Visai azi-noapte ca se plimba axl in chiloti pe la mine prin casa,nu e vorba de misto asa a fost visul
Visai azi-noapte ca se plimba axl in chiloti pe la mine prin casa,nu e vorba de misto asa a fost visul
La revolutie frecam menta, eram clasa a III-a si ma jucam cu tiganii.
Te cautam sa te prind.
Eu am visat ca jucam fifa cu Stelistub si conduceam cu 2-0.. eu eram Panionios Atena.
Aaaa -nu asta din 89'. Aia din 48'. 1848.
Si io am zisat exact acelasi vis !!! :O Numai ca in locu lu Axl , era o femeie buna . ![]()
Aaaa -nu asta din 89'. Aia din 48'. 1848.
Atunci eram undeva prin scrotul scrotului unui spermatozoid al unui exilat prin Siberia. (Sunt 1/8 rus)
@Axle - si eu sunt xenofob. Ce bine ca ne-am intalnit:)).
Eu vreau sa imi omor din neuroni atunci cand beau. Daca v-ati uitat la Discovery, la emisiunile cu antilope urmarite de lei, o sa va dati seama ca am dreptate.
La Discovery, evident.
Axl , parca trebuia sa ne facem luga de fotbal din rude :-w
Hai pa si la multi ani, ca tre' s-o tai. Tot ce va doriti si nu va doriti! Sa aveti parte de bucurii si de o masina cu totul si cu totul de aur.
Axl , parca trebuia sa ne facem luga de fotbal
"Luga" sa-ti faci tu seara inainte de culcare (cu manuta).
Am vrut sa zic Liga de fotbal !!!
Luga = ?? ![]()
Aaa, ce draguuut! Gruuup hug. Sau nu.
Hai, gata, v-am lasat. Ne vedem cand ma imbat ca lumea.
P.S.: "Fie ca lumina sarbatorilor sa blabla bleeeah"- mass.
All
care va bagati mah sa facem o LUGA ?
chiar nu face nimeni o luga ?
Allcare va bagati mah sa facem o LUGA ?
chiar nu face nimeni o luga ?
Io , da ce e aia luga ??![]()
La Multzi ani tuturor !!! V-am lasat si io >
<
Ce faci tu pe sub plapuma
Te cautam sa te prind.
how horibly,horibly,horibly gay!!!!(payback time) :biggrin:
la multi ani si toate alea tuturor!!! let's get drunk!!!
p.s. @buga
din cauza ta stau acasa!!cu multi prieteni la mine!!! cu si mai multa bautura!!! shame on you!!!
Iar incepi cu critici si injurii Marius?
steagro Acum sa sarbatorim
La multi ani and alte alea ! steag1
La Multi Ani + bla bla-urile
Va doresc ficati de rus, sanatate maxima,
un an bun si plin de impliniri sa vina peste voi.
** LA MULTI ANI SI BANI! Steaua FOREVER! **
Asta este fara de mistouri ![]()
LE. esti carcotas :tongue: am precizat de ban, chiar la plural. Retractez, cRiss lovite-arrr pauperitatea 'n 2008!
da-ti ban la asta, nu va ia la mistouri
La ora 02:00 singur pe forum(nici macar un vizitator) asteptand sa va treziti si sa POSTATI si voi baaa betivilor
))))
@stelistub
Betiv esti tu,noi suntem consumatori :wink:
bah....sa va zic ceva.....
oamenii neseriosi ca mine la ora asta vin de la chef(sau in cazul meu,a fost cheful la mine,la ora asta i-am dat afara pe dobitoci)
oamenii seriosi ca amicu stanci,la ora asta savureaza vinu cel mai bun...
deci ma multumesc sa fiu primul care va ureaza in 2008 traditionalul LUAVASH la 'sto!!!
la multi ani si luav-as la misto ca sunt cam (foarte) beat. stanici, fane, azzido, ne intalnim la un raq nu-i problema