FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«1107510761077107810791251»
Joga Bonito16.04.2010 20:45
Mentalitate de sclav resemnat ca e legat dar multumit ca primeste mancare si al carui principal obiectiv e sa faca rost de mai multa mancare decat ceilalti, nu sa fie liber.

Nu prea vad care e farmecul sa fii liber intr-o tara plina de prosti. Care aveti posibilitatea, emigrati!

dulcicutza16.04.2010 21:16
Du-te-n plm la scoala - la o scoala adevarata, desteptaciune intruchipata. Si nu mai lovi tu intr-un simbol national al patriei mele. Documenteaza-te, sa vezi din ce motive a fost ucis si umilit in ultimul hal, inainte sa repeti ca spalata pe creier o placa pusa de toti detratctorii romanismului. De fapt, daca stau sa imi aduc aminte, nici nu prea pari romanca - asa ca nu ma mira. Sa te speli pe dinti inainte sa ii pronunti numele, femeie! Cum ziceam, specimene...

Sa-nteleg ca tu esti printre obsedatii care i-au cerut canonizarea?:)))

Comunistule,esti un mascul tipic ,cand nu ai argumente arunci injurii,esti santierist cu leafa de 6 milioane?Pardon 600 de lei si-ti versi frustrarile in lumea ta virtuala?Patriotule!

una pt mine...

dulcicutza16.04.2010 21:20
bai butoi cu tate, ia mai usor cu replici din astea de Dan diaconescu, cand vorbesti de Poetul National! arati ca esti o frustrata de 17 ani care a luat 5 in teza ca nu a stiut un comenatriu de Eminescu la romana. Toti frustratii injura Biserica si pe Eminescu desi nici unul nu sunt in stare sa scrie o strofa sau sa faca pentru tara noastra cat au facut Biserica si Eminescu.

Tu zici ca era afemeiat dar sunt convins ca tu ai avut mai multi parteneri ca el, ca ai baut prima bere mai tanara ca el, ca iesi in fiecare seara, ca iti pierzi noptile prin cele mai obscure bodegi si cu toate astea tot Eminescu este drogat alcoolist mort de sifilis.

Mai aveai sa-l faci pe langa drogat alcoolic mort de sifilis si bagabond si era exact descrierea lui Gigi Becali despre cei ce la Peluza Sud.

Sa fiti fericiti in tara voastra :)))Cat de multe stii despre viata mea,te-as putea lasa sa-mi scrii biografia.

Adrian16.04.2010 21:21
Din ce in ce mai putine...parerea mea.

@Bodanele...stai relax man ca nu la voi ma refeream ( ca varsta )

@MODERATORII...nu-i da nimeni ban spammer-ului swovispotiart ?

( Tot Adrian mah, el e baza ! )

Nea Fane, sa imi fie iertata reactiunea intarziata da' is foarte obosit.Nu mai e ca pe vremuri. Pe vremuri, il banam pe micut din 3 miscari. Acum sunt batran rau...

Dragoshel16.04.2010 21:26

de 10 pagini ma pis pe mine de ras pe acest topic.face-ti in fsdg alt topiv unde sa ABERATI.

PS:TACI AM ZIS

Stanici16.04.2010 21:32
Nu prea vad care e farmecul sa fii liber intr-o tara plina de prosti. Care aveti posibilitatea, emigrati!

El era trambulina "intelectuala" . Plecati, ba, pe spinarea lu' Joga, nu pe a stramosilor nostri. Si, cand veti veni inapoi, sa ne salutati din bemveuri, sa fim si voi mandri. Pizdilor.

P.S. Am scris ceea ce e mai sus sub grava influenta a unei palinci si unor beri. Nu ma luati in seama.

Pisati-va pe Eminecu, pe Romania, pe tot, pana la urma, important e sa ii fie fiecaruia bine, sa ne pisam pe ea de constiinta nationala, Asta daca vreti sa deveniti conducatori. Plus ca observ primele rezultate inselatoare ale unui sistem nemernic: cum, ma, dupa ce ai constatat singur, studiindu-i in scoala operele, CA ROMAN, sa te pisi cu nonsalanta pe simbolul neamului tau... . Ba, sincer, si mie mi s-a parut greoi Eminescu. Dar asta nu inseamna ca vreodata mi-am permis sa il denigrez, cu toate ca primeam aceleasi informatii "off-line" ca si voi:= ca a fost difilitic, ca si-a vandut izmenele pe bautura. Adevaraul e unul singur: Eminescu(sa ne judece), prin felu sau de a fi, a deranjat pe prea multi ..."sus-pusi". Adica, si-a batut joca in public de guvernul Romaniei ca avea discutiidiplomatice cu imperiul austro-ungar atata vreme cat romanii din Transilvania urlau din cauza nemernicilor alora. LA fel si cu rusii... voi scrie maine ce era cu rusii. Mihai, poate ma ajuti, ma!

Sa-nteleg ca tu esti printre obsedatii care i-au cerut canonizarea?:)))

Comunistule,esti un mascul tipic ,cand nu ai argumente arunci injurii,esti santierist cu leafa de 6 milioane?Pardon 600 de lei si-ti versi frustrarile in lumea ta virtuala?Patriotule!

una pt mine...

Daca esti intreaga la minte, te documentezi si imi dai peste nasuc. Altfel.. da, Eminecu e un sfant al acestei tari.." Eminescu sa ne judece!!!"

dulcicutza16.04.2010 21:33

Sa te judece pe tine patriotule,eu am zburat de mult din zona :)

Stanici16.04.2010 21:35
Sa fiti fericiti in tara voastra :)))Cat de multe stii despre viata mea,te-as putea lasa sa-mi scrii biografia.

Moama, esti constienta reprezinti EXZACT motivul pentru care ai plecat din tara? Laso, tristo, incompetento@ Te-ai spalat pe dinti cad ai scris ceea ce ai scris despre simbolul tarii in care te-ai nascut?!

dulcicutza16.04.2010 21:37

De fapt am plecat pe bursa :) dar daca vrei tu o fac pe tipa cu bemveu care uita sa vorbeste romaneste pe aeroport...O fi simpbolul tau,al meu sigur nu e.

Le reseau pansant16.04.2010 21:39
Sa te judece pe tine patriotule,eu am zburat de mult din zona :)

bine ai facut, Romania numara cu o persoana nefolositoare in minus. Cand vom ramane doar noi romani, romanii puri, cei care ne iubim deschis si sincer tara, atunci Romania noastra o sa infloreasca, se va dezvolta in 10 ani cat nu a facut-o in 2 milenii.

SA TRAIASCA SCUMPA NOASTRA TARA Romania!

Adrian16.04.2010 21:40

Dulcicutza

Te rog sa nu mai citesti niciodata nimic de Eminescu si sa nici nu mai vorbesti despre el cu alte persoane(din viata reala, nu de pe forum). OK?

Multumesc.

dulcicutza16.04.2010 21:42

Ce plictisitori sunteti,va doresc sa petreceti macar o saptamana pe alte meleaguri,.....

LE:Vreau sa-mi dati un singur motiv pt care ar trebui sa-mi iubesc tara.

Le reseau pansant16.04.2010 21:48
Ce plictisitori sunteti,va doresc sa petreceti macar o saptamana pe alte meleaguri,.....

LE:Vreau sa-mi dati un singur motiv pt care ar trebui sa-mi iubesc tara.

demoiselle, cred ca am petrecut 2 ori mai mult timp decat tine pe alte melaguri, si alte meleaguri cum ar fi Franta, Germania, Londra, Viena, si nu zilele ca turist, ci cu semestrele ca student, ei bine nimic din ce am vazut/vad nu m-a facut sa-mi schimb pararea despre romani, sau sa ma faca sa-mi urasc tara.

Tara nu ti-o iubesti pentru motivul x, y, radical de epsilon, tara ti-o iubesti pentru ca te-ai nascut acolo, pentru ca faci parte dintr-un neam si o cultura pe care trebuie sa o duci mai departe.

Maye16.04.2010 21:48

Motiv :

1-decembrie-dezbateri-libere-2007.jpg

dulcicutza16.04.2010 21:51

Asta cu ziua nationala nu ma impresioneaza,s-au luptat si altii pt unitate si independenta.

Altul?

Le reseau pansant16.04.2010 21:56
Asta cu ziua nationala nu ma impresioneaza,s-au luptat si altii pt unitate si independenta.

Altul?

da-ne tu motive pt care nu-ti iubesti tara.

PS:vezi ca daca nu luptau oamenii aia acum nu-ti mai tarai curul "pe alte meleaguri"

Maye16.04.2010 22:03

Nu ziua nationala era importanta in poza aia.

dulcicutza16.04.2010 22:04
da-ne tu motive pt care nu-ti iubesti tara.

PS:vezi ca daca nu luptau oamenii aia acum nu-ti mai tarai curul "pe alte meleaguri"

Pt ca nu-mi ofera nici un viitor.

Le reseau pansant16.04.2010 22:07
Pt ca nu-mi ofera nici un viitor.

si atunci hai sa ne bagam plua in ea de tara ca nu ne da nimic, eventual poate iese vreun copil dupa, si il pastram ca e bun pentru alocatie, nu?

Maye16.04.2010 22:08

Cu atitudinea asta e normal ca nu iti ofera nici un viitor.

dulcicutza16.04.2010 22:15

Lasati mai patriotilor,va las voua partea mea de namol din tara aia :))

Maye16.04.2010 22:16

Ha Ha

cody16.04.2010 22:23

pot sa fac pariu ca in 15 - 20 de ani o sa devenim minoritate in tara noastra .... ghiciti cine vor fi mai multi ... ?

Maye16.04.2010 22:36

cocalarii

iNsTiGaToR16.04.2010 22:37

Aia ca Maye

«1107510761077107810791251»