Da da da..Parca cineva se retragea!?!
pana mea..
puiu' meu.....(de la "notre poule...")
Da da da..Parca cineva se retragea!?!
pana mea..
puiu' meu.....(de la "notre poule...")
Asadar aici se "vorbeste" despre tot ce doriti voi, fie ca are sau nu sens.Asteptam cu nerabdare discutii despre Pokemon, telenovela de aseara, despre cat de prost si cetatean este X sau despre cum se simt unii in postura de candidat la liceu :biggrin:
Incurajam caterinca facuta cu bun simt si mai ales cu inteligenta.
Deci incetati cu insultele!!!
Eu am sters postarea mea
did i missed something??
CARE INSULTE?????????
Alea care le stersei eu
:biggrin: :tongue:
Insultele in care se constituie unele posturi care nu contin caterinca de bun simt si facuta cu inteligenta.
Eu dixit.
Da chiar..hai sa cautam subiecte de caterinca mai cu bun simt
mah sincer.....am mai vazut un film si voi tot la cautat subiecte de caterinca ati ramas???
lua-v-as!!!
mah inceteaza!! gata cu injmuriele camlomnioanse
mesaj editat de Danny
mah inceteaza!! gata cu injmuriele camlomnioanse
mesaj editat de Danny
Ba frate ... m-a luat nebunia de moment , si ete ce cuvinte stalcite i-aam scris la postu lu Marius .. cand l-am editat .... nici macar nu stiu ce am vrut sa zic .... :-??
Ps : Azzido ms ca m-ai facut moderator !!! You own me !!!
:biggrin:
gata denii....fugi la somn!!!
Bunataturi zici?
Eu as putea sa aduc de exemplu perciuni de rata la otet...ce zici? merge?
Am vazut ca s-a vorbit despre Alina Plugaru in paginile trecute hai sa va spun ce a facut
S-a dus la loto si a jucat :O 50 bilete si stand la coada 2 ore
,parerea mea ca mai bine se ducea o data la Irinel
@bugaboo
Daca vin cu Stanici si Yo crezi ca avem fo` sansa ?...suntem niste bunaciuni ...pe cuvant !
Daca ma duc eu nu mai aveti nici o sansa,puteti sa veniti si cu cine vreti voi
@buga
vin cu bunatatile de Fane si Stanci!!!!! e bine???
ia-ma bah si pe mine!!! ba si zii lu' stelistub ca-i dau ban
Acest mesaj a fost editat de -=Danny=- in data de 31.12.2007
@boo
Nu primi pe nimeni.
Fane o sa-ti bea tot alcoolul, chiar si ultima picatura de otet.
Marius o sa faca remarci dulci si-o sa jeneze pe toata lumea.
Stanici o sa vada ca nu mai pic de alcool si-o s-o taie la o benzinarie, pe undeva.
Deni si Stelistub o sa se inteleaga de minune primele 5 minute dupa care o sa se ia la bataie pe motiv ca unul e mai stelist ca altul si invers.
@buga
nu-l asculta pe axl!!! e doar invidios ca e departe si nu poate sa ajunga!!!
De fapt Fane a pierdut la tragerea la sorti asa ca sta de paza pe site in "noaptea dintre ani". Am zis eu ca mai bine il faceam pe Deni moderator, era cel mai nou asa ca lui i-ar fi revenit "onoarea".
Sa te distrezi, Fane, sper sa nu fii singur pe-aici.
Ba frate ... m-a luat nebunia de moment , si ete ce cuvinte stalcite i-aam scris la postu lu Marius .. cand l-am editat .... nici macar nu stiu ce am vrut sa zic .... :-??
Ps : Azzido ms ca m-ai facut moderator !!! You own me !!!
:biggrin:
Cu placere !
Ati incurcat-o, Deni a venit la putere si o sa va rupa fashu' la trecerea dintre ani. :laugh:
gata!!!! de acum sa vezi cate retrageri anuntate si mai ales NEanuntate vor fi pe aici!!!:wink:
Ba voi siti ce-mi facu c ronaldo17
Se daduse intr-o seara azzido si cica sa ma faca moderator, nu l-am crezut prima oara dar pana la urma -l-am crezut si acum am vazut discutia asta pe net pe blogul lui care se numeste despre cretini
PENTRU c ronaldo17 _|_
PENTRU c ronaldo17 _|_
Ce inseamna asta?
@Cronny
Cum s-ar zice ...ti-ai luat-o !
@ronnie
in locul tau l-as ruga pe denii sa intervina!!!!acu' ca e "mare sef" trebuie sa se implice!!!nu mai toleram jignirile acestea!!!
Misto danny ma lucreza pe la spate