Mi-am facut si eu user pe site-ul vostru. Si mi-am facut pentru ca m-am saturat! m-am saturat de voi "ultrasii" care va bateti cu caramida in piept ca ati fost, ca ati facut, ca ati cantat, ca v-ati descantat.
De la inceput sa facem clar faptul ca nici eu nu-l suport pe asa-numitul "tata Jiji". Dar asta nu este nici pe departe un motiv sa va aprob.
Ati construit AISS-ul, un proiect minunat, relativ steril, dar plin de entuziasm. Si ce facem cu acest AISS? pai sa vedem... batem portarii altora, injuram tribunele 1 si 0, care CULMEA! au ramas singurii care sustin echipa pe teren (aia semintarii, burtosii, cetatenii, tzatzele...si restul oamenilor cazuti in dizgratia miscarii ultra steliste)...bun, si facem toate treburile astea ca dupa aia sa venim cu un comunicat prin care spunem "nu noi frate...noi eram la magazin ne cumparam tigari". Si dupa aia tot noi, suporterii, o facem pe haita de lupi moralisti.
Era un drogat si un bolnav psihic ala care a sarit la beregata portarului, nu? poate, Dumnezeu sa-l ierte ca habar nu avea de el. Dar ailalti 5 care au sarit in ajutorul lor tot bolnavi si drogati erau? dar aia 5000 care in loc sa-l prinda, sa-i dea doua steaguri in cap pentru ca a terfelit imaginea celui mai iubit club din Romania si sa-l predea autoritatilor...tot bolnavi psihici si cu hash-ul tras? Poi ce facem fetelor...suntem o peluza de bolnavi? si din nou, invariabil "nu noi frate...noi ne dregeam vocea cu o coca cola, cantasem prea mult si prea repede".
Sunt stelist dinainte sa stiu cum ma cheama, si faptul ca nu vin frecvent la meciuri este datorat celor 450 de kilometri pe care ii am de batut, facultatii pe care ma chinui sa o termin si lipsei unui grup organizat in zona pe care o "survolez". Dar asta nu ma face cu nimic, dar cu NIMIC mai putin stelist decat voi care va arogati merite, aruncati cu cuvinte in cititorii site-ului si va bateti cu caramida ros-albastra in piept pe acest forum. NU sunteti mai stelisti decat mine, in cazul in care stelist poate avea o scara de valori.
Si sunt constient ca poate doar Catalin (parca) Asavoaiei va da doi lei pe ce scriu eu aici, nu ma mai chinui demult sa schimb caractere, dar macar sa tineti cont ca mai este unul pe langa voi care nu va aproba gesturile impardonabile, scuzele jenant-penibile si comportamentul de "tifoserie" de macadam. Si tot eu eram ala care canta in Peluza Sud la meciurile de Champions League, care va admira coregrafiile superbe (in special meciul cu middlesbrough), caruia i se facea pielea de gaina cand incepea Peluza Nord sa cante.
Si pana la urma cand sustineti echipa si castiga, ati avut un merit. Cand sustineti echipa si pierde, ati contribuit la moralul echipei si poate la rezultatele viitoare. Cand nu sustineti echipa, nu imbunatatiti cu nimic lucrurile. Steaua are nevoie de voi, asa cu voi aveti nevoie de doza zilnica de Steaua.
De ce Catalin (parca) Asavoaiei? pentru ca mi se pare de departe cel mai bun redactor al acestui site. Cand ii citesc site-urile nu imi pare rau ca platesc o gramada de bani pe abonamentul la internet.
Ok. Cam asta ar fi. Pentru cei care vor comenta cele spuse de mine cu "ce stii tu, ca eu merg de 150 de ani la stadion si una-alta" mai bine sariti peste.
Va salut. BoBo