce ne invidiaza atat ardelenii :O
i se pare cuiva ironic ca ma gasesc in aceeasi situatie ca si axl? ![]()
Mda, un rocker si-un emo in aceeasi barca. Sunt curios cine pe cine mananca.
rechinul pe amandoi?
Sau eu pe tine si-apoi pe rechinul pe care-l prind cu maruntaiele tale.
unora chiar le este foame....
pe boo? a.ca.a. piscot?
nobody like's me... imi da o lacrima...
in alta ordine de idei
Mijlocasul Stelei, Banel Nicolita, a facut o declaratie socanta, luni, la emisiunea Happy Hour, in care a spus ca il viseaza tot timpul pe Gigi Becali, deoarece este un om care l-a ajutat foarte mult.
"Sincer, il visez si noaptea, si ziua pe Gigi Becali, pentru ca pentru mine inseamna foarte mult acest om, m-a ajutat enorm. Vreau sa ii multumesc lui Nea' Gigi pentru ca m-a ajutat. Am avut oferte, dar inca nu sunt hotarit sa plec de la Steaua pentru ca ma simt foarte bine si mai am multe de demonstrat", a declarat Banel Nicolita.
Fotbalistul in varsta de 23 de ani a dezvaluit ca a avut o premonitie inaintea meciului cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu, in care a marcat un autogol.
"Inainte de meci mi-am dorit asa de mult sa dau gol. Mi-a spus cineva <<astazi dai gol>>. Eu i-am spus <<Sper sa dau in poarta care trebuie>> si in minutul 70 s-a intamplat ce s-a intamplat. A fost foarte greu pentru mine, doua zile nu am vrut sa vorbesc cu nimeni, mi-am inchis telefonul. Vreau sa le multumesc colegilor si suporterilor care m-au ajutat", a spus Banel.
Banel a povestit ca a avut o copilarie grea, insa a promis ca isi va ajuta familia cat timp va trai. "N-am avut o viata foarte buna cand eram mic. Mai am cinci frati si o sora si conditiile nu erau foarte bune. Singura mea solutie sa ies din mediul acela era fotbalul. Acasa prindeam doar TVR1 si TVR2 si ca sa vad meciurile Stelei trebuia sa merg la un bar si sa suport fumul, desi eu nu fumez, nu beau. Am un frate care joaca la Conpet Ploiesti, dar el trebuie sa demonstreze acolo ca poate. Nu poate ajunge la Steaua pentru ca sunt eu Banel. Restul fratilor nu lucreaza, nici maica-mea, nici taica-miu, dar am eu grija ca ei sa fie bine", a povestit mijlocasul Stelei.
Banel a explicat si de ce are un nume atipic. "Erau prea multi Banica in Faurei si a spus <<Bai, tata, hai sa-i spunem Banel, ca poate are si el noroc de bani>>. Si iata ca asa a fost. Numai prin munca si modestie poti ajunge undeva sus", a punctat Banel.
Nicolita si-a amintit si de momentul in care a fost victima atacurilor rasiste la un meci de pe terenul Politehnicii Timisoara. "Am fost jignit si m-au chemat la Federatie sa depun plangere, dar le-am zis ca nu am auzit nimic, desi strigau 40.000 de mii de oameni. Nu sunt genul de om care sa poarte ranchiune. Ma durea sufletul, dar ce sa fac? Incercam sa ma concentrez cat mai bine", a afirmat Banel.
LE:@ novac
evident man ![]()
LE: hai cu topicu' ala de certuri! Abea astept!
De ce nu ma mir? Tat-o !!!!
@yo, cum facem? va dau adresele de mess? :smile: