Tu esti genul ala de stelist care n-ai nicio treaba cu minic pe lumea asta, tu postezi din Germania, iti dai cu parerea despre toti si despre toate, nefiind in niciun fel implicat, tu visezi pe aici cupe, cadelnite si cristelnite, visezi ca faci tu stadion ( asta m-a distrat cel mai mult ), noi l-am pierdut si pe al nostru si tu crezi ca becaliotul va finanta vreodata din banii lui, furati de la Steaua un nou stadion.....hai sa fim seriosi.
Ce-i mult mai grav deupa parerea mea este ca dupa ce ca n-ati facut nimic pentru Steaua de-a lungul timpului, va mai dati si mari cunoscatori, dati verdicte, emiteti tot soiul de terorii care n-au legatura cu realitatea, trageti numai concluzii erontate, sustineti numai prostii pe aici......pai, ma, daca si unul ca tine, care hai sa zicem ca are o facultate terminata ,,in spate", e mai rasarit cat de cat, nu pricepe ca Steaua nu poate exista cat timp este patronata ( a se citi DISTRUSA ), de becaliot prin toate actiunile lui, care asistati asa pasivi si dezinteresati la uciderea spiritului stelist, behaind pe aici ca patronul se ignora si conteaza numai rezultatele echipei, care rezultate ma????, sunteti nebuni......( s-a vazut si aseara ), o sa se vada si joi sau prin Europa ce va face echipa ,,gandita" si antrenata de becaliot, va face cacatul praf, cred ca banuiti si voi ca asa va fi, da' faceti pe naivii in contiunuare.
Protestele nu v-au interesat niciodata, daca pana si la ultimul care a avut loc in Bucuresti......voi v-ati facut ca ploua, ati stat acasa, nu i-ati dat importanta, si a iesit ce a iesit....nu prea mai este nimic de spus, daca n-ati crezut un singur moment ca este ceva important pentru noi toti, pentru imaginea noastra a tuturor, indiferent de unde suntem.
Tie, ti-au spus multi de pe aici, Adrian, Tupac, LDS, pana si Stanici ca gresesti cum pui problema in legatura cu Steaua, ca te faci sau chiar nu reusesti sa vezi lucrurile in mod clar, ca tot ascunzi rahatul dupa pres, pai asa ati facut ma, ani de zile si uite unde s-a ajuns, mie mi se pare ipocrizie maxima sa te bucuri si te extaziezi aiurea la orice egal sau la o victorie chinuita din momentul de fata, asculta-ma pe mine, cat timp il avem pe becaliot, pe Meme si suporteri ca tine, suntem istorie, nu vom mai reveni niciodata ce am fost, ne vom scufunda in mediocritate si prostie, intelegi ce-ti spun eu acum?!
Acum te las sa comentezi si sa-ti dai cu parea cu mult patos pe aici, ca tu asta stii sa faci cel mai bine, sa vii tu pe stadion, in Sud, Nord, tribune sau unde vrei tu si sa faci bine sa urli, sa canti si sa aplauzi echipa ciobanului, sa platesti toate deplasarile pe care le vei face ( multe, putine, nu conteaza ) din banii tai, sa faci tu tot ce n-am facut eu la viata mea.....mult succes in toate demersurile tale...........aaaaaaaaaa, si sa nu uit, spre titlul 2086, asa sa va ajute becalitul pe voi toti suporterii ,,de bine" de pe aici.