acest comunicat vine cam tarziu, nu vi se pare?
trebuia pus pe site imediat dupa ce s-a terminat meciul de vineri.
nu acum, la 2 zile dupa incident.
si inca ceva.
acest comunicat nu trebuia sa vina dupa acel articol in care suporterul cu slapi era aparat si i se gaseau scuze.
Domnule Mihai Somanescu, ca sa stiti si dumneavoastra, suporterii nu trebuie sa se supuna legilor stapanului(sau cum ati zis in articolul dumneavoastra), ei trebuie sa se supuna echipei in primul rand(sa respecte echipa pe care zic ca o iubesc si sa faca tot posibilul ca echipei sa ii fie bine) si in al doilea rand bunului simt.
Aceia care au fost huiduiti nu au fost contestatarii lui Gigi Becali, au fost acei suporteri care au sarit in ajutorul acelui retardat in slapi care a intrat pe teren doar pentru a ii aplica un pumn portarului lui Charleroi.
Vi se pare cumva ca ceea ce a facut acel suporter e normal sau un lucru bun?
E o prostie daca ganditi asa domnule Somanescu.
Acel suporter putea sa faca rau Stelei.Actiunea lui putea sa duca la suspendarea echipei din competitiile Europene si suspendarea terenului cateva etape bune de campionat.
Nu e normal ca dumneavoastra sa incurajati acest fel de comportament.
Eu sunt anti Gigi Becali.Nu imi place omul.Il urasc.Il vrea cat mai departe de Steaua.
Dar ceea ce s-a intamplat vineri a facut ca Becali sa iasa invingator din razboiul cu suporterii.De acum inainte noi vom fi considerati huligani si rasisti si xenofobi si retardati mintali.Asa ne va vedea intreaga Europa(pentru ca in caz ca nu stiati Steaua a redevenit o echipa cunoscuta in Europa)
Domnule Somanescu daca dumneavoastra sunteti anti Gigi Becali asta nu inseamna ca trebuie sa fiti prieten cu absoult toti dusmanii oierului si sa le luati apararea!
Ce a facut acel suporter in slapi are doar urmari negative pentru echipa.Acel suporter a facut rau Stelei si nu merita ridicat la rangul de erou sau martir.Astfel de oameni trebuie dati afara din galerie.
Astept si un comunicat al peluzei sud prin care sa fie atrasa atentia tuturor suporterilor ca astfel de lucruri nu vor mai fi tolerate!
"Vreau sa inchei spunand ca, desi nu sunt membru al vreunei brigazi si nu mi-as permite sa le dau sfaturi vreodata acestor baieti, singura solutie pe care o vad, este ca PN si PS sa inceteze sa mai incurajeze echipa, fie prin absenta, fie prin tacere. Sa faca atmosfera semintarii si burtosii, sa faca mearga ei in deplasari de sute de km, sa vada si Becali si oile sale, cum e fara "huligani"! Sa vada cum atmosfera aia care a impins Steaua inainte de atatea ori, de data nu mai e."
Ce fel de suporter sunteti dumneavoastra domnule Somanescu?!
Din ce ati scris mai sus eu inteleg ca sunteti un suporter anti stelist.
De ce sa nu mai faca galeria deplasare?De ce sa sufere echipa in razboiul stelistilor cu Becali?
Cumva ar trebui sa facem ca si cainii?
Sa incurajam echipa doar cand castiga?
Si atunci cand trece prin vremuri mai grele sa uitam de ea si sa ne luptam cu conducerea?
Domnule Somanescu, semintarii si burtosii si oile despre care vb dumneavoastra sunt oameni care poate nu isi permit sa se bata cu jandarmii.V-ati gandit la acest lucru?
De cand e absoult neaparat sa te bati cu jandarmii ca sa fii suporter adevarat al Stelei?
De cand e neaparat sa fii anti Becali ca sa fii suporter adevarat al Stelei?
Eu am luat bataie prin stadioanele din Ardeal de la suporteri adversi si de la jandarmi si va spun domnule Somanescu ca nu am devenit mai Stelist dupa prima mea bataie sau dupa ultima.Iubesc Steaua la fel de mult acum ca si inainte sa iau bataie.
Am si eu un mesaj pentru suporterii Stelei:
Mergeti la stadion cand puteti unde puteti si incurajati echipa, si pe baieti si pe Hagi, ca merita!
Injurati-l pe Becali dar inainte de toate incurajati echipa.Nu mergeti la stadion doar ca sa va bateti sau ca sa injurati.Mergeti la stadion pentru Steaua!!!pentru a face bine Stelei!!!
"P.S. Ce lectie le-a dat Bostina oilor si ciobanului! Merita tot respectul nostru pentru ca aratat prin fapte si nu prin vorbe, ca este stelist pur sange. Sunt mandru de tine, Gabi!"
Domnule Somanescu, ce lectie le-a dat Bostina?Bostina a ajutat un criminal sa scape!
Daca acel slap galben ar fi reusit sa il loveasca pe portar si ,Doamne fereste, portarul ar fi patit ceva grav, ar mai fi fost corect ceea ce a facut Bostina?
Tot respectul pentru Gabi.S-a bagat acolo ca sa linisteasca suporterii si sa faca o fapta buna.Dar acest fel de comportament nu trebuie incurajat.
Echipa are nevoie de ajutorul nostru in acest an!
Hagi si echipa au destule probleme, nu mai au nevoie si de alte probleme din cauza suporterilor.
Anul acesta trebuie sa jucam toate meciurile acasa cu spectatori fie ca sunt in campionat sau in cupele europene(exclud prima etapa cu ceaklau').
Sa fim alaturi de echipa si sa o ajutam sa faca un nou sezon superb la fel ca ultimele 3.
Forza Steaua!