Eu eram ala
Eu eram ala
@stelistub
Esti frumoasa, si creata, nu mai ai deloc matreata.
Porcu' nostru are o tona.
l-as taia dar imi e frica
daca se strica,daca se-mpute?
Axlee C Ronaldo ala iar face misto fara creier
@stelistub
Esti frumoasa, si creata, nu mai ai deloc matreata.
Dupa ce ca iti fac si complimente.. Daca spuneam ca esti urat si cu matreata, cum reactionai?
Axlee C Ronaldo ala iar face misto
Suntem pe un topic de mistouri. Yeah!
Vezi tolomace ca daca il slujeai cum trebuie pe Printul Intunericului acum toti dusmanii tai erau sclavi.
Anarhie!
Dupa ce ca iti fac si complimente.. Daca spuneam ca esti urat si cu matreata, cum reactionai?
Suntem pe un topic de mistouri. Yeah!
MIsto-uri cu capu' nu cu c**u
Sa continuam..
Nu conteaza frumusetea,
Un cioban ii tot cioban.
Prostul e tot prost pana la moarte si dupa
Axle, trezeste-te ma! Vezi ca mai intra si copii mici pe aici si citesc si pe urma chiar cred cu fortele raului. Se p**a noaptea in pat...
nu stiu de ce,dar stelistu bb "aduce" tot mai mult a denii....o posibila explicatie ar fi ca aseara am vazut "atacul clonelor".......sunt paranoic stiu....ma intorc la blogu' meu....
Deci Regatul Nou e pe vine! Alaturati-va mie, impreuna vom triumfa! Fortele Raului rullzz!
Puterea mea creste vazand cu ochii!
nu stiu de ce,dar stelistu bb "aduce" tot mai mult a denii....o posibila explicatie ar fi ca aseara am vazut "atacul clonelor".......sunt paranoic stiu....ma intorc la blogu' meu....
Ba am vrut sa fiu o zi ca el acum sunt Stelistub din nou
Faza zilei.
"Ba am vrut sa fiu o zi ca el acum sunt Stelistub din nou"
LE: Maine vei fi un fel de dee, duminica un fel de Stanici samd.
Bizara dorinta. Sa vrei sa fii ca Deni, chiar si-o zi. In fine, nu-i treaba mea, treaba mea e sa atrag cati mai multi de partea Raului.
@axl
iti aduc extrem de multi slujitori pentru un mic "favor" pe care ai putea sa mi-l faci.si anume un link catre haicinciul alinei!!!
P.S. pe langa posibilii adepti iti mai dau si un capac cu "magie".....
Link catre haicinciul Alinei? Descurca-te singur, baiete!
Link catre haicinciul Alinei? Descurca-te singur, baiete!
cu parere de rau, haicinciul Alinei nu exista, deci nu va mai agitati si alaturati-va printzului intunericului, fiul singurei si adevaratei mama omida, var cu Fane Portughezu' care este un smecher si face legea in Amsterdang ![]()
In rest ce sa va zic, sunteti cam tembeli (in sensul bun al cuvantului), betivi, afemeiati & shit & stuff, deci sunteti ok per total, cu mici exceptii -aia care au inclinatii gay.
Apropos, i-am hackerit calculatorul unui utilizator al site-ului si uitati ce am gasit...
V-am atasat fisierul... ![]()
little_boy__chetalin__pimp_style__pron_shit_stuff_hacked_by_your_momma.MPG
Alina, fa-ti mama draga haicinci ca sa-l avem toti numai Marus nu. Si daca tot iti faci join the dark side. Impreuna vom distruge Binele si Raul va triumfa!
Poate... la anul.
Azzidoo, da subtitrarea sub forma .txt , nu-s asa de evoluat ca voi, si nu am descoperit inca placa de sunet... ![]()
@axl un slogan nou:
Join the dark side, we have lolli pops ![]()
LE: Azzido, Stanici... ce betivi sunteti
)
L-ai uitat pe fane'
I am your father.