Gata - latest news: Axl a fost dat afara din casa. L-am gasit pe internet - urat se poarta lumea cu el.
Gata - latest news: Axl a fost dat afara din casa. L-am gasit pe internet - urat se poarta lumea cu el.
Axle, sa ne trimiti poze, filmulete - le punem pe ogrishdotcom.
mormolocule, pune o data linkul ![]()
p.s faza tare, vine mama acasa, si-mi spune ....... vezi ca ti-au venit niste rate si gaste salbatice ![]()
@Axleee lasa postul de mod lu Dannnyyyyyyy
Ahhh, "s-a dus"...
Aud pasi! V-am lasat, ne vedem mai incolo. (sper)
si eu am inceput sa vad zgomote!!!
P.S. lua-ti si votul meu pentru topicu' ala daca va mai trebuie....
ma retrag pe blogu' meu....app. e incredibil cat de multa lume s-a aratat interesata de stupizeniile pe care le-as fi putut debita(toti au avut o MARE dezamagire blogu' meu nesemanand deloc cu mine)...oricum ma astept din moment in moment sa primesc propunerea gugalului de a-i gazdui reclamele,dat fiind interesul enorm de care se bucura blogu'...
Aoleoooo - doi de Deni?!! Planul malefic a inceput sa functioneze... Scapa cine poate! (De astia doi). Azzido - sa-ti rup fashu' - ce ne "facui"?!!
porcule, nu`mi poci limba olteneasca ![]()
Mormoloc, ai?
"p.s faza tare, vine mama acasa, si-mi spune ....... vezi ca ti-au venit niste rate si gaste salbatice
"
Pai ne-am gandit ca sa fiti mai multe in "ditamai apartamentu' ".
mormolocule, pune o data linkul
p.s faza tare, vine mama acasa, si-mi spune ....... vezi ca ti-au venit niste rate si gaste salbatice
Au venit in vizita la canar ? :laugh:
Stati linistiti, a fost o furtuna intr-un pahar cu apa. Sunt ok. Vestea buna e ca am bere!
Iar a venit psihopatul.
in "ditamai apartamentu' ".
sa inteleg ca tanjesti la un loc in ªpaițul meu? ![]()
hai sa nu deviem de la subiect ........ lord of darkness is back!
Axl , pe mine nu o sa ma convertesi nici o data , orels you famili die !!! :biggrin:
@Ba ce naspa e sa mai fie unu cu acelasi nume ca al tau ...
damitimi o idee cm sa imi schimb niku , ca nu suport sa fie 2 dany pe luateas ma mijto X(
multumesc si eu pentru gaste si rate..
Mi se pare mie sau cineva de pe aici ma ignora ? mai Dee,eu inteleg ca ti s-a zis Back Off dar n-as fi crezut vreodata ca vei lua in consideratie cele spuse. Back In,cu tupeul ce te-a consacrat
Da' canarul domne..canarul..ce zice canarul?
Am dat un ban de 7, ma simt mai bine.
@ Dee
Sa intelegi ca esti gasca. Si ca nu suporti sa stai singura in "ditamai'" apartamentul . Si sa numai folosesti cuvinte unguresti cand mi te adresezi.
porcusorule , nu vrei sa treci subtil in coltul vesel?
asa, ca penitenta ... la cate prostii ai facut ![]()
le: taci mah, ca ai avut subtitrare ![]()
Da' canarul domne..canarul..ce zice canarul?
Canarul zice..GA GA GA
Ce-i cu coltul vesel? Si de ce?
Voi chiar vreti sa cobor Urgiile Cerului asupra voastra, viermilor?
Ce-i cu coltul vesel? Si de ce?
coltul vesel e cel in care este pusa o funda mare aurie (de la porc) si unde canta canarul..de asta e si vesel ![]()
@ Denii
Ti-as sugera urmatorul nick : Canarul
Canarul onanist.
damitimi o idee cm sa imi schimb niku , ca nu suport sa fie 2 dany pe luateas ma mijto X(
Latino Lover
Vad ca scrieti jale pe topicul asta.Mai exact ce tre sa scriem aici? ca io nu inteleg...
Canarul onanist.
Aveam o banuiala ca-ti place sa ma completezi...acum m-am convins :wink:
persoanele care doresc sa nu mai fie ignorate, care doresc sa se afirme, le rugam sa treaca la "Idiotenii" .... totul e permis, dar sa fie real ![]()
p.s porcusorule,treci pe la banca, cred ca-mi stii contul .... reclama costa.