"Mi-am tunat caruta si am transformat-o
In Lamborghini Galardo.."
Merry x-mas si tie stelistub.
"Mi-am tunat caruta si am transformat-o
In Lamborghini Galardo.."
Merry x-mas si tie stelistub.
Iar se foloseste Fane de infatisarea mea extraordinara ca sa se dea bine pe langa fete.
Bugaboo, scoti ceva pe noi - daca organizezi targ de betivi.
Noroc cu Marius, ne mai ridica media la inteligenta si aspect fizic... altfel, chiar ai fi nevoita sa dai bani sa scapi de noi.
@buga
ar cam trebui sa te decizi....acus ne trezim in 2008 si ratezi marea ocazie!!!
p.s. uite-l si pe denii....verde!!!!
LE:"Noroc cu Marius, ne mai ridica media la inteligenta si aspect fizic... altfel, chiar ai fi nevoita sa dai bani sa scapi de noi."
omg,chiar ca te crezi important!!! :tongue::biggrin:
Stiam eu ca extraterestru, fraierica asta mic... Acum s-a dat pe fata:)).
Ba care ma invata sa editez postu lu Marius ???
@Bug , Axl nu e minor .....
Le : Nu mai sunt moderator
((
ultimul post editat de nemoderator
(((
Acest post a fost editat de -=Danny=- NeModeratorul forumului
sincer ma denii...ai fost moderator pe forum juma de zi si tu ai dormit!!!pai vezi?? daca nu te implici....asta e....asteapta urmatorul cadou de Craciun si multumeste-i lui azzido ca ti-a indeplinit visul!!! si lui Stanci ca a "dansat pentru visul tau" :wink:
Lasa, mah, poate se imbata purcelul diseara si ii mai face o bucurie lu' asta mic si iritant.
P.S. - cred ca o sa ajung in rai:))
PPS.: eu nu dansez pentru nimeni, mah!!! Clar?!
"PPS.: eu nu dansez pentru nimeni, mah!!! Clar?!"
siiiiigur pisi...am zis eu ceva? :tongue:
@denii
s-ar putea ca diseara sa fii "verde" si "de garda" pe sait...:wink:
@yo
Daca-l prind are ban 3 zile din start...macar diseara sa stea deoparte.
Nu de alta dar ma bag la combinatii si n-am loc de el.
"Moderator varsta a treia - ofer posibilitatea antistelistilor sa isi faca de cap pe saitul fcSteaua in noaptea de revelion. Prefer domni stilati si generosi" - statusul lui Fane pe mes.
@Stanci !!!
Pisi ...tu vezi-ti de dansurile tale din buric si lasa-i pe aia mai batrani sa-si faca de cap macar diseara cand sunt singuri p`aici cu doritoarele :biggrin:
Ba voi siti ce-mi facu c ronaldo17Se daduse intr-o seara azzido si cica sa ma faca moderator, nu l-am crezut prima oara dar pana la urma -l-am crezut si acum am vazut discutia asta pe net pe blogul lui care se numeste despre cretini
PENTRU c ronaldo17 _|_
Pai ce sa-ti fac daca esti tolomac.
Of ce sa ii fac lu asta ca iar a castigat MISS Popularitate
mah stelistub se pare ca si tu te-ai lipit de titlu - Miss Maid pentru 2008.
"...uite,spal vasele,calc haine,duc gunoiu,cumpar bere"... fusta scurta sa-ti pui si esti castigator detasat.
Gata cu mistourile pentru mine. Revin in 2008.. Ma duc sa caut artificii si petarde. Poate omor vreun pensionar*.
*nu bat niciun apropo
La Multi Ani tuturor incepand de la aia pana la ceilalti!
LE: Ma tot bate gandul sa ma dau drept George si sa ii zic lui Denii ca`l fac moderator cu puteri supranaturale.
Pacat ca nu am fost acasa cat am fost moderator
(
Azzido MS Mult ca m-ai facut moderator (macar pot sa ma laud) , chiar daca nu aveam nici o putere , nici sa editez posturi ...
Si Stanci Ms .... stiu ca si tu ai contribuit .
Si Marius ms ca m-ai anuntat . ![]()
@Fane , nu o sa fiu aici sa te deranjez ![]()
La Multi Ani tuturor !!! >
<
La multi ani si tie, Deni! Las' ca o sa cresti tu mare si o sa fii moderator...
Pana atunci esti senior..
"Si Stanci Ms .... stiu ca si tu ai contribuit"
Deci nu recunosc nimic. Nu am contribuit cu nimic, ba chiar atunci cand i-a venit aluia ideea, m-am opus cu fermitate. Sunt un om rau, CLAR?!!
Danny, Bugaboo VORBEA cu Axl referindu-se la voi. Mai ai si pretentii de moderator...
Ce sa-ti fac mai Deni daca esti tolomac.
Apropo, ciCA CAfeaua creste permeabilitatea neuronului fata de alcool. O veste buna, zic eu.
Tolomacu de mine .... ![]()
Pai Stanci , citeste tu 4 pagini postate incontinu ... ca ti se ia sa te mai concentrezi pe orice post . ![]()
@Wally ... noi sa fim sanatosi >
<
Bun. Care a baut vinul lui Dinescu? E in stare de ceva? - am vreo doua sticle care se uita amenintator la mine si nu sunt sigur daca sa ma iau la tranta cu ele sau sa incep mai intai cu preferatul meu, "Riesling Jidvei" foarte rece, si dupa aia, cand nu o sa mai fiu in stare sa fac diferenta intre gusturi, sa le lichidez si pe ele.
Multumesc.
Care a baut vinul lui Dinescu?
Am fost acolo cand l-a lansat, acum "n" ani. Atunci era bunicel. Il servea cu mana lui, direct din butoi.
Uite un om care a luat parte la facerea istoriei.
La Revolutie cum a fost, Axle?![]()
La revolutie omul facea scufundari :biggrin: