FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NU VIOLENÞEI PE STADIOANE!

«12345»
georgecristian23.07.2007 07:52

pentru organizatorii forumului: in josul paginii trebuie scris 4 "membri" si 4 membrii, asa e corect gramatical!

wlladdy123.07.2007 08:32

primul meci acasa cu Hagi pe banca. abia asteptam sa-l primesc cu aplauze si incurajari. am 33 de ani, am fost la meciurile Stelei de la 5, nu sunt unul dintre suporteri care am stat in peluza, locul meu este la tribuna a 2-a, acolo merg de mic....acolo m-am obisnuit sa vad meciurile si sa cant alaturi de prieteni. nu sparg seminte la meci....pentru cei care gasesc ca asta ar fi un motiv prin care noi nu suntem considerati :"ADEVARATII SUPORTERI". am citit toate articolele si comentariile dupa evenimentul de ...."prostie" al acelui om in galben. am citit si eram bucuros ca sunt suporteri care condamna evenimentul.....apoi citesc un articol semnat de Mihai somanescu......nu stiu ce rol sau atributii are dl. somanescu pe acest site, dar cu siguranta articolul in care incerca sa ne arate vinovatii cat mai ales cum a considereat dl. somanescu acest act : " Intr-un fel e bine ca suporterul ala a intrat in teren, astfel am avut ocazia sa vedem cati suntem demni si cati suntem oi"

da esti oaie dle. somanescu !!!...asta e concluzia......atunci cand cineva prin conduita sa, face un deserviciu echipei riscand suspendari si amenzi pot spune ca nu are ceva in partea de sus a corpului in craniu ceva care face diferenta intre om si animal....se cheama creier....

eu am abonament si vin meci de meci.....il platesc....iar cei care ma priveaza sa-mi incurajez echipa sunt niste derbedei care probabil in viata nu au reusit sa faca ceva deosebit....nu se remarca prin inteligenta nu stiu ce inseamna sa fi responsabil.....traiesc precum oile in turma...apoi precum oile ratacite provoaca evenimente nefericite prin care noi, suporteri care vrem sa venim la stadion, suntem condamnati sa stam la TV.

vinovat nu e Gigi....e vinovat de alte lucruri...dar de prostia unei "oi".....nu poate fi considerat vinovat....nu a fost crescut si educat de el.....nu este in anturajul lui sa-i modeleze comportamentul in al unei "oi / berbec "

vinovati sunt cei ca tine care considera ca gestul sau a fost e bine venit, ca iti arata cine sprijina un protest si cine nu....iti spun acum cei care sustineau protestul acum sunt pe ganduri...pentru ca sunt pusi in situatia de a generaliza comportamentul omului in galben cu cel al galeriei...si indiferent de numarul comunicatelor date de lideri galeriilor el o sa fie privit ca unul dintre noi, suporteri. el e posibil sa fie doar "oaia neagra". dar ce ne facem ca matale intr-un fel aprobi gestul, si sunt unii suporteri care la urmatorul meci sau intr-un alt meci din campionat doreasc si ei sa vada cine sunt "oile si cine sunt suporterii" si atunci poate stam la TV in meciurile din UCL sau la cele din campionat, in care este mare nevoie de sprijinul nostru.

eu daca eram langa acel hepatic....il luam si-l duceam direct la duba.....si in viitor asa o sa fac cu cei din jurul meu...cei care prin comportamentul lor fac rau Stelei.....asa ar fi bine sa faca si lideri de galerii, nu sa dea comunicate sa dea avertismente......sa-i depisteze pe cei care pot crea astfel de evenimente, care ne-ar putea suspenda din cupele europene, sau macar daca sunt lideri sa-le controleze comportamentul. iar in cazul in care nu o pot face sa-i deape mana politiei....chiar daca sunt unii care vor spune ca ar fi tradare, si ca miscarea ultras e una in care totzi trebuie sa fie frati. aceasta miscare e facuta datorita Stelei...pentru asta a fost creata, pentru asta mergem la stadion, pentru asta traim. iar cei care prin gesturile lor fac rau echipei si suporterilor....pot fi numiti tradatori !!!

ionutz8923.07.2007 08:46
[..............] esti tu ala de vii la 3 meciuri pe sezon la stadion...

vezi ca yo nu m-am luat de tine ,si daka te simti ca nenorocitu ala e problema ta.Poate ca te-am afectat prin cuvinte dar toti acesti "suporteri" merita legi aspre pentru ca prostia an tara asta ,an uni dintre noi e mare ,Ai grija ca jignirile....................

Azazello23.07.2007 08:54

Felicitari AISS pentru ca se detaseaza de manifestarile violente. Nu este normal ce se intampla iar echipa si pe langa ea noi...toti suporterii indiferent daca sunt ultasi sau diferite alte categorii vom avea mult de suferit.

Trebuie sa militam pentru o atitudine civilizata pe stadioane !!!! Si sunt de acord ca trebuie eliminata si vilolenta verbala....Sigur stadionul nu este teatru si este normal sa mai scapi o injuratura doua, dar nu e normal sa se faca din asta un scop in sine al galeriilor.

Sper ca Hagi sa fie liantul care sa faca posibil un nou inceput de drum pentru ca altfel vom fi cu totii martorii unui "REGE TRIST" asa cum l-amvazut vineri, resemnat si ganditor in scaunul de pe banca de rezerve cand actiunea unui om fara ratiune, fara discernamant, si care nu reprezinta in niciun caz spiritul stelist pentru ca noi ne-am respectat mereu adversarii din teren, i-a patat sarbatoarea revenirii in TEMPLU.

Azazello23.07.2007 09:03
Singurul fapt pozitiv in legatura cu "ultrasii" de la tribuna a II-a a fost ca au tacut dupa incidentul cu animalul in slapi! Pana atunci, fusese clar ca nu venisera pentru Steaua sau pentru meci. In loc de cantece si aplauze pentru Steaua (au fost vreo doua anemice, intercalate printre m--e si s..eti p..a) ) , dedicatii pentru Becali si Dinamo! Jalnic de tot, si se cheama suporteri! Cu ce se simte echipa mai bine daca strigati m--e Dinamo!???Sigur, ca sa se uite la ce fac altii , Liverpool, Roma, Milan, le trebuie dragoste pentru fotbal, ori aici mai greu.. Si sa nu se mai vorbeasca de gestul izolat, pentru ca dupa interventia patetica a jandarmilor, mai sarisera gardul vreo 15 maimutoi cu chef de caft si "glorie". Si aia de la peluza strigau "gabori asasini" . Comic de tot!!

Oricum, daca o mai tin asa, compromit definitv imaginea de ultras!

Corect ! Foarte corect !

Oare ce cauta numele lui Dinamo, chair si asociat cu eterna si fascinanta m...e intr-o sarbatoare a Stelei ? Si toate celelate .... ridicol. Ar fi trebuit scandat 90 minute Steaua si Hagi, si ignorate toate lucrurile celelalte.

Tupac Amaru23.07.2007 09:04

Si in completare as zice: NU VIOLENTEI IN GENERAL!

NU violentei pe strazi!

NU violentei in mass media (mai ales la TV)!

Hopa...stai asa...nu cumva ziaristii fabrica violenta si dupa aia tot ei se mira?

DanStan23.07.2007 09:07
cred ca e prea cald ca sa intelegi ceea ce am scris....ma refeream la modul in care se scrie...dar la 40 de grade....mai greu.boy

nu-i suficient de cald. ce legatura e intre faptul ca doi-trei insi au folosit pe-aici un limbaj inadecvat si reactia aluia ? pai ala a facut exact ceea ce-i convenea ciobanului si si-a bagat si tovarasii in belele aiurea. l-a indemnat cineva de pe site-ul asta sa intre pe teren ? pe-aici se vorbea despre niste proteste. ce dreaq de protest e ala sa te dai la portarul echipei adverse ? sau sa vii manga la stadion ? tocmai asta e, e clar ca aia n-au avut nici o treaba cu site-ul asta.

aiurica23.07.2007 09:29
nu-i suficient de cald. ce legatura e intre faptul ca doi-trei insi au folosit pe-aici un limbaj inadecvat si reactia aluia ? pai ala a facut exact ceea ce-i convenea ciobanului si si-a bagat si tovarasii in belele aiurea. l-a indemnat cineva de pe site-ul asta sa intre pe teren ? pe-aici se vorbea despre niste proteste. ce dreaq de protest e ala sa te dai la portarul echipei adverse ? sau sa vii manga la stadion ? tocmai asta e, e clar ca aia n-au avut nici o treaba cu site-ul asta.

boss...vorbeam in general..nu am spus ca acest site este de vina...daca vrei iti arat zeci sute de posturi in care asa numiti suporteri cred ca trebuie sa faca ceva....sal omoare pe cioban sau mai stiu eu cum...moarte ciobanului este doar unul din titulatura unui avatar...masele pot fi controlate f usor....la asta ma refer....iesirile de gen ar trebui cenzurate si modelate.

raman la parerea ca incidentul de pe stadion s-a vrut a fi scanteia unei mici revolutii ..asa cred...daca cineva imi explica dc galeria s-a dus la t2...eu nu mai zic nimik.

dany_623.07.2007 09:47

uitati aici cum se comporta o adevarata galerie fenomenal : http://www.youtube.com/watch?v=2QiiYeNRUUM...uz%5Fior%5Fdedi

stelistul24_es23.07.2007 09:49

dati vina pe Becali dece ca nu va inteleg ca a platit sa fie Steaua aici unde este acum al 3 -lea an consecutiv in cupele europene ca sa vandut imaginea pentru clubul Steaua voi asa zisi suporteri inafara de injuraturi ca la usa cortului sa nu va zic pe nume ,,milogi ,, alceva nu stiti haideti si voi sa vedeti un meci real madrid -Barcelona sa vedeti si voi ce inseamna sa fii suporter sa vedeti si voi oameni civilizati suporteri care stiu sa sufere alturi de echipa suporteri care canta de la inceput pana la iesirea din stadion ei canta si pe drum spre poarta de iesire indiferent de scor .Voi asa zisi suporteri a Stelei dati vina pe Becali dar care dintre voi sar vinde pentru binele Stelei voi nu vedeti ca de cand e Becali la Steaua am inceput sa vedem fotbal frumos si in Romania sau vazut investiti de milioane la Steaua antrenori de valoare stadion de Liga Campionilor am vazut si noi echipe mari pe Ghencea ziceti ca sunteti suporteri dar sunteti cumparati cu toti de alti platiti sa stricati imaginea clubului .Are dreptate Becali cand zice ca pune restricti pe Ghencea e normal decat sa ne suspende alti stadionul si sa ne dea amenzi mai bine ne luam noi masuri sa nu se ajunga aici ,,voi suporteri ce v-ati dori sa intrati gratis sa distrugeti tot ce se poate sa bati in pumni echima si pe adversari ca voi sunteti asa zisi suporteri vai de mentalitatea voastra de suporteri ca ati face orice sa apreti si voi pe ecranele de TV din toata lumea ca la un meci de prezentare sariti sa bati un portar care nu avea nici o legatura cu Becali care cred ca nici nul cunostea pe Becali si daca lar fii cunoscut il aprecia pentru tot ce a facut in fotbalul romanesc nu are el habar de fotbal dar are un suflet mare si a demonstrato de mii de ori dar asa e omul facut binele se uita repede ar trebui sai ridicat statuie lu Gigi ca deocamdata suntem peste toate rivalele din campionat noi avem stadion nu trebuie sa mergem cu miloaga la nimeni sa ne lase sa jucam pe terenul lor in cupele europene la trasferuri stam destul de bine la gazon la fel tot ce tine de club suntem peste adversare si voi in loc sa incurajati omul cu bani ca e o vb in Romania care e roman o stie ,, PE NEBUN LAUDAL SI DAI DE LUCRU SI O SA FII MULTUMIT DE EL,,,MAREREA MEA CA PE Becali NU TREBUIE SAL LASAM SA PLECE DE LA Steaua CA DATORITA INVESTITILOR FACUTE DE EL AVEM SI NOI 2 ECHIPE IN Liga Campionilor STATI BINE SI GANDITIVA INAINTE SA CONDAMNATI SI SA INJURATI SI SA MANIFESTATI CA VOI ASA ZISI SUPORTERI CARE NU AVETI NICI O TREABA CU Steaua O SA ADUCETI ACEST CLUB DE RAPA

bad_joke23.07.2007 10:23

A sa mai merge,acum intram in normalitate,numia vreau articole de genu "Lectie predata de Bostina" a fost un articol deplasat care nu putea conduce decat al violentza nu ai cum sa-l susti pe un om care face rau Stelei,cel mai important este ca presa si oameni in general sa zica aia suporteri Stelei sunt niste huligani,nu trebe sa se generalizeze,sunt foarte multi care vin doar ca sa sustina aceasta echipa minunata.

FOARTE BUN ARTICOLUL.MULT RESPECT! steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

mad7923.07.2007 10:46
Eu spun si:

NU VIOLENTEI VERBALE PE STADIOANE!

Hai, inteleg ca iti scapa, ca individ o injuratura, doua! Dar nu organizat si in grupuri mari! Asta inseamna incultura si proasta crestere!

Iar [..] astea care vin la stadioane doar pentru a cauta violenta si bataie trebuiesc eliminate de pe stadioane si nu numai de lege ci si de suporterii civilizati!

Ne-am saturat ca din cauza unor "penali", a unor scursuri ale societatii care nu cauta decat bataie si huliganism sa nu mai poata veni oamenii civilizati pe stadioane! In loc sa vezi un spectacol, ii vezi pe unii care nici macar numele jucatorilor nu le stiu si vin sa se bata ei!

Deci, nu mai trebuie sarit la stwarzii sau jandarmii care bat astfel de [...], ci trebuie lasati sa-i duca in suturi pana la duba si apoi la judecata!

STOP VIOLENTEI PE STADIOANE!

PS: Asa zisul razboi cu "Stapanul Omenirii" nu face decat sa-i dea dreptate, daca se procedeaza asa, plus ca prin acest mod de exprimare, cei care procedeaza astfel ajung la un nivel mult sub al "Dumnezeului Omenirii, Cel ce se pricepe la atacanti" ceea ce ar trebui sa fie imposibil!

Editat de moderatori!

foarte bine zis!!!

degeaba se fac articole din astea orin care se spuneNU violentei pe stadioane daca realitatea e cu totul alta.fiecare grup de suporteri ar trebui sa ii scoata din randurile lor pe cei care scandeaza injurii pe durata meciurilor si se vede clar ca nu au nici in clin nici in maneca,cu adevarata nemire a suporterului de fotnal si vin pe stadio sa isi refuleze frustrarile de zi cu zi!!!astfel de indivizi ar trebui identificati,luati de jandarmerie si dusi la sectia de politie de perioada mecilui si eventual cateva zile dupa.sa se stie de frica ca nu mai asa se pare ca suporterul roman stie sa se calmeze.eu sunt din sibiu,nu avem echipa addevarata,dar cel putin fotbalul si patimile lui se vede altfel decat la Bucuresti!!!

neli23.07.2007 11:19

ceea ce s-a intamplat este o rusine pentru noi toti, daca nu ii excludem dintre noi pe huligani o sa jucam tot cu portile inchise, stadionul gol si echipa singura, credca nu vrea nimeni asa ceva,voi care sunteti in Bucuresti luati masuri pana nu-i prea tarziu fularsteau2

axl2323.07.2007 12:07
pentru organizatorii forumului: in josul paginii trebuie scris 4 "membri" si 4 membrii, asa e corect gramatical!

Dar de "1 membrii" ce zici?

simonaR23.07.2007 12:37

Multumim,Gabi Bostina...pentru ca esti inainte de toate OM!!!!ceea ce nu se poate spune despre cei care raspund la violenta cu aceeasi moneda!!!Nu aprob gestul suporterului,dar obrazul vizat nu era cel al portarului lui charleroi,ci cel al patron incult si instigator pe care il are din pakte echipa Steaua!!!pentru el era pumnul strans...si ar merita mult mai mult...dar ce sa inteleaga cei care vad meciurile la televizor si isi daui cu parerea pe forumuri...stiati ca anul trecut abonamentul la peluza a costat 500 de mii?iar acum la tribuna a2a costa 2 milioane???cablul TV e mult mai ieftin...

Zeul23.07.2007 13:28

Concluziile par a fi: (extrase din celebra "lectie" si prezentul articol)

1. Comunicatul e tardiv si pare o mai mult o incercare de impacare a celor care au criticat dur "lectia".

2. "Lectia" este cel putin un articol care incerca sa dea o justificare violentei.

3. Violenta e o certitudine la Steaua si este prezenta la toate nivelele: conducere, jucatori, suporteri.

Rusine domnule Somanescu, rusine AISS, rusine redactiei fcsteaua.ro. Ati risipit o mare parte din increderea pe care suporterii stelisti v-au acordat-o, ati incercat sa transformati niste huligani in niste mielusei numai buni de compatimit.

Respect pentru utilizatorii care au criticat pozitia/reactia tardiva adoptata de AISS/fcsteaua.ro/Somanescu.

Nu mi se pare deasemenea elegant din partea celor care scriu articole pe acest site sa nu-si asume si criticile aduse, chiar daca unele din ele sunt scrise poate cu mai mult "nerv".

Inchei cu un citat din manualul de filosofie clasa a XII-a: "In razboi nu exista victime inocente". Si in rest numai de bine.

axl2323.07.2007 13:35
Nu mi se pare deasemenea elegant din partea celor care scriu articole pe acest site sa nu-si asume si criticile aduse, chiar daca unele din ele sunt scrise poate cu mai mult "nerv".

Exact. Brusc, atunci cand au aparut acele critici mai mult sau mai putin constructive, regulamentul a devenit arma cu care s-a raspuns, desi, cred cu tarie, nu se impunea. Moderatorii si autorii trebuie sa raspunda in primul rand cu penita(tastatura). In afara de violenta verbala pe forum exista si cea fizica, de care numai moderatorii pot face uz. Sanctiunea.

georgecristian23.07.2007 14:40
Multumim,Gabi Bostina...pentru ca esti inainte de toate OM!!!!ceea ce nu se poate spune despre cei care raspund la violenta cu aceeasi moneda!!!Nu aprob gestul suporterului,dar obrazul vizat nu era cel al portarului lui charleroi,ci cel al patron incult si instigator pe care il are din pakte echipa Steaua!!!pentru el era pumnul strans...si ar merita mult mai mult...dar ce sa inteleaga cei care vad meciurile la televizor si isi daui cu parerea pe forumuri...stiati ca anul trecut abonamentul la peluza a costat 500 de mii?iar acum la tribuna a2a costa 2 milioane???cablul TV e mult mai ieftin...

Gigi Becali merita din plin epitetele folosite, dar in rest argumentele tale frizeaza penibilul! Un gest huliganic ramane huliganic, indiferent de justificarile melodramatice pe care le aduci. Huliganismul si violenta in general se taxeaza penal oriunde in Occident, nu conteaza cum, de ce, cui i se adreseaza! Problema numarul 1 este ca oamenii de tipul huliganului in slapi nu au nicio treaba cu fotbalul, iar Steaua este doar un pretext pentru exprimarea frustrarilor! Eu nu vad in fond nicio diferenta dpdv responsabilitate fata de Steaua intre un cioban incult si huliganii tip Stefanescu care vin la meci doar pentru injuraturi si caft.

choli23.07.2007 15:23

In sfarsit...Aceasta declaratie trebuia facuta de sambata.

DAR NICIODATA NU E TARZIU.......!

choli23.07.2007 15:29
dati vina pe Becali dece ca nu va inteleg ca a platit sa fie Steaua aici unde este acum al 3 -lea an consecutiv in cupele europene ca sa vandut imaginea pentru clubul Steaua voi asa zisi suporteri inafara de injuraturi ca la usa cortului sa nu va zic pe nume ,,milogi ,, alceva nu stiti haideti si voi sa vedeti un meci real madrid -Barcelona sa vedeti si voi ce inseamna sa fii suporter sa vedeti si voi oameni civilizati suporteri care stiu sa sufere alturi de echipa suporteri care canta de la inceput pana la iesirea din stadion ei canta si pe drum spre poarta de iesire indiferent de scor .Voi asa zisi suporteri a Stelei dati vina pe Becali dar care dintre voi sar vinde pentru binele Stelei voi nu vedeti ca de cand e Becali la Steaua am inceput sa vedem fotbal frumos si in Romania sau vazut investiti de milioane la Steaua antrenori de valoare stadion de Liga Campionilor am vazut si noi echipe mari pe Ghencea ziceti ca sunteti suporteri dar sunteti cumparati cu toti de alti platiti sa stricati imaginea clubului .Are dreptate Becali cand zice ca pune restricti pe Ghencea e normal decat sa ne suspende alti stadionul si sa ne dea amenzi mai bine ne luam noi masuri sa nu se ajunga aici ,,voi suporteri ce v-ati dori sa intrati gratis sa distrugeti tot ce se poate sa bati in pumni echima si pe adversari ca voi sunteti asa zisi suporteri vai de mentalitatea voastra de suporteri ca ati face orice sa apreti si voi pe ecranele de TV din toata lumea ca la un meci de prezentare sariti sa bati un portar care nu avea nici o legatura cu Becali care cred ca nici nul cunostea pe Becali si daca lar fii cunoscut il aprecia pentru tot ce a facut in fotbalul romanesc nu are el habar de fotbal dar are un suflet mare si a demonstrato de mii de ori dar asa e omul facut binele se uita repede ar trebui sai ridicat statuie lu Gigi ca deocamdata suntem peste toate rivalele din campionat noi avem stadion nu trebuie sa mergem cu miloaga la nimeni sa ne lase sa jucam pe terenul lor in cupele europene la trasferuri stam destul de bine la gazon la fel tot ce tine de club suntem peste adversare si voi in loc sa incurajati omul cu bani ca e o vb in Romania care e roman o stie ,, PE NEBUN LAUDAL SI DAI DE LUCRU SI O SA FII MULTUMIT DE EL,,,MAREREA MEA CA PE Becali NU TREBUIE SAL LASAM SA PLECE DE LA Steaua CA DATORITA INVESTITILOR FACUTE DE EL AVEM SI NOI 2 ECHIPE IN Liga Campionilor STATI BINE SI GANDITIVA INAINTE SA CONDAMNATI SI SA INJURATI SI SA MANIFESTATI CA VOI ASA ZISI SUPORTERI CARE NU AVETI NICI O TREABA CU Steaua O SA ADUCETI ACEST CLUB DE RAPA

CAND Becali ESTE PE "TRONUL DIN BAIE" EU ZIC CA AR TREBUI SA INTRI SI SA CASTI MULT DE TOT GURA....IAR DUPA CE AI MANCAT TOT AR TREBUI SA IL SI SPELI CU LIMBA LA fund......

"""""CA DATORITA INVESTITILOR FACUTE DE EL AVEM SI NOI 2 ECHIPE IN Liga Campionilor """""

Adevarat graiesti.......I-M-P-U-S-C-A-T-E!!!!!!!!

coabe23.07.2007 15:44

numai prosti citesc aici , eu sunt de parerea ca voi toti astia de aici care aveti o parere proasta despre "huligani" si despre cei impotriva lui Gigi sa va organizati voi si sa cantati pentru Steaua sa faceti atmosfera si sa nu va mai dati atat cu parerea despre ce fac uni si alti de ce nu ati cantat voi daca ceilalti au tacut de ce nu ati sustinut voi aia multi din dragoste pentru culori nu se auzea decat fosnetul semintelor fiti voi aia buni si si sa va vad cu coregrafi mesaje sa vad actiune, nu va mai plangeti ca aia fac asa ca aia fac nush ce e treaba lor ce fac , cei care nu le convine situatia actuala sa faca ceva preluati initiativa fiecare face ce vrea **** lui mi se pare normal daca eu vreau sa-l injur pe Gigi il injur tu canta pentru Steaua ,nu-mi spune tu mie ce sa fac .......auzi la uni unde e atmosfera aia cu care ne-am obisnuit....poi ce plm aia care o fac sunt platiti sau ce ca nu mai intaleg o fac cu un scop nu?!........un simplu privitor din tribuna .....mai zicea unu de barca- real daca tie iti place atmosfera de la meciu ala eu zic sa te duci sa te impusti daca si spanioli fac atmosfera s-a terminat lumea....e ceva gen repriza a 2 din amicalul de vineri aia e atmosfera ?!fiecare dintre voi care crede ca Gigi e un patron bun si ca baga bani la Steaua si ca unde mai gasesti pe unu ca el,si ce daca a pus fularu lu Dinamo la gat si ce daca e incult si ce daca isi bate joc de noi,si ce daca Steaua e a lui si nu a noastra a tuturor,decat cu 1 ca asta mai bine in c ,alti zic ca nu e cazu sa nu se faca ce se face acum ca nu e cazu ca se strica atmosfera la echipa ca **** mea dar daca nu acum atunci cand,voi chiar aveti toti lese faceti ce vi spune nu vedeti dincolo de ochelari de cal,o sa se ajunga sa zic Gigi ceva si voi hop unde va e demnitatea ,sper ca pe viitor sa se ajunga la meciurile cu Dinamo sa fie fulare jumate Steaua jumate Dinamo ,spectatori toti sa aplaude apoi linistiti si civilizati sa stea toti jos apoi la fazele frumoase toti sa aplaudeca la teatru sa vina lumea elegant imbracata semintele sa se fie la loc de cinste sa se intre cu halba ,tricourile jucatoril pline de cat mai multe reclame ,fotbalul tot mai comercial ,interesele mult mai mari,noi niste pioni folositi doar in scopul de profit,ca de asa e omu o viata are ,marionete suntem,**** fotbalului modern

fara nici o legatura cu nimeni si nimik un simplu spectator sictirit!

stelistul24_es23.07.2007 15:46

zici ca esti stelist vezi ca vocabularul il ai de rapitist cine te plateste sa faci parte din suporteri Stelei sau mai bine zis esti mai cioban de cat Becali ce pot sa zic despre tine decat ca trebuie sa mai stai sa lucrez putin la vocabularul ta in rest nimic decat incompetent asa te pot numi scuzama dar asta demonstrezi ca deocamdata esti incult

stelistul24_es23.07.2007 15:49

asa ca mai choli bobli dute uitate la desene animate si lasal tu pe Becali sa se ocupe de ale lui pe cei ce cunosc fotbal sa se ocupe de fotbal si tu ocupate de cultura ta generala si de vocabularul tau ok in rest bafta frate

cris23.07.2007 15:58

Chiar nu inteleg ce rost sau ce a vrut respectivul sa demonstreze . Imi pare rau ca trebuie sa suporte altii consecintele gestului respectiv , chiar sunt curios de ce a vrut sa il loveasca pe portar .

Este de laudat atitudinea lui Bostina .

radukul23.07.2007 16:15

Am fost la meci. Si nu e singurul la care particip... Am mai rarit-o fata de cum mergeam in trecut dar, totusi, cel putin 1 data la doua meciuri sunt prezent pe stadion (fie ca e vorba de Ghencea, National sau Giulesti...)Tin sa precizez asta ca sa nu existe comentarii de genul "tu la cate meciuri ai fost?"... Vineri am simtit pentru prima data sentimentul pe care multi prieteni de-ai mei, cu care mergeam la meciuri mai demult, l-au simtit cand au venit Paunescu sau Becali. Adica, nitzica LEHAMITE! Ne facem ca il condamnam pe "suporter" in acest post. Dar in altul, in care am vrut sa scriu, nu stia lumea cum sa-l mai laude... Cum puii mei sa lauzi asa ceva?!?! Cum sa lauzi ca toata Europa a vazut cum l-a ratat la milimetru pe portar?!?! Ce credea ca rezolva?! Crezi ca daca te comporti ca un terminat, ii arati lu' Jiji ca trebuie sa-si ceara scuze!?!? Terminatul ala nu o sa-si ceara niciodata scuze. Nu ajungem nicaieri. Cel mai bun lucru de facut este sa-l ignoram... Facand asa ii dati apa la moara... Asta ma si oftica cel mai mult... Asta o tot tine sus si tare cu huliganii, derbedeii si noi facem ce facem... Pai, nu are dreptate?!?!?! MOR CAND VAD CA 3/4 DIN STADION A INCEPUT SA HUIDUIE CAND LUMEA IL INJURA PE Jiji. Sunt ei cetateni dar, vorba lui Lapusneanu, "Prosti, dar multi"... Si daca Jiji si-i trage langa ei, am pierdut TOT. M-a durut sufletul cand Jiji a strigat langa Borcea... M-a durut si mai rau cand l-am vazut pe cacatul ala de R. Stefan cum se bucura, malitios, in fata noastra, in Ghencea... Dar ce plm putem face?!?! Nu vedeti ca astia (opinia publica) incep sa ii dea dreptate din ce in ce mai mult?!?! Haide-ti sa sustinem echipa, caci, eu de aia vin la stadion... Nu pentru Jiji! Vin sa sustin echipa ale carei culori imi curg prin vene... Si constat cu suparare, ca nu prea mai avem cu cine sa o sustinem... Sincer, eu nu prea mai vad galerie, de cand a plecat (dat afara) Jean... Pacat, caci aceasta echipa nu merita asa ceva...

«12345»