Vad ca scrieti jale pe topicul asta.Mai exact ce tre sa scriem aici? ca io nu inteleg...
Nu-i de tine aici ![]()
Vad ca scrieti jale pe topicul asta.Mai exact ce tre sa scriem aici? ca io nu inteleg...
Nu-i de tine aici ![]()
Coltu verde? mai bine menajeria saitului ca-i plin de lighioane pe aici. Auzi canaronanist ... cum ma ca nu se poate.
Buga ... tot verde?
Am dat din greseala 4 stelutze la topic
(((( ...... sper sa nu ma bateti acum ![]()
PS : alte sugesti de nik nu mai aveti ??:-/
coltul vesel e cel in care este pusa o funda mare aurie (de la porc) si unde canta canarul..de asta e si vesel
@ Denii
Ti-as sugera urmatorul nick : Canarul
Io ti-as sugera nick-ul Sunt varza si ma dau mare
PS : alte sugesti de nik nu mai aveti ??:-/
Deni_copil_tampit
@Axle
Iti mai tinem pumnii ?....nu de alta dar mi-au amortit mainile !
Nu Fane, s-a rezolvat situatia, sunt irezistibil.
Canarul onanist.
adica canar care stie engleza denii (cacofonia e neintentionata si total neinspirata)
Siam eu ca ma bazez pe tine !
Poate il duce capul sa caute in dictionarul limbii romane si dupa aia sa vezi blesteme!! :smile:
Se vede ba ca nu aveti pic de imaginatie ...... pana si papagalu lu Dee gasea un nik mai mijto . ![]()
PS : Ba gaozarilor io nu sunt nici unu canar .... PAPAGALILOR !!!
@Stelistub .... dc mi-ai furat ma numele ?!?!?!?!? Boule !!! ![]()
uite cum vine banul...
Incet si sigur! :biggrin: ,daca-si ia ban isi baga unghia in gat!!
Danny, la numarul de posturi apare si "13" Te-ai scos.
Gata! Nu mai intereseaza pe nimeni de Becali. Nimeni nu zice nimic de Armenteros, William, Pintu, Pinto, Habibi samd. Ma baieti, mai tineneti minte la cate puncte suntem de CFR? :tongue:
Se vede ba ca nu aveti pic de imaginatie ...... pana si papagalu lu Dee gasea un nik mai mijto .
@Stelistub .... dc mi-ai furat ma numele ?!?!?!?!? Boule !!!
deni, ai chef de o vacanta ?
Gata! Nu mai intereseaza pe nimeni de Becali. Nimeni nu zice nimic de Armenteros, William, Pintu, Pinto, Habibi samd. Ma baieti, mai tineneti minte la cate puncte suntem de CFR? :tongue:
C.roney , cine`s astia ?? ![]()
Azzido , schimabi te rog lu Stelistub nmele inapoi in Stelistub .... plz .... nu imi place deloc sa fie inca un ca mine ![]()
Da ce are ma daca asa ma cheama....
-=Danny=- Vede topicul: Fraze De Agatat Astazi, 10:43 PM
Te cred si eu. La varsta ta...
Mama m-a nenorocit danny pe mess sa-mi schimb nick-ul, aveti grija sa nu gresiti(sa ne confundati)Danny si cel superior Dany's
Mama m-a nenorocit danny pe mess sa-mi schimb nick-ul, aveti grija sa nu gresiti(sa ne confundati)Danny si cel inferios Dany's
Stelistub , ms ca recunosti :biggrin:
@Axl , pai eram si io curios .... ca si io am cam aceasi parere cu Azzido ![]()
Buna seara! :tongue:
@Joga
Aici ai cam dat cu mucii-n fasole.
Poate la el\ea in CONGO "Buna seara" inseamna cu totul altceva! :smile:
? ![]()