FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«1107710781079108010811251»
dayra17.04.2010 09:34
Azi dau de baut

Sa intelegem ca e ziua ta? :shifty:

iNsTiGaToR17.04.2010 09:37

Nu...aia e undeva pe la inceputu iernii

S.S.Lazio17.04.2010 09:38
Aia ca Maye

ba in plm,poti fi o data serios ?

hai , cand bem ? v-am zis ca fac cinste..

iNsTiGaToR17.04.2010 09:45

Bine bine, sunt serios

Bem bem...da sa fim si noi sa ne strangem undeva unde putem veni toti (cel putin aia din Bucuresti)

dulcicutza17.04.2010 09:46
Mah, in cele 1300 de postari pe care le am pe forumul asta nu cred ca am jignit Patria-Mama, cultura romana sau personalitatile marcante si nici n-am dat impresia ca as face-o.

E foarte usor sa iei viata la misto, sa bei si sa faci pe patriotul pe net, insa cand vine vorba de fapte concrete suntem codasi. Vine un timp cand apatia asta te macina si te indeamna sa pleci din aerul asta irespirabil intesat cu personaje ca dulcicutza sau altii. Intr-adevar, e vorba de o resemnare, dar sa speram ca vorbele lui reseau se vor adeveri si va veni un moment cand cetatenii acestei tari vor fi puri si plini de initiativa. Poate acum, poate niciodata, poate peste 50 de ani. Viata e scurta si nu are rost sa ti-o irosesti intr-o mocirla daca nu ai sansa sa schimbi ceva. Timpul a trecut si nu mai suntem in 1917 sau 1943 sa ne inrolam sa salvam tara, suntem in anul de gratie 2010 cand stam si privim ca boii.

Pai si ce eu am jignit-o?Sunt altii sus-pusi care o jignesc zilnic,care si-au bagat de mult plua in cultura romaneasca si-n asa zisele personalitati iar romanul de rand face scandal doar din spatele unui monitor,e ft usor sa te dai patriot dar sa nu ridici un ac pt a promova ceva sau a incerca sa schimbi ceva.Da Stanici si mie imi vine sa borasc,imi vine sa borasc cand patriotii ca tine stau si bat din tastatura pe forumuri,se agita si-i ataca pe cei ce-si doresc altceva insa in viata reala nu fac nimic.Exact ca boii stam si privim,ne plangem dar nu afcem nimic,alegem aceeasi boi ,votam aceeasi boi dandu-le ocazia sa-si bata plua si mai rau de ce a mai ramas din tara noastra.Trist nu crezi?

S.S.Lazio17.04.2010 09:49
Pai si ce eu am jignit-o?Sunt altii sus-pusi care o jignesc zilnic,care si-au bagat de mult plua in cultura romaneasca si-n asa zisele personalitati iar romanul de rand face scandal doar din spatele unui monitor,e ft usor sa te dai patriot dar sa nu ridici un ac pt a promova ceva sau a incerca sa schimbi ceva.Da Stanici si mie imi vine sa borasc,imi vine sa borasc cand patriotii ca tine stau si bat din tastatura pe forumuri,se agita si-i ataca pe cei ce-si doresc altceva insa in viata reala nu fac nimic.Exact ca boii stam si privim,ne plangem dar nu afcem nimic,alegem aceeasi boi ,votam aceeasi boi dandu-le ocazia sa-si bata plua si mai rau de ce a mai ramas din tara noastra.Trist nu crezi?

sunt aceiasi boi de ani de zile,ce te mira ? si ce te mai mira cand ii vezi prin gari,adunati cu sutele cu autobuzele adusi sa voteze(alti boi) ? pe cine ? ..pe cel ce a iesit presedinte !

fiecare isi vede propriul interes . Daca toti am gandi ca tine , la modul : plec,ce sa caut in cacatu' asta de tara , nu-mi ofera nimic , atunci hai sa emigram cu totii si sa o lasam pe mana ungurilor si a tiganilor .

Maye17.04.2010 09:49

Tu de unde stii ca nu unii din noi nu fac ceva pentru tara?

S.S.Lazio17.04.2010 09:53

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Petre-mari...sti-186050.html

eu doar i-am raspuns dulcicutzei ! :) ai mei trag de mine sa plec,sa ma duc de aici ..raspunsul? un simplu : nu plec .

sabin130717.04.2010 10:15

Iar a luat-o razna topicul asta.

Au probleme mari si cei care cred ca e normal sa desconsidere Romania pentru ca nu da nimic de pomana, dar si cei care cred ca simplul fapt de a fi plecat o perioada din Romania automat si universabil valabil inseamna zero patriotism. Ar insemna, spre exemplu, ca jurnalistii de la Europa Libera au fost toti niste tradatori. Deci nu se poate genereliza, iar asta o zic si din putina experienta personala.

Cel mai aiurea e ca majoritatea sufoca minoritatea.

dulcicutza17.04.2010 10:33

Sufocarea e subiectiva,,,,

sabin130717.04.2010 10:42

Da, totul este relativ. :)

Din perspectiva majoritatii nu e nicio problema. Sau din perspectiva minoritarilor ignoranti..

Maye17.04.2010 10:45

Lua-te-as la misto.

MoWeed17.04.2010 11:16
Iar a luat-o razna topicul asta.

Au probleme mari si cei care cred ca e normal sa desconsidere Romania pentru ca nu da nimic de pomana, dar si cei care cred ca simplul fapt de a fi plecat o perioada din Romania automat si universabil valabil inseamna zero patriotism. Ar insemna, spre exemplu, ca jurnalistii de la Europa Libera au fost toti niste tradatori. Deci nu se poate genereliza, iar asta o zic si din putina experienta personala.

Cel mai aiurea e ca majoritatea sufoca minoritatea.

Una este sa pleci pentru ca trebuie sau pentru ca vrei sa-ti faci un viitor, alta este sa iti bagi ceva in oamenii care au facut ceva pentru Romania. Sunt multi oameni in strainatate care sunt mai patrioti decat majoritatea celor care se numesc romani si stau in Romania

Sa-l jignesti pe Eminescu cum a facut pitipoanca de mai sus inseamna sa jignesti Romania, inseamna sa desconsideri romanismul.

Cum poti sa nu consideri o nulitate pe cineva care cere motive sa-si iubeasca tara? Pai don'soara, sa ceri motive pentru care sa-ti iubesti tara e ca si cum ai cere motive pentru a-ti iubi mama sau tatal.

ssilviu_1917.04.2010 11:25

Sunt si eu plecat din tara,dar n-am fost niciodata mai mandru ca sunt roman!!!Traiesc cu speranta ca odata cu terminarea studiului o sa ma intorc si ca impreuna o sa reusim sa facem o Romanie mai buna.Romania te iubesc!!!!!

P.S.:Superb colajul de muzica populara.Cum sa nu fii mandru ca esti roman???

dulcicutza17.04.2010 11:28

Eu cea mai antipatica :))

Stanici17.04.2010 12:12

Bai antipatico, nu m-am dat marele patriot. Doar ca ma enerveaza la culme atunci cand niste specimene dau cu laturi in Romania. Atat.Am inteles ca, pentru unii, iubirea e conditionata de partea materiala ("ce mi-a dat mie tara, ca sa o iubesc?") Nu iti cer sa iti iubesti tara. Doar sa nu o jignesti, atat.

iNsTiGaToR17.04.2010 12:45

Pisda materialista

Daniel-Ionut17.04.2010 12:51
Pisda materialista

Deci n'ai tupeu sa nu mai scrii o saptamana pe forum.

iNsTiGaToR17.04.2010 12:57

Tupeu am, da nu ma pot abtine :))

Da ce primesc daca nu ma iscriu o saptamana pe forum? :D

Daniel-Ionut17.04.2010 13:25

Vezi tu pe urma, surpriza :D

Le reseau pansant17.04.2010 13:30

respectul nostru pentru acea saptamana

Ronnie17.04.2010 15:03

Il pun eu la respect daca mai mananca rahat.

respectul nostru pentru acea saptamana

si muie de la mine..

Nyghty17.04.2010 15:38

Se spune ca unii oameni au umorul in sange...

Unii de pe topicul asta chiar il au, luna de luna, dar tine cateva zile.

r3fl3x17.04.2010 15:41

Daca postezi zilnic, ce primesti ?

David17.04.2010 19:26

Excitatie mintala.

«1107710781079108010811251»