vedic;ancestralele;Lapis ex coelis;Zarathustra;caleste;cromleh
Sfat: Economisiți timp apãsând tasta ENTER în loc sã faceți clic pe "cãutare"
vedic;ancestralele;Lapis ex coelis;Zarathustra;caleste;cromleh
Sfat: Economisiți timp apãsând tasta ENTER în loc sã faceți clic pe "cãutare"
Mai nasol e ca Stapanului Intunericului si al Umbrei Eterne i s-a terminat berea.
Ma miram eu de ce vorbeste asta atat;))
Nu intrati in panica! Am gasit o sticla de merlot pe care o pastram tocmai pentru astfel de situatii.
2006
MERLOT
vinex preslav winery
Dany's 71 de msj azi 17.62%din total
(sursa:asistentul meu)
pune frana mah!!!a glumit azzido,nu te face moderator la 2.000 de posturi!!!
Nobody stop me and you're a (little) piggyPorcusorule
Hmm. Turul de forta facut de tine in limba lui Shakespeare ma face sa ma gandesc la u film pe care l-am vizionat de curand cu mare placere :"Me like you long time ago" - sau ceva de genul. Cred ca erai in rolul actritei principale, daca stau sa ma gandesc bine.
Stapanului Intunericului si al Umbrei Eterne
regatul Umbrei in Imperiul LUMINII??? mah, tu vrei stat in stat?! huooo!
Hai , Razboinic al Luminii .... iesi la suprafata! Topeste aceasta molusca diforma a intunericului
Nu intrati in panica! Am gasit o sticla de merlot pe care o pastram tocmai pentru astfel de situatii.
PRESLAV2006
MERLOT
vinex preslav winery
Asta a fost inceputul.......
regatul Umbrei in Imperiul LUMINII??? mah, tu vrei stat in stat?! huooo!Hai , Razboinic al Luminii .... iesi la suprafata! Topeste aceasta molusca diforma a intunericului
Ba din contra, tu singura te-ai dat de gol, incercand s-arunci sageti stand ascunsa in umbra.
Dany's 71 de msj azi 17.62%din total
(sursa:asistentul meu)
pune frana mah!!!a glumit azzido,nu te face moderator la 2.000 de posturi!!!
Ce vrei ma daca am avut altercatii cu ''Stapanul''
"Razboinic al Luminii " - Dee, daca te mai prind folosind expresia asta, te mananc cu fulgi cu tot.
Vinul asta e o mare pacaleala, bine ca-l beau acum in loc sa-l folosesc in scopuri nu tocmai foarte romantice.
Ba din contra, tu singura te-ai dat de gol, incercand s-arunci sageti stand ascunsa in umbra.
insa n-au fost sageti otravite ![]()
pot mai mult ....
m-am tot gandit, porcusorule, tu chiar esti un razboinic al luminii: stii sa faci diferenta dintre ceva trecator si ceva definitiv, stii sa-ti iei prin surprindere adversarul, stii sa-l lovesti profund, chiar daca esti slabut, nu te jenezi sa te areti puternic,te simti deseori provocat de cei care incearca sa te invete arta razboiului,profiti de orice imprejurare,te arunci in lupta cu entuziasm, respecti trucurile adeversarului , nu cedezi niciodata. La apusul soarelui nu uiti sa cazi in genunchi si-ti areti recunostinta protectoarei tale.
Axle, de ce dai vina pe saracul vin?
Clipa fatidica se apropie! Marea socoteala va veni! La ora 6 se intoarce Cerberul, Stapanul Suprem al Stapanului Intunericului si al Umbrei Eterne! Va trebui sa dau socoteala pentru vasele nespalate, gunoiul nedus si tigarile fumate! Vai de voi, suflete perene, cei care n-ati aderat inca la Politica Umbrei! Voi fi singur in fata Dezastrului! Razbunarea mea va fi crunta!!!
axl: you give me fever
iubi: iubii vezi ca vin
axl: in the morning
iubi: ce cumpar??
iubi: ce mancam???
axl: ia-mi si mie niste bere
iubi: de care?
axl: si ia si niste mancare
axl: heineken daca n-are becks
iubi: ce mancam??
axl: ce vrei tu
axl: nu stiu iubi, ce vrei tu ca eu m-am ametit
iubi: eu vrau rosii cu branza
iubi: tu?
axl: rosii cu branza sa fie!!!!
iubi: ai baut???
iubi: toata ziua?
iubi: ai spalat vasele???
Nici nu vreti sa stiti ce se va intampla in 5 minute.
Don'soara Dee- despre cazutul in genunchi- cand porcusorul se imbata ca porcul si incearca sa ia protectoarea mult prea corpolenta in brate - atunci se intampla dezastrul.
Ia, mai bine, termina cu batutul apei in piua si voteaza pentru topicul cu perversiuni.
The dark dinasty it's over
Mai nasol e ca atunci cand sunt beat nu ma pot opri din zambit, fapt ce o enerveaza la culme.
Aud pasi! V-am lasat, ne vedem mai incolo. (sper)
Eu stau cuminte la betie,ma culc urgent!
Ia, mai bine, termina cu batutul apei in piua si voteaza pentru topicul cu perversiuni.
nu-mi spune ca acolo ma inviti?
un sut in fund, un pas mare spre perversiune.
ce rol vei juca acolo? nu prea ti se potriveste cel de bodyguard de la intrare ![]()
@Axle
Iti tinem pumnii...pana ne amortesc !!!
Axle, sa ne trimiti poze, filmulete - le punem pe ogrishdotcom.
Eu stau cuminte la betie,ma culc urgent!
danytub - esti beat. mai trebuie 2 voturi si scapi.
LE. Sait cu porcarele, misto! Stanici, leack-ul sucks! ca-i de razboi, mortaciuni alea alea.