FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pledoarie pentru inchizatori

«12345»
drpablo13.08.2007 11:22

Eu sincer nu inteleg de ce jucam in campionatul intern cu 2 inchizatori, cand marea majoritate a echipelor pe care le intalnim, se apara pe cel putin 2 linii, indiferent ca jucam acasa sau in deplasare.

Eu nu am mari pretentii de la Lovin, m-am lamurit demult ce poate, cu Ov.Petre mai am ceva sperante.

dr.adrian913.08.2007 11:27

bravo. un articol de 10

forta Steaua

Khalid13.08.2007 11:39

Ai foarte mare dreptate in cazul lui O.Petre, un jucator cu experienta si care nu greseste flagrant la mijlocul terenului. Iar Lovin si-a gresit vocatia, un exemplu fiind partida cu Poli Iasi cand a gresit pasa si a pus echipa adversa pe contraatac in situatie de 3 contra 2.

Roxana_2313.08.2007 11:44

Sincer, e singurul articol in care iti dau dreptate .. ! Oricum, cred ca e singurl articol al tau pasnic .

Presa din Romania e o mizerie, am vzt acum cateva zile la un post de televiziune cum Razvan si nu mai stiu cum spunea despre Ov. Petre si Lovin asa : ' Fara sa se supere nimeni, dar daca ii iau pe Ov. Petre si pe Lovin, ii desfac si ii pun pe amandoi intr'un singur corp fac dintr'un fotbalist doar 15% . ' N'ai ce sa le ceri .. !

adi_steaua13.08.2007 11:47

Hagi a ținut sã le rãspundã tuturor celor care acuzã cã jocul Stelei suferã, spunând cã și-ar dori ca Steaua "sã sufere" în continuare și sã câștige toate partidele.

Aceasta este declaratia lui Hagi! Nimic mai corect, importante sunt cele 3 puncte, dar atunci noi ce sa mai cautam pe stadion? Stam acasa si intrebam cat s-a terminat meciul, nu? Si cand ni se spune : a castigat cu 1-0 in min 80 spunem: bravo! nu? Unde mai pui ca trebuie sa suport si bataia de joc cu accesul pe stadion. Auzi, apel a lui Argaseala: procuitati-va bilete din timp! Care timp? Vrei sa vin din berceni cu 3 zile inainte sa-mi iau un bilet pentru meciul cu Poli Iasi? In opinia mea e inca o umilire a suportelui Stelist pe care o face ambitia lui Becali!

In orice caz, ma asteptam de la un mare fotbalist, Hagi, sa inteleaga ca suporterul si spectatorul vine la stadion sa-si poarte echipa favorita spre victorie dar si sa vada un SPECTACOL, cel putin cu echipele gen Ceahlaul si iasul.

Cat despre Lovin si O Petre, nu-i mai injurati, asta e postul lor... "la inchidere" adica sa distruga atacurile adversarilor. Si oricum nu e vina lor ca sunt titlari...sau ca nu sunt altii mai buni.

Personal am decis sa-mi impun s-o las mai moale cu Steaua anul asta, e si spre binele sanatatii mele, mai ales dupa armistitiul PN,PS AISS si Becali.

In acest moment dispretul pe care il am pentru Becali, imi blocheaza iubirea enorma pentru Steaua!!!

alexynho13.08.2007 12:10

La fiecare echipa mare , e cate un mijlocas defensiv ... Gerrard , Hargreaves , Carrick , Scholes , Diarra , Xavi , Essien , Mikel , Mascherano , Sissoko , Gatuso , Gilberto Silva , Albelda , De Rossi , Diarra , Thiago , Petit , Vieira , Makelele , Toulalan , X.Alonso si ... din cate observ eu , multi sunt capitani (sau vice-capitani) la echipele lor de club , sau nationale ... de ce ? ... pentru ca ei vad jocul foarte bine ... ei pot sa faca si faza defensiva , si de atac ... de la ei se asteapta sa se limpezeasca jocul , atunci cand echipa este in suferinta ... nu se asteapta de la ei driblinguri , ci se asteapta limpezirea jocului ... spuneti-mi voi ... de cate ori Gerrard , Scholes , Xavi , Essien , G.Silva , De Rossi , Thiago sau X.Alonso si-au salvat echipele de club de la un rezultat nefavorabil .... de N ori ... in timp ce ai nostri , nu sunt in stare de acest lucru ... intr-adevar recupereaza mingi ... insa ei nu fac niciodata diferenta ... inca ceva ... spune-mi si mie ... cati din acesti jucatori enumerati de mine , sunt de 1,90 ... va spun eu ... nici unul (poate doar Sissoko , insa nu sunt sigur) ... de ce ? ... pentru ca trebuie jucatori mobili pe acest post ... nu cai ca ai nostri , care daca ii i-a C.Ronaldo la viteza , face de 3 ori turul stadionului , pana ai nostri ajung la poarta :(

ebonyc13.08.2007 12:19

@alexynho

cea mai pertinenta opinie de pe intreg situl. respectele mele!

w3bmaster13.08.2007 12:36

Fratilor uni nu aveti haber de fotball

Vreti spectacol asteptati Hagi e de 1 luna / uni jucatori nu au nici 2 sapt

Am zis-o 10-14 meciuri ne taram vb lu Hagi cam prin Septembrie tre sa se vada viziunea lui echipa ideala etc ...

Oricum macar pe alocuri (chiar multe) jucam fotbal spre deosebire de era Oli cand ma plictiseam la meciuri acu e alceva ....

Forza Steaua

Eu unu nui suport nici pe Ov Petre nici pe Lovin Radoi inchinzator astia rezerva inca 3 mijlocasi de creatie asa ar trebui ....

fcr196913.08.2007 12:54
La fiecare echipa mare , e cate un mijlocas defensiv ... Gerrard , Hargreaves , Carrick , Scholes , Diarra , Xavi , Essien , Mikel , Mascherano , Sissoko , Gatuso , Gilberto Silva , Albelda , De Rossi , Diarra , Thiago , Petit , Vieira , Makelele , Toulalan , X.Alonso si ... din cate observ eu , multi sunt capitani (sau vice-capitani) la echipele lor de club , sau nationale ... de ce ? ... pentru ca ei vad jocul foarte bine ... ei pot sa faca si faza defensiva , si de atac ... de la ei se asteapta sa se limpezeasca jocul , atunci cand echipa este in suferinta ... nu se asteapta de la ei driblinguri , ci se asteapta limpezirea jocului ... spuneti-mi voi ... de cate ori Gerrard , Scholes , Xavi , Essien , G.Silva , De Rossi , Thiago sau X.Alonso si-au salvat echipele de club de la un rezultat nefavorabil .... de N ori ... in timp ce ai nostri , nu sunt in stare de acest lucru ... intr-adevar recupereaza mingi ... insa ei nu fac niciodata diferenta ... inca ceva ... spune-mi si mie ... cati din acesti jucatori enumerati de mine , sunt de 1,90 ... va spun eu ... nici unul (poate doar Sissoko , insa nu sunt sigur) ... de ce ? ... pentru ca trebuie jucatori mobili pe acest post ... nu cai ca ai nostri , care daca ii i-a C.Ronaldo la viteza , face de 3 ori turul stadionului , pana ai nostri ajung la poarta :(

corect,deci ar trebui Radoi sa joace la inchidere,iar Ovidiu Petre cel mult sa fie rezera lui.Lovin,sorry...la alta echipa.

deci o linie de mijloc : plesan,Radoi,bicfalvi,Croitoru cu rezerve Nicolita,badoi,Cristocea,ochi rosii,Ovidiu Petre.

Wholigan13.08.2007 12:55

Ovidiu Petre a jucat foarte foarte prost si cu Zaglebie si cu Iasi, de aceea poate nu il au multi suporteri la inima.

sanbk200213.08.2007 13:01

Eu zic ca 90 % din problemele noastre se vor termina atunci cand va(vor) intra Goian sau ( si ) Ghionea.

In momentul acel va urca Radoi la mijloc jos si Plesan la mijloc sus, ceea ce ne a face foarte redutabili pe centru, acolo unde e foarte important sa fii tare!!!

In momentul acesta eu sunt foarte incantat de lot pentru ca fata de echipa ideala vom avea foarte multe rezerve bune bune!! Trebuie doar sa-i tina in priza Hagi, eventual sa-i si joace pe toti, ba in campionat, ba in CL, ba in cupa ( unde, apropos, anul asta poate castigam si noi ) .

Ca sa revin la topic, Ov Petre si Lovin sunt foarte utili, dar numai ca rezerve ( nu e o ironie, chiar cred asta )

Forza Steaua! Forza Gica!

mihais13.08.2007 13:26
Ovidiu Petre a jucat foarte foarte prost si cu Zaglebie si cu Iasi, de aceea poate nu il au multi suporteri la inima.

poate ai vazut alt meci nu stiu da ...

de ce ma rog a contribuit la ambele goluri cu zagbebie si nu sa vazut cu Iasi pentru ca Steaua a atacat tot meciul

mache13.08.2007 13:53

Sunt de acord cu partea cu rolul inchizatorului descrisa de catre Mihai dar rolul unui jucator nu se opreste acolo... Intr'adevar nu poti sa-i ceri unui individ de 1.90 sa fie "cu sclipici" in constructia unor faze dar nici nu poti sa nu-i ceri mobilitate si eficienta... Ei bine asta (cred eu) le lipseste celor 2 "prajini" din defensiva noastra: eficienta, mobilitate in miscare si siguranta in "inchiderea" fazei de atac a adversarului (de cate ori ati auzit in comentariile de la TV : "respinge Goian" si de cate ori "respinge Lovin" sau cel putin faze la care sa nu fie facuti "in sange" de catre atacanti ?).

CaTaLiNsm StElIsTu13.08.2007 14:21

Nu vreau nici pe departe sa-l slavsc pe autorul acestui aricol insa vreau sa spun ca doar cei care nu au nici o treaba cu fotbalul pot sa afirme contrarul celor spuse de el.Probabil ca cei care fac parte din acesta categorie o sa ma injure dar tin sa le amintesc ca fotbalul e pana la urma un sport nu o organizatie a celor fara hobby-uri!

zloty13.08.2007 14:27

ceai ma cu zaglebie a jucat perfect Ovidiu Petre a fost implicat la fazele celor 2 goluri , deposedeaza bine ,e un jucator bun cu 4 clase peste Lovin care nu e in stare sa dea o pasa de 2 metri fara 5 preluari si mai si incearca pase de efect sau curse solitare cand el e atesh

Radoi mijlocas defensiv?:)) ce gluma buna pe Radoi il vad singuru jucator al Stelei care e capabil sa clacheze in momentele importante sau sa ia rosu in orice clipa , parerea mea e ca mai bene joaca fundas central ca o face destul de bine

choli13.08.2007 14:28
corect,deci ar trebui Radoi sa joace la inchidere,iar Ovidiu Petre cel mult sa fie rezera lui.Lovin,sorry...la alta echipa.

deci o linie de mijloc : plesan,Radoi,bicfalvi,Croitoru cu rezerve Nicolita,badoi,Cristocea,ochi rosii,Ovidiu Petre.

Am pentru tinbe o mare intrebare!!!!

Daca Banel e pe tusa atunci cine draqu mai fuge din 16 in 16 metri, cine mai da goluri din lovitura libera, cine mai apare la finalizare???????

imi poti raspunde?

P.S. Croitoru nu cred ca are fata de titular...

axl2313.08.2007 14:32
Fratilor uni nu aveti haber de fotball

Vreti spectacol asteptati Hagi e de 1 luna / uni jucatori nu au nici 2 sapt

Am zis-o 10-14 meciuri ne taram vb lu Hagi cam prin Septembrie tre sa se vada viziunea lui echipa ideala etc ...

Oricum macar pe alocuri (chiar multe) jucam fotbal spre deosebire de era Oli cand ma plictiseam la meciuri acu e alceva ....

Forza Steaua

Eu unu nui suport nici pe Ov Petre nici pe Lovin Radoi inchinzator astia rezerva inca 3 mijlocasi de creatie asa ar trebui ....

Eu unul recunosc: haber nu am de fotballL. Mi-ar placea sa am haber la ALCEVA... Dar unde nui haber nici Dzeu nu cere.

marius-m13.08.2007 14:35

si eu sunt de parere ca Ov Petre poate mai mult, dar nu cred ca e cazul sa avem pretentia de a "face" el jocul Stelei

e un inchizator si atat, alaturi de un Plesan( asta in cazul in care Mirel) joaca fundas.... cred ca poate merge mai bine

Din pacate pe Lovin nu il prea vad sa mai creasca, a cam aratat ce poate si eu cred ca e putin pentru pretentiile Stelei

poate cum zicea cineva pe aici.... ca jucator de rezerva.... a acumulat ceva experienta anul trecut dar daca ar fi dupa mine nici asa nu l-as tine....

legat de jocul nostru in aceste prime 5 meciuri.... eu nu pot zice ca sunt nici multumit dar nici nemultumit... sunt insa rabdator si sper sa jucam altceva in momentul in care revine un Badea/Iacob, in care Rica isi da drumul....si sparge gheata

e insa foarte important sa continuam sa avem rezultate bune chiar daca la joc suferim.... ce mi-a placut in toate meciurile: ca muncim mai mult ca niciodata si ca rezervele intrate au fost bune.... influentand in bine cel putin rezultatul

In rest numai bine

zloty13.08.2007 14:40
Am pentru tinbe o mare intrebare!!!!

Daca Banel e pe tusa atunci cine draqu mai fuge din 16 in 16 metri, cine mai da goluri din lovitura libera, cine mai apare la finalizare???????

imi poti raspunde?

P.S. Croitoru nu cred ca are fata de titular...

cholli tu ai ma habar de fotbal??? daca Banel e fotbalist atunci .........:))) da gol din lovitura libera , parca miai spune de juninho a dat 1 gol norocos hai fuge din 16 in 16 metri dupa minge , da cand o are nu stie ce sa faca cu ea , centreaza la nimereala , un simplu stop pa piept nu reuseste , daca si asta are fatza de titular

olfgob13.08.2007 14:54

decat unul care fuge din 16in 16,mai bine unul cu creier,care isi foloseste energia facind ceva util echipei,in afara de a-i oferi pauze din cauza ca mingea(mai sa fie)e tare neascultatoare si din piciorul sau sare direct in aut.Faurei intr-un picior,ghici BANELU' CINE-I??????????

Acum serios,cred ca ar trebui sa joace un singur inchizator(Petre sau finu')

dr.adrian913.08.2007 14:59

daca e sa analizam Radoi nu are ce cauta in echipa de start. asta pentru ca e prea agresiv. el ar trebui sa ia in fiecare meci cam cate un rosu. asa ca mai bine jucam fara el decat in 10.

daca sar calma un pic am putea vorbi atunci. in plus el cam greseste grav in meciurile decisive. ex rosenborg Dinamo etc.

fundasi centrali Goian rada (Ghionea )

mijlocas defensiv bicfalvi chiar daca e tanar. pacat ca l-am dat pe Paraschiv

p.s aveti incredere in Hagi

forta Steaua

c.ronaldo1713.08.2007 15:03

@Doctoru' Adrian

Bicfalvi nu e mijlocas defensiv!!!

E al 100'lea post in care vad ca Eric este pus in defensiva. La Jiul cat a fost a jucat chiar si atacant.

bodanelu13.08.2007 15:08

deci sa ma dau si eu cu parerea

Ai mare dreptate cand spui ca Lovin si Petre distrug, ce-i drept mai mult jocul nostru decat al adversarilor, dar important e ca o fac.

Ok, de acord cu tine cand spui ca cei 2 isi indeplinesc rolul din teren, dar e suficient ? La fazele fixe de ce nu participa activ ? De exemplu ambii sunt inalti, asemenea lui Goian, dar cand vine vorba de o lovitura libera in careu, sau un corner, atat Petre cat si Lovin sunt foarte absenti. Nu tin minte vreun moment in care unul din ei sa reuseasca o executie notabila la vreo faza fixa.

Din pacate momentan Steaua construieste prea putin, iar din punctul meu de vedere prezenta celor 2 la mijlocul terenului reprezinta un lucru negativ.

Si inca o bila neagra pentru Petre, el a fost 'tarat' peste tot fie de Hagi, fie de Olaroiu care isi exprimase dorinta de-al transfera chiar in Arabia.

Tocmai de-asta ma bucur de venirea lui Plesan, desi este un mercenar sadea.

daca toate mingile se duc pe Goian. Golul lu` Ov. Petre cu Kievul anulat, primul gol al lu` Lovin la Steaua intr-un meci cu Farul imediat dupa ce a intrat in teren? Goluri din faze fixe.

Dar oare Paraschiv nu tot închizãtor este și nu dãdea tot dãdea pase înapoi? De ce nu era huiduit? Ovidiu Petre nu mai joacã mare lucru de când era la FC Național. Se pare cã noi tot luãm jucãtori care erau mult mai în formã acumi de 2-3-4 ani (Pleșan, Gurițã, G. Coman, parțial Rada). Pe Lovin îl înțeleg cã el mãcar face tot ce poate. Din pãcate nu poate mai mult de atât. Ca și E. Baciu și Neșu.

Inseamna ca nu te uitai la meciuri. Paraschiv era rahat pe el de frica in meciurile internationale. numai pase inapoi dadea.

si compara pretul lor cu al jucatorilor nostri. de ce peste tot in lume sunt cautati acesti jucatori polivalenti, care distrug atacurile adverse, dar si stiu sa construiasca?

zi-mi un inchizator, care sa faca si faza ofensiva, si care poate veni la Steaua!

Rolul unui inchizator e clar, sa distruga si sa paseze la colegul din linia mediana care incepe sa construiasca. si atat! dar mai sunt si jucatori care si deposedeaza, dar si construiesc. si sunt foarte scumpi.

@all nu-mi mai dati exemplu pe Gatuso. el singur a declarat ca e invidios pe Pirlo. Gattuso nu da o pasa mai lunga de 10 m.

@Mihai felicitari pentru articol. excelent! ai prezentat exact situatia unui inchizator.

piturca200213.08.2007 15:14

off-topic de maine incepe tiparirea de abonamente la cele doua peluze Becali a facut pace cu suporteri negocierile dintre cele doua parti incheindu-se in jurul orei 17:30 www.prosport.ro

incep sa reintram in normal si poate ca Becali are 1% sanse sa se schimbe cat mai este Hagi la acest club inca mai exista o speranta

Forza Steaua intotdeuna superiori!!!

pangica13.08.2007 15:42
Dar oare Paraschiv nu tot închizãtor este și nu dãdea tot dãdea pase înapoi? De ce nu era huiduit? Ovidiu Petre nu mai joacã mare lucru de când era la FC Național. Se pare cã noi tot luãm jucãtori care erau mult mai în formã acumi de 2-3-4 ani (Pleșan, Gurițã, G. Coman, parțial Rada). Pe Lovin îl înțeleg cã el mãcar face tot ce poate. Din pãcate nu poate mai mult de atât. Ca și E. Baciu și Neșu.

Jumatate din timpul in care Para a jucat la Steaua a fost huiduit si injurat,dar nu in masa.Eu unul care stau la tribuna 1 de vreo 3-4 ani iti spun ca Para nu era placut mai deloc acolo.spune si mie ce calitati avea Paraschiv?Viteza?Forta?Tehnicitate?Constanta in joc?Sut?Pasa bine?Nici una din astea si as putea sa ma continuu.Singurul inchizator de valoare pe care l-am avut in ultimul timp a fost Dorinel.si inca ceva?Ce parere ai de Margaritescu de la javre sau de Costin Lazar de la tzigani?

Eu zic ca sunt amandoi cu mul;t peste toti inchizatorii care i-a avut Steaua dupa era Zenga incoace

fratiilor,rabdare,rabdare si iar rabdare...

Nici eu nu ii inghit pe cei 2 cum nu mi-a placut nici Paraschiv.si cand ma gandesc ce jucatori am avut pe postul asta:Lincar,Galca,Ilie stan,etc.Cand Goian se va reface nu o sa mai aveti parte nici de Lovin si nici de Petre,pentru ca la mijloc o sa fie finu si cu plesan.O sa mai joace cei 20 de minute pe luna.Asa ca RELAX

«12345»