:biggrin:
Preferatele mele sunt alea scrise integral cu CAPS. Nici macar nu ma obosesc sa le citesc, si unele sunt lungi rau de tot.
Posturi de-astea de-ale tale le halesc ca pe tigari, adica cel putin 5 inainte de micul dejun.
:biggrin:
Preferatele mele sunt alea scrise integral cu CAPS. Nici macar nu ma obosesc sa le citesc, si unele sunt lungi rau de tot.
Posturi de-astea de-ale tale le halesc ca pe tigari, adica cel putin 5 inainte de micul dejun.
E bine pentru tine.. iti faci si rost de carne pentru gratar, cu ocazia asta.![]()
Uuu, mi-a placut asta, a fost aproape subtila.
Nu am vrut sa fiu subtil... am vrut sa iti transmit caldura:)). Sincer, eu chiar nu cunosc regulamentul, e mai lung decat textele etichetele de bere. Asa ca te cred pe cuvant cand ti se face foame:)). Dar imi place sa ma si cert, asa ca... iata-ne.
a fost aproape subtila.
Nu am vrut sa fiu subtil
Ce mai tura-vura, inseamna ca esti un subtil nativ. Sau aproape subtila.
Si-acum va rog sa ma scuzati, ma duc sa vad cine mi-a mai vizualizat profilul pe haicinci.
Axle, eu cred ca ti-ai dori sa fiu fata...
Nu stiu cum sa raspund la asa ceva. Poate doar spunand ca mi-as dori ca Marus sa fie barbat.
Si-acum va rog sa ma scuzati, ma duc sa vad cine mi-a mai vizualizat profilul pe haicinci.
:laugh: nimeni, poate marus
E bine pentru tine.. iti faci si rost de carne pentru gratar, cu ocazia asta.![]()
porcusorule, eu zic sa te potolesti, ce te vei face cand lui Axl i se va face sete? la betie omu' e mai rau, te va congela pe loc ![]()
p.s
@danimarcu- am evitat cuvantul porc, sper ca vei aprecia efortul ![]()
Oare daca [,] colegul benzina este un el nu ar trebui sa-l cheme benzinul?
Amintirile ma chinuiesc.... loooool:
Amintirile ma chinuiesc.... loooool:
Ala-i Zapata, sa mor de nu!!!!
La asta am visat toata viata...putem sa ne luam un tigru ca pet?
Si eu care credeam ca fiind chipes , istetz si cu locatie langa metrou....te cuibaresti in barlogul meu ! ![]()
am 2 camere plus un telefon fara garsoniera..
)))
@lucvald
Poate sa vina si tigrul meu? :biggrin:
Prea multi tigrii...
offtopic: ManU 3 - 0 Arsenal in minutul 56... Au au au, se destrama trupa teribila a lui Wenger.
depinde ce stie sa faca ![]()
gateste? face piata?...ca daca DA..atunci trimite-mi doar tigru'
))
zi-mi dragalaso...vrei ?....langa metr0u...si mergem la sala "acilea" langa colorati in Crangasi ![]()
Prea multi tigrii...
offtopic: ManU 3 - 0 Arsenal in minutul 56... Au au au, se destrama trupa teribila a lui Wenger.
la tunari lipsesc 6 titulari , accidentati sau menajati pentru CL !
la tunari lipsesc 6 titulari , accidentati sau menajati pentru CL !
Ehh! Totusi au si rezerve de 5 stele, deci nu se pune... Apararea e oarecum completa...
uf si of..asteptam raspunsul petitiei...da' se pare ca-i negativ....am plecat la hoinareala !
pa Corina..pa....
Nu mai bine te prezinti tu maine la hochei Corinutza? Cu tot cu tigrisor, gasim un oscior si pentru el...
@yo
te vad ca vrei sa socializezi cu korynna..daca trimite numai tigrul ce te faci ?
Arunca cu insigne in el.
Ma prezint chill...
Tigrul meu e tru,ai grija sa nu-ti cada vreo insigna :biggrin: :biggrin:
vin fara ghiozdan, deci fara icsine...
in caz de forta majora, arunc un ungur sau 2 in tigrisor, poate il calmeaza...
Offtopic !
Korynna vi si tu maine ?
Sa stiu ce costum imi pun !