FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NU VIOLENÞEI PE STADIOANE!

«12345»
ionutz8922.07.2007 20:10

Asa mai merge dar semnalul trebuia tras mai demult ,dar mai bine mai tarziu dacat niciodata .

Oricum sa le multumim belgenilor ca nu ne-au facut raport la UEFA ca o ancurcam cateva etape .Cred ca nici saracu portar nu a vazut asa cv an viata lui dar barem a avut puterea sa rada (ironic nu !) :biggrin:

chiar daka sa dat acest articol ancurajator tot nu e de ajuns pentru ca an morcila an care stam, ca declaratile razboinice si lipsite de bun simt ,tot de acelasi caracter balcanic dam dovada asa ca trebuie mult "lucru" la acest capitol si trebuie toate sursele acestei tari inplicate .Oricum e un anceput .............. steagsimplu

Dragoshel22.07.2007 20:10

Nici pe voi nu va inteleg deloc. Acum este un "personaj", nu stie sa scrie articole, iar cand scrie articole care "va plac" este cel mai bun.

Felicitari AISS pentru ca ia atitudine si spune lucrurilor pe fata.

ionutz8922.07.2007 20:13

A.... si legat de [..............] aia de suporter sper sa fie anchis el si alti care vor face ca el.

Forza Steaua MEREU SUPERIORI :biggrin:

Editat de moderatori.

Alex_9122.07.2007 20:43

Sunt foarte de acord cu hotararea AISS NU VIOLENTEI PE STEDIANE !!!! Sper ca suporteri adevarati sa asculte acest sfat !!!!

ULTRASZ0R22.07.2007 20:46
Astept sa aflu cati ani a luat nenorocitu' ala.

Astept ca Becali sa ii taie si din salariu lui Bostina! Daca zice ca e impotriva violentei!

Daca nu se vor lua masuri, inseamna ca autoritatile din tara asta sunt total depasite de situatie si trebuie concediati toti politistii, jandarmii si judecatorii si adusi altii, din Europa civilizata sau din SUA, care sa ne oblige pe toti sa respectam legea si sa raspundem in fata ei daca o incalcam.

Scurt si fara comentarii.

moderatorilor .. JOS CENZURA NU MA POT ABTINE SA NU II INJUR F3m3m3 de SPARTan ...

damigeana22.07.2007 20:58

cred ca iar s-a discutat prea mult pe marginea unui subeict care luat in esenta mie nu mi se pare foarte interesant. cred ca in loc sa discutam despre acel huligan sau cum l-ati mai numit voi pe site..ar trebui sa discutam despre ce se intampla cu galeria...meciuri intregi se aud cantece fix 10-15 minute dupa care totul se stinge...care este pozitia liderilor? ca sincer in afara de Bogdan punkeru pe restu ii vad mai des la casele de bilete impreuna cu bishnitzarii decat pe stadion..

Tav22.07.2007 21:31

Bravo AISS

O reactie normala la ceea ce s-a intamplat

Daca s-ar putea la primul meci de acasa ...cu suporteri... sa afisati ceva banere cu mesaje impotriva violentei pe stadioane.

Si am auzit si o idee care mie mi-a placut....in timpul meciului sa strigati pentru Steaua si numai pentru Steaua

Pe Jiji injurati-l dupa....

Sincer eu vad meciurile doar la TV....stiu ...nu sunt acolo in tribune...dar tare m-am saturat sa aud numai si numai injuraturi....nu conteaza la adresa cui

Ce s-a intamplat cu Charleroi a fost JALNIC....abia asteptam sa vad prezentarea echipei...

Hagi nu merita asa ceva

yo_steaua22.07.2007 21:34
A.... si legat de jigodia aia de suporter sper sa fie anchis el si alti care vor face ca el.

Forza Steaua MEREU SUPERIORI :biggrin:

[..............] esti tu ala de vii la 3 meciuri pe sezon la stadion...

vanfootball22.07.2007 21:36

Astept ca Becali sa ii taie si din salariu lui Bostina! Daca zice ca e impotriva violentei!

Daca nu se vor lua masuri, inseamna ca autoritatile din tara asta sunt total depasite de situatie si trebuie concediati toti politistii, jandarmii si judecatorii si adusi altii, din Europa civilizata sau din SUA, care sa ne oblige pe toti sa respectam legea si sa raspundem in fata ei daca o incalcam.

Cred ca a luat doar o amenda pana la urma.

Steauaforever3322.07.2007 21:54
pardon de nervi m-am repetat cu "meci" da oricum asta o sa ma injure degeaba ...samantarule mai taci dreaq de pacifist ca la noi nu e nimik in comparatie cu alte tari da nu se face atata tam-tam

chiar daca nu i-am ajuns pe cei din vest la capitolul violenta, asta nu inseamna ca trebuie sa trecem cu vederea peste ceea ce s-a intamplat. eram foarte aproape de o mare catastrofa daca portarul nu era vigilent si o "fura". nu stiu care era reactia noastra acum cand il vedeam pe portar cazut si imaginile pe prima pagina a ziarelor si televiziunilor din lume..

iftode22.07.2007 22:23
moderatorilor .. JOS CENZURA NU MA POT ABTINE SA NU II INJUR F3m3m3 de SPARTan ...

subscriu si eu la cometarul lui tupac

vanfootball22.07.2007 22:25
pardon de nervi m-am repetat cu "meci" da oricum asta o sa ma injure degeaba ...samantarule mai taci dreaq de pacifist ca la noi nu e nimik in comparatie cu alte tari da nu se face atata tam-tam

Si daca Ceausescu nu era ca Stalin, inseamna ca situatia in Romania era normala?

iftode22.07.2007 22:27
jigodie esti tu ala de vii 3 meciuri pe sezon la meci...

poate nu toti nu au ce face p`acasa si se gandesc ca daca se duc pe stadion iese de o bataie cu jandarmii.... 50% din galerie, [.........................................] bisnitari. la meciu Dinamo-Steaua de anul trecut s-au vandut bilete pe care scria mare GRATIS, cu 400000.. de sefi.. sunteti o ceata de [.....]daca voi credeti ca a tine cu Steaua inseamna sa te bati sa sari gardu si sa arunci cu torte in teren...rusine, rusine..

cyril21thereau22.07.2007 23:00

e adevarat ce scria in prosport ca alex Stefanescu ala de a intrat pe teren cu charleroi.. e din Peluza Sud(brigada HUNTERS) si ca mirosea a alcool :|?

Steauaforever3322.07.2007 23:14

Felicitari pentru acest articol. Sunt convins ca mergand pe aceeasi lungime de unda, vom avea mai multe scandari pentru sustinerea echipei si mai putin legate de rivali. Imi doresc ca atunci cand vor mai fi tendinte de a se intra pe teren indiferent de motive (mai putin acela de bucurie cand echipa cucereste un titlu si acest lucru este permis) sa existe "tovarasi" apropiati care sa nu permita intrarea echipei si imaginii Stelei in ridicol. Tineti-o tot asa....

steagsimplu

endorama22.07.2007 23:33

am remarcat ca nu se mai pot posta comentarii la articolul lui Mihai Somensescu, "Lectia lui Bostina", deci voi scrie aici ca am fost extrem extrem de dezamagit sa-l citesc.

nici nu-mi vine sa cred ca redactorul pe care il apreciam atat de mult pentru articolele pe care le scria in primavara pe tema Steaua sub Olariou samd, poate sa scrie de data asta un articol atat de mizerabil....

nici nu are rost sa dau argumente pentru aprecierea mea fiindca utilizatori de gen Lucas si multi altii, chiar Daffyduck (care apropos, nu de mult mi se parea cel mai enervant utilizator de pe tot site-ul), le-au prezentat perfect in posturile lor.

singurul lucru pe care vreau sa-l spun legat de articol este ca "Nimeni Nu E Mai Presus De Lege" - Bostina si toti ceilalti care sunt de acord cu gestul lui Bostina, sunt niste [..............] fiindca nu poti pune calitatea de "stelist" deasupra calitatii de "om".

eu ii urasc pe Borcea si pe toti parvenitii aia de la conducerea lui Dinamo, dar as alege oricand sa am in jurul meu dinamovisti cu bun simt decat stelisti de genul lui Tweety sau a celor care au intrat vineri pe teren....

cat despre razboiul cu Becali, parerea mea e ca ar fi timpul ca treptat treptat sa dispara... voi chiar va imaginati ca Becali va merge la Pro TV si va va cere scuze pentru ca si-a pus fularul lui Dinamo la gat? hai sa fim seriosi.... daca in viziunea voastra "razboiul" se va termina doar cand Becali va va cere scuze, atunci inseamna ca razbiul asta va fi "razboiul de 100 de ani".... si pe mine ma enerveaza Becali pentru multe chestii ce tin mai degraba de faptul ca are o mentalitate de secolul 19 dar sincer, faza cu fularul mi-e chiar indiferenta....

Editat de moderatori.

godsaveultras23.07.2007 00:10

o simpla intrebare:daca "stapanirea" nu se va implica in achizitionarea de bilete pentru meciul cu zaglebie,de la lubin ma refer, aisese va incerca sa faca posibil ca grupuri de suporteri stelisti organizate sa poata intra la meci?daca da, in cazul in care vor exista provocari din partea fanilor polonezi, aisese va emite comunicat, din nou? p.s. au mai existat incidente provocate de grupuri ale altor echipe,dar nu prea curgeau comunicatele asa...pe banda rulanta! se pare ca pr-ul este o adevarata industrie, numai ca uneori se loveste de un cioban.bafta!

cyril21thereau23.07.2007 01:30
am remarcat ca nu se mai pot posta comentarii la articolul lui Mihai Somensescu, "Lectia lui Bostina", deci voi scrie aici ca am fost extrem extrem de dezamagit sa-l citesc...

pai mah omule..Bostina e stelist 100% :| conteaza mult ce a facut pentru toti fanii ;)

Steauaforever3323.07.2007 03:12
da?si cu ce e ultras?ca si a pus titulatura in nick?hahaha....va lasati dusi de nas de dimenisunea virtuala care deformeaza si distorsioneaza....

ca e ultras ca nu e ultras, n-are importanta.....

ceea ce ramane si este FOARTE important este mesaul transmis. cu cat mai multe mesaje asemanatoare cu atat mai putini "rataciti" care nu-si gasesc linistea interioara decat pe stadion....

Virgil23.07.2007 03:32

Agresorul portarului lui Charleroi va fi interzis pe stadioane, dar poate rãmîne numai cu o amendã. Lui Alex ªtefãnescu, suporterul stelist care a încercat sã-l loveascã pe portarul lui Charleroi, Bertrand Laquiet, i-a fost întocmit dosar penal imediat dupã meci și a fost amendat cu 1.700 de lei. A intrat în baza de date a Jandarmeriei și accesul pe stadion îi va fi interzis. În rest, el poate rãmîne doar cu o amendã. De ce? Pentru cã nu a existat o loviturã propriu-zisã, iar legea este permisivã. "Dacã nu a lovit, poate scãpa ieftin, nu existã încadrare juridicã. Cel mult, el ar putea fi încadrat la ultraj contra bunurilor moravuri și sã ia o amendã", a spus un oficial al Poliției.

Citat din Gazeta Sporturilor

Cel depasit de situatie, esti in mod sigur tu! Ce usor e sa arunci cu vorbele si sa faci caz de civilizatie...

Era suficient ca ti-ai manifestat dezaprobarea in legatura cu acel gest.

Nu trebuia sa sugerezi verdicte. Pentru ca te-ai dovedit a nu cunoaste nici pe departe legile Statului. Ma intreb pe ce lume traiesti daca debitezi asemenea enormitati?

Daca ai fi tacut ai fi fost genial.

Ai ratat ocazia. Poate data viitoare.

aiurica23.07.2007 06:08
Acel baiat in slapi care a incercat sa-l loveasca pe portar este doar un terbilist de cartier care vine la meci doar cu capsa pusa pe unii suporteri.Din nefericire acest fenomen al violentei se propaga din fata blocului .Sunt foarte multi pusti care vorbesc despre fotbal in fata blocului,in miez de noapte.Isi baga si scot fara pic de jena,farasa se gandeasca ca sunt copii,femei,oameni care vor liniste.O parte din vina o are si politia,care tolereaza aceste violente verbale si nu ia nicio masura.Pur si simplu politiei ii este teama sa ii legitimieze pe acesti pusti teribili(in slapi).De ce credeti ca le-ar fi jena sa se comporte pe stadion asa cand sunt feriti de politie noapte de noapte in cartierele in care locuiesc.Sa primeasca niste amenzi usturatoare,ca le trece toata smecheria!Smecheria se poate vindeca!

Cum se pot numi ei suporteri???Nu inteleg ca si suporterul este parte din acest joc??

si mai nou pe forumuri cu articole de gen care sunt tolerate...si incurajate....

vezi reply uri gen moarte ciobanului...oierului..samd....eu cred ca ar cam trebui sa ne cam cenzuram limbajul pentru a evita gesturile unor incostienti ca cel de la meci, cat si articolul scris de mega cronicarul sportiv , tolerat de catre acest site ,....Mihai somanescu

aiurica23.07.2007 06:19
[..............] esti tu ala de vii la 3 meciuri pe sezon la stadion...

daca vrei pot sa-ti spun si eu acelasi lucru despre ....ala...nu-l pot numi om....

si crede-ma vin de mai mult de 3 ori pe stadion.

oricum bv pentru articol mai bine mai tarziu decat niciodata.

DanStan23.07.2007 06:34

:laugh:

boys, nu mai scrieti despre Jiji ca de-aia intra astia pe teren !

e clar, de-acum inainte ori de cate ori va avea Jiji probleme se va gasi cate unul care sa rezolve problema dandu-se in spectacol.

p.s : cica in septembrie trebuie adoptata legea aia a lui Dragomir. cred ca vreo cativa baieti buni isi pregatesc deja slapii pentru eventualitatea in care va exista cineva care sa incerce sa o blocheze.

aiurica23.07.2007 06:50
:laugh:

boys, nu mai scrieti despre Jiji ca de-aia intra astia pe teren !

e clar, de-acum inainte ori de cate ori va avea Jiji probleme se va gasi cate unul care sa rezolve problema dandu-se in spectacol.

p.s : cica in septembrie trebuie adoptata legea aia a lui Dragomir. cred ca vreo cativa baieti buni isi pregatesc deja slapii pentru eventualitatea in care va exista cineva care sa incerce sa o blocheze.

cred ca e prea cald ca sa intelegi ceea ce am scris....ma refeream la modul in care se scrie...dar la 40 de grade....mai greu.boy

georgecristian23.07.2007 07:50

Singurul fapt pozitiv in legatura cu "ultrasii" de la tribuna a II-a a fost ca au tacut dupa incidentul cu animalul in slapi! Pana atunci, fusese clar ca nu venisera pentru Steaua sau pentru meci. In loc de cantece si aplauze pentru Steaua (au fost vreo doua anemice, intercalate printre m--e si s..eti p..a) ) , dedicatii pentru Becali si Dinamo! Jalnic de tot, si se cheama suporteri! Cu ce se simte echipa mai bine daca strigati m--e Dinamo!???Sigur, ca sa se uite la ce fac altii , Liverpool, Roma, Milan, le trebuie dragoste pentru fotbal, ori aici mai greu.. Si sa nu se mai vorbeasca de gestul izolat, pentru ca dupa interventia patetica a jandarmilor, mai sarisera gardul vreo 15 maimutoi cu chef de caft si "glorie". Si aia de la peluza strigau "gabori asasini" . Comic de tot!!

Oricum, daca o mai tin asa, compromit definitv imaginea de ultras!

«12345»