Continui sa cred ca CFR-ul nu ne poate bate,desi au o mentalitate sanatoasa si sunt in forma...
Continui sa cred ca CFR-ul nu ne poate bate,desi au o mentalitate sanatoasa si sunt in forma...
Facem egal sau batem.
steagsahmic steagsahmic
pronostic:Steaua-CFR 1-1; marcatori:Neaga,Semedo
steag2
ii batem pe unguri cu 3-0. Sincer, chiar credeti ca portughezii de mana a doua poate sa ne puna probleme?
Nu Suntem Craiova, dracu suntem Steaua. trebuie sa gandim ca o echipa mare!!
La ce unguri te referi?
Fratilor cum se poate obtine un bilet?
steagsimplu toate ca toate..insa vb si noi de deplasarea la Cluj? cum cand si in ce fel.?? DEPLASARE LA Cluj....hau ca acum ne trezim ca vine meciu si nu vreau sa il vad la televizor..macar ca la meciu cu Iasi in fata stadionului,sau macar ca la faru..bagaj la poarta
daca jucam in acelasi fel ca si cu Zaglebie, ne indoaie Clujul - pur si simplu
--------------Dica
---Neaga-Bicfalvi-Nicolita
----------Radoi-Plesan
-Nesu-Goian-Rada-Golanski
-------------Zapata
daca jucam in acelasi fel ca si cu Zaglebie, ne indoaie Clujul - pur si simplu
da' daca noi jucam ca si cu Zaglebie ,iar clujul va juca ca in returul cu noi din editia trecuta?Ne mai indoaie?...
da' daca noi jucam ca si cu Zaglebie ,iar clujul va juca ca in returul cu noi din editia trecuta?Ne mai indoaie?...
repet, daca noi jucam ca si cu Zaglebie, ne indoaie Clujul - returul cu polonezii a fost cel mai nereusit joc al Stelei, de mult timp. Si Clujul nu mai joaca de mult cum juca in sezonul trecut. Suntem inca in cautari, partea buna e ca Gica are un noroc cum rar mi-a fost dat sa intalnesc. "Cautarile" astea ar trebui sa ia sfarsit odata...numai la noi se cere "aveti rabdare, vom face o echipa puternica". Clujul si Poli au schimbat si ei antrenorii, dar n-am auzit pe nimeni sa ceara atata timp - cu alte cuvinte, trezirea.
Eu as incepe asa:
Golanski - Goian - Rada - Marin
Radoi
Nicolita --- Plesan --- Croituru
Dica
Zaharia
Neaga a avut 5 sanse sa demonstreze ceva si pana acu nu a demonstrat nimic care sa ne arata ca merita sa fie titular. Cine transmite meciul? Kanal D?
As vreau sa va itreb daca puteti sa ajutaci vreau sa merg si eu la meciul cu CFR sunt din TG -mures de unde pot cumpara bilet la meci pe net daca se paote in galerie steag3 si la Cluj unde se va intalni galeria inaitea de meci ?
Cine transmite meciul? Kanal D?
Da. Începând cu ora 20:30.
Hai sa-ncerc si io o echipa
******************* Zapata ********************
Golanski ****** Goian ******* Rada ******* P. Marin
Plesan ******** Radoi ******** Eric ********* Nesu
******************** Dica *********************
******************* Zaharia *******************
Mai stim noi un antrenor care facea experimente cu Nesu mijlocas in turul 3.
Conducerea Stelei solicita arbitru strain la meciul cu CFR.
Daca Doamne fereste ne aduc astia un arbitru ungur? :biggrin:
PS Nu cred ca mai e posibil pentru ca Federatia a stabilit deja brigada:
9. CFR Cluj - Steaua Bucuresti
Stadion: Gruia 19.08.2007 ora 20.30
A: Constantin Augustus (RM VALCEA)
A1: Dumitrescu Eduard (PITESTI)
A2: Onicas Ioan (ZALAU)
R: Marcu Florin (Oradea)
Obs:
Grigorescu Nicolae (Timisoara)
Doi din Ardeal, doi din Muntenia si un neutru din Banat. Dar toti romani. Mi se pare echitabil.
Ultima Victorie a Stelei cu Augustus la centru, a fost acum un an. Desi nu prea le are cu arbitrajul, sper sa duca meciul fara probleme la bun sfarsit.
Nesu e bun de mijlocas, atat timp cat are un fundas serios in spate.
Mai stim noi un antrenor care facea experimente cu Nesu mijlocas in turul 3.
Da, si pe care tot forumul il regreta, din cate stiu, nu?
Atunci hai sa jucam cu d-alde Croitoru, Nicolita si Badoi, care desi n-au dat cine stie ce randament in ultimele meciuri, deh, insistam si persistam, ca poate poate s-or trezi, si om avea norocul ca din 3 maini moarte, 1 sa-si revina, si suntem tari.
Nesu e bun de mijlocas, atat timp cat are un fundas serios in spate.
Iar P. Marin e cel mai serios pe dreapta pe care il avem. Si-n plus, Nesu are determinare si travaliu, poate ara flancul stang, din pozitia de fundas pana pe postul de extrema.
Iar P. Marin e cel mai serios pe dreapta pe care il avem. Si-n plus, Nesu are determinare si travaliu, poate ara flancul stang, din pozitia de fundas pana pe postul de extrema.
Weezer, pe zi ce trece imi devii din ce in ce mai simpatic. Nu stiu ce-i cu mine, am o efuziune de sentimentalism.
Pe stanga, pardon... la Petre Marin ma refeream.
repet, daca noi jucam ca si cu Zaglebie, ne indoaie Clujul - returul cu polonezii a fost cel mai nereusit joc al Stelei, de mult timp. Si Clujul nu mai joaca de mult cum juca in sezonul trecut. Suntem inca in cautari, partea buna e ca Gica are un noroc cum rar mi-a fost dat sa intalnesc. "Cautarile" astea ar trebui sa ia sfarsit odata...numai la noi se cere "aveti rabdare, vom face o echipa puternica". Clujul si Poli au schimbat si ei antrenorii, dar n-am auzit pe nimeni sa ceara atata timp - cu alte cuvinte, trezirea.
pentru ca ei nu au presiune. la ei nu s-a facut performanta. la noi se cere rabdare, pentru ca avem un patron cum avem si suporterii care imediat la un meci nereusit taxeaza prin injuraturi sau fluieraturi.
si da, meciul cu Zaglebie a fost nereusit, dar am castigat.
Conducerea Stelei solicita arbitru strain la meciul cu CFR.Daca Doamne fereste ne aduc astia un arbitru ungur? :biggrin:
PS Nu cred ca mai e posibil pentru ca Federatia a stabilit deja brigada:
9. CFR Cluj - Steaua Bucuresti
Stadion: Gruia 19.08.2007 ora 20.30
A: Constantin Augustus (RM VALCEA)
A1: Dumitrescu Eduard (PITESTI)
A2: Onicas Ioan (ZALAU)
R: Marcu Florin (Oradea)
Obs:
Grigorescu Nicolae (Timisoara)
Doi din Ardeal, doi din Muntenia si un neutru din Banat. Dar toti romani. Mi se pare echitabil.
Ultima Victorie a Stelei cu Augustus la centru, a fost acum un an. Desi nu prea le are cu arbitrajul, sper sa duca meciul fara probleme la bun sfarsit.
Rm. Valcea e in Oltenia Virgileee ![]()
eu nu`s muntean, sunt oltean pur sange. tot ce e pe malul drept al Oltului e Oltenia ![]()
O singura data l'am vazut pe Nesu mijlocas stanga si atunci a iesit cu balamuc. Pe acea parte il avem pe Ochirosii de 10 ori mai bun ca Banel, Badoi, Croitoru sau alta vedeta.
@c.ronaldo17
O singurã problemã existã: Ochiroșii e ACCIDENTAT!
Argaseala spunea zilele trecute ca Razvan a revenit la antrenamente.
Asta nu înseamnã cã e apt de joc. Doar cã la Bologna e cu un stelist mai puțin.