FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«11601611621631641251»
axl04.01.2008 13:58

Omul si-a schimbat nick-ul, a zis ca scapa de mania razbunarii Stapanului Umbrei, copilu' , Umbra se intinde tot mai mult si Stapanul ei vede tot.

lucvald-190204.01.2008 13:59
Imi place ca nenea Axl, regizorul, a apelat si la un special guest star- Lucvald, care a aparut in 2 sau 3 secvente. Azzido, tu ai putea sa-ti misti fizicul pe scena, lasa butoanele si regia de emisie, ai valente de actor :)

pretios si reusit...intelesam..:)))..da' la masa burghezilor nu m-am zarit?!?!...deci..m-am baga la "featuring" si la coronite nu m-am vazut pe lista ?

astept una bucata "culpa"

yo_marius04.01.2008 14:00
Sa vezi ca astia s-au unit pentru al detrona pe axl. :))

dumb & dumber vs. coca-cola gone bad...... o sa fie interesant......insa n-au nici o sansa cei 2..

Stanici04.01.2008 14:02

Cred ca nenea Axl s-a uitat la Stapanul Inelelor. Sau a facut abuz de Stapanul Inelelor, ca sa folosesc un mod de exprimare consacrat.

@ Lucvalde - eee, crezi ca orice cartof poate fi "Star chips"??

Aoleoooo - doi de Deni?!! Planul malefic a inceput sa functioneze... Scapa cine poate! (De astia doi). Azzido - sa-ti rup fashu' - ce ne "facui"?!!

Dany's04.01.2008 14:03
Omul si-a schimbat nick-ul, a zis ca scapa de mania razbunarii Stapanului Umbrei, copilu' , Umbra se intinde tot mai mult si Stapanul ei vede tot.

Vrei 1 Steluta la profil ?Sau 5?

Da-mi si mie cate crezi,si iti dau si eu cate cred,ce zici?

axl04.01.2008 14:06

Nu batjocoriti puterea Raului! Feriti-va de ziua care va veni! Moartea, Umbra si Raul conlucreaza la un plan maret! Biete furnici strivite sub calcaiul Printului... Diavolii, nefilimii si furiile vor acoperi albastrul cerului si vor cobori printre voi sa-si ia prinosul, la comanda mea. Feriti-va, temeti-va si ingenunchiati in fata realitatii! Puterea mea e aproape de apogeu!!!

Stanici04.01.2008 14:07

Adica i se termina in curand timpul de stat la calculator.

c.ronaldo1704.01.2008 14:07

699696.JPG

Ce forum pervers! 96,696

lucvald-190204.01.2008 14:07
Atata fatarnicie nu poate fi decat demna de un adevarat adept al fortei intunecate. Tine minte, pustiu', vad tot, stiu tot.

tare.. :)))..ai fumat ceva tovarase?!..:))..nu manipula minorii :))))

Dany's04.01.2008 14:08

Cred ca incepe sa se adevereasca visul meu

axl04.01.2008 14:14

Nu ignorati semnele venirii Noului Regat! Credeti ca zapada de afara e o intamplare? Naivilor.

Stanici04.01.2008 14:15

App. de perversiuni, manipulari minori, faze scarboase cu mopuri acoperite de diverse materii - ar fi "nice" sa avem un topic in care sa discutam despre aberatii de genul asta, unde sa lasam cele mai intunecate, perverse si dezinhibate parti ale caracterului nostru sa posteze. Adica, oricum, ce ar fi sa fie scris acolo, acolo sa ramana - sunt sigur ca suntem cam toti bolnavi intr-o mica sau mare masura.. Ma ofer sa fiu moderator pe topicul ala, sa nu care cumva discutiile sa coboare sub limita bunului simt. Ce zici, Azzido, erai beat sau partea perversa din tine chiar vrea sa iasa la suprafata?

Azzido04.01.2008 14:17

fiti pe faza ca se lasa cu scandal

App. de perversiuni, manipulari minori, faze scarboase cu mopui acoperite de diverse materii - ar fi "nice" sa avem un topic in care sa discutam despre aberatii de genul asta, unde sa lasam cele mai intunecate, perverse si dezinhibate parti ale caracterului nostru sa posteze. Adica, oricum, ce ar fi sa fie scris acolo, acolo sa ramana - sunt sigur ca suntem cam toti bolnavi intr-o mica sau mare masura.. Ma ofer sa fiu moderator pe topicul ala, sa nu care cumva discutiile sa coboare sub limita bunului simt. Ce zici, Azzido, erai beat sau partea perversa din tine chiar vrea sa iasa la suprafata?

retardule, dar eu ce iti ziceam aseara ?

nu despre asta vorbeam ?

Stanici04.01.2008 14:20

Pai da, 'andicapatule - dar de la vorba pana la fapta, e cale lunga. Sa fie ceva gen "interzis celor sub 18 ani". Cu toate ca, dupa ultima destainuire a lui Deni, ar fi marfa sa il avem si pe el printre noi:)).

axl04.01.2008 14:20

Nu sunt absolut sigur dar cred ca aseara am tras o plimbare prin oras cu gluga de la geaca plina de iaurt intarit.

Apropo, pana acum n-a scris Axl, a scris sora lu' Axl, Printesa Intunericului. Axl a fost plecat la meci.

Unguruuuuu', unguruuuuu.

Stanici04.01.2008 14:33

Esti un xenofob... ma declar scandalizat de aceasta melodie pe care am ascultat-o de doua ori si pe care o ascult acum a treia oara. Sa-ti fie rusine!

axl04.01.2008 14:35
Esti un xenofob

Mai bine golan

Decat huligan,

Mai bine xenofob

Decat xenoporc.

Stanici04.01.2008 14:41

Porc strain?!!! WTF?!!

axl04.01.2008 14:42

Hopa, a aparut Principesa Binelui Aleator, Stapana Papusilor, Lady of the Lake. Sa vedem ce are de spus.

Dany's04.01.2008 15:04
Nu ignorati semnele venirii Noului Regat! Credeti ca zapada de afara e o intamplare? Naivilor.

Nu e o intamplare e iarna!!!

dee04.01.2008 15:11
Hopa, a aparut .... Lady of the Lake. Sa vedem ce are de spus.

Lord of Darkness vrei sa ne luptam in planul umbrelor?

Tu visezi una, aici, in eter si alta fac astia micii jos :)

Vrei sa provoci suferinta? PROVOACA!

Fiecare suferinta ne va acutiza vibratiile, vom evolua, iar binele va triumfa :D

Stanici04.01.2008 15:16
Nu e o intamplare e iarna!!!

Bai, ce amuzant e asta.. Ssomebody SSSTOP him!!!

Dany's04.01.2008 15:17

Nobody stop me and you're a (little) piggy

Porcusorule

axl04.01.2008 15:18
vrei sa ne luptam in planul vedic ?.

Tu visezi una, aici, in eter si alta fac astia micii jos :)

Vrei sa provoci suferinta? PROVOACA!

Fiecare suferinta ne va acutiza vibratiile, vom evolua, iar binele va triumfa :D

Dupa cum bine stii, sau banuiesti, planul vedic nu exista. In schimb exista ancestralele forte ale Raului, Rau nascut din Bine, si ucenicul intotdeauna isi detroneaza Maestrul, o, biet Maestru depasit de situatie. Lapis ex coelis, desertaciune! Nu exista Sange Regal, Zarathustra l-a omorat pe Creator, suferinta nu doare, caleste! Vibratii? Jalnic cromleh daramat de Vantul Turbat al Umbrei...

Dany's04.01.2008 15:20

Daca nu ii dadea Azzido poastele inapoi lu' Danny,era p-aci toata ziua

«11601611621631641251»