La fiecare echipa mare , e cate un mijlocas defensiv ... Gerrard , Hargreaves , Carrick , Scholes , Diarra , Xavi , Essien , Mikel , Mascherano , Sissoko , Gatuso , Gilberto Silva , Albelda , De Rossi , Diarra , Thiago , Petit , Vieira , Makelele , Toulalan , X.Alonso si ... din cate observ eu , multi sunt capitani (sau vice-capitani) la echipele lor de club , sau nationale ... de ce ? ... pentru ca ei vad jocul foarte bine ... ei pot sa faca si faza defensiva , si de atac ... de la ei se asteapta sa se limpezeasca jocul , atunci cand echipa este in suferinta ... nu se asteapta de la ei driblinguri , ci se asteapta limpezirea jocului ... spuneti-mi voi ... de cate ori Gerrard , Scholes , Xavi , Essien , G.Silva , De Rossi , Thiago sau X.Alonso si-au salvat echipele de club de la un rezultat nefavorabil .... de N ori ... in timp ce ai nostri , nu sunt in stare de acest lucru ... intr-adevar recupereaza mingi ... insa ei nu fac niciodata diferenta ... inca ceva ... spune-mi si mie ... cati din acesti jucatori enumerati de mine , sunt de 1,90 ... va spun eu ... nici unul (poate doar Sissoko , insa nu sunt sigur) ... de ce ? ... pentru ca trebuie jucatori mobili pe acest post ... nu cai ca ai nostri , care daca ii i-a C.Ronaldo la viteza , face de 3 ori turul stadionului , pana ai nostri ajung la poarta