Nu prea vad care e farmecul sa fii liber intr-o tara plina de prosti. Care aveti posibilitatea, emigrati!
El era trambulina "intelectuala" . Plecati, ba, pe spinarea lu' Joga, nu pe a stramosilor nostri. Si, cand veti veni inapoi, sa ne salutati din bemveuri, sa fim si voi mandri. Pizdilor.
P.S. Am scris ceea ce e mai sus sub grava influenta a unei palinci si unor beri. Nu ma luati in seama.
Pisati-va pe Eminecu, pe Romania, pe tot, pana la urma, important e sa ii fie fiecaruia bine, sa ne pisam pe ea de constiinta nationala, Asta daca vreti sa deveniti conducatori. Plus ca observ primele rezultate inselatoare ale unui sistem nemernic: cum, ma, dupa ce ai constatat singur, studiindu-i in scoala operele, CA ROMAN, sa te pisi cu nonsalanta pe simbolul neamului tau... . Ba, sincer, si mie mi s-a parut greoi Eminescu. Dar asta nu inseamna ca vreodata mi-am permis sa il denigrez, cu toate ca primeam aceleasi informatii "off-line" ca si voi:= ca a fost difilitic, ca si-a vandut izmenele pe bautura. Adevaraul e unul singur: Eminescu(sa ne judece), prin felu sau de a fi, a deranjat pe prea multi ..."sus-pusi". Adica, si-a batut joca in public de guvernul Romaniei ca avea discutiidiplomatice cu imperiul austro-ungar atata vreme cat romanii din Transilvania urlau din cauza nemernicilor alora. LA fel si cu rusii... voi scrie maine ce era cu rusii. Mihai, poate ma ajuti, ma!
Sa-nteleg ca tu esti printre obsedatii care i-au cerut canonizarea?

)
Comunistule,esti un mascul tipic ,cand nu ai argumente arunci injurii,esti santierist cu leafa de 6 milioane?Pardon 600 de lei si-ti versi frustrarile in lumea ta virtuala?Patriotule!
una pt mine...
Daca esti intreaga la minte, te documentezi si imi dai peste nasuc. Altfel.. da, Eminecu e un sfant al acestei tari.." Eminescu sa ne judece!!!"