FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pledoarie pentru inchizatori

«12345»
AdrianUltras2513.08.2007 17:04

ma simt cam singur

:D

tot zic ca Lovin a facut mai multe ca Ov Petre

sa nu uitam ca Ov Petre e doar a 3-a optiune pentru postul de inchizator dupa Radoi si Lovin

asta spune ceva

ANTIgigi13.08.2007 17:10
Miaus

daca esti subiectiv nu are nici un rost sa incerc sa iti explic

fiecare cu parerile lui

Tu chiar nu observi ca esti singurul care tine cu l.o.v.i.n.? te legi de o simpla deviere la acel corner. Acea pasa de gol e printre putinele date de el si cred ca pot fi numarate pe degetele de la o singura mana...daca nu cumva e prea mult. De goluri nu mai vorbesc...

PS: Asta daca nu cumva esti chiar Lovin...

fedora13.08.2007 17:28

Si eu sunt de parere ca in ultima vreme Lovin a jucat mai bine decat Ovidiu Petre, desi amandoi au facut-o slab.

greenyes13.08.2007 18:01

Vad ca i se atribuie lui Lovin devierea de la golul lui Dica cu Farul cand defapt Zaharia este cel ce a deviat mingea.

JDERUL13.08.2007 18:13

Intr-adevar in meciul cu Farul,devierea la gol i-a apartzinut lui Zaharia.

In ceea ce-i priveste pe cei doi inchizatori,Lovin si Ov. Petre,sunt amandoi pe aceeasi lungime de unda.Incompatibili cu Steaua.

suporter**13.08.2007 18:15

felicitari 30X ,mi a placut mult de tot acest articol nota.LASA TI Steaua SA TRAIASCA!!!!!!

st19raul13.08.2007 18:27

ba unde vedeti toti ca Lovin si ov perte au jucat "slab", "mizerabil", "sunt punctele slabe ale echipei"... poate mai treceti si pe la stadion sa urmariti 90 de minute jucatorul si vb dupa.. intr-un joc de fotbal conteaza enorm de mult si pozitionarea in teren si inchiderea culoarelor si acesti 2 jucatori inchid foarte bine culoarele adversarilor...ce ar fi sa aibe Steaua 10 jucatori ca Dica in teren?? va zic eu ar fi dezastru! asa ca aveam nevoie si de jucatori care sa distruga jocul adversarilor...oricum una din nemultumirile mele este ca jucam cu 2 inchizatori pe teren propriu, da cu venirea lui plesan cred ca o sa se schimbe acest lucru

il_scorpio13.08.2007 18:31

Vreau doar sa spun ca Lovin este meci de meci cel mai slab de pe teren in opinia suporterilor.....ceea ce este cu totul deranjant pentru mine atat timp cat Neaga spre exemplu a avut evolutii catastrofale. Si al doilea lucru care ma deranjeaza este faptul ca Lovin si Ovidiu Petre sunt huiduiti aproape de fiecare data cand ating mingea. Multi de aici se considera persoane foarte logice si rationale, atunci va intreb io simplu, credeti ca jukatorul cand il fluiera 10.000 suporteri fara cateodata sa faca nimik rau mai poate el sa dea randament??? Nu neg partile lor negative, si ca totusi nu sunt de nivelul Stelei, dar cred ca ar trebui sa ne abtinem in a-i mai huidui cand sunt la minge pentru ca acest lucru cu siguranta nu are un efect benefic pentru ei.

danimarcu13.08.2007 18:43
Vad ca i se atribuie lui Lovin devierea de la golul lui Dica cu Farul cand defapt Zaharia este cel ce a deviat mingea.

Te inseli.Devierea ii apartine lui Lovin!

ThereauRistul13.08.2007 18:48

sunt perfect de acord cu articolul lui Mihai...nu sunt deloc un fan al lui Lovin sau al lui Ovidiu dar sunt de acord ca si atunci cand cei doi joaca bine sunt criticati,iar cel mai bun exemplu a fost meciul cu zaglebie...am vazut o statistica in care Petre a recuperat in meciul cu campioana poloniei 27 de mingi utile petntru echipa...eu cred ca e o cifra frumoasa pentru un inchizator considerat "veriga slaba" in jocul Stelei....Apoi sunt unul dintre cei care e semnalat ticalosia comentatorilor de la Pro TV la adresa lui zapata...era atat de evident faultul ...dar cei doi nu au putut scoate decat expresii de genul :"portar de Liga a 3-a" ,sau "zapata este Carlos 2,dar parca portughezul gresea mai spectaculos"...cat despre atacurile lui decebal radulescu sau Razvan Boanchis ma abtin...cei doi au un prieten prea bun in Johnny Walker asa ca...vad lucrurile diferit....Pacat ca nu am vazut atata scandal dupa meciul Dinamo-Vaslui(al carui rezultat imi face placere sa-l amintesc) 0-2 cand "noul Chivu" s-a driblat singur si si-a ingropat echipa..dar asta nu mai conteaza...sunt curios ,revenind la primul subiect de ce contestatarii lui Petre si Lovin il sustin neconditionat pe Croitoru un jucator muncitor dar..atat...Eu chiar cred ca rolul celor doi la Steaua e mai important decat cel al"croitorasului cel viteaz"...nu mai vorbesc de faptul ca desi sunt mijlocasi defensivi,atat Lovin cat mai ales Petre au marcat mai des decat Marius....apropos isi aduce aminte cineva ultimul gol marcat de Croitoru....in rest....imi e foarte dor de Cyril...ne lipseste mult.....la final nu pot spune decat:Forza Steaua...Forza Lazio

Khalid13.08.2007 18:53

Postari peste postari, pareri peste pareri despre doi inchizatorii stelisti care in jumatate de sezon vor face amandoi banca, mai mult decat au facut-o pana acum. E destul de clar ca Hagi va juca de acum cu un singur inchizator, cel mai probabil Radoi, pentru in defensiva avem 3 fundasi centrali de valoare: Goian, Ghionea si surpriza Rada. Asadar in scurt timp, O.Petre si Lovin vor fi rezerve de "lux" pentru capitanul Radoi.

Una peste alta, cred ca O.Petre poate mult mai mult decat a aratat pana acum si sa nu uitam ultimele 7-8 meciuri din sezonul trecut in care Lovin a jucat titular meci de meci si a facut-o destul de bine.

Irresistible23Steaua13.08.2007 18:56
@Doctoru' Adrian

Bicfalvi nu e mijlocas defensiv!!!

E al 100'lea post in care vad ca Eric este pus in defensiva. La Jiul cat a fost a jucat chiar si atacant.

Daca ar fi la Steaua alti 10 jucatori cu determinarea lui Radoi, am castiga orice meci fara probleme!!

st_194713.08.2007 20:48

Lovin a jucat bine cu Iasi ;)) a verticalizat jocu de cel putin 7-8 ori :) dica10

laca_713.08.2007 21:23

tu eshti batut in cap Lovin si Ov. Petre sunt facuti ca sa opreasca actiunile adverse............. greu de cap sunt unii domne!!!

emem13.08.2007 23:32

parerea mea e ste ca Ov Petre a fost printre cei mai buni cu polonezii...a participat la ambele goluri si a avut inspiratie cand a sutat(pentru 2=0)...multa lume comenteaza ca Hagi nu e antrenor ...eu consider ca echipa trebuie sa joace pragmatic iar jucatorii noi se vor integra si poate vom vedea si spectacol...eu am mare incredere ca le vom da tuturor peste nas si vom trece de grupe......ce ziceti de Plesan?

oop14.08.2007 00:10

emem sau MM spelled backwards(semn ca lumea s-a intors pe dos,asta vis-a-zis de declaratiile fostului oficial stelist) nu sunt de acord cu tine in privinta evolutiei lui Ov Petre in meciul cu Zaglebie!S-a dat cap in cap permanent cu Lovin,ne-a exasperat pe toti cu pasele lui inexacte dar s-a scos cu contributia la golul 2(slava Domnului!).Elocventa pentru evolutia lui este replica comentatorului la aceasta faza "Ce face el cu mingea?"...

PS:daca nici tu nu stii cum sa iti impui punctul de vedere atunci cine?:)

endorama14.08.2007 03:22

parerea mea:

Lovin n-are valoare de Steaua si cred ca nici de multe alte echipe din campionatul romanesc. a ajuns sa joace la Steaua doar fiindca e inalt, iar dupa aceea a stiut cum sa procedeze in asa fel incat sa nu iasa in evidenta prin greseli si sa nu-si dea seama lumea cat de slab e. nu paseaza decat inapoi, iar cand recupereaza mingea si e o situatie de contraatac, suteaza la poarta fara sansa fiindca stie ca daca ar incerca o combinatie ar iesi de prost. cei4 antrenori l-au folosit pe Lovin din lipsa unei alternative mai bune.

Ov. Petre: poate o fi talentat, dar e mai mult accidentat si din cauza asta nici nu-ti dai seama cum sta treaba cu el. eu l-as sfatui pe Olaroiu (care a insistat atat de mult sa-l aduca pe Ov Petre la Steaua dupa ce jucatorul nu confirmase nici la Galata, nici la Timisoara) ca din salariul ala de milioane (pe care il ia de la arabi doar fiindca s-a nimerit sa fie el antrenorul Stelei dupa ce Zenga si Protasov construiesera o echipa) sa-l cumpere pe Ov. Petre si sa si-l puna de bibelou in biblioteca - sa nu existe pericolul de accidentare.

e adevarat ca trebuie sa avem si un inchizator cu rol destructiv - dar sper sa nu ne bazam pe Ov Petre sau Doamne fereste, pe Lovin sa o faca intr-un meci de LC. sa ne amintim doar meciul cu Lyon in care din cauza faptului ca nici unul dintre cei 2 mijlocasi centrali nu stia sa iasa cu mingea la picior, n-am iesit nici noi din jumatatea proprie tot meciul.

Si ca o mica povestioara.Inainte de meciul cu Iasiul imi revarsam naduful ca joaca Lovin si ii explicam prietenei mele ce terminat e jucatorul asta.Printre altele ii spuneam ca pierde dueluri la cap cu jucatori cu 10-15 cm mai mici decat el.Ei i s-a parut ciudat, dar a venit meciul cu Iasiul si i-auzi comentariu:

:"Cum a reusit Sfarlea sa castige duelul la cap cu Lovin?!?!?!?! Cred ca sunt 20 de cm diferenta intre ei????!?!?!"

I rest my case.

mda, si eu m-am distrat bine la faza asta...

Harald14.08.2007 07:01

argumentul cu cei 4 antrenori chiar mi se pare bun. Cred ca ar fi bine ca Hagi sa ne explice motivele pentru care ii foloseste pe inchizatori

axl2314.08.2007 07:16

@Harald

Momentan, Hagi nu este dator nimanui cu nicio explicatie. Decat, poate, finantatorului, daca acesta o cere.

raducelbun14.08.2007 08:17

Nu trebuie sa ne miram prea tare pentru faptul ca acesti jucatori sunt pusi la zid de catre unii dintre noi. Spun acest lucru mai ales datorita faptului ca am vazut postari cu propuneri de echipe in care nu gaseai niciun inchizator, sau in acest rol erau distribuiti jucatori care au cu totul si cu totul alte calitati. Accept ca orice jucator sa fie judecat pentru ceea ce face din pozitia in care este distribuit de catre antrenor si totodata sunt contrariat atunci cand sunt comparati jucatori din compartimente diferite asa cum se intampla de foarte multe ori.

Altfel, consider ca atat Ov. Petre cat si Lovin trebuiesc tinuti la echipa. In contextul dat, foarte multe meciuri, este nevoie de amandoi!

victor14.08.2007 08:55

comentarii pertinente in acest post! cei doi inchizatori, Lovin si Petre, sunt jucatori foarte utili, iar in tara e greu sa gasesti altii mai buni! Petre are forta si asta conteaza enorm in jocurile aspre, in timp ce Lovin a evoluat mult si parca paseaza mult mai bine in ultimul an. dar punctul forte al celor doi jucatori ramane recuperarea a numeroase baloane in zona mediana. ei sufera insa cand trebuie sa conduca jocul si sunt sub presiunea unor adversari agresivi.

sigur, cei doi sunt evident pe o treapta superioara, daca ne raportam la valoarea campionatului romanesc. daca insa dorim sa evoluam la nivel european, avem nevoie de cel putin un jucator pe axa centrala care sa fie capabil sa "invarta" mingea, mutand cu usurinta jocul de pe o parte pe alta, dar si oricand gata, atunci cand situatia in teren o cere, sa-si depaseasca adversarul cu mingea la picior, incheind faza cu sut. in Romania nu exista un astfel de jucator complet. eventual Plesan se apropie teoretic de profilul mentionat, insa el e inca foarte dezordonat, mai ales in faza defensiva unde majoritatea recuperarilor lui se soldeaza cu faulturi. de asemenea, in atac are acum multe momente cand dispare din joc, sau cand joaca individualist, numai cu mingea la picior! Plesan pare tipul de fotbalist solitar, capabil oricand sa reuseasca o executie pretentioasa, dar si cu multe discontinuitati in exprimare. dar e tanar si are calitate genetica, asa ca jucand intr-o echipa cu staif, cum e Steaua, are posibilitatea sa devina o valoare confirmata. in orice caz, daca in timp se disciplineaza tactic, Plesan poate evolua si ca mijlocas central. alaturi de el trebuie sa fie insa un jucator cu profil defensiv foarte puternic.

bodanelu14.08.2007 09:28

@Victor, un post in care iti dau dreptate.

un inchizator are o sarcina, sa distruga. apoi intervine constructia, daca stie sa o faca valoarea lui sare foarte mult.

ar mai fi un jucator in tara care se apropie de profilul acesta, e strainul de la Vaslui, nu`mi vine numele lui...

raducelbun14.08.2007 12:25
eu dak as fi antrenor la Steaua l-as folosi pe el in locul lui nicolitza.de fapt as folosi pe oricine in locul lui nicolitza

Sper sa nu te superi pera tare pe mine ca spun: BINE CA NU ESTI antrenor la Steaua, chiar daca niic mie nu-mi place de Nicolita.

P.S. Si e bine ca nu suntem niciunul antrenori la Steaua!!!

seven714.08.2007 12:30

vad ca toti sunteti d acord ca inchizatorii tre sa distruga, dar tre sa distruga jocul adversarilor nu p al nostru. eu nu am nimik personal cu Lovin dar urasc sa il vad p el si p ov Petre incetinand fazele noastre d atac sau pierzand mingea in mod stupid. dintre Lovin si ov Petre il aleg p Lovin ca e mai bun.

oricum dupa c isi revine Goian Radoi o sa isi reia locul la mijlocul terenului si sper ca langa el nu va fi Lovin sau ov Petre ci plesan sau Croitoru ca m-am saturat sa vad 2 mijlocashi defensivi si nici un coordonator d joc. steagcruce2

zamainmenu14.08.2007 14:51

Sa ne amintim ca Steaua a avut pe Tudorel Stoica, pe Boloni, pe Gica Popescu, pe Galca.

Ce pledoarie, dom'le?

Cei doi la care se face referire in articol - Lovin si Ov. Petre - n-au valoare de Steaua si cu asta basta.

«12345»