FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NU VIOLENÞEI PE STADIOANE!

«12345»
MALDINI_STEAUA23.07.2007 16:53

Vreau sa spun decat ca doresc din tot sufletul ca toti cei care se manifesta exact ca "exemplarul" ala de la meciu cu belgienii ,drogatul ala imputit sa intre la puscarie sau sa nu mai intre pe stadioane toata viata lor.Luptele de strada isi au locul in strada nu pe teren incultilor !

sindrom23.07.2007 18:15

"E neplãcut cã astfel de lucruri se întîmplã tot mai mult în lume, dar nu cred cã pentru noi e vreun avantaj faptul cã suporterii Stelei sînt foarte nervoși. Nu decid ei meciurile pe teren, așa cã va conta pînã la urmã doar ceea ce vor realiza jucãtorii", a spus antrenorul Czeslaw Michniewicz."

In felul asta Becali a dat lovitura.... mica frica bagata in adversar + justificarea masurilor ce se vor lua cu noul sistem de "ticketing" electronic si alte blablauri si sisteme de monitorizare pe care vrea sa le bage....

coabe23.07.2007 19:08

de maine cu kagula!!!!! :unsure:

DanStan23.07.2007 20:46

asa, vere, baga-i munitie lu' Jiji ! d-abia asteapta ... si vezi ca inca nu s-a votat kkt-ul ala de lege ... mai pot sa modifice pedepsele ... numa' genii pe lumea asta ...

ssinpadureacualune23.07.2007 21:42

Mda si cand o sa se voteze legea o sa dispara toti huliganii.Va fi o admosfera superba pe stadion.Toata lumea va canta in cor imnuri si ode pentru echipa.Va fi un vis.Echipa va fi incurajata mereu si pe oameni nu ii va interesa nimik.Va ploua cu trofee si totul va fi perfect.

Reveniti'va!!!Niciodata nu va fi ca in Anglia si principalul motiv nu sunt huliganii,ci simpli cetatzeni care se cred perfecti.Pai bai voi ar tb sa fiti primii suspendati ca primu cantec care l-ati scos pe gura a fost cu am avut si vom avea mereu...Pai nu voi il il injurati mah pe Dica??Pai daca stai la tribuna auzi injuraturi cat nu injura toate galeriile tot anul.Dece nu cantati si voi cantece legate de Steaua???Cantece numai de Steaua.Dece nu ati cantat bai perfectilor un cantec...MACAR UN SINGUR CANTEC...din momentul in care a iesit galeria din stadion???Pai cum o sa faceti fata mai cetatenilor voi daca galeriile nu vor mai fi???Cum sa reactionati cand 2000 de caini sau de milogi o sa afiseze coregrafii si o sa faca spectacol??Cu ce cu scooter si cu forza Steaua ???Cum o sa fie cand 1000-2000 de oameni organizati o sa domnine stadionul??O sa mai strigati mah rusine????De cand se cred toti in fotbalul perfect???Peste tot in lume sunt probleme de acest gen si tocmai la noi se va rezolva totul intr-un an.Aceeasi oameni pe care ii injurati si ii vreti afara din stadion au stat atatia ani langa echipa,au creat spectacol,au muncit pentru echipa,au scos cantece,au facut admosfera,au luat amenzi aiurea,au luat bataie aiurea,iar voi doar pentru ca veniti si platiti un bilet o data la 2 saptamani aveti dreptul sa-i condamnati???Isi sustin cauza si ar tb sustinuti pentru ca aceasta cauza este pentru binele Stelei.Sunt si greseli,au fost si vor mai fi,dar asta nu inseamna ca sunteti voi mai presus.Am mai spus,il meritati pe cioban si el va merita pe voi,iar daca va veti duce cu totii la fund cine va face diferenta,cine va fi la rau acolo...in niciun caz voi!!!!!!!!!!!!!!!

BoBster23.07.2007 22:50

Mi-am facut si eu user pe site-ul vostru. Si mi-am facut pentru ca m-am saturat! m-am saturat de voi "ultrasii" care va bateti cu caramida in piept ca ati fost, ca ati facut, ca ati cantat, ca v-ati descantat.

De la inceput sa facem clar faptul ca nici eu nu-l suport pe asa-numitul "tata Jiji". Dar asta nu este nici pe departe un motiv sa va aprob.

Ati construit AISS-ul, un proiect minunat, relativ steril, dar plin de entuziasm. Si ce facem cu acest AISS? pai sa vedem... batem portarii altora, injuram tribunele 1 si 0, care CULMEA! au ramas singurii care sustin echipa pe teren (aia semintarii, burtosii, cetatenii, tzatzele...si restul oamenilor cazuti in dizgratia miscarii ultra steliste)...bun, si facem toate treburile astea ca dupa aia sa venim cu un comunicat prin care spunem "nu noi frate...noi eram la magazin ne cumparam tigari". Si dupa aia tot noi, suporterii, o facem pe haita de lupi moralisti.

Era un drogat si un bolnav psihic ala care a sarit la beregata portarului, nu? poate, Dumnezeu sa-l ierte ca habar nu avea de el. Dar ailalti 5 care au sarit in ajutorul lor tot bolnavi si drogati erau? dar aia 5000 care in loc sa-l prinda, sa-i dea doua steaguri in cap pentru ca a terfelit imaginea celui mai iubit club din Romania si sa-l predea autoritatilor...tot bolnavi psihici si cu hash-ul tras? Poi ce facem fetelor...suntem o peluza de bolnavi? si din nou, invariabil "nu noi frate...noi ne dregeam vocea cu o coca cola, cantasem prea mult si prea repede".

Sunt stelist dinainte sa stiu cum ma cheama, si faptul ca nu vin frecvent la meciuri este datorat celor 450 de kilometri pe care ii am de batut, facultatii pe care ma chinui sa o termin si lipsei unui grup organizat in zona pe care o "survolez". Dar asta nu ma face cu nimic, dar cu NIMIC mai putin stelist decat voi care va arogati merite, aruncati cu cuvinte in cititorii site-ului si va bateti cu caramida ros-albastra in piept pe acest forum. NU sunteti mai stelisti decat mine, in cazul in care stelist poate avea o scara de valori.

Si sunt constient ca poate doar Catalin (parca) Asavoaiei va da doi lei pe ce scriu eu aici, nu ma mai chinui demult sa schimb caractere, dar macar sa tineti cont ca mai este unul pe langa voi care nu va aproba gesturile impardonabile, scuzele jenant-penibile si comportamentul de "tifoserie" de macadam. Si tot eu eram ala care canta in Peluza Sud la meciurile de Champions League, care va admira coregrafiile superbe (in special meciul cu middlesbrough), caruia i se facea pielea de gaina cand incepea Peluza Nord sa cante.

Si pana la urma cand sustineti echipa si castiga, ati avut un merit. Cand sustineti echipa si pierde, ati contribuit la moralul echipei si poate la rezultatele viitoare. Cand nu sustineti echipa, nu imbunatatiti cu nimic lucrurile. Steaua are nevoie de voi, asa cu voi aveti nevoie de doza zilnica de Steaua.

De ce Catalin (parca) Asavoaiei? pentru ca mi se pare de departe cel mai bun redactor al acestui site. Cand ii citesc site-urile nu imi pare rau ca platesc o gramada de bani pe abonamentul la internet.

Ok. Cam asta ar fi. Pentru cei care vor comenta cele spuse de mine cu "ce stii tu, ca eu merg de 150 de ani la stadion si una-alta" mai bine sariti peste.

Va salut. BoBo

fansteaua4624.07.2007 01:28

4vs51sm.jpg

asta cind o sa mai atace ? si pe cine ?

fansteaua4624.07.2007 01:31

ps. nu intreb : " de ce ? " fiindca nici el nu stie ...

steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

Steauaforever3324.07.2007 03:11
CAND Becali ESTE PE "TRONUL DIN BAIE" EU ZIC CA AR TREBUI SA INTRI SI SA CASTI MULT DE TOT GURA....IAR DUPA CE AI MANCAT TOT AR TREBUI SA IL SI SPELI CU LIMBA LA fund......

"""""CA DATORITA INVESTITILOR FACUTE DE EL AVEM SI NOI 2 ECHIPE IN Liga Campionilor """""

Adevarat graiesti.......I-M-P-U-S-C-A-T-E!!!!!!!!

ai imaginatie nu gluma. mai bine ai pune-o in practica si ai compune ceva versuri pentru echipa favorita, daca te crezi asa destept..... dar ai grija sa schimbi macazul adica sa folosesti alt limbaj decat cel din famiglie/cartier/usa blocului.....

esti un MARE SCARBOS

DanStan24.07.2007 05:57
Reveniti'va!!!Niciodata nu va fi ca in Anglia si principalul motiv nu sunt huliganii,ci simpli cetatzeni care se cred perfecti.Pai bai voi ar tb sa fiti primii suspendati ca primu cantec care l-ati scos pe gura a fost cu am avut si vom avea mereu...Pai nu voi il il injurati mah pe Dica??Pai daca stai la tribuna auzi injuraturi cat nu injura toate galeriile tot anul.Dece nu cantati si voi cantece legate de Steaua???Cantece numai de Steaua.Dece nu ati cantat bai perfectilor un cantec...MACAR UN SINGUR CANTEC...din momentul in care a iesit galeria din stadion???Pai cum o sa faceti fata mai cetatenilor voi daca galeriile nu vor mai fi???Cum sa reactionati cand 2000 de caini sau de milogi o sa afiseze coregrafii si o sa faca spectacol??Cu ce cu scooter si cu forza Steaua ???Cum o sa fie cand 1000-2000 de oameni organizati o sa domnine stadionul??O sa mai strigati mah rusine????De cand se cred toti in fotbalul perfect???Peste tot in lume sunt probleme de acest gen si tocmai la noi se va rezolva totul intr-un an.Aceeasi oameni pe care ii injurati si ii vreti afara din stadion au stat atatia ani langa echipa,au creat spectacol,au muncit pentru echipa,au scos cantece,au facut admosfera,au luat amenzi aiurea,au luat bataie aiurea,iar voi doar pentru ca veniti si platiti un bilet o data la 2 saptamani aveti dreptul sa-i condamnati???Isi sustin cauza si ar tb sustinuti pentru ca aceasta cauza este pentru binele Stelei.Sunt si greseli,au fost si vor mai fi,dar asta nu inseamna ca sunteti voi mai presus.Am mai spus,il meritati pe cioban si el va merita pe voi,iar daca va veti duce cu totii la fund cine va face diferenta,cine va fi la rau acolo...in niciun caz voi!!!!!!!!!!!!!!!

Moshule, vezi ca marea problema nu sunt samantarii. Marea problema e oieru'. Cetatenii nu pot nici sustine dar nici distruge ultraseria. Oieru' POATE. Dar nu vrea sa o distruga ci sa o transforme in ceva care sa-i foloseasca lui. Sclavii lu' Jiji. De ce dreaq ar trebui un cetatean sa-i sustina pe aia care fac totul pentru a 'se sinucide' ? Fiecare scandal si fiecare incident il fac pe Jiji mai puternic si-i izoleaza mai mult pe ultrasi. Legea lui Dragomir NU e normala intr-o societate democratica. Dar va protesta cineva impotriva ei ? Va protesta cineva atunci cand pedepsele prevazute acolo vor deveni aberante ? NU. Pentru ca unii ultrasi sunt preocupati sa iasa in evidenta si sa se sparga in figuri in loc sa-si vada interesul si sa-si apere kuru. Iar altii sunt preocupati sa-i linga mana boierului.

aiurica24.07.2007 07:38
Multumim,Gabi Bostina...pentru ca esti inainte de toate OM!!!!ceea ce nu se poate spune despre cei care raspund la violenta cu aceeasi moneda!!!Nu aprob gestul suporterului,dar obrazul vizat nu era cel al portarului lui charleroi,ci cel al patron incult si instigator pe care il are din pakte echipa Steaua!!!pentru el era pumnul strans...si ar merita mult mai mult...dar ce sa inteleaga cei care vad meciurile la televizor si isi daui cu parerea pe forumuri...stiati ca anul trecut abonamentul la peluza a costat 500 de mii?iar acum la tribuna a2a costa 2 milioane???cablul TV e mult mai ieftin...

ramai la TV....cei ca tine acolo tre sa vada meciu....

ella4424.07.2007 08:00

SI IN VIZIUNEA VOASTRA PACIFISTO-VARZOMANA O SA NE LUAM CU TOTII DE MANA SI O SA CANTAM WHY CAN"T WE BE FRIENDS .....ce sa mai atmosfera de pe stadioane o sa fie una de poveste toti se vor iubii....atata timp cat va exista Steaua vor exista si suporterii....buni sau rai trebuie apreciati pentru efortul depus in sustinerea echipei....nu e usor sa faci o coregrafie un banner sau un cantec...... pentru cei in necunostinta de cauza restul e de prisos...........

Azazello24.07.2007 09:31
Multumim,Gabi Bostina...pentru ca esti inainte de toate OM!!!!ceea ce nu se poate spune despre cei care raspund la violenta cu aceeasi moneda!!!Nu aprob gestul suporterului,dar obrazul vizat nu era cel al portarului lui charleroi,ci cel al patron incult si instigator pe care il are din pakte echipa Steaua!!!pentru el era pumnul strans...si ar merita mult mai mult...dar ce sa inteleaga cei care vad meciurile la televizor si isi daui cu parerea pe forumuri...stiati ca anul trecut abonamentul la peluza a costat 500 de mii?iar acum la tribuna a2a costa 2 milioane???cablul TV e mult mai ieftin...

Simonica, draga, ramai si uita-te pe cablu la reality-show-uri ....daca ti se pare prea scump 200 lei pentru a avea privilegiul - subliniez - privilegiul de a merge la meciurileal celei mai frumoase echipe de fotbal din Romania. Dar fa-ne un serviciu noua tuturor, tine-l cu tine si pe dezaxatul care a intrat ope teren si pe cei care au dat cu pumnul in stuarzi. Faceti un fel de fight club la vostru si refulati-va. Dar lasati fotbalul sa RESPIRE !

Beto200924.07.2007 11:26
Mi-am facut si eu user pe site-ul vostru. Si mi-am facut pentru ca m-am saturat! m-am saturat de voi "ultrasii" care va bateti cu caramida in piept ca ati fost, ca ati facut, ca ati cantat, ca v-ati descantat.

De la inceput sa facem clar faptul ca nici eu nu-l suport pe asa-numitul "tata Jiji". Dar asta nu este nici pe departe un motiv sa va aprob.

Ati construit AISS-ul, un proiect minunat, relativ steril, dar plin de entuziasm. Si ce facem cu acest AISS? pai sa vedem... batem portarii altora, injuram tribunele 1 si 0, care CULMEA! au ramas singurii care sustin echipa pe teren (aia semintarii, burtosii, cetatenii, tzatzele...si restul oamenilor cazuti in dizgratia miscarii ultra steliste)...bun, si facem toate treburile astea ca dupa aia sa venim cu un comunicat prin care spunem "nu noi frate...noi eram la magazin ne cumparam tigari". Si dupa aia tot noi, suporterii, o facem pe haita de lupi moralisti.

Era un drogat si un bolnav psihic ala care a sarit la beregata portarului, nu? poate, Dumnezeu sa-l ierte ca habar nu avea de el. Dar ailalti 5 care au sarit in ajutorul lor tot bolnavi si drogati erau? dar aia 5000 care in loc sa-l prinda, sa-i dea doua steaguri in cap pentru ca a terfelit imaginea celui mai iubit club din Romania si sa-l predea autoritatilor...tot bolnavi psihici si cu hash-ul tras? Poi ce facem fetelor...suntem o peluza de bolnavi? si din nou, invariabil "nu noi frate...noi ne dregeam vocea cu o coca cola, cantasem prea mult si prea repede".

Sunt stelist dinainte sa stiu cum ma cheama, si faptul ca nu vin frecvent la meciuri este datorat celor 450 de kilometri pe care ii am de batut, facultatii pe care ma chinui sa o termin si lipsei unui grup organizat in zona pe care o "survolez". Dar asta nu ma face cu nimic, dar cu NIMIC mai putin stelist decat voi care va arogati merite, aruncati cu cuvinte in cititorii site-ului si va bateti cu caramida ros-albastra in piept pe acest forum. NU sunteti mai stelisti decat mine, in cazul in care stelist poate avea o scara de valori.

Si sunt constient ca poate doar Catalin (parca) Asavoaiei va da doi lei pe ce scriu eu aici, nu ma mai chinui demult sa schimb caractere, dar macar sa tineti cont ca mai este unul pe langa voi care nu va aproba gesturile impardonabile, scuzele jenant-penibile si comportamentul de "tifoserie" de macadam. Si tot eu eram ala care canta in Peluza Sud la meciurile de Champions League, care va admira coregrafiile superbe (in special meciul cu middlesbrough), caruia i se facea pielea de gaina cand incepea Peluza Nord sa cante.

Si pana la urma cand sustineti echipa si castiga, ati avut un merit. Cand sustineti echipa si pierde, ati contribuit la moralul echipei si poate la rezultatele viitoare. Cand nu sustineti echipa, nu imbunatatiti cu nimic lucrurile. Steaua are nevoie de voi, asa cu voi aveti nevoie de doza zilnica de Steaua.

De ce Catalin (parca) Asavoaiei? pentru ca mi se pare de departe cel mai bun redactor al acestui site. Cand ii citesc site-urile nu imi pare rau ca platesc o gramada de bani pe abonamentul la internet.

Ok. Cam asta ar fi. Pentru cei care vor comenta cele spuse de mine cu "ce stii tu, ca eu merg de 150 de ani la stadion si una-alta" mai bine sariti peste.

Va salut. BoBo

De la cate meciuri ai venit ud pana la piele ca ti-ai sustinuit echipa in pluaie pe stadion ??? Cu ce ai contribuit tu la coregrafiile facut de ani de zile si cu care voi va lautati pundu-va poze

cu ea la avatr.Oare noi "ultrasi" am gresit cand am strigat Piti Lasa-ne si mai recent

Elton incat sa-l iritam pe Cioban sa scoate abonamentele la peluze? Decand veniti voi

pe stadion de vreti sa fie toate bune si frumose ca eu nu va vad decat la mecirile din cupele europene.Daca 'ultrasii" nu mai vin cine mai incurajeaza echipa la meciurile din camp

in special in deplasari ? Unde erati voi cand veneau 200 de spectatiri si noi 'ultrasii'

umblam prin licee sa aducem lumea la stadion si sa formam o galerie ( asta prin '95).

Va-ti trezit deodata suporteri adevarati ,dar sunteti total pe dinafara si mai comentati toti

ca fraeri pe forumuri ... Cu stadionul inchis e bine ? pentru ca yo am fanatismul ros albastru in sange. Inchie intr-un ton optimist Gigi SI Becali = HOMOXEXUALII !!!

fedora24.07.2007 11:30

Beto2009, te-as ruga sa ne explici semnificatia semnaturii tale:

"O sa cant in Peluza

Pana ajung

Din duba in circa !!!"

Eu cant de ani buni in PN fara sa se puna problema sa ajung in vreo duba, ce sa mai zic de circa. Iar incheierea ta e o dovada ca pentru tine doua versuri nu trebuie sa aiba logica atata timp cat rimeaza...

DanStan24.07.2007 11:52

Macar stii ce e aia 'AISS' ? Macar stii cum se injura la 'a-ntaia' si 'la zero' ? Macar stii de ce sunt stimulati tot felul de naivi sa se considere superiori restului suporterilor ? In nici un caz nu e o intamplare, te asigur ... Tot asa cum nu e o intamplare nici fragmentarea galeriei, nici reducerea comunicarii intre diversele grupuri si nici aparitia recenta a tot felul de indivizi care habar n-au ce inseamna 'ultras'.

BoBster24.07.2007 13:47
De la cate meciuri ai venit ud pana la piele ca ti-ai sustinuit echipa in pluaie pe stadion ??? Cu ce ai contribuit tu la coregrafiile facut de ani de zile si cu care voi va lautati pundu-va poze

cu ea la avatr.Oare noi "ultrasi" am gresit cand am strigat Piti Lasa-ne si mai recent

Elton incat sa-l iritam pe Cioban sa scoate abonamentele la peluze? Decand veniti voi

pe stadion de vreti sa fie toate bune si frumose ca eu nu va vad decat la mecirile din cupele europene.Daca 'ultrasii" nu mai vin cine mai incurajeaza echipa la meciurile din camp

in special in deplasari ? Unde erati voi cand veneau 200 de spectatiri si noi 'ultrasii'

umblam prin licee sa aducem lumea la stadion si sa formam o galerie ( asta prin '95).

Va-ti trezit deodata suporteri adevarati ,dar sunteti total pe dinafara si mai comentati toti

ca fraeri pe forumuri ... Cu stadionul inchis e bine ? pentru ca yo am fanatismul ros albastru in sange. Inchie intr-un ton optimist Gigi SI Becali = HOMOXEXUALII !!!

Am venit la prea putine meciuri, nu am contribuit cu NIMIC la coregrafiile peluzei, nu am contribuit cu NIMIC la toata miscarea "ultra" din jurul echipei. Am o singura scuza: sunt STELIST, si vreau binele echipei mele de suflet. Cu stadionul inchis e oribil, dar cu asemenea suporteri e penibil (si aici nu vorbesc de tine, pentru ca nu te cunosc. Vorbesc de cei care nu au mai cantat pentru Steaua, nu s-au mai bucurat pe stadion pentru Steaua, de cei care au ca principala ocupatie injuraturile la adresa patronului, aruncatul cu brichete si telefoane ieftine, impartitul de pumni portarilor adversi). Multumesc pentru comentariu.

Si cand te gandesti cate meciuri a jucat echipa ta, echipa mea, echipa noastra pe stadionul Ghencea, nu cred ca eu ar trebui sa fiu cel care ar trebui sa-si puna cateva intrebari legate de binele echipei si de fanatismul suporterilor. Toate trebuie sa aiba o limita si mai ales un echilibru

BoBster24.07.2007 13:56
Macar stii ce e aia 'AISS' ? Macar stii cum se injura la 'a-ntaia' si 'la zero' ? Macar stii de ce sunt stimulati tot felul de naivi sa se considere superiori restului suporterilor ? In nici un caz nu e o intamplare, te asigur ... Tot asa cum nu e o intamplare nici fragmentarea galeriei, nici reducerea comunicarii intre diversele grupuri si nici aparitia recenta a tot felul de indivizi care habar n-au ce inseamna 'ultras'.

Si ce faci acum? Imi dai dreptate cu cuvintele tale? Adica nu se aplica "nu noi frate...noi eram dupa tigari" se aplica "noi suntem niste victime...". Sunt stimulati naivii sa se considere superiori. ok. Si noi ce facem? il batem pe portarul lui Charleroi. Fragmentarea galeriei (si aici voi primi multe replici contradictorii) este posibila doar datorita membrilor acestei galerii. Nu GiGinio, nu Zmarandescu, nu un lider de buzunar, nimeni; doar membri galeriei hotarasc separarea. ok. Si noi ce facem? ne batem cu fortele de ordine (din terte motive) si mai luam 3 etape de suspendare.

Daca astea sunt solutiile galeriei si AISS-ului (a carui insemnatate zici ca nu o cunosc) pentru iesirea din criza, atunci afla ca nici nu vreau sa o cunosc. Eu vreau binele echipei mele de suflet, ca orice alt suporter din orice fund oricat de infect al tarii in care traim. Multumesc pentru comentariu

BoBster24.07.2007 14:02

Aveti toata admiratia si respectul de care pot fi eu in stare pentru ca ati sustinut Steaua pe ploaie sau ninsoare (cu Villareal s-a demonstrat foarte bine chestia asta). Dar respectul si consideratia mea se opreste imediat inainte ca voi sa schimbati registrul si sa deveniti din cea mai mare si mai temuta galerie din Romania o gasca de frustrati (chiar daca si motivele voastre sunt intemeiate). Pentru ca iubiti atat de tare Steaua, ar trebui sa treceti de motivele astea si sa continuati acele lucruri cu adevarat extraordinare pe care le realizati inainte. Parerea mea

Matteo24.07.2007 14:56

pentru toti cetatenii care au intrat aici si se dau oripilati de aceste incidente ale mega violentilor ultrasi din Romania si in mod special ai Stelei.....

astia ce mai sunt fratilor imi explicati si mie?

greenyes24.07.2007 16:12

Eu unul sustin in continuare protestul anti ..... dar unul lipsit de injuraturi, ca asta nu mai e protest e dovada de prostie. Multi or sa spuna ca ijuraturile sunt singurile lucruri pe care el le percepe dar prin asta in ochii celor care nu stiu cu ce se mananca protestul aparem ca niste huligani care injura pe ......

Niste mesaje destepte care sa exprime exact nemultumirea noastra ar fi mult mai indicate. Astfel nu le mai dam apa la moara la toti jegosii din presa care nu stiu altceva decat sa exagere si sa creeze din prostia unui tampit subiect de prima pagina si cel mai important poate asa or sa inteleaga si unii jucatori de ce suporterii sunt impotriva lui .... ca unii vad ca se simt afectati. Imi vin acum imi minte declaratiile lor legate de gestul de tradare, pentru multi li se parea foarte normal ce a facut, no coment.

Si renuntati fratilor odata la injuraturile la adresa spurcatilor si care or mai fi ca astfel nu suntem cu nimic mai prejos decat ei!!!!!!!

Sa fim mai destepti decat ..... sa fim superiori in adevaratul sens al cuvantului!!!!

Forza Steaua!!!

P.S. Turcii is dusi cu pluta dar nu am auzit nimic in presa despre ce s a intamplat acolo, Daca se intampla asta pe Ghencea eram zburati de mult. mama lor de jeguri care cica conduc fotbalul romanesc

alexblaja24.07.2007 18:10

cu ea la avatr.ODaca 'ultrasii" nu mai vin cine mai incurajeaza echipa la meciurile din camp

Nu intelegi o chestie...ala care a intrat pe teren nu era un ultras, era intr-adevar un huligan! Spui ca iubesti Steaua...crezi ca omul in galben a facut un bine Stelei?

Galeria, ultrasii...fara ei o echipa de fotbal nu exista, asta este clar!Ei sunt cei care dau tonul, ei insotesc echipa peste tot, ei merita respectul tuturor! Oamenii in slapi si tricouri galbene merita altceva: cateva zile la racoare, le-ar prinde bine pe canicula asta! Nimeni nu se ia aici de ultrasi, de membrii "normali"ai galeriei...toata lumea incrimineaza huliganismul...si ultrasii trebuie sa faca asta! Atunci va exista cu adevarat unitate!

BoBster24.07.2007 19:30
pentru toti cetatenii care au intrat aici si se dau oripilati de aceste incidente ale mega violentilor ultrasi din Romania si in mod special ai Stelei.....

astia ce mai sunt fratilor imi explicati si mie?

Noi suntem mai rai dar aia-s mai rai ca noi. ok. Buna treaba asta fratilor. Nu suntem cu nimic mai superiori/inferiori decat ei.

Si cand ma gandesc ce frumos era cand aproape ca uitesem ca Becali e patron, ca MM bate suporterii...aproape ca sustineam echipa asa cum ar trebui sa o facem.

DanStan24.07.2007 23:59
(...) Si noi ce facem? il batem pe portarul lui Charleroi. Fragmentarea galeriei (si aici voi primi multe replici contradictorii) este posibila doar datorita membrilor acestei galerii. Nu GiGinio, nu Zmarandescu, nu un lider de buzunar, nimeni; doar membri galeriei hotarasc separarea. ok. Si noi ce facem? ne batem cu fortele de ordine (din terte motive) si mai luam 3 etape de suspendare.

Daca astea sunt solutiile galeriei si AISS-ului (a carui insemnatate zici ca nu o cunosc) pentru iesirea din criza, atunci afla ca nici nu vreau sa o cunosc. Eu vreau binele echipei mele de suflet, ca orice alt suporter din orice fund oricat de infect al tarii in care traim. Multumesc pentru comentariu

Care 'noi' ? Nu mai exista de mult acel 'noi'. Si nu, nu membrii galeriei sunt cei ce au hotarat separarea. Frictiuni in galerie existau si acum 5 ani, si acum 3, si anul trecut. Dar acum exista ceea ce nu exista atunci : un numar de indivizi ce ii indeamna pe ceilalti sa se separe si sa fie 'altfel'. Cum dreaq au inceput astia campania tocmai acum ? Si de ce se sugereaza ca AISS ar fi implicat ? Tocmai ca AISS n-are nici o legatura cu raspandacii astia. Dar de ce sa nu 'acoperim' noi totul dand vina pe AISS, nu ?

zipper25.07.2007 05:40

Am auzit vehiculandu-se niste informatii urate: se pare ca o parte din baietii smecheri care vor face deplasarea in Polonia ne vor aduce numai "bucurii" de acolo. Daca informatia se va concretiza, nu cred ca mai jucam vreo 2 ani in Cupele Europene.

Si cand ma gandesc ca cea mai frumoasa galerie din Romania, in urma cu ceva vreme, nu are un Lider, un om care sa ne conduca, sa mobilizeze tot stadionu, sa faca o atmosfera cum numai pe Ghencea se poate vedea........................

steagcruce2

«12345»