LRP..e criza tata,de unde atatea banuri&avertismente..nu vezi ca am ramas in curu`gol ?
Pana si nea Gigi saracu` a ramas fara bani,d`apai noi !
LRP..e criza tata,de unde atatea banuri&avertismente..nu vezi ca am ramas in curu`gol ?
Pana si nea Gigi saracu` a ramas fara bani,d`apai noi !
Am o intrebare :
Ala e tampit?
Puicusorilor, neicusorilor, gluma-i gluma da eu de aznoapte ma c.ac apa. Si nu pot sa mananc decat iaurt. Si-l borasc imediat dupa ce-l beau.
Ia o lingura de orez sa te strangi la burta, merge 100% ![]()
Puicusorilor, neicusorilor, gluma-i gluma da eu de aznoapte ma c.ac apa. Si nu pot sa mananc decat iaurt. Si-l borasc imediat dupa ce-l beau.
in loc sa zici sarumana ca faci asa doar la dastea ne alcoolice tu faci caz ca boresti un borcan de iaurt de 10 mii.
si ce te mai miri mah ca te pisi pe cur din moment ce bagi iaurt ?
treci pe orez si regim daca vrei sa-ti revii
nu mai mancati activia sau orice iaurt ! si pe mine m-a luat 2 zile stomacul si ma pisam pe cur ....niste cacaturi !
eu cica sa am digestie mai buna ..
Au inceput colegii de clasa sa zica ca m-am schimbat din cauza unei pisde.
Boooooooring.
consuma supa de legume (dovlecel, ciuperci, morcovi). daca tine mai mult de 3-4 zile sa mergi la un gastroenterolog ca e posibil sa ai o bacterie ce-si face de cap in intestinul subtire.
Ba ce am mai dormit... ![]()
Era si timpul sa imi iau o zi libera.
Ba ce am mai dormit...Era si timpul sa imi iau o zi libera.
cand imi voi lua masina, voi prefera sa mi-o repar singur decat sa apelez la tine. Lepro!
Nu ai incredere in mine? ![]()
De ce e noaptea asa scurta? ![]()
Nu ai incredere in mine?![]()
Nu. Bei mult prea putin.
@Miko. Sa intelegem ca preferi lucrurile lungi?
@Miko. Sa intelegem ca preferi lucrurile lungi?
Nu ma.... Doar ca nu imi ajung doar 5 ore de somn...
Care dai o cafea? ![]()
Nu. Bei mult prea putin.
Pai vrei sa te trezesti cu motorul in portbagaj?
Ba... toate ca toate da ti'a dat Mika berile alea multe cu care te ameninta de cateva saptamani pe aici? ![]()
O sa le dau, ba! Cand o sa iau banii aia multi ![]()
Hm.
E destul de naspa sa n-ai somn pana la ora + 2 noaptea si dimineata sa te trezesti la 7, sa mergi , sa faci un antrenament de 2ore la fotbal, sa vii acasa , sa mananci, sa iti futzi creierii invatand ceva ca te ameninta idioata de istorie ca iti da lucrare, sa te duci la scoala, sa-ti bagi plua ca nici macar nu asculta, d-apoi de lucrare, sa asculti o ora de religie cum te plictiseste una cu fundatii caritabile, sa iti mai tina predica dupa scoala vreo 6 colegi din care 5 pisde (din care 5 ma iubesc/ ma iubeau) ca te-ai schimbat de cand esti cu cineva si ca esti figurant si ca nu`ti mai pasa de scoala si ca injuri si ca te crezi superior.
Am facut cam primele parti ,urmeaza celelalte, de la invatat in sus.
Tinereeee lasa tot ce ai scris mai jos de antrenament... tu sa te tii de fotbal, fara figuri in cap de tunsori, freze, culori, cercei, manele, tatuaje, bombe sexy, triciclete, trotinete etc... ne lasi noua astea, tu sa faci antrenamente, antrenamente si iar antrenamente!
Of ce ma mai supara tinerii astia fotbalisti... vreti bani ba? jucati fotbal!
Poate te prind ca nu te tii de antrenamente! ![]()
Hm.E destul de naspa sa n-ai somn pana la ora + 2 noaptea si dimineata sa te trezesti la 7, sa mergi , sa faci un antrenament de 2ore la fotbal, sa vii acasa , sa mananci, sa iti futzi creierii invatand ceva ca te ameninta idioata de istorie ca iti da lucrare, sa te duci la scoala, sa-ti bagi plua ca nici macar nu asculta, d-apoi de lucrare, sa asculti o ora de religie cum te plictiseste una cu fundatii caritabile, sa iti mai tina predica dupa scoala vreo 6 colegi din care 5 pisde (din care 5 ma iubesc/ ma iubeau) ca te-ai schimbat de cand esti cu cineva si ca esti figurant si ca nu`ti mai pasa de scoala si ca injuri si ca te crezi superior.
Am facut cam primele parti ,urmeaza celelalte, de la invatat in sus.
Da' invata, ma, istorie! E frumoasa foc. Nu ti se pare normal sa cunosti ce s-a intamplat pe lumea asta? Pe bune, unii tineri de azi merita batuti cu funia uda. Am mai auzit pe un specimen acum vreo saptamana ca Eminescu a murit nustiucum, ca era un om de nimic, de imi venea sa ii bag sticla de bere in ochiul drept.
Restul, e treaba ta personala; daca vrei, deschide-ti un topic separat, cu problemele existentiale ale lui Cristi si felul in care se zbate sa treaca de adolescenta - faci un grup d-ala, gen alcoolicii anonimi si va laudati de cat timp n-ati mai dat-o la laba ![]()
Pai ba Dorule , de se fac grup de ala , mai raman 3-4 pe aici.
Ceea ce iar nu e rau ![]()
=))
Haha. Alcoolicu anonim.
@Daniel :
Stai linistit ca ma tin de fotbal cat de mult pot in paralel cu scoala la nivel inalt ambele.
Si nu's genu sa umblu cu figuri sau cu alte prostii, cercei, tatuaje, manele sau ce mai ziceai tu pe acolo.In nici un caz bani ca deh, e criza grav.
@Stanici:
Bai , istoria nu e chiar atat de rea chiar daca imi plac mai mult stiintele exacte gen Matematica, Fizica, Chimie, Biologie.Profesoara e de vina ca e una de 25 de ani maxim si fitoasa si nesimtita rau de tot.
Ce au tatuajele, ba?
Ce au tatuajele, ba?
Nimic, dar mor cand ii vad pe fotbalistii astia cu figuri tatuaje gen daminuta si nu joaca nimic...
La omu' normal sunt cum sa spun... beautiful ![]()
Asa, bravo! ![]()