de unde pot downloada Fifa 08 ? ca cineva la luat da nu mi`a spus
care stie pls sa zica :* nu raman dator ;
steag2 pentru un frate stelist ![]()
de unde pot downloada Fifa 08 ? ca cineva la luat da nu mi`a spus
care stie pls sa zica :* nu raman dator ;
steag2 pentru un frate stelist ![]()
Si eu vreau fifa 08 !!!! Eu am cautat pe torente , si de pustiu . Dar mi-a zis cineva ca demo fifa 08 apare la sf lui august , si jocul full apare la sf lui septembrie , nu stiu daca e adevarat , sper sa fac mai repede rost de el ![]()
Fifa 2008 cred ca o sa apara in toamna...poate apare demo.
Adunati ban cu ban la ciorap, frumos, oscior langa oscior si nimic pe oscior, si cumparati originalul.
de unde pot downloada Fifa 08 ? ca cineva la luat da nu mi`a spuscare stie pls sa zica :* nu raman dator ;
steag2 pentru un frate stelist
![]()
te-a mintit ca l-a luat, oricum cica o sa apara in august dar nu prea cred
de unde pot downloada Fifa 08 ? ca cineva la luat da nu mi`a spuscare stie pls sa zica :* nu raman dator ;
steag2 pentru un frate stelist
![]()
Pe mine m'ai intrebat.
Nu aveam chef sa raspund atunci, asa ca ti'am zis sec: NU.
De fapt am stat 1 zi cu BitComentul deschis, l'am downloadat pana la 94% si dupaia a aparut pe Odc. L'am luat de pe Odc si voila, mi'am luat tzeapa ca n'o mers.
Io nu il gasesc nici pe ODC , nici pe torente .....cica demo apare in august ![]()
FIFA 08 Demo apare cu aproximativ o luna inaintea jocului full.
Lasati-va de fifa!!Incercati sa jucati pes si apoi ziceti care e mai tare!
Lasati-va naiba de Fifa. PES 6 is the shit!!!
Ce e ala PES 6 ????
Ce e ala PES 6 ????
Un joc mult mai tare ca fifa din toate punctele de vedere;)
Ce e ala PES 6 ????
Pro Evolution Soccer 6 e numele complet al jocului.
Io nu il gasesc nici pe ODC , nici pe torente .....cica demo apare in august![]()
la sf lu august apare ma demo asa am auzit si eu
Apropo de PES 6...merge jucat si in 2?
(adica unul de la gamepad si unul de la tasta:D)
Merge jucat si in 6.
Fifa 2008 apare in octombrie asa ca mai aveti d asteptat ![]()
vand fifa 2006 original pe dvd astept mesaje pe privat, pret 50 de lei.
Fifa 2008 apare in octombrie asa ca mai aveti d asteptat![]()
de unde stii asa sigur?
Nu incercati sa downloadati PES 6 , ca va luati teapa de va rupeti ( eu deja mi-am luat-o ) !!!!!! Jocul e frumusel , muscarea micioarelor jucatorilor , cand suteaza , si cand alearga e mai realistica ca la Fifa , dar in rest e totu blana !!!!! Meniu e mai urat decat la un joc pe TV !!! Asa ca mai bine asteptati Fifa 08 , decat sa va apcati sa downloadati PES 6 . FIFA 08 apare la sfarsitl lui septembrie , adica pe 30 septembrie , pteti sa comandati originalul , din straintate ......
Nu incercati sa downloadati PES 6 , ca va luati teapa de va rupeti ( eu deja mi-am luat-o ) !!!!!! Jocul e frumusel , muscarea micioarelor jucatorilor , cand suteaza , si cand alearga e mai realistica ca la Fifa , dar in rest e totu blana !!!!! Meniu e mai urat decat la un joc pe TV !!! Asa ca mai bine asteptati Fifa 08 , decat sa va apcati sa downloadati PES 6 . FIFA 08 apare la sfarsitl lui septembrie , adica pe 30 septembrie , pteti sa comandati originalul , din straintate ......
Bn ca e blana..
1 - pes 6(pes 2007) are grafica naspa dar un gameplay super
2 - peste doua saptamani dupa ce apare fifa apare si pes 2008 care e schimbat din toate punctele de vedere (d la meniuri si pana la mingi) iar marele avantaj e ca versiunea de pc pentru pes 2008 nu difera de versiunea consolelor (ps2 , ps3 ,xbox360,etc)asadar pes 2008 va avea grafica next - gen fata de fifa 08 care va fii exact ca fifa 07 cu cateva schimbariminore la gameplay
Sfatul meu : PES 2008 ![]()
Da, dar ai uitat sa spui ca sar putea sa ceara dx10.
fularsteau2
FIFA 08 full apare pe 25 sau 23 septembrie si are Liga ceha, australiana si irlandeza.