FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«1107410751076107710781251»
Daniel-Ionut16.04.2010 17:18

Zici ca ai citat din comunism.

iNsTiGaToR16.04.2010 17:24

Dupa poza care o are...

Le reseau pansant16.04.2010 17:29
Zici ca ai citat din comunism.

stiu trebuia sa citez din guta ca sa fiu cool si pe intelesul tau

Dupa poza care o are...

cu gramatica se vede ca stai prost, ne-ai aratat-o mereu, acum ne arati si limitele tale ca om si ca ce vrei sa ajungi in viata

iNsTiGaToR16.04.2010 17:34

cu gramatica se vede ca stai prost, ne-ai aratat-o mereu, acum ne arati si limitele tale ca om si ca ce vrei sa ajungi in viata

Dupa poza PE care o are

Ma scuzati, greseala mea.

Daniel-Ionut16.04.2010 17:44

Din pacate tin sa te dezamagesc si sa iti spun ca nu ascult manele, chiar daca stau unde stau :))

iNsTiGaToR16.04.2010 17:48

Acolo asculti obligat-fortat

Stanici16.04.2010 17:51

Ia lumineaza, Mihae, imbecilii/ele cum sta treaba cu Eminescu. Fii concis.

iNsTiGaToR16.04.2010 17:54

Pot sa zic io? :D

ok , deci... am auzit vro 3 variante :

1. Celebra : ''A murit de sifilis''

2. A murit din cauza geniului lui (era prea inteligent, ma-ntelegi?)

3. L-au omorat masonii

Si tot nu-mi dau seama de care sa rad mai mult

Daniel-Ionut16.04.2010 17:55

Ma, de Eminescu se stie ca a murit de sifilis, dar se spune ca a fost omorat in timp ce canta desteapta-te romane... :hmmm:

Hai ca mai stiu si eu cate ceva, 10 jos! :yes:

Stanici16.04.2010 18:08

http://sitadeasa.wordpress.com/2007/01/17/...espre-eminescu/

Rezumatul a ceea ce s-a intamplat. Se pare ca adevarata istorie va e necunoscuta. Spalati pe creier. Nu va dati seama ca toata lumea va indeamna sa dispretuiti tot ce inseamna Romania cu adevarat, ca adevaratele valori are tarii noastre sunt denigrate si ca sunt inlocuite cu o dulce dar amara resemnare? Mentalitate de sclav resemnat ca e legat dar multumit ca primeste mancare si al carui principal obiectiv e sa faca rost de mai multa mancare decat ceilalti, nu sa fie liber.

Daniel-Ionut16.04.2010 18:16

Pai normal ca "adevarata istorie ne este necunoscuta" daca in clasa a 12-ea faci romana cu o pitipoanca cracanata de 20 si ceva de ani din ferentari care face numai aluzii porcoase la ore... ministerul educatiei este de vina pentru toate astea.

iNsTiGaToR16.04.2010 18:16

Interesant... hai ca m-am bagat pe citit

Stanici16.04.2010 18:25
ministerul educatiei este de vina pentru toate astea.

Ma, tu te auzi? :)) . Pai, cum iti explici ca un gabor care abia a terminat liceul are salariu mai mare ca un dascal cu studii superioare? Tu nu iti dai seama ca tot aia care au lansat ideea ca Eminescu a murit de sifilis vor ca in momentul actual ca sistemul sa produca oameni neinstruiti, de genul "vite" ? Si aia care isi dau seama si reactioneaza au parte de "contact" cu cainii de paza ai sistemului - gaborii? Frate, daca eu, la varsta voastra, aveam la indemana internetul, ajungeam intre patru pereti.

Le reseau pansant16.04.2010 18:28
Moaaaaaaaaaaaaaaa a inebunit porcusorul,pai era un afemeiat drogat si alcoolic care a murit de sifilis....ce plictisitor esti....lupu' moralist...

bai butoi cu tate, ia mai usor cu replici din astea de Dan diaconescu, cand vorbesti de Poetul National! arati ca esti o frustrata de 17 ani care a luat 5 in teza ca nu a stiut un comenatriu de Eminescu la romana. Toti frustratii injura Biserica si pe Eminescu desi nici unul nu sunt in stare sa scrie o strofa sau sa faca pentru tara noastra cat au facut Biserica si Eminescu.

Tu zici ca era afemeiat dar sunt convins ca tu ai avut mai multi parteneri ca el, ca ai baut prima bere mai tanara ca el, ca iesi in fiecare seara, ca iti pierzi noptile prin cele mai obscure bodegi si cu toate astea tot Eminescu este drogat alcoolist mort de sifilis.

Mai aveai sa-l faci pe langa drogat alcoolic mort de sifilis si bagabond si era exact descrierea lui Gigi Becali despre cei ce la Peluza Sud.

Daniel-Ionut16.04.2010 18:36
Ma, tu te auzi? :))

Hai ma ca si toate panaremele ajung sa fie profesoare... eu spun din ce vad acum la scoala, sunt profesori cu ani in spate care iti castiga respectul, ti'e si rusine sa ii spui in fata ca nu stii, dar cand vezi o profesoara alde aia de romana iti vine sa o scuipi intre ochi... iti preda despre despre Eminescu, Cragiale etc... sau un comentariu din tot felul de carti, pai pana si in generala aveam profesoara care iti preda din minte, isi forma singura propozitiile, nu statea sa le citeasca dintr'o carte de 10 lei... asa pot sa predau si eu... nici nu merita sa te ridici in picioare cand intra aia in clasa.

Le reseau pansant16.04.2010 18:42
Hai ma ca si toate panaremele ajung sa fie profesoare... eu spun din ce vad acum la scoala, sunt profesori cu ani in spate care iti castiga respectul, ti'e si rusine sa ii spui in fata ca nu stii, dar cand vezi o profesoara alde aia de romana iti vine sa o scuipi intre ochi... iti preda despre despre Eminescu, Cragiale etc... sau un comentariu din tot felul de carti, pai pana si in generala aveam profesoara care iti preda din minte, isi forma singura propozitiile, nu statea sa le citeasca dintr'o carte de 10 lei... asa pot sa predau si eu... nici nu merita sa te ridici in picioare cand intra aia in clasa.

si tu ca elev model ce faci, iti zici un clasic "da-o ba'n plua mea de proasta" hai sa jucam x si ero

iNsTiGaToR16.04.2010 18:51

Daniele... sunt si profesori batrani/profeasoare batrane care nu merita nici macar o flegma.

Un exemplu : Profesorul meu de tehnologie din generala care la ora dormea pe catedra si venea cu sticla de tuica la el (am si verificat daca e tuica si am imputit toata clasa)

Si revenind la aia tineri...profesoara de romana pe care o am in liceu are vro 30 de ani, arata de-ti cade fata , da stie sa predea foarte bine ( si nu citind din carti de 10 lei)

Maye16.04.2010 19:12
pedelistule, iar te mananca in basesc? :)

ie

Fane16.04.2010 19:14

Ce-a fost topicul asta... si ce-a ajuns !

Se vede clar diferenta de gandire si cum se pune problema intre generatii.

Nu mai am rabdarea necesara sa va povestesc aici cum se facea scoala pana in 89`cu bune si cu rele ( si noi beam pana ne statea limba pluta-si noi chiuleam la primele 6 ore-si noi ne luam in gura cu profesorii...etc)....bai nene, chiar daca nu am fost elevul model / exemplu / premiant / tot am ramas cu ceva in cap,comparativ cu ce vad ( nu neeaparat aici pe site ) peste tot !

Trist, dar adevarat.

Nyghty16.04.2010 19:20
Ce-a fost topicul asta... si ce-a ajuns !

Se vede clar diferenta de gandire si cum se pune problema intre generatii.

Nu mai am rabdarea necesara sa va povestesc aici cum se facea scoala pana in 89`cu bune si cu rele ( si noi beam pana ne statea limba pluta-si noi chiuleam la primele 6 ore-si noi ne luam in gura cu profesorii...etc)....bai nene, chiar daca nu am fost elevul model / exemplu / premiant / tot am ramas cu ceva in cap,comparativ cu ce vad ( nu neeaparat aici pe site ) peste tot !

Trist, dar adevarat.

Sa nu uitam ca exista si exceptii, putine da' exista...

In rest, Dumnezeu cu mila de ce va urma.

Bogdan16.04.2010 19:21

Fane, noi mai faceam si scoala pe langa toate prostiile!

Fane16.04.2010 19:22
Sa nu uitam ca exista si exceptii, putine da' exista...

In rest, Dumnezeu cu mila de ce va urma.

Din ce in ce mai putine...parerea mea.

@Bodanele...stai relax man ca nu la voi ma refeream ( ca varsta )

@MODERATORII...nu-i da nimeni ban spammer-ului swovispotiart ?

( Tot Adrian mah, el e baza ! )

pytycrys16.04.2010 19:40

Bai, exceptii putine ,dar nu chiar asa putine.

Scoala mea, nr. 66, e destul de tare.

La modu ca in clasa mea sunt 7 elevi cu media generala peste 9,70, si inca cel putin 5 care daca ar invata mai mult ar fii tot peste 9,70.

Nyghty16.04.2010 20:02
Bai, exceptii putine ,dar nu chiar asa putine.

Scoala mea, nr. 66, e destul de tare.

La modu ca in clasa mea sunt 7 elevi cu media generala peste 9,70, si inca cel putin 5 care daca ar invata mai mult ar fii tot peste 9,70.

Mediile nu reprezinta absolut nimic. Poti sa iei pe aproape oricine si cu media 10 la bani marunti si o sa vezi ca nu stie mai nimic...

Asa ca, bucurati-va.. in curand lectiile se vor trimite pe mail, testele se vor da pe mess cu webcam-ul deschis sa nu cumva sa copiati, la ascultari se va folosi microfonul si toata lumea va fi fericita. Cat despre copii destepti sau sportivi, rar se va mai vedea vreunul.

A, era sa uit... lectia de sport se va tine acasa prin concursul cine tasteaza cele mai multe cuvinte in 2 minute. Greu exercitiu, cica se va da si norma la asa ceva.

Stanici16.04.2010 20:05

http://www.trilulilu.ro/fdc/3b44f881745bdf

Care are rabdarea sa o asculte si cui ii place, poate sa imi dea o bere. ROOOOOMANIIAAA!!!

«1107410751076107710781251»