Mai ales A-urile pe gat
si... nu stiu ce pe nu stiu unde ![]()
![]()
Mai ales A-urile pe gat
si... nu stiu ce pe nu stiu unde ![]()
![]()
Alcool.Azi cimisoara ![]()
Mai ales A-urile pe gatsi... nu stiu ce pe nu stiu unde
![]()
Treaba mea pe unde ![]()
@Marius
Sa te gandesti si la noi ![]()
Nu la toti , ca ar fi trist sa ma gandesc la tristii astia cand consum cu cea mai mare placere cea mai buna bautura.
Traiasca berea! ![]()
Solutii RADICALE!
Da' invata, ma, istorie! E frumoasa foc. Nu ti se pare normal sa cunosti ce s-a intamplat pe lumea asta? Pe bune, unii tineri de azi merita batuti cu funia uda. Am mai auzit pe un specimen acum vreo saptamana ca Eminescu a murit nustiucum, ca era un om de nimic, de imi venea sa ii bag sticla de bere in ochiul drept.
Si nici nu se simte respectivul specimen.
de mult timp n-am mai vazut ceva care sa ma faca sa schitez un zambet macar pe topicul asta. a, mint, a fost moksopole ![]()
A scris machedonul pe topicul asta?! Unde, ba?!
de mult timp n-am mai vazut ceva care sa ma faca sa schitez un zambet macar pe topicul asta. a, mint, a fost moksopole![]()
Pai daca nu a mai facut nimeni misto de tine.
pedelistule, iar te mananca in basesc? ![]()
Miko, mi-ai dat ignore? ![]()
@ stanici , cand bem ? ne tot amagesti aici ca bei mult ..![]()
fac eu cinste.
@ stanici , cand bem ? ne tot amagesti aici ca bei mult ..
fac eu cinste.
Bea pe dracu`...dupa doua beri e teava !
Ba, ce bauta ii trag la noapte! Cum n-a vazut neam de Stanici sau de Bucuresti.
http://www.snotr.com/video/3836
de vazut si primul comentariu ![]()
Da' invata, ma, istorie! E frumoasa foc. Nu ti se pare normal sa cunosti ce s-a intamplat pe lumea asta? Pe bune, unii tineri de azi merita batuti cu funia uda. Am mai auzit pe un specimen acum vreo saptamana ca Eminescu a murit nustiucum, ca era un om de nimic, de imi venea sa ii bag sticla de bere in ochiul drept.
Moaaaaaaaaaaaaaaa a inebunit porcusorul,pai era un afemeiat drogat si alcoolic care a murit de sifilis....ce plictisitor esti....lupu' moralist...
Moaaaaaaaaaaaaaaa a inebunit porcusorul,pai era un afemeiat drogat si alcoolic care a murit de sifilis....ce plictisitor esti....lupu' moralist...
Du-te-n plm la scoala - la o scoala adevarata, desteptaciune intruchipata. Si nu mai lovi tu intr-un simbol national al patriei mele. Documenteaza-te, sa vezi din ce motive a fost ucis si umilit in ultimul hal, inainte sa repeti ca spalata pe creier o placa pusa de toti detratctorii romanismului. De fapt, daca stau sa imi aduc aminte, nici nu prea pari romanca - asa ca nu ma mira. Sa te speli pe dinti inainte sa ii pronunti numele, femeie! Cum ziceam, specimene...
Tine-ti aproape,nu stiti ce pierdeti !
Tine-ti aproape,nu stiti ce pierdeti !
Se pierd generatii de tineri romani, Fane. O sa ajungem un neam de spalati pe creier, de sclavi si de tiganizati.
Eu stiu,spune-le lor.
Se pierd generatii de tineri romani, Fane. O sa ajungem un neam de spalati pe creier, de sclavi si de tiganizati.
Asculta!
cat de imbecila sa fii?
atat de...
Na ba... au pus astia Steaua - Timisoara duminica de la 20
semifinala la handbal de la ce ora este?
Ce au tatuajele, ba?
sunt de prost gust, mai ales la o fata, de-a dreptul hidoase.
Cand eram mic si vedeam pe cineva cu tatuaj credeam ca e puscarias, acum cand sunt mare, nu mai cred asta dar cred ca nu are multe din mentalitatea lui.
PS: mai bine te-ai vopsi blonda decat sa iti faci un tatuaj