ooooo, vacileeee, vacileeeee! maine scot vaca la produs ![]()
ooooo, vacileeee, vacileeeee! maine scot vaca la produs ![]()
" Draga Azzido, te lasa Jandarmeria sa mergi in deplasare la Iasi?"
Draga Dorel, eu nu sunt in baza de date a Jandarmeriei, deci nu e nevoie sa-i intreb.
PS: te lasa mana stanga sa o mai iubesti si pe cea dreapta ?
Sau ii frangi inima daca o inseli cu sora-sa ?
Pura curiozitate...
te lasa mana stanga sa o mai iubesti si pe cea dreapta ?Sau ii frangi inima daca o inseli cu sora-sa ?
Pura curiozitate...
Mainile mele nu sunt geloase din fire, mah!
PS... se vede ca ai habar despre psihologia mainilor...nebunaticule... cred ca iti erau de folos cand salivai dupa fostul meu jandarm!
:laugh:
Razi ca Mutu! :smile:
@ronie zice ceva de vaci si de vehicule cu conducatoare animale?
dnd.. noul cod rutier.. ![]()
@novac
da, citez: "vaca este obligata prin legea bla bla bla sa stea doar in dreapta soferului."
Mainile mele nu sunt geloase din fire, mah!PS... se vede ca ai habar despre psihologia mainilor...nebunaticule... cred ca iti erau de folos cand salivai dupa fostul meu jandarm!
Pacat ca tu spre deosebire de el esti irecuperabil
Nico, am impresia ca ma cunosti mai bine dacat s-ar spune la prima vedere... ne cunoastem?![]()
Ana Pauker a fost curva?
ma rog, a fost coarda? o intindeau si rusii si romanii?
Nico, am impresia ca ma cunosti mai bine dacat s-ar spune la prima vedere... ne cunoastem?![]()
NU ne mai cunoastem sau recunoastem ( la libera alegere) :wink:
Sarbatorim azi 300 de pagini pe lua-te-as la .......misto mda..
**alex** u pe unde-ai umblat?
La femei
buna dimineatza Alina.
Sarbatorim azi 300 de pagini pe lua-te-as la .......misto mda..
poai daca e de misto...toata lumea se baga:))
poai daca e de misto...toata lumea se baga:))
Poate 'n c@r!
La femei
esti sigur? daaaa, de wally nu stii? tot la fumei este?
cred ca iti erau de folos cand salivai dupa fostul meu jandarm!
si te-ai trezit si era dimineata, soarele rasarea, vantul adia...cat de emotionant! :biggrin:
PS: nu merg maine la handbal dar o sa vin la hochei duminica (ca sa-ti rup fashu)
ce tareee! vine rosu_imparat cu noi la meci ![]()
LE.
OARE vede?
"
OARE vede? "
He he ..vede mai bine decat noi toti la un loc ![]()
"o sa vin la hochei duminica (ca sa-ti rup fashu) "
..si un capac din partea mea pentru Stanici,ca sa nu mai tranversez eu strada :wink:
Nu aveti sanse... ma imbat, ma fac rau, va bat pe fiecare in parte apoi pe amandoi deodata... poate va si zgarii. FAC HAOS, ce mai...
@Nico, esti constienta ca fara porcusor esti fara aparare in fata mea... o sa fiu sadic!!!
bai nene, ce fantezii are asta...
O sa maresc comunitatea animalelor de pe forum de azi incolo sunt un caine,dupa cum vedeti nu are pic de rosu pe el
@Nico, esti constienta ca fara porcusor esti fara aparare in fata mea... o sa fiu sadic!!!
Uuuu..Stanici sadic..cum o fi ? ca eu il stiu doar pe Stanici beat.Si ma descurc si fara porcusor,ai uitat ca Jandarmeria are puterea suprema ?
O sa maresc comunitatea animalelor de pe forum de azi incolo sunt un cal
ca sa fiu porc, as spune ca esti magar... nu de azi... :laugh:
Spuneti NU abuzurilor Jandarmeriei!!!
@ Satanici
Stai linistit ca Jandarmeria tie iti plateste cu un porc in cap..am vazut ca-ti place si voi repeta figura cu prima ocazie..Stai aproape,pentru ca nici nu stii ce pierzi :laugh: ( parca-mi suna cunoscuta aceasta replica
)