FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«12372382392402411251»
korynna16.02.2008 20:26

Dap,ce costum iti pui?

yo_marius16.02.2008 20:29
Offtopic !

Korynna vi si tu maine ?

Dap

omg, omg, omg, omg... i need air... omg, omg, omg...

asta inseamna sa renunt la celebrul look "emo" si sa adopt o tinuta conventionala...hmm... fuckin' bastards...

Fane_casieru'16.02.2008 20:30

@Korynna

Ala mov imblanit :cool:

Joga Bonito16.02.2008 20:32

@fane :laugh:

@korynna: Am vb cu Ministrul Apararii, au incheiat un contract cu ceva firma din Indonezia si in lipsa de bani lichizi au platit cu niste animale vii. Printre ele se afla un exemplar de tigru alb. Si din intamplare, l-am castigat la un joc de poker intr-un cazinou din Djambala.

Ce zici? :wub:

danimarcu16.02.2008 20:54
porcusorule, eu zic sa te potolesti, ce te vei face cand lui Axl i se va face sete? la betie omu' e mai rau, te va congela pe loc :P

p.s

@danimarcu- am evitat cuvantul porc, sper ca vei aprecia efortul :D

Apreciez."porcusorule" suna mai mult a dezmierdare... :rolleyes:

@axl- am ratat faza cu vizita in Bulgaria... :sad2: Mi-as fi dorit tare mult sa mi-l aduci pe Stoicikov sa-i dau capace... :wink:

**alex**16.02.2008 21:10

@korynna

Pe tigru il cheama cumva Bogdan? :biggrin:

@axl

Marius e emo? Sau colectionar de insigne stravechi?

axl16.02.2008 21:11

E emo, emo. Si colectionar de insigne tru. Cu Tokio Hotel.

cristi_mold16.02.2008 21:15
E emo, emo. Si colectionar de insigne tru. Cu Tokio Hotel.

ma dezamagesti Marius... nici berea mea n'ai vrut s'o bei, faci si colectie de insigne... pacat de tine ca erai baiat bun

**alex**16.02.2008 21:16

A cazut in pacatele necuratului.

cristi_mold16.02.2008 21:18

Pacat de el, ca era baiat bun

Dany's16.02.2008 21:41
vin fara ghiozdan, deci in caz de forta majora, arunc un deni sau 2 in tigrisor, poate il calmeaza...

Iar esti rau cu deni :laugh:

dee16.02.2008 21:45
Apreciez."porcusorule" suna mai mult a dezmierdare... :rolleyes:

dezmierdare? :))) bleahh... Mai ai multe de invatat despre notiunea de nume de cod si descifrarea stenogramelor de pe acest topic. Iti recomand pentru inceput luna septembrie 07.

ok, hai ca urmez sfatul lui Axl si ma duc sa bantui prin oras. Have fun guys!

yo_marius16.02.2008 21:52

Ne vedem maine la patinoar desteptilor!!! :dry:

c.ronaldo1716.02.2008 21:53

Ah, nu mai gasesc postu` in care stelistub se facea singur idiot, bou, dobitoc samd. :))

micutZu' Deni16.02.2008 23:01
Ah, nu mai gasesc postu` in care stelistub se facea singur idiot, bou, dobitoc samd. :))

Si io nu mai gasesc postu in care Criss il injura pe Marius (care merita) de mami lui ..... :laugh:

Dany's16.02.2008 23:05

de M mamii lui:)))

axl16.02.2008 23:12

Pe voi doi va mananca-n c*r?

micutZu' Deni16.02.2008 23:19
Pe voi doi va mananca-n c*r?

Pe mine m mananca capu ... :|

Stanici16.02.2008 23:22

Depinde.... cu ce gandeste fiecare.

novac17.02.2008 10:26

Despre virusul "de 30 de ani"!

Ceva ciudat se intampla cu mult iubitele si stimatele domnisoare la apropierea varstei de 30 de ani ... Dupa o lunga tinerete zbuciumata, petrecuta prin magazine in cautare de carpe scumpe, tencuieli de fata, creme speciale si mirodenii (de uns pe corp) miraculoase, cu scopul declarat al pregatirii pentru "fat frumos", brusc nu le mai intereseaza decat sa se marite si sa-si gaseasca o partida babana (la cont).

Toata viata lor au "luptat" pentru independenta (o cariera - ca ele nu doresc sa depinda de un barbat care ... stiti voi fetelor cum sunt barbati, pff) s-au facut frumoase pentru a putea fi alese de acel "fat frumos" din povesti (-le revistelor, bineinteles) si dintr-o data, cand se apropie "acea varsta" toate idealurile si declaratiile fornaitoare sunt uitate ca prin farmec.

Este un virus cu perioada lunga de incubatie ... care devine activ la apropierea varstei 30 de ani. Asta-i singura explicatie logica pe care o gasesc ca prea este evidenta schimbarea, prea repede "barbatului macho si sensibil in acelasi timp" este schimbat cu un burtos, chelios si neaparat cetatean strain (poa' sa fie si arab cu facultatea facuta prin romanica).

Toata viata au zis ca ele se pregatesc sa creasca un copil frumos ...

Toate, dar absolut toate au fost convinse ca un copil frumos "iese musai" din doi parinti frumosi ...

Toata viata si-au zis in sinea lor ca ele vor fi mai bune ca mama lor, ca isi vor alege partenerul de viata dupa pofta inimii (nu ca mama lor, pentru pozitie sociala)...

Toate excursiile programate intens prin locuri exotice cu peisaje de vis si bai de soare sunt schimbate fara pic de regret cu kitch-ul hotelurilor de 5 * din Turcia, si vizite "la scurt" prin mall-urile din strainatate

Toata tineretea lor pierduta prin cluburi, cu prieteni cool, nu a fost decat un pretext pentru momentul cand virusul le va ataca vointa si se vor marita cu alesul: burtos, chelios, cu 12 clase max dar care corespunde financiar.

Asta-i jocul dragelor, in ziua de astazi si ... asa a fost dintotdeauna. Exista si scuza ideala pentru comportamentul duplicitar si renuntarea la majoritatea telurilor care v-au ghidat viata: este un virus. Un virus care va va realiza in viata si care dupa ce veti naste, va va adauga inca 10 Kg la silueta si va va face sa semanati cu mama voastra!

PS. Daca va recunoasteti in cumva in povestea de mai sus ... nu disperati, mai sunt si exceptii :P

Virgil17.02.2008 10:37

Super tare Novac. :laugh: Trebuia insa sa pui si sursa...

Eu drept sa spun, am recunoscut pe cineva in povestirea ta, dar nu dezvalui... pentru ca nu vreau sa-i fac reclama.

Îmi plac pãsãricile toate

Blonde, brunete, roșcate...

novac17.02.2008 10:53

Surse gasesti prin toate cluburile Bucurestiului (same Oradea, Cluj, Arad ... si din orice orasel mai acatarii din tara). Nu trebuie decat sa iesi din carpe ... macar noptile Vineri-Duminica si sa socializezi putin ... live.

LE. Virgil lasa fetili sa-si expuna punctul de vedere ... noi ne luam la misto pe privat .. parca asa a ramas, nu?

Virgil17.02.2008 10:58

Nu-nu... lasa sursele alea. De unde ai copiat ce ai postat mai sus?

dee17.02.2008 11:05

Novac vezi ca a mai aparut un virus periculos, virusul 40 , esti la fel de bine informat de modul in care se manifesta? :D

carminastan17.02.2008 14:05
Despre virusul "de 30 de ani"!

pai bine novac, o sa fiu offtopic, si nu iti raspund "la misto". Oricum e clar ca te bantuie. Si rau :))))

Nu e virus e viatza. Cand esti pe la 18-23 ani (cam in perioada facultatii) te vezi scapata de acasa, iti arde de distractii, sa inceci diverse lucruri, sa experimentezi cu alt cuvinte. Cand esti intrebata de maritis, scuip de 3 ori in san: nu acum, mai am timp. Posibilitatile materiale ca students sunt reduse, ai vrea crema nu stiu care dar e mult prea mult pentru tine care iti numeri cati bani ai de bere/sucuri/cocktailuri prin cluburi. Si nu visezi decat la momentul in care o sa iti permiti toate mofturile si asa se naste nevoia de cariera. Sa am banii mei, sa imi haina cutare, crema nu stiu care, parfum bun. Spre sfarsitul acestei perioade, poti sa intalnesti pe cineva, se naste relatia si la 1-2 ani dupa terminarea facultatii te casatoresti. Iti vezi si de cariera si de viata de familie. Cel putin daca esti rationala.

Sau nu te implici intr-o relatie, teangajezi, bagi de nebuna la servici, ca esti la inceput, doresti sa te afirmi, sa ajungi pe o pozitie inalta care sa iti asigure confortul pe care ti l-ai dorit. Si castigi. Azi iti iei parfum bvulgari, maine iti iei haine de nujt ce firma, poimaine vrei masina. Nu te mai duci in clubA, te duci in Music Club. dar iti petreci tot timpul cu munca, si uiti sa te mai uiti in jur, uiti de relatii, uiti de tot. cand le ai pe toate te trezesti si iti dai seama ca timpul a trecut pe langa tine, cu multi dintre prietenii tai au familii, au copii si vrei si tu lucrul asta. Da cum sansele au trecut pe langa tine si tu nu ai avut ochi sa le vezi....iei ce ti-a ramas. Si daca tot e sa iei ce ti-a ramas, macar bani sa aiba :)))))

mai este si cazul femeilor care asta au cautat tot timpul: barbatul cu casa, masina, banii, pozitie sociala care sa le ofere tot ce isi doresc. Investesc timp, si bani in imaginea lor ca sa le creasca sansele de eligibilitate. la inceput sa uita dupa aia tineri si frumosi, zeii. Si daca nu au succes cu ei, cu timpul coboara stacheta si sfarsesc cu un burtos si chelios. care este insa un om realizat, care le iubeste si le ofera siguranta.

Sunt de fapt multe cazuri, varsta de 30 ani insa, e un punct critic cand vorbim de copii. Maritata sau nu, daca nu au procreat pana atunci, isi dau seama ca daca vor sa aiba un copil, e momentul. Ceasul ticaie. Mai tarziu va fi mult mai greu. Si atunci cauti pe omul care sa te ajute sa realizezi asta.

Daca ma uit in jurul meu....nu gasesc nicio femeie care sa corespunda descrierii tale. prietene, cunostinte, colege nu stiu nicio femeie, care sa se fi ramas cu 10kg dupa nastere (iti trebuie un grd destul de mare de nesimtire sa ajungi asa). Nu poti sa judeci o femeie la 1 an dupa ce a nascut. Daca faci asta nu stii despre ce vorbesti.

Totusi depinde foarte mult de nivelul de educatie, de mediul social. Dar cum vorbim de femei care isi permit creme, excursii si alte asemenea, nu e cazul lucratoarelor in fabrica. cu ele e alta poveste.

Cat despre excursii, diferenta apare prin schimbarea prioritatilor, daca tanara si fara obligatii sau doar cu sot iti permiti sa te duci in thailanda, anglia, norvegia, india, oriunde, in momentul in care ai un copil, ori vrei sa pleci cu el si sa fie aproape (nu poti supune un copil unui drum lung), dar sa ai si niste conditii cat de cat si turcia, grecia sunt optiuni mai bune decat mamaia, relativ aproape. Sau vrei sa pleci fara copil 3-4 zile sa te odihnesti, fara copil, si oriunde e bine. Dar iarasi nu poti sa stai ca parinte departe de copil 10-15 zile pe cine stie unde.

In concluzie, nu e niciun virus, e cursul normal al vietii, manat in principiu de dorinta de a avea un copil in jurul varstei de 30 ani (pentru cele care nu l-au avut pana atunci) :P

Si discutia asta poate continua si firul poate fi impartit nu in 4 si in 4^4 (256). Dar deja cred ca e cel mai lung post din viata mea :))))))))) Sper sa-ti intre vinul ;)

«12372382392402411251»