FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«11401411421431441251»
stelistub01.01.2008 08:55

Azi-dimineata cand m-am culcat[beat (aproape)mort],m-au luat niste vise ca salvam lumea,care era terorizata de purici:)))))))))))))

Ba da ce vise mai am si io

fane_casieru'01.01.2008 10:12

Re`ti ai dreaq de betivi.. :laugh:

yo_marius01.01.2008 10:34

opaaaa....se trezeste lumile gata??:tongue:

bodanelu01.01.2008 12:12

oare de ce ma dor genunchii? si de ce sunt mahmur??

LE: am aflat, e de la Uban, urban sau cu s-o numi doftoria aia de wisky de-ti curata si limbrici din tine

Floryy01.01.2008 12:32

La multi ani! Va doresc un an mai bun ca 2007, plin de sanatate, bani, iubire si tot ce mai vreti voi... :rolleyes:

c.ronaldo1701.01.2008 13:56

La Multi Ani tuturor si m** Dinamo!

Gata, am venit si eu acasa, ma duc sa ma culc ca`s rupt.

LE: Ma, aseara parca am vazut o stire pe Pro TV cum ca au gasit`o pe Elodia. Aberatie sau..?

axl01.01.2008 14:01

Aseara, de la 9 pana la vreo 12 far-un sfert m-am imbuibat cu bere, fistic, ghiudem si pui cu susan. Adica pot spune ca, exceptand berea, am terminat anul intr-o maniera orientalo-bizantina. De inceput l-am inceput in cel mai pur stil romaneasc, adica pe buda.

Wally01.01.2008 14:29

Sms primit de la Axl aseara: "La multi ani, etc, doar n-o sa stau de revelion sa scriu mesaje sau sa sun." Cel mai original mesaj, si sincer in acelasi timp...

Stanici01.01.2008 15:49

Celor care au ramas fara butura. Ma ofer sa donez sange.

yo_marius01.01.2008 16:31
Celor care au ramas fara butura. Ma ofer sa donez sange.

da, tanananaaam, alta lume se terzeste la ora asta, mai bine va luam cu mine ca nu au aia ce face cu bautura care le-a ramas

offffffffffffffffffffff....culcati-va!!!!inca sunteti beti!!:wink:

si da,ai stil lav iu buga.....

Wally01.01.2008 17:19

Cam pustiu forumul azi...

-=Danny=-01.01.2008 17:23

Mijto rau revelionu asta .... nasol rau in prima zii din 2008 .... dar , totu s-a terminat cu bine . :D

Wally01.01.2008 17:36

Pai de ce nasol, mai Deni?

fane_casieru'01.01.2008 18:02
Pai de ce nasol, mai Deni?

Pentru ca a regurgitat toata noaptea. :wacko:

Wally01.01.2008 18:03

Oops...asta nu-i a bine...mi s-a mai intamplat si mie, dar de Revelion parca niciodata...

yo_marius01.01.2008 18:10

tocmai citesc bluogul lui ronnie....

NicoSoulSteaua01.01.2008 18:18

Ce-mi place cand isi face simtita prezenta...in tacere :laugh:

Stanici01.01.2008 18:23

Nico, pe tine te acuz de parasirea incintei inainte de termen. 10 Flotari!:D

c.ronaldo1701.01.2008 18:25
10 Flotari!:D

La 7 dimineata jucam poker pe porunci. Am avut de facut 15..

dee01.01.2008 18:29

Wow …peste 25 de pagini de la ultima 'vizionare', ce telenovela : oare e un el sau o ea? oare ma iubeste, sau nu? oare posteaza ceva sau se abtine? oare posteaza pentru mine? ii pasa, nu-i pasa? Jhonny,Otzi, pisi??!!, cat dramatism, domnule' : "stelistub, nu plecaaaaa, nu ma lasa singur in forumul asta pustiu si gol, plin de rautati brutale si rele ":D cata concurenta – miss popularity vs miss paranoia, cate subtilitati ,cati betivi, cate declaratii de amor ….

Se pare insa ca Bacchus a innecat de Sarbatori mai multi oameni decat Neptun, altfel nu-mi explic tendinta evidenta spre bunatate manifestata de unii. Stanici,darling, ce-ai patit?! Vezi ca Novac vrea sa-ti sufle rolul antagonic, i-am citit replicile, progreseaza.

Nu te lasa, nu ma dezamagi !!!

Marius, tu te mentii bine, rolul principal masculin iti vine ca o manusa, nu stiu ce-ar fi telenovela asta fara tine ,de fapt nu s-ar mai produce. Trebuie sa remarc ca pe langa protagonistii deja consacrati (Axl, Danny, Korynna, Fane) a crescut simtitor aportul secundarilor- Criss, Bugaboo, Nico, C.Ronney si Wally. Totodata s-a remarcat si o tanara speranta, Stelistub, care inca mai rezista pe scena , cu toate ca unii vor sa-l alunge :P Nu te lasa!!!

Decorul (Gabi, alina_mihaela,flory) e de asemenea la inaltime, mereu prezent si totodata absent. Am sesizat ca ati cooptat si un figurant, Joga Bonito, care,cu potentialul dovedit, sigur va face trecerea spre secundari sau , de ce nu, va ravni locul lui Marius.

Imi place ca nenea Axl, regizorul, a apelat si la un special guest star- Lucvald, care a aparut in 2 sau 3 secvente. Azzido, tu ai putea sa-ti misti fizicul pe scena, lasa butoanele si regia de emisie, ai valente de actor :)

Well done guys!

Cred ca e momentul sa fac premieri pentru anul 2007:

cel mai bun actor intr-un rol principal masculin : Marius –empatic ca intotdeauna

cel mai bun actor intr-un rol principal feminin: tot Marius :P

cel mai bun actor antagonic: Stanici (cu toate ca in ultimele zile l-ati corupt si era era cat pe ce sa se faca mai bun, lucru care m-ar fi dezamagit profund)

cel mai bun actor intr-un rol secundar masculin:Novac (cu mentiunea ca vrea sa-si depaseasca conditia si ravneste rolul principal)

cea mai buna actrita in rol secundar feminin: Korynna si Bugaboo

cel mai bun scurt metraj: Danny si sutienele (inca mai rad)

cel mai bun documentar tip testimonial: axl

cel mai bun sunet (tanguire): Danny (suplica adresata lui Stelistbu)

categoria tinere sperante: stelistub

cel mai bun regizor: axl

premiu special: Wally ( pentru ca inca mai vrea sa continue puzzelul, SINGURUL! ms)

edit (dupa 24h): am uitat de Ionutz-Ciprian! sincer, nu l-am testat inca, mi-e greu sa-l incadrez intr-o anumita categorie,el mai degraba e un spectator fidel, un fin observator.

NicoSoulSteaua01.01.2008 18:32
Nico, pe tine te acuz de parasirea incintei inainte de termen. 10 Flotari!:D

Nu recunosc nimic. Cat despre flotari,las pe altcineva sa le execute :tongue:

cRiss4Steaua01.01.2008 18:32

Frumos dee, ai putut citi 25 de pagini ?

yo_marius01.01.2008 18:42
Marius, tu te mentii bine, rolul principal masculin iti vine ca o manusa, nu stiu ce-ar fi telenovela asta fara tine ,de fapt nu s-ar mai produce.

then i quit!!! pai ce, pe denii l-au facut extraterestru d-ala verde si pe mine,rolul principal-starul etc.,nu???????????

oricum ms ca incerci sa ma "umfli" in ochii lui buga "mai lav" :wink:

Stanici01.01.2008 18:43

Yeeee! Danny, Marius, v-a revenit vedeta. SARITI!!!

Parca si vad conversatiile pe mess:

"-baaa, a eavenit "diva""

"-hai, baaaa, n-am chef de glume. Si asa sunt suparat ca mi-a iesit un cos pe nas"

"-pe bune, mah- posteaza pe topicul ala. Gata, a revenit!!! Suntem salvaaati!"

Bleah.

NicoSoulSteaua01.01.2008 18:45
Yeeee! Danny, Marius, v-a revenit vedeta. SARITI!!!

Sariti cu teme la romana,matematica...hai ca vacanta e pe sfarsite

«11401411421431441251»