Deci... DOAMNEEEEEE, mare ti-e gradina
))))
Deci... DOAMNEEEEEE, mare ti-e gradina
))))
Artistic.
By Daniel
![]()
Daniele, nu te prinde costumul de mos din videoclip ![]()
du-te ma sa te distrezi tot pe forum stai.
tu vorbesti baaa, miniclip.ro
))
Mergem la peste?
as merge ca e plictiseala grava
Cum spunea si Eminescu...Romania tara bogata , noi cersim din poarta-n poarta.
nu Eminescu spunea bre aia, ci alt poet, si nici macar nu spunea ce zici matele acolo, versul era asa:
Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta.
autorul este Octavian Goga iar poezia se cheama Muntii nostri.
PS: Si cum sub tampla mea fierbinte
O lume-ntreaga reinvie
Nu cate au fost imi vin in minte
Ci cate ar fi putut sa fie!
tot el este autorul, este ultima sa scriere, facuta cu 2 zile inainte de a muri, data e simpla de retiunut, 7 mai 1938.
Goga scuze...oricum amandoi sunt mari poeti , stateam si ma gandeam dupa ce a murit Paunescu , ce poeti mai are tara asta in momentul de fata ?
Goga scuze...oricum amandoi sunt mari poeti , stateam si ma gandeam dupa ce a murit Paunescu , ce poeti mai are tara asta in momentul de fata ?
doua beri pentru mine si o votca pt stanici, asta asa de sarbatori ca super oferta daca vrei sa te iert pt "opsaidul" literar comis.
pai Paunescu nu a fost never un poet bun, el a fost doar un gargaragiu cu ratul, ma rog gura mare care a mancat ce trebuie pe la televizor si pe unde trebuie.
Pentru mine literatura romana a murit in anii 60 cu Blaga, Calinescu si partial Sadoveanu, Arghezi si Bacovia, primii doi niste profitori ordinari care au acceptat servilismul politic si propaganda comunista in operele lor.
Lucru pentru care au si fost recompensati evident cu diferite premii gen premiul Lenin, recte nobelul sovietic, presediti ai uniunii scriitorilor, academicieni si alte porcarii din astea mizerabile servite de comunisti drept multumire pentru inchinarea operelor lor cauzei si idealurilor lumii comuniste-a se citi pentru maniera degradanta si umilitoare in care au ales sa isi renege operele din trecut.
Ce plictiseala frate..
Gaseste subiect de caterinca atunci...
Vad ca ai la profil ca stai in Pantelimon...prin ce parte a Pantelimonului stai ?
Spre capatu' lu' 14...Relativ aproape de Cora. Vergului mai exact.
Acuma m-am prins eu de ce-s asa multi nascuti pe 1 ianuarie.
Am inceput anul cu o durere in gat care ma termina , nu pot sa mananc decat lichide , iau pastile de 2 zile si nu simt nici o imbunatatire. Bag **** sunt suparat rau.
Si peste toate astea, acum va trebui sa iti schimbi si semnatura ![]()
E prea mare poza ![]()
[eh.. asa mai merge
]
Am inceput anul cu o durere in gat care ma termina , nu pot sa mananc decat lichide , iau pastile de 2 zile si nu simt nici o imbunatatire. Bag **** sunt suparat rau.
Si ai spus asta la sectia lua-te-as la misto pentru ca vrei ca noi sa facem poante pe seama ta cu tenta sexuala? ca de unde te doare pe tine gatu??
:D:D
simpaticule
Hai sa zic si eu una tare...nu stiu daca se incadreaza , dar o sa decideti voi
:
Două blonde elegante:
- Auzi, draga cică acu' e la modă să faci sex in ureche.
- Vai, tu! Dacă e periculos si ramai surda
- Da' ce? Pină acu' ai ramas muta ?!?!?
Edit : In rolurile principale , mioritele blonde : Giginho si Argaseala !
simpaticule
suparaciosule ![]()
luati-va o camera.
Ce matur. ![]()
CINE LOVESTE IUBESTE!!!