FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pledoarie pentru inchizatori

«12345»
AdrianUltras2513.08.2007 15:51

pe mine ma supara foarte mult atunci cand vad ca stelistii isi bat joc de Lovin

e un jucator muncitor si pe care eu il respect foarte mult

cand a venit la Steaua era tanar si stia foarte putin

dar cu fiecare an care a trecut a invatat si a reusit sa se impuna

fiind considerata aproape intotdeauna omul care nu are valoare de Steaua si care se afla permanent pe lista de transferuri acest baiat s-a ambitionat si uitati ca inca e la Steaua

nimeni nu iubeste inchizatorul

pentru ca nu are glezna fina ca playmakerul

pentru ca nu da gol ca atacantii

etc

etc

dar adevarul e ca Lovin isi face foarte bine treaba acolo unde e pus

si desi multi nu vor sa vada in ultimul an a inceput sa dea si pase lungi iar la meciul cu Poli Iasi a incercat si niste schimbari de directie foarte bun toate in fata, nu in spate

sincer, mie nu mi se pare normal ca un jucator ca si Croitoru, care e foarte tehnic, care face driblinguri fara rost si care pierde mingea de fiecare data(ca sa nu mai vb de faptul ca stie cu stangul deloc) sa fie aplaudat iar unul ca Lovin care munceste si recupereaza si fuge ca un cal ca sa ajute apararea si cateodata si atacul sa hie huiduit

trebuie sa fim corecti acum

care dintre cei 2 e mai folositor echipei?

cel care nu face nimic dar e tehnic sau cel care nu e tehnic dar munceste ca un sclav?

axl2313.08.2007 15:53

Cel care este tehnic si munceste ca un sclav. Adica those we do not speak of.

AdrianUltras2513.08.2007 15:56

axl23

si mie imi place Xavi dar din pacate el joaca la Barcelona

iar Arsenal cere prea mult pentru Fabregas

:)

pangica13.08.2007 15:56
pe mine ma supara foarte mult atunci cand vad ca stelistii isi bat joc de Lovin

e un jucator muncitor si pe care eu il respect foarte mult

cand a venit la Steaua era tanar si stia foarte putin

dar cu fiecare an care a trecut a invatat si a reusit sa se impuna

fiind considerata aproape intotdeauna omul care nu are valoare de Steaua si care se afla permanent pe lista de transferuri acest baiat s-a ambitionat si uitati ca inca e la Steaua

nimeni nu iubeste inchizatorul

pentru ca nu are glezna fina ca playmakerul

pentru ca nu da gol ca atacantii

etc

etc

dar adevarul e ca Lovin isi face foarte bine treaba acolo unde e pus

si desi multi nu vor sa vada in ultimul an a inceput sa dea si pase lungi iar la meciul cu Poli Iasi a incercat si niste schimbari de directie foarte bun toate in fata, nu in spate

sincer, mie nu mi se pare normal ca un jucator ca si Croitoru, care e foarte tehnic, care face driblinguri fara rost si care pierde mingea de fiecare data(ca sa nu mai vb de faptul ca stie cu stangul deloc) sa fie aplaudat iar unul ca Lovin care munceste si recupereaza si fuge ca un cal ca sa ajute apararea si cateodata si atacul sa hie huiduit

trebuie sa fim corecti acum

care dintre cei 2 e mai folositor echipei?

cel care nu face nimic dar e tehnic sau cel care nu e tehnic dar munceste ca un sclav?

dak faci comparatie intre Lovin si Croitoru inseamna ca te pricepi la fitbal bine de tot.

Lovin e inca la Steaua pentru ca a ratat un transfer in rusia asta iarna,dupa ce a dat proba de joc.De ce oare.Lovin joaca la Steaua pentru ca in ultimul an am avut 34345345 de accidentati.

Croitoru a dat randament cand a fost folosit pe postul lui,nu acum cand e folosit mijlocas stanga.Nu e postul lui.Croitoru are viteza,are forta,poate sa isi scoata din joc adversaru direct prin dribling,trage si la poarta.dupa parerea mea Croitoru e mult peste Lovin.Atunci cand Steaua l-a luat pe Croitoru s-a batut cu Dinamo pentru el.cate oferte au avut Lovin si ov.Petre la Steaua?000000

axl2313.08.2007 15:58

@adrianultras

Nu stiu, nu cunosc, n-am auzit de Fabregas, eu treceam intamplator pe-aici.

AdrianUltras2513.08.2007 15:59

pangica

nu exagera!

Croitoru nu a facut nimic extraordinar la Steaua

e un jucator bun dar nu extraordinar

asa cum vrei tu sa zici

si din punctul meu de vedere nu a prea dat randament la Steaua

la Vaslui juca mult mai bine(probabil pentru ca nu avea sarcini de joc)

danimarcu13.08.2007 16:01
Croitoru are viteza,are forta,poate sa isi scoata din joc adversaru direct prin dribling

Pacat ca face toate astea intr-un stil haotic,fara efect.Daca ar avea un pic de creier,nu s-ar mai intoarce inapoi de fiecare data cand trece de un adversar...

pangica13.08.2007 16:01
pangica

nu exagera!

asa cum vrei tu sa zici

da asa e la Vaslui juca mai bine pentru ca acolo toata echipa juca pentru el.stiluul de joc al echipei era facut pentru el.nu am zis ca e extraordinar.Am zis ca e cu mult peste Lovin si ov.Petre.si dak stau sa imi aduc aminte in perioada lui Oli Croitoru a fost uitat pe banca de rezerve.eu dak as fi antrenor la Steaua l-as folosi pe el in locul lui nicolitza.de fapt as folosi pe oricine in locul lui nicolitza

AdrianUltras2513.08.2007 16:04

inca ceva

eu sunt suparat pe Dica

imi cam lasa impresia ca vrea sa plece

nu mai joaca la fel ca anul trecut cand dadea totul pe teren si era un jucator decisiv(chiar daca a adus 6 din cele 9 pct in campionat)

eu il inteleg

are si el o varsta si e constient de valoarea lui

merita sa joace intr-un campionat mai puternic

la o echipa mai puternica

dar tot sunt dezamagit ca nu mai joaca la fel de tare ca anul trecut

in meciul cu Poli Iasi a dat parca semne de revenire dar in meciurile precedente nu a jucat mai nimic

a mai fost si acel interviu cand i s-a spus ca becaliiii s-a plans de el iar el a raspuns:"aaa..ok.alta intrebare"

imi e teama sa nu creada ca e titular incontestabil si sa nu mai joace nimic

sper sa ma insel si sa fie doar o urmare a accidentarii suferite

Miaus13.08.2007 16:04
@adrianultras

Nu stiu, nu cunosc, n-am auzit de Fabregas, eu treceam intamplator pe-aici.

baEatu nu te supara cine "e" Lovin a.ca.a "La trei pase inapoi - una in lateral" si Croitoru ak.a. "Piscina".

Jucatori diferiti nu ai cum sa ii compari.Au in schimb cateva asemanari.

1.Joaca la Steaua.

2.Joaca PROST AMANDOI la Steaua.

Lovin am mai spus-o, este cel mai slab mijlocas din primele 3 ligi din Romania.Nici la Avantu' Scuipa-n Garla nu l-as juca pe Lovin titular.

Ov.Petre este nu cu 2, nu cu 4 ci cu 10 clase peste Lovin.Sa avem timp cu el pentru ca baiatul spre deosebire de Lovin chiar poate.

Hai noroc!

pangica13.08.2007 16:04
pangica

nu exagera!

asa cum vrei tu sa zici

si adu-ti aminte sfarsitul de sezon trecut,cand Oli a fost nevoit sa il titularizeze,pentru ca nu avea incotro.Mi s-a parut unul dintre cei mai buni oameni ai echipei alaturi de Goian .si atat.

Cristocea_13.08.2007 16:05

Mirel Radoi!!! Gerrard din carpati :)

pangica13.08.2007 16:06
inca ceva

eu sunt suparat pe Dica

imi cam lasa impresia ca vrea sa plece

nu mai joaca la fel ca anul trecut cand dadea totul pe teren si era un jucator decisiv(chiar daca a adus 6 din cele 9 pct in campionat)

eu il inteleg

are si el o varsta si e constient de valoarea lui

merita sa joace intr-un campionat mai puternic

la o echipa mai puternica

dar tot sunt dezamagit ca nu mai joaca la fel de tare ca anul trecut

in meciul cu Poli Iasi a dat parca semne de revenire dar in meciurile precedente nu a jucat mai nimic

a mai fost si acel interviu cand i s-a spus ca becaliiii s-a plans de el iar el a raspuns:"aaa..ok.alta intrebare"

imi e teama sa nu creada ca e titular incontestabil si sa nu mai joace nimic

sper sa ma insel si sa fie doar o urmare a accidentarii suferite

mie Dica nu mi-a placut ,nu-mi place si nu o sa imi placa niciodata.Are succes aici la noi.nu il vad reusind intr-unul din campionatele mari ale europei,asta pentru ca fotbalul mare se joaca in forta,se joaca in viteza.Ori Dica nu le are nici pe una nici pe cealalta

AdrianUltras2513.08.2007 16:08

pangica

cred ca s-ar simti mult mai bine Croitoru pe dreapta decat pe stanga

el e un jucator de picior drept

s-a si vazut asta

cat timp a jucat in stanga se tot oprea si is punea mingea pe dreptul

Nicolita nu mai joaca ca la inceput dar pb e ca a devenit un jucator fara de care echipa nu poate

e unul dintre cei care fac legatura intre aprare si atac

vina pentru jocul lui Nicolita o poarta Oli

pe vremea lui Protasov Banel juca ofensiv pentru ca asa ii cerea antrenorul

asa l-a invatat

dadea goluri

dadea pase de gol

Oli i-a dat sarcini defensive

iar acum Banel a cam devenit adept al ideilor lui Oli

"intai sa ma apar bine iar apoi sa dau gol"

sper ca is va reveni sub conducerea lui Hagi

axl2313.08.2007 16:08

@Miaus

Sunt confuz. Si de tampit ce sunt mi-am stricat si pistolul cu ventuze pe care l-am gasit mai demult in casa fara sa reusesc sa descifrez inca misterul aparitiei lui.

pangica13.08.2007 16:10
pangica

cred ca s-ar simti mult mai bine Croitoru pe dreapta decat pe stanga

el e un jucator de picior drept

s-a si vazut asta

cat timp a jucat in stanga se tot oprea si is punea mingea pe dreptul

Nicolita nu mai joaca ca la inceput dar pb e ca a devenit un jucator fara de care echipa nu poate

e unul dintre cei care fac legatura intre aprare si atac

vina pentru jocul lui Nicolita o poarta Oli

pe vremea lui Protasov Banel juca ofensiv pentru ca asa ii cerea antrenorul

asa l-a invatat

dadea goluri

dadea pase de gol

Oli i-a dat sarcini defensive

iar acum Banel a cam devenit adept al ideilor lui Oli

"intai sa ma apar bine iar apoi sa dau gol"

sper ca is va reveni sub conducerea lui Hagi

Nu s-ar simti mai bine pe dreapta,ci acolo este locul lui.Pe postul asta a jucat intotdeauna.si la Vaslui si la bacau si la noi la inceput.Acum e mijl stanga de conjunctura pentru ca nu avem pe cineva pe stanga(Cristocea,Ochirosii aciidentati)

AdrianUltras2513.08.2007 16:15

Miaus

nu ai dreptate

nu te supara dar nu ai dreptate

in primul rand ca nu i-am comparat pe cei 2

am zis doar ca nu mi se pare normal ca publicul sa il aplaude pe unul si sa il huiduie pe al 2lea chiar daca al 2lea face mai multe pentru echipa

din cate vad eu tu ai plecat de la inceput cu ideea cum ca "Lovin nu are valoare de Steaua"

pana una alta Lovin a confirmat

Ovidiu Petre a lasat mult de dorit

cu foarte mult chiar

e foarte departe de acel ov Petre care era capitan la Poli Timisoara

da pase gresite

nu prea recupereaza

in multe meciuri e practic om in minus

la o echipa mare nu astepti pana iti confirma un jucator

joci cu cei care au confirmat si care joaca cum trebuie

si daca ai lasa la o parte ideile preconcepute si te-ai uita atent la un meci ai vedea ca Lovin da si pase in fata

chiar foarte multe

Dica,Croitoru,Banel, toti primesc pase de la el

roman66613.08.2007 16:30

Ai dreptate.

offtopic: La cat se joaca meciu cu Borisov ca la TV zice la 20:00 iar pe site zice 21:00 ???

Miaus13.08.2007 16:31
Miaus

nu ai dreptate

nu te supara dar nu ai dreptate

in primul rand ca nu i-am comparat pe cei 2

am zis doar ca nu mi se pare normal ca publicul sa il aplaude pe unul si sa il huiduie pe al 2lea chiar daca al 2lea face mai multe pentru echipa

din cate vad eu tu ai plecat de la inceput cu ideea cum ca "Lovin nu are valoare de Steaua"

pana una alta Lovin a confirmat

Ovidiu Petre a lasat mult de dorit

cu foarte mult chiar

e foarte departe de acel ov Petre care era capitan la Poli Timisoara

da pase gresite

nu prea recupereaza

in multe meciuri e practic om in minus

la o echipa mare nu astepti pana iti confirma un jucator

joci cu cei care au confirmat si care joaca cum trebuie

si daca ai lasa la o parte ideile preconcepute si te-ai uita atent la un meci ai vedea ca Lovin da si pase in fata

chiar foarte multe

Dica,Croitoru,Banel, toti primesc pase de la el

Desigur ca Lovin a confirmat.

A confirmat ceea ce stiam cu totii.

Ca el si cu fotbalul sunt doua linii paralele.

Treziti-va bai, Lovin nu recupereaza,nu paseaza inainte, nu suteaza la poarta, nu se pozitioneaza cum trebuie in teren, nu face ABSOLUT NIMIC util.

Ov.Petre Adrian este omul care ne-a dus la penalty-uri cu Galatiul, care tocmai ce a participat la vreo 2/2 goluri cu Zaglebie, care duce mingea cu el uneori si inspre poarta adversa, si care da SI pase utile.

Asa ca hai sa nu mai frecam manganul degeaba, Ov. Petre poate sa devina un inchizator FOARTE BUN pe cand Lovin NU.

Si ca o mica povestioara.Inainte de meciul cu Iasiul imi revarsam naduful ca joaca Lovin si ii explicam prietenei mele ce terminat e jucatorul asta.Printre altele ii spuneam ca pierde dueluri la cap cu jucatori cu 10-15 cm mai mici decat el.Ei i s-a parut ciudat, dar a venit meciul cu Iasiul si i-auzi comentariu:

:"Cum a reusit Sfarlea sa castige duelul la cap cu Lovin?!?!?!?! Cred ca sunt 20 de cm diferenta intre ei????!?!?!"

I rest my case.

AdrianUltras2513.08.2007 16:32

pangica

pentru Croitoru cel mai bun post e cel de mijlocas central

sau mijlocas ofensiv

acolo se descurca cel mai bine

Miaus

e clar ca ai ceva cu omul

imi pare rau

dar daca nu era Lovin noi nu am fi castigar cu Farul

el a deviat mingea pentru Dica

si inca ceva

cate pase utile a dat ov Petre?

Lovin e in mom de fata cu mult peste ov Petre

fie ca vrei sau nu sa recunosti tu

intr-o zi o sa iti dai seama ca am dreptate

oop13.08.2007 16:40

@Miaus:sorry man,dar saptamana trecuta mi-am pierdut si ultima urma de speranta ca Ov Petre poate deveni FOTBALIST.De Lovin nu zic nimic,el nu ma poate impresiona decat pozitiv...negativ chiar nu are cum!!

Miaus13.08.2007 16:41
Miaus

imi pare rau

si inca ceva

Din pacate nu o sa apucam sa traim fiecare cate 1000 de ani si nici Lovin ca sa poata progresa si sa iti dau dreptate.

Later edit: Din pacate pentru Steaua, in ceea ce il priveste pe Lovin sunt chiar obiectiv.Atata poate el. Sa speram ca dupa ce terminam cu lista de accidentati Lovin isi va lua linistit locul in tribuna sau la Buzau sau oriunde in lumea asta doar in teren nu.

AdrianUltras2513.08.2007 16:43

Miaus

daca esti subiectiv nu are nici un rost sa incerc sa iti explic

fiecare cu parerile lui

danimarcu13.08.2007 16:46
@Miaus:sorry man,dar saptamana trecuta mi-am pierdut si ultima urma de speranta ca Ov Petre poate deveni FOTBALIST.De Lovin nu zic nimic,el nu ma poate impresiona decat pozitiv...negativ chiar nu are cum!!

Lovin ne-a aratat ce poate,adica ce nu poate...

Ov.Petre nu cred ca va putea sa treaca peste faptul ca e fluierat ...daca o face(sau daca nu va mai fi fluierat) ne putem baza pe el!

zloty13.08.2007 16:56
Miaus

imi pare rau

si inca ceva

deci Steaua a castigat cu faru din cauza lu Lovin zici? :)) nici nu stiam ca e pa teren la meciu cu faru e ca o fantoma pa teren , da pase in spate cand vrea so dea in fatza ,dace 1,2 ,3 ...500 de preluari pana sa o dea in aut ,nu recupereaza decat prin fault e inalt dar slab la jocul aerian , spune si mie ce a confirmat?? ov .Petre a participat la golurile din meciul cu zaglebie , Lovin nu poate mai mult , ov.Petre da

ps: in legautra cu Dica , eu cred ca e oboseala psihica ,dar daca nu joaca pentru ca ar vrea sa plece ar trebui sa fie lasat sa plece ,sia facut datoria exista viatza si dupa el ,o sa apara altcineva daca mai talentat poate atunci la fel de talentat ca el

«12345»