FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lectia lui Bostina

«1234567»
Steauaforever3321.07.2007 16:40
Mihai Somanescu nu stiu ce varsta ai si nici nu ma intereseaza. Nu stiu ce studii ai si nici asta nu ma intereseaza. Ce ma intereseaza pe mine este ca esti lasat sa scrii astfel de lucruri. Nu stiu exact cum este posibil sa iti exprimi o asemenea parere care apara violenta. Ceea ce as dori sa intelegi, in modul cel mai politicos este rolul pe care tu ar trebui sa il ai. Nu am pretentia sa fii terminat o facultate de jurnalistica. Poti face si greseli gramaticale, dar trebuie sa iti intelegi foarte bine rolul in momentul in care scrii ceva aici. Rolul tau ar trebui sa insemne e sa scrii un mesaj care sa faca apel la calm. Un mesaj de condamnare a violentei. Din pacate nici tu si nici colegii tai nu intelegeti prea bine rolul pe care il aveti. Este inadmisibil faptul ca ti-a fost permis sa scrii asa ceva. Un sfat, daca nu va dati prea bine seama de impactul cuvintelor voastre intrebati si aflati. Daca va dati seama de el si continuati sa dati publicitatii astfel de mesaje, atunci este chiar grav. Eu iti spun 2 chestii: 1. NU dai in portarul belgian pentru ca esti suparat pe Becali. 2. Bostina sa ajute fanii atunci cand sunt nevinovati. Vezi meciul din Stefan Cel Mare. Ca un stelist pasional, imi exprim profunda dezamagire fata de calitatea unora dintre redactorii FC.Steaua.ro. Incitarea la violenta, aparararea celor violenti este ultimul lucru pe care ar trebui sa il faca un redactor. Vreti sa fiti profesionisti? Lucrati cu profesionisti. Nu va bateti joc de o gramada de copii care va citesc astfel de articole. Ei o sa va creada.

TOTAL DE ACORD.....

Steauaforever3321.07.2007 16:43
de unde stii tu ca nu va fi editat un astfel de comunicat? si de ce nu gandesti ca exista mai multi factori pe care trebuie sa-i analizam inainte de a ne preciza pozitia?...Data trecuta cand am postat un comunicat in legatura cu actul lui Tweety au sarit multi suporteri pe capul nostru certandu-ne ca ne-am grabit...nu mai vrem sa reactionam la impuls, nu mai vrem sa luam atitudine atunci cand ni se cere ci atunci cand va fi momentul ales de noi...Fara indoiala ca vom preciza un punct de vedere (si noi suntem extrem de suparati din cauza acelor persoane care au facut rau echipei in nenumarate randuri).

In legatura cu forma de protest sa stii ca sunt de acord cu tine (deja am inaintat aceasta propunere colegilor mei). Problema? AISS nu poate hotara in cazul suporterilor din Peluzele Sud si Nord pentru simplul motiv ca nu AISS hotaraste ceea ce vor face suporterii din cele doua peluze. Desi exista un inceput foarte bun de colaborare (simplul fapt ca am fost acceptati a fost o realizare) noi nu vom hotara niciodata ce va face publicul de pe stadionul Ghencea pentru ca nu avem aceasta putere si nu acesta este scopul infiintarii noastre....Ne vom implica doar in acele actiuni care vor urmari spectacolul din tribune si promovarea imaginii Stelei...

reactia negativa pe care ati primit-o in leg. cu Tweety a fost din cauza ca multi nu vazusera despre ce e vorba. toate informatiile erau din ziare si zvonuri. de data asta a fost IN DIRECT..... e cu totul altceva....

si inca ceva: indiferent de reactia userilor, simplu fapt ca acel act a fost unul violent (violent putin spus, sa lovesti cu lantul peste picioare un cameraman nu cred ca merita altceva decat a fi condamnat) TREBUIA CONDAMNAT. Ma astept ca AISS sa promoveze calmul si civilizatia. numai in felul asta va avea f. multi membri si poate mai putini golani/huligani pe stadionul Steaua....

axl2321.07.2007 16:50

Tin sa precizez de la inceput ca tot ce o urmeaza in continuare reprezinta punctul meu de vedere si atata tot.

Asta e bine.

De la bun inceput vreau sa afirm cu tarie ca pentru tot ce s-a intamplat, vina o poarta un singur om: George Becali. Prea putini se obosesc sa observe ca reactia baietzilor din cele doua peluze reunite la t2, este numai o consecinta, un efect al actiunilor deloc-intamplatoare ale finantatorului. Practic in aceste momente aproape nimeni nu poate sau nu vrea sa-si reaminteasca faptul ca Becali nu a facut nici macar un pas, pentru reconciliere si pace. Nu i-a pasat nici un moment de linistea echipei sale, in schimb a tinut sa-si duca razboaiele personale pana la capat.

E incorect sa arunci intreaga vina pe un singur om, fie el si Gigi. Exista si vor exista intotdeauna alti factori, Gigi este doar unul dintre ei, probabil cel mai important.

Aceia care spun despre cei care il contesta ca sunt niste huligani, pleaca de la principiul ca suporterii trebuie neaparat sa se supuna vointei unice, a "stapanului".

Un silogism care nu sta in picioare.

Acel stapan care are voie sa faca orice, inclusiv sa jigneasca niste oameni mai educati ca el, sa faca gesturi care ne jeneaza pe toti ca stelisti. De ce presa nu a fost oripilata cand Becali a hotarat ca nu mai vor fi emise abonamente la peluze? De ce n-ai scris Tolontane ca astfel li se ia multora dreptul de a vedea si incuraja Steaua, pentru ca n-avem timp sa stam in fiecare saptamana la cozi interminabile pentru bilete? Atunci de ce n-ati sarit in sus?

De ce nu s-au facut comentarii si articole in presa despre gesturile de oaie turbata a lui Becali, care a iesit aseara pe geamul lojei si incita la violenta verbala si fizica? Sau provocarile nu conteaza? Chiar nu vede nimeni ca toate actiunile lui Becali au fost facute tocmai pentru a incita, de a amplifica conflictul? Sau probabil credeati ca toti suntem ca turmele de oi de la tribuna 1 care nu zic nimic si inghit orice mizerie?

Atitudinea presei fata de fenomen nu justifica intamplarile de aseara.

Da. Ati citit bine! Niste oi, aia sunteti,cei care aseara i-ati huiduit pe contestari. Intr-un fel e bine ca suporterul ala a intrat in teren, astfel am avut ocazia sa vedem cati suntem demni si cati suntem oi. Din pacate, ca si in societatea romaneasca, oile predomina. Diferenta e ca pe stadion, oile rod seminte si injura. Aceia sunt suporterii adevarati in viziunea acestui exemplu de eruditie si cultura a secolului 21, pe numele sau g.Becali.

Te contrazici singur, vezi silogismul contestat mai sus.

Vreau sa inchei spunand ca, desi nu sunt membru al vreunei brigazi si nu mi-as permite sa le dau sfaturi vreodata acestor baieti, singura solutie pe care o vad, este ca PN si PS sa inceteze sa mai incurajeze echipa, fie prin absenta, fie prin tacere. Sa faca atmosfera semintarii si burtosii, sa faca mearga ei in deplasari de sute de km, sa vada si Becali si oile sale, cum e fara "huligani"! Sa vada cum atmosfera aia care a impins Steaua inainte de atatea ori, de data nu mai e. Singurul meu regret si e imens, este acela ca victima acestor evenimente este Gica Hagi. Si nu merita acest lucru. Pentru el inca mai sper la o minune, care mi-e teama ca nu va veni...

Daca asta e singurul tau regret fata de ce s-a intamplat aseara atunci trag concluzia ca esti un om cu vederi obtuze.

Ce lectie le-a dat Bostina oilor si ciobanului! Merita tot respectul nostru pentru ca aratat prin fapte si nu prin vorbe, ca este stelist pur sange. Sunt mandru de tine, Gabi!

Nu stiu din ce considerente a facut Bostina ce-a facut, ideea e ca a calmat situatia, ceea ce e foarte bine. Nu a demonstrat ca e stelist pur-sange, a demonstrat ca in momentul ala a fost OM.

Am comentat acest articol paragaf cu paragraf pentru ca merita. Singurul lucru acceptabil este prima fraza.

sickboy21.07.2007 16:50

Sunt unul dintre cei care desi intru pe acest site de la inceput nu cred ca am postat de doua sau trei ori. In general intram sa vad care sunt parerile suporterilor stelisti in legatura cu echipa noastra si chiar imi plac articole scrise din cei din de aici. Dar asa ceva nu se poate. Ce a facut ala trebuia condamnat din toate puterile..amenda .....dosar penal ....camere de supraveghere pe stadion acestea ar trebui sa fie efectele celor intamplate aseara. Vin la meciurile Stelei de prin 93 iar in ultimii sapte ani sunt unul dintre cei cu abonament si sunt unul dintre cei care nu il agreaza pe Becali iar felul cum intelege el sa conduca un club este unul chiar feudal dar nu vad cum strigand **** Becali sau intrand pe teren sau facand tot felul de lucruri care ne aduc numai suspendari ale stadionului vor face lucrurile sa se indrepte. Crede cineva ca daca il injura el dintr-o data o sa se schimbe si o sa zica am gresit ca am purtat fularul lui Dinamo sau imi pare rau ca nu v-am dat abonamente la peluze, etc???? Raspunsul e clar nu. Dar de intamplat o sa se intample numai lucruri care o sa ne faca pe cei mai multi sa numai venim la stadion si cu ajutorul nostru din aceasta stare de spirit care este Steaua sa va ajunge la o echipa de duzina. Ciobanul este ca un copil mic ii faci ceva rau iti face si el ceva si mai rau si regretul e ca are puterea de a iesi invingator. Nu exista lege pe lumea asta sa il opreasca. Moral gresete, e un taran etc.....si e exact ca in proverbul caini latra ursul trece....Pe el o sa il doara daca nu o sa intre in parlament nu daca il injura lumea la stadion. El este mult mai mediatizat decat noi si isi poate apara punctul de vedere si induce lumea in eroare mult mai usor IAR GESTURILE DE GENUL ASTA NU VOR FACE LUMEA SA FIE DE PARTEA CONTESTATARILOR CI DE PARTEA CELOR CARE SUSTIN CA PE STADION SUNT NUMAI HULIGANI. Mai bine faceti un banner cu "Gigi stai linistit ca nimeni nu te voteaza" si in rest incurajati Steaua. Eu personal vin la meciuri pentru atmosfera de pe stadion dar de cand ne-am intors in Ghencea dupa exilul de pe national nu a mai fost un meci la care sa fie aceea atmosfera care sa impinga echipa de la spate si sa iti zbarleasca parul pe tine.

In concluzie sunt multe feluri de protest alegetile pe acelea care chiar aduc un castig

revolutionaru21.07.2007 16:53

Este clar ca avem probleme cu anumiti''supurteri",care cred ca cea cefac o fac cu rea credinta.Dealtfel in tara asta uni isi bat parinti alti asi violeaza copii asa ca nu ma mai mira nimic in tara asta de rahat.Eu cred ca noi ar trebui sa ne debarasam de astfel de [.........] care fac de ras tara asta si familia Steaua.

Forza Steaua

Editat de moderatori.

Filotas21.07.2007 16:56

baieti, v-ati prostit de tot...

cu parere de rau observ ca v-ati pierdut orice urma de discernamant. ati ajuns la o asa linearitate in gandire incat tot ce se intampla voi puneti in doua categorii : pro Becali si anti Becali. ati ajuns sa luati apararea cretinului oligofren intrat pe gazon intr-o incercare surealista de lovire a portarului(de ce????...si sa nu imi raspundeti pentru ca portarul l-a imbrancit pe Dica, ca va ia mama [...]...).

huliganilor, caci asta sunteti, nu mai aveti credibiliate, si din cauza voastra iar o sa ne suspende de la UEFA. nu aveti nici macar un set minor de reguli, dupa care sa va ghidati: voi sunteti oile, oi ale lipsei de ratiune si a ochilor injectati, ale absurditatii si violentei gratuite...

Becali e de vina pentru multe lucruri, prostia, incultura si barbarismul sau sunt monumentale, dar nu e de vina pentru actele voastre inconstiente : pentru asta sunteti doar voi

nu vedeti ca nu va mai suporta nimeni, [...]? absurditatea actelor voastre se vedea in ochii acelui portar, intervievat la final, socat si el de incercarea brutei in slapi...

nu e laudabila aceasta solidaritate a voastra cu toti dementii, e criminala, atat pentru voi cat si pentru ceilalti...

Editat de moderatori!

onyx21.07.2007 16:56

P.S. Ce lectie le-a dat Bostina oilor si ciobanului! Merita tot respectul nostru pentru ca aratat prin fapte si nu prin vorbe, ca este stelist pur sange. Sunt mandru de tine, Gabi!

Bravo. A fi stelist inseamna sa protejezi dobitoci care incearca sa loveasca fotbalisti. Bostina probabil a fost foarte afectat de caldura, altfel nu-mi explic gestul lui. Ce lectie a dat? De infantilitate? Tu si cei ca tine nu faceti altceva decit sa grabiti adoptarea legii lui Dragomir, pe care o contestati pe buna dreptate. Aseara, Dragomir si Becali au cistigat un razboi inainte de a incepe. Ati reusit si performanta extraordinara de nu incuraja echipa aproape deloc. Cred ca a fost ceva deosebit de frumos pentru Hagi, pentru Neaga, pentru ceilalti nou veniti. Bravo, sinteti cei mai adevarati suporteri!

Tav21.07.2007 16:57

'Da. Ati citit bine! Niste oi, aia sunteti,cei care aseara i-ati huiduit pe contestari'

Si tu ce ai fi vrut sa mai sara vreo 20 in teren si sa-i luam la bataie pe ' dusmanii ' de la Charleroi?

Prin asta de fapt am fi aratat lu Gigi ca noi avem dreptate si nu el.

Ca noi nu suntem huligani.

Ca stim sa fim cea mai tare galerie din tara.

Intotdeauna superiori.

Ma asteptam de la o altfel de reactie de la voi cei care scrieti pe acest site.

Sa vad ce reactie o sa aiba si AISS-ul

SSK21.07.2007 17:03

Oricum, lasand la o parte incidentele de ieri (care N-AU NICIO SCUZA si trebuie pedepsite, in mod cert!), nu pot sa nu spun un lucru care s-a observat ieri in ultimele 60 de minute: fara grupuri organizate de suporteri (ultrasi sau cum vreti sa le ziceti), atmosfera pe Ghencea este trista.

Daca pretul eliminarii violentei de pe stadioane va fi atmosfera si totul se va sfarsi in stilul acestor ultime 60 de minute, va fi un pret mare.

Il Soldatino21.07.2007 17:04
reactia negativa pe care ati primit-o in leg. cu Tweety a fost din cauza ca multi nu vazusera despre ce e vorba. toate informatiile erau din ziare si zvonuri. de data asta a fost IN DIRECT..... e cu totul altceva....

si inca ceva: indiferent de reactia userilor, simplu fapt ca acel act a fost unul violent (violent putin spus, sa lovesti cu lantul peste picioare un cameraman nu cred ca merita altceva decat a fi condamnat) TREBUIA CONDAMNAT. Ma astept ca AISS sa promoveze calmul si civilizatia. numai in felul asta va avea f. multi membri si poate mai putini golani/huligani pe stadionul Steaua....

actul lui Tweety a fost condamnat (in arhiva articolelor poate fi gasit acel comunicat). Adevarul este ca s-a ajuns prea departe cu violenta si ce ma deranjeaza e ca o regasim chiar si in comentariiloe celor care o condamna...Fara indoiala ca AISS va condamna huliganismul mai ales ca are membri ce au aderat la aceasta forma de organizare tocmai pentru a se desprinde de golanie....

karas_ultras21.07.2007 17:07

Cretinii au prozeliti pe mediul electronic...

FCSteaua.ro gazduieste fara probleme elucubratii cu ifose de ultraserie ale tancilor frustrati.

Tin de 25 de ani cu echipa asta dintre care 5 i-am petrecut in PeluzaNord si punctul meu de vedere e clar: NIMENI, dar absolut NIMENI nu e mai presus de Steaua!... Nici ciobanu' incult, nici imbecilii care patrund pe teren, riscand sa fim suspendati!

PS Somanescule, peace, man!...

outlaws_BUSU21.07.2007 17:11
baieti, v-ati prostit de tot...

cu parere de rau observ ca v-ati pierdut orice urma de discernamant. ati ajuns la o asa linearitate in gandire incat tot ce se intampla voi puneti in doua categorii : pro Becali si anti Becali. ati ajuns sa luati apararea cretinului oligofren intrat pe gazon intr-o incercare surealista de lovire a portarului(de ce????...si sa nu imi raspundeti pentru ca portarul l-a imbrancit pe Dica, ca va ia mama [...]...).

huliganilor, caci asta sunteti, nu mai aveti credibiliate, si din cauza voastra iar o sa ne suspende de la UEFA. nu aveti nici macar un set minor de reguli, dupa care sa va ghidati: voi sunteti oile, oi ale lipsei de ratiune si a ochilor injectati, ale absurditatii si violentei gratuite...

Becali e de vina pentru multe lucruri, prostia, incultura si barbarismul sau sunt monumentale, dar nu e de vina pentru actele voastre inconstiente : pentru asta sunteti doar voi

nu vedeti ca nu va mai suporta nimeni, [...]? absurditatea actelor voastre se vedea in ochii acelui portar, intervievat la final, socat si el de incercarea brutei in slapi...

nu e laudabila aceasta solidaritate a voastra cu toti dementii, e criminala, atat pentru voi cat si pentru ceilalti...

Editat de moderatori!

nu vei putea nicodata sa intelegi;) iti urez vizionare placuta a tuturor meciurilor alaturi de nelipsitele seminte

MIREL6RADOI21.07.2007 17:13

Mihai,daca ne suspenda UEFA..tot Gigi e de vina?:)) Desi nu cred ca un meci amical face obiectul unui suspendari din partea UEFA.

Daca se continua cu actele de "smecherie",o sa vedem meciurile de pe teren propriu in fata unei beri si spargand seminte..ce "cool" o sa fim,nu?IUBIM Steaua..este?:))

Bostina un jucator mediocru...in rest,n-am ce sa zic de el..e praf..lovin2:)

O sa anjungem ca aia de sub pod...clubul o sa fie condus de cei din peluza...

Nu-mi place Gigi,nu sunt fan Gigi..sunt Fan Steaua!Insa,intreb si eu,daca tot dorim sa-l "zburam" pe Gigi,arati-mi si mie 1 care ar fi in stare sa ia Steaua..unu care ar fi dispus sa bage banii de care are nevoie Steaua,sa ramana Steaua!AISS o sa ia clubul de la Gigi?:))

axl2321.07.2007 17:24
intreb si eu,daca tot dorim sa-l "zburam" pe Gigi,arati-mi si mie 1 care ar fi in stare sa ia Steaua..unu care ar fi dispus sa bage banii de care are nevoie Steaua,sa ramana Steaua!

Hagi.

The Flyer21.07.2007 17:24

booooooooon!Mihai,articolul e cel mai prost din cite ai scris!e pacat sa-i numesti pe cei de la t1 oi,grasi,burtosi si in ale feluri!pentru faptul ca au huiduit t2-ul cind a tinut partea cretinului ala nu trebuie blamati,pentru ca la t2 au fost majoritari cei din pn!care pn,sa avem scuze,nu mai e galerie,in afara de citiva dedicati spiritului ultras acolo s-au strins toti corditii de prin cartiere,prieteni cu unii cu influenta prin pn!parca miaus a adus in discutie niste meciuri in care din peluza scandau numai unii,restul "jucau table"!eu,ca exemplu iti pot da meciul din supercupa cu Rapid de anul trecut,cind peluza freca menta!sau meciul,tot cu Rapid,in campionat,pierdut de Steaua,idem situatia!

hai sa fim seriosi,sa nu ne mai ascundem dupa deget,nu avem galerie,echipa d'abia se reinventeaza,avem o conducere de rahat,toata lumea ride de noi!brberbecali e un bufon national,lumea ne numeste oi din cauza ciobanului cretin si a oamenilor care ii cinta in struna,asta ne trebuia,sa ne numim oi intre noi!

vad si "suporteri adevarati,cei mai adevarati,singurii care tin cu Steaua",care vin si ii gratuleaza pe cei care nu sau in peluza in diverse feluri!bai,baieti,nici in peluza nu aveti numai oameni cintatori,ba chiar unii dintre liderii factiunilor nici nu catadicsesc sa deschida gura,da' au pretentia ca ceilalti sa cinte!hai ca-i haios,aveti si pretentii de la t-uri!terminati,ca nu e cazul!organizati-va,scapati de toti cretinii frustrati din rindurile voastre,luati-va oameni care stiu ceinseamna spiritul ultras,oameni devotati,nu toti imbecilii care va sunt prieteni si vin la meci sa bea si ei niste beri inainte pentru ca in rest nu-i baga nimeni in seama!

in rest,mi-ar fi placut teribil de mult ca maimuta aia in galben sa si-o ia de sa nu mai stie de el!de ce?pentru ca asta merita,si-mi mai pare rau ca nu la prins portarul belgienilor sa-i traga una peste ceafa!si ca sfatpentru cretinul in cauza:cumpara-ti,prostane,niste gumari,daca n-ai bani de adidasi!ma mir ca ai putut fugi in slapi!

iar Gabi Bostina,contrar parerilor tale,Mihai,n-a fost un erou!imi place sa cred ca a facut-o pentru ca situatia sa nu degenereze si belgienii sa plece acasa,chiar ne-am fi facut de rahat!

jorginho21.07.2007 17:26

Dezamagitor articol! Am intrat de multe ori pe acest site si am citit articole pertinente pline de miez. Dar acum....Am fost pe stadion. Un huligan, imi pare rau, nu pot sa-i spun ultras pentru ca eu inteleg altfel acest termen, a intrat pe teren si a incercat sa-l loveasca pe portarul celor de la Charleroi. A carui vina era, probabil, aceea ca nu s-a documentat inainte sa vada ca suporterii Stelei sunt in razboi cu Becali. Cautand scuze puerile pentru oameni al caror loc ar fi, in cel mai bun caz, in afara stadionului, dragi realizatori ai acestui site va acuzati singur. Urmeaza sa-i scuzati pe dinamovistii careu dat foc peluzei pentru ca, nu-i asa, s-au comportat ca niste adevarati ultrasi si sa-i luati din nou apararea golanului care a lovit cu lantul un cameraman. Vorbiti de manipulare, de suporteri adevarati, de cetateni, de lectii ultras. Mai bine, ganditi-va ce vina au Hagi si jucatorii daca vor juca pe un stadion gol cu Zaglebie si in turul 3, daca ne calificam. Daca o sa se intample asa, va urez vizionare placuta la terasele din cartier unde o sa va povestiti faptele de vitejie de pe stadioane. Nu sunt fan Becali si am mers si eu de foarte multi ori in galerie. Cand plecam ragusit eram satisfacut. Niciodata nu am ajuns pe Ghencea beat si nici nu am intrat pe teren. Ba da, am intrat. o singura data, dupa un meci cu Ceahlaul in care am sarbatorit titlul. Pe vremea aceea credeam ca sunt ultras pana ca voi sa denaturati sensul acestui cuvant.

MIREL6RADOI21.07.2007 17:34
Hagi.

Bun banc...altul?

outlaws_BUSU21.07.2007 17:40
Bun banc...altul?

cine a spus ca e nevoie sa plece?nimeni nu ar avea nimic cu el daca nu ar comite gafe non-stop si daca nu ar baga Steaua in tot felul de discutii penibile.daca nu ar aparea deloc la televizor ar fii perfect

Rechinutzu21.07.2007 17:46

O greseala grava ar fi repetarea aproape obsesiva a vinovatiei lui Becali...doar de dragul acuzelor....inteleg sa fi suparat pe cineva pentru ca debiteaza numai prostii,ca minte ...ca promite...ca inkide peluze......dar ce legatura are Becali cu incercarea unui tembel de a lovi portarul unei echipe venite pentru sustinerea unui amical...depaseste puterea mea de intelegere....2.acuzele astea oaie /non-oaie aminteste putin cu vanatoarea de vrajitoare...ceva de genul daca nu esty cu noi esty impotriva noastra.....daca tu ca membru AISS ti-ai permis sa-ti exprimi propria parerea formulata in calitate de simplu suporter......atunki da-ne voie si noua sa o facem(adika sa nu fim de accord cu gestul de aseara) pentru ca nu ai cu ce sa fi de accord.Citeam intr-un articol precedent ca vinovatii pentru aseara sunt in primul rand mass-media ,presedintii de cluburi,Becali....perfect adevarat..........dar uite cine instiga acum la separare t1/t2.....oi/non-oi.....samantari/ultrasi etc...Refuz sa cred ca un om normal poate categori macar acceptabil gestul de aseara...Inainte de a cere ceva lui Becali in revizuirea comportamentului...eu zik ca ar trebui sa inkepem in ograda noastra.Ca o concluzie finala tot citesc comentarii ale unor membrii AISS ce nu sunt de accord cu pozitia exprimata de acest articol...dar inka nu vad un articol care sa exprime o opinie diametral opusa.Respect Peluza Nord pentru ca au condamnat actul huliganic de aseara!

zob7921.07.2007 17:47
Niciodata nu am ajuns pe Ghencea beat si nici nu am intrat pe teren. Ba da, am intrat. o singura data, dupa un meci cu Ceahlaul in care am sarbatorit titlul.

O tempora...mi-aduc aminte cu drag de meciul ala; a fost prima si singura data cind am intrat si eu pe gazonul din Ghencea, iar la iesire m-am ciocnit de Titi Dumitriu :biggrin:

c0nVicT21.07.2007 17:49

hai ca deja se merge prea departe cu toata cearta asta.

nu sunt un fan al lui Becali ( chiar din contra ), dar aici nu numai Jiji este de vina.

mi se pare in Romania se da o prea mare importanta galeriei, care intr-o buna parte nu este formata chiar din crema societatii. acesti indivizi nu au ceva mai bun de facut decat sa stea toata saptamana sa astepte weekendul cand intra pe stadion si incep sa injure in gura mare. poate ca in momentele alea se cred si ei cineva.

vin de vreo 15 ani la 3-4 meciuri pe sezon. imi platesc biletul la tribuna, vad meciul, incurajez echipa si plec acasa. nu inteleg insa cum un admin isi permite sa ma faca oaie. e treaba mea ce fac dupa ce mi-am platit biletul, pot sa stau sa mananc si 2 pachete de seminte daca asa am eu chef in momentul respectiv.

pentru ca nu stau juma de meci sa-l injur pe Jiji nu inseamna ca sunt de acord cu ceea ce face. consider doar ca am ceva mai bun de facut, de exemplu sa incurajez echipa.

ceea ce s-a intamplat ieri pare sa imi dea dreptate. la un meci de prezentare, fara nici o importanta, galeria nu gaseste ceva mai bun de facut decat sa-l injure pe cioban. intalniti-va daca aveti chef in fata casei lui si strigati 24 de ore pe zi ce credeti voi de cuviinta. pun pariu ca jumate din "marea" galerie a Stelei nici nu stia titularii.

explicati-mi si mie de ce a trebuit semi-cretinul ala sa intre pe teren. ce a castigat prin asta? a facut un serviciu Stelei? nu cred. si toate astea dupa ce sezonul trecut am avut acelasi fel de probleme cu UEFA si cu Liga lu' mitica.

am avut ocazia sa ii aratam lui camus ceea ce inseamna Steaua. credeti ca daca mai avea dubii daca sa vina la Steaua sau la spartak acuma mai are vreunul? credeti ca vrea sa vina in Romania unde se mai trezeste un imbecil sa intre pe teren sa loveasca portarul advers? si de parca nu era de ajuns, se mai trezesc alti 20 de oligofreni sa il apere. merita jegul ala sa fie aparat? eu nu cred.

sezonul trecut cand au fost scandalurile cu politia si jandarmeria am crezut ca militia e de vina. acuma incep sa cred ca nu exista alt mod in care se poate discuta cu galeria, decat prin legea pumnului.

MIREL6RADOI21.07.2007 17:50

@ crazyidane

Stai flex,nimeni nu-i fan Gigi...insa,explica-mi si mie,ce sens are sa scandezi anti-Gigi in timpul meciului?Daca tot vrei sa-l contesti,fa-o dupa meci,va strangeti in fata tribunei oficiale si il contestati.Cei care au huiduit scandarilor celor de la trib 2,nu au facut-o pentru ca era fani Gigi..ci,pentru ca nu ati incurajat echipa.

Il Soldatino21.07.2007 17:58
O greseala grava ar fi repetarea aproape obsesiva a vinovatiei lui Becali...doar de dragul acuzelor....inteleg sa fi suparat pe cineva pentru ca debiteaza numai prostii,ca minte ...ca promite...ca inkide peluze......dar ce legatura are Becali cu incercarea unui tembel de a lovi portarul unei echipe venite pentru sustinerea unui amical...depaseste puterea mea de intelegere....2.acuzele astea oaie /non-oaie aminteste putin cu vanatoarea de vrajitoare...ceva de genul daca nu esty cu noi esty impotriva noastra.....daca tu ca membru AISS ti-ai permis sa-ti exprimi propria parerea formulata in calitate de simplu suporter......atunki da-ne voie si noua sa o facem(adika sa nu fim de accord cu gestul de aseara) pentru ca nu ai cu ce sa fi de accord.Citeam intr-un articol precedent ca vinovatii pentru aseara sunt in primul rand mass-media ,presedintii de cluburi,Becali....perfect adevarat..........dar uite cine instiga acum la separare t1/t2.....oi/non-oi.....samantari/ultrasi etc...Refuz sa cred ca un om normal poate categori macar acceptabil gestul de aseara...Inainte de a cere ceva lui Becali in revizuirea comportamentului...eu zik ca ar trebui sa inkepem in ograda noastra.Ca o concluzie finala tot citesc comentarii ale unor membrii AISS ce nu sunt de accord cu pozitia exprimata de acest articol...dar inka nu vad un articol care sa exprime o opinie diametral opusa.Respect Peluza Nord pentru ca au condamnat actul huliganic de aseara!

a fost postat....in plus au fost scrise suficiente comentarii in care s-a contestat acest act nechibzuit...

iulian_steaua8621.07.2007 18:01

Este un articol infiorator, chiar eram curios cum se va prezenta acest incident cu totul neplacut, si speram ca v-a fi condamnat, cand incolo 'LECTIA LUI Bostina" rusine somatescule, asa se protesteaza impotriva lui bkl, sa sufere iar Steaua, eu cred ca nici nu va pasa de Steaua si va pasa de razboaiele voastre inutile si penibile, nu asa se protesteaza are dreptate BKL sunteti niste derbedei, ce va pasa pe voi daca ne suspenda a 111 oara terenul, ce vina avea portarul lui Charleroi?????

Mi-a fost rusine ca sunt stelist aseara, dar voi a-ti fost mandrii????????????????

Sper totusi sa va linistiti si sa incurajati echipa, pacat si de Hagi (nu stiu ce e in sufletul lui) a revenit in Ghencea si ce a gasit ... Pacat.....................

daffyduck21.07.2007 18:04

@Mihai Somanescu: nu ai coloana si caracter daca tu arunci fitile din astea cu "n-am spus ca il sustin pe ala care a intrat pe teren", dar titlul articolului este "Lectia lui Bostina". Adica lectia lui Bostina ca a fost de acord cu ala de a intrat pe teren, ca l-a scapa de lege, etc etc etc ...

Cum e posibil ca in aceiasi zi in care in ziare se scrie in ziare ca tampitu care a intrat in teren a fost identificat si i se face dosar penal, tu sa scrii LECTIA LUI Bostina !? Cu alte cuvinte mesajul tau prin intermediul fcsteaua.ro este "IMPOTRIVA LEGII".

Eu nu ii mai inteleg pe cei care se ocupa de acest site ... dau cartonas galben ca pui doua posturi consecutive in josul pagini, dar lasa asemenea mizerii de articole pe site ... BLEAH !

@Toti ceilalti care au luat atitudine: felicitari tuturor, Lucas, Tupac Amaru, nu conteaza ce contre am avut si cu cine am avut, bravo tuturor celor care se zbat aici sa conteste asemenea manifestari de pestera si incearca sa educe tineretul stelist in spiritul omeniei si al respectarii legii ...

@Tupac Amaru: imi cer scuze la tine pentru o chestie, am fost intr-o grava eroare crezand ca nick-ul tau provinde la cantaretul de rap 2PAC, si ma gandeam ca esti un pusti de 16 ani care nu stie pe ce lume se afla ... :D (nu ca am ceva cu pustii de 16 ani, ca am avut si eu varsta asta ...). Un prieten mi-a atras atentia ca Tupac Amaru a fost un mare lider incas ... scuze pentru eroarea pe care am facut-o :P:D

«1234567»