am remarcat ca nu se mai pot posta comentarii la articolul lui Mihai Somensescu, "Lectia lui Bostina", deci voi scrie aici ca am fost extrem extrem de dezamagit sa-l citesc.
nici nu-mi vine sa cred ca redactorul pe care il apreciam atat de mult pentru articolele pe care le scria in primavara pe tema Steaua sub Olariou samd, poate sa scrie de data asta un articol atat de mizerabil....
nici nu are rost sa dau argumente pentru aprecierea mea fiindca utilizatori de gen Lucas si multi altii, chiar Daffyduck (care apropos, nu de mult mi se parea cel mai enervant utilizator de pe tot site-ul), le-au prezentat perfect in posturile lor.
singurul lucru pe care vreau sa-l spun legat de articol este ca "Nimeni Nu E Mai Presus De Lege" - Bostina si toti ceilalti care sunt de acord cu gestul lui Bostina, sunt niste [..............] fiindca nu poti pune calitatea de "stelist" deasupra calitatii de "om".
eu ii urasc pe Borcea si pe toti parvenitii aia de la conducerea lui Dinamo, dar as alege oricand sa am in jurul meu dinamovisti cu bun simt decat stelisti de genul lui Tweety sau a celor care au intrat vineri pe teren....
cat despre razboiul cu Becali, parerea mea e ca ar fi timpul ca treptat treptat sa dispara... voi chiar va imaginati ca Becali va merge la Pro TV si va va cere scuze pentru ca si-a pus fularul lui Dinamo la gat? hai sa fim seriosi.... daca in viziunea voastra "razboiul" se va termina doar cand Becali va va cere scuze, atunci inseamna ca razbiul asta va fi "razboiul de 100 de ani".... si pe mine ma enerveaza Becali pentru multe chestii ce tin mai degraba de faptul ca are o mentalitate de secolul 19 dar sincer, faza cu fularul mi-e chiar indiferenta....
Editat de moderatori.