fularsteau2
Si Liga Romana ?
ar fi culmea sa nu apara Liga romana .. care a fost pe 4 .. si sa bage toate kkturile
fularsteau2
Si Liga Romana ?
ar fi culmea sa nu apara Liga romana .. care a fost pe 4 .. si sa bage toate kkturile
FIFA SUCKS !!! PES 2008 va fi cel mai tare ... tin sa precizez ca eream fan fifa pana am dat de "microbul" PES ... nu exista termen de comparatie intre fifa si PES !
Cum adica ma Liga australiana?????ce e aia?
Liga I va aparea si ea, dar mai prin iarna asa dupa ce scot baietii de la fifaromania patch-ul :tongue:
Si Liga Romana ?ar fi culmea sa nu apara Liga romana .. care a fost pe 4 .. si sa bage toate kkturile
Nu cred ca la ei conteaza locul pe care s'a aflat Liga, tara la sf. sezonului, ci vanzarile..
Exact vanzarile conteaza, si exact acesta este motivul pentru care jocul nu are Liga I.
http://www.youtube.com/watch?v=R9x6W7tYIm8...ted&search=
fifa e istorie , pes e viitorul ![]()
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/97730.html fularsteau2
Decat Fifa manger va avea Liga 1 actualizata de doi romani , si va avea embleme , jucatorii care sunt acum , stadioane , echipamente .... etc .
Am auzit ca a aparut fifa 08 demo daca stie vreun frate stelist vreun link de unde poti downloadda acest joc ar fi super steagro
The PC and 360 demos will come on the 27th of August, followed by the PS3 demo on the 10th September. Adica mai pe romaneste ... demo fifa 08 , a aparut oficial azi , cel de PS3 pe 10 septembrie , si del de xbox360 tot azi ...... Cred ca de maine o sa putem downloada de pe torente demo . Am gasit cateva siteuri , de unde poti downloada fifa 08 demo , dar iti trebuie cunt cu bani . ![]()
@Denii
La tine banii nu sunt o problema. Doar ai castigat procesul cu sport.Ro. Asa ca dute tu frumusel si fati "cunt" cu bani.
Pai cand dau sa fac cont , imi cere nuu stiu ce de la cartea de cretid ... deci imi trebuie cont bancar , si NU AM !!!!
Dal ma draq de fifa , jucati PES
Lasati FIFA si PES si jucati Mario!
Lasati FIFA si PES si jucati Mario!
atat Wally .. Mario rullz :X :biggrin:
Besi ma!
Luati Fifa 08 Demo de aici....www.computergames.ro
solitareeeeeeeeeee
1 - pes 6(pes 2007) are grafica naspa dar un gameplay super2 - peste doua saptamani dupa ce apare fifa apare si pes 2008 care e schimbat din toate punctele de vedere (d la meniuri si pana la mingi) iar marele avantaj e ca versiunea de pc pentru pes 2008 nu difera de versiunea consolelor (ps2 , ps3 ,xbox360,etc)asadar pes 2008 va avea grafica next - gen fata de fifa 08 care va fii exact ca fifa 07 cu cateva schimbariminore la gameplay
Sfatul meu : PES 2008
am si io o intrebare. cat de mare este pes 6 ca nu stiu ce sa downloadez ![]()
Are 3.48GB
P.S. Se gaseste si patch cu Liga I....un patch super(are 1.16GB)![]()
Nu incercati sa downloadati PES 6 , ca va luati teapa de va rupeti ( eu deja mi-am luat-o ) !!!!!! Jocul e frumusel , muscarea micioarelor jucatorilor , cand suteaza , si cand alearga e mai realistica ca la Fifa , dar in rest e totu blana !!!!! Meniu e mai urat decat la un joc pe TV !!! Asa ca mai bine asteptati Fifa 08 , decat sa va apcati sa downloadati PES 6 . FIFA 08 apare la sfarsitl lui septembrie , adica pe 30 septembrie , pteti sa comandati originalul , din straintate ......
cel mai mare kitch pes6, zici ca e fifa 2003..![]()
iar ca sa faci team managment la pes trebe sa faci liceu de informatica, pentru ca are un meniu de te doare capu..
fifa 08, apare pe 28 septembrie, poate nu in tara..
Mie mi s-a parut mult mai aiurea Fifa 08 din toate punctele de vedere.In primul rand butoanele,care sunt total schimbate(au mai ramas la fel doar E ,D ,S) daca nu ma insel.Eu sper ca jocul full sa fie total schimbat IN BINE fata de Demo. Numai bine si ![]()
personal ,imi place mai mult fifa 07 ...chiar si demo fifa08 ...grafica e NET Superioara
Mie mi s-a parut mult mai aiurea Fifa 08 din toate punctele de vedere.In primul rand butoanele,care sunt total schimbate(au mai ramas la fel doar E ,D ,S) daca nu ma insel.Eu sper ca jocul full sa fie total schimbat IN BINE fata de Demo. Numai bine si![]()
Ala ar fi unul din motivele pentru care nu pot sa sufar PES-ul. Celalalt ar fi echipele cu nume ireale (Gen Man Red in loc de Manchester United). Si ca acel exemplu sunt multe echipe. Interfata greu de folosit, dar gameplay mult mai bun decat la FIFA. Cred ca acest aspect ar cam fi singurul plus.
FIFA e cu mult peste PES!
Luati Fifa 08 Demo de aici....www.computergames.ro
Jocul full cand apare?