Baieti dati pe Telesport sa vedeti ce le face gloria lu atletico :biggrin: gloria 2-0 atletico
Baieti dati pe Telesport sa vedeti ce le face gloria lu atletico :biggrin: gloria 2-0 atletico
Mihai Somanescu esti un [...] cu B mareSteaua nu are nevoie de voi plecati naibi acasa [...]
ce va tot luati de Becali ca din vina lui a iesit idiotul ala pe teren Ala e un drogat si la fel sunt si aia care il sustin ne ducem cu toti in jos pentru ca existati voi dati-va foc [...],[...]
Editat de moderatori!
Mi+za Postat Astazi, 05:48 PMah da . uite cum am ajuns, ne facem de ras in europa cu acesti suporteri MAGNIFICI.
unde vezi tu in plm de cetatean bata?
iar x`man....mai mergi si tu prin deplasari, si ai sa vezi, raboaie purtate cu noi de fecalii, la Cluj, unde a vrut sa se pise pe noi
de akord, nu fecali la bagat pe cretinu ala pe teren ,dar prea te-ai anfierbandat.baiatul doar si-a spus o parere nu trebuie sa-l jignesti daka nu ati convine cv .
nici tie nu ti-ar place sa te faca unu bou ,cretin etc.............
Ancearca sa nu mai jignesti..................... fularsteau2
aI DREPTATE SCUZE dar innebunesc cand ii vad pe toti prefacutii astia care se dau mari suporteri ai Stelei cand ei de fapt sunt niste drogati
@Il_Diablo
Articolul nu incita la violenta. Exprima o parere controversata, care mai mult ca sigur nu este a majoritatii redactorilor fcsteaua.ro, dar nu incita la violenta. Iar pentru ca exprima o parere controversata (chiar si proasta, sa zicem), trebuie cenzurat?
asa e! sa intram toti pe teren si sa ii luam la bataie pe adversarii Stelei. portaru celor de la Charleroy e singurul vinovat pentru ce face ciobanu. daca il lovea cretinul ala sigur pleca ciobanul de la Steaua si ne duceam direct in grupele UCL ca ne dadea UEFA un premiu. felicitari celor care ii iau apararea. demostrati cat de mult doriti binele Stelei.
Mihai Somanescu..... un tip pe care il credeam mult mai inteligent decat este el de fapt. Si spun asta pentru ca acest articol este cel mai "varza" pe care l-am citit pe fcsteaua.ro. Nu se poate sa il sustii pe cretinul ala care a intrat pe teren ca sa loveasca un jucator advers, venit la Bucuresti (am scris cu initiala mica deoarece bucurestiul nu este o localitate, este o jungla si ceea ce s-a intamplat aseara demonstreaza, o data in plus ca asa e, dar sa revin) sa sustina UN MECI AMICAL, DECI FARA NICI O MIZA!!! Si in legatura cu cei din galerie, toata lumea stie ca pe acolo ajung tot felul de frustrati, desi marea majoritate a baietilor care stau la peluze sunt destul de linistiti, dar din cauza a 20 de drogati trebuie sa stam noi sa privim meciurile "baietilor" in fata televizorului. Cat despre dragostea lor pentru culorile ros-albastre.... dak intr-adevar ar fi asa, in loc sa strige impotriva gaborilor ar incuraja echipa, dar se pare ca e mai "cool" sa iei bataie de la garda decat sa iti sustii favoritii.... Asta e maotivul pentru care eu nu mai stau la galerie (n-am chef sa mi-o iau "pe coaja" de la gabori din cauza unor frustrati). Somanescule, lasa-ne....
Nu imi aduc aminte ca un articol de pe site-ul asta sa-mi intoarca stomacul pe dos intr-o asemenea masura. Motivele sunt multiple, insa efortul de a le expune este inutil. In general mi se pare inutil sa mai frecventez acest site, in urma celor citite.Doar cateva precizari: este clar, acum avem doua mari probleme la Steaua. Nu era suficient ca-l avem pe Fecaliot pe cap, dar mai avem si problema asa-zisilor "ultrasi", niste indivizi needucati, necumpatati, iar unii dintre ei, de-a dreptul demonizati. Altfel nu se poate explica apetitul pentru distrugere pe care il au unii dintre ei. Eu pe acest individ care a intrat pe teren si a incercat sa-l loveasca miseleste pe portarul advers, calcand in picioare orice norma a moralitatii sportive, l-as pune in aceeasi celula cu sceleratii care au urinat pe statuia lui Stefan cel Mare la Vaslui si i-as "uita' acolo cel putin 10 ani. Si tot n-ar fi de ajuns!
Eu sunt un individ care a stat mult si la scoala si pe stadioane. Orele petrecute in scoala, m-au facut sa am o conduita ireprosabila si pe stadioane, cu toate ca ani de zile am stat numai in peluze. Asta nu m-a scutit de sifonarile jandarmilor care m-au bagat in aceeasi oala cu drogatii si analfabetii peluzei. Cu toate astea am mers in continuare unde era atmosfera cea mai fierbinte. Astazi dupa ani de munca, am ajuns intr-o pozitie care nu-mi mai permite imprudenta de a fi sanctionat la gramada cu ceilalti. Din acest motiv am ales sa-mi traiesc pasiunea pentru Steaua la Tribuna I, intr-un "exil" autoimpus. Iar tu baiete iti permiti sa ma faci "samantar" si "burtos".
Ei bine, astazi va bag eu in aceeasi oala. Pe toti cei care vin la meci doar cu gandul la "incidente", pe toti cei care aruncati cu obiecte in adversari, pe toti cei care scuipati, injurati si loviti pe stadion, pe toti cei care va pisati pe statui, pe toti cei care ii faceti pe copii, batrani si femei sa stea departe de Steaua, pe toti cei care ii agresati pe aceia care nu pot sau nu vor sa se comporte ca voi pentru ca va sunt superiori si pe toti cei care le iau apararea celor enumerati pana acum. Pentru toti acestia si pentru redactorii site-ului care ii sustin, RESPECT ZERO!!!
Si inca ceva, exista posibilitatea ca vreodata, unii din cei care incalca legea pe stadioane sa ajunga la discretia mea (prin natura meseriei), va asiguri ca fara ani grei de temnita nu scapa!
felicitari pentru realizarile tale profesionale, dar te intreb ceva:dupa atatia ani petrecuti in scoli nu ai ajuns inca la maturitatea necesara pentru a face diferenta? la o adica te-ai folosi de meseria/functia ta pentru a judeca, prin prisma unor lucruri sau fapte vazute de tine, incorect?adica ai aplica mai drastic decat trebuie pedeapsa. asta rezulta din fraza de final a opiniei tale!!! sunt curios, unui pedofil sau unui criminal de copii, cati ani i-ai da?ca deh..doar ai posibilitatea. tot pentru tine:cum sa-i denumesc pe toti astia care-l caracterizeaza pe autorul articolului "dobitoc, creti, esti cel mai prost,etc..." banuiesc ca ar fi niste "huligani in limbaj", nu???!!! mai lejer cu lectii de moralitate ca nimeni nu e perfect si prin astfel de afirmatii nu aratati decat ca voi marii pacifisti nu sunteti prea departe de asa zisii huligani.
Precizare, vad ca e nevoie pentru ca deja se abereaza: NU am spus ca il sustin pe cel care a intrat in teren, am spus doar ca, dintr-un anumit punct de vedere, este bine ca acest incident a facut o diferentiere clara intre cei care il contesta si cei care sunt de acord cu Becali.
Vad ca se pune in continuare accent pe faptul ca acel gest este aparat de multi suporteri ai Stelei,ceea ce este complet eronat.Nimeni,dar absolut nimeni nu considera ce este normal ceea ce s-a intamplat,dar rolul acestui articol al lui Mihai nu este acela de a incita,ci din contra de a elimina aceasta parere creata cum ca fiecare suporter prezent la tribuna a 2 a este vinovat si ca toti trebuiesc "persecutati",pentru o prostie a unui singur om.
Repet ceea ce am mai spus,Bostina a evitat ca incidentul sa devina si mai penibil.
Daca dobitocul ala il lovea pe portar si il lasa lat pe jos sau daca avea un cutit sau altceva si-l baga in portar , ce oare mai scriiai?
aI DREPTATE SCUZE dar innebunesc cand ii vad pe toti prefacutii astia care se dau mari suporteri ai Stelei cand ei de fapt sunt niste drogati
Nu trebuie sa-mi ceri scuze mie ca nu mai jignit :biggrin: .apreciez ca ai suflet de stelist adevarat si e normal sa-ti ti parerea dar an limite normale.
RESPECT ![]()
Precizare, vad ca e nevoie pentru ca deja se abereaza: NU am spus ca il sustin pe cel care a intrat in teren, am spus doar ca, dintr-un anumit punct de vedere, este bine ca acest incident a facut o diferentiere clara intre cei care il contesta si cei care sunt de acord cu Becali.
Nici pe departe. A facut o diferenta intre cei ce protesteaza cu cap si cei care nu au cap deloc.
Adu-ti aminte cine a inceput sa il fluiere pe Becali la primul meci dupa incidentul cu fularul. Iti spun eu, cei de la T1, pentru ca au fost primii care l-au vazut, era si normal.
Nu stiu de unde ai vazut tu meciul, dar daca erai acolo ai putea sa-mi raspunzi si mie de ce se arunca cu apa, bete si alte chestii catre cordonul de jandarmi? de ce unii alergau catre jandarmi si dupa aia urcau fuga, fuga? nu pentru ca aveau chef de scandal? Cei care i-au huiduit pe "ultrasi" au huiduit tocmai cheful asta de scandal inutil.
@Il_Diablo
Articolul nu incita la violenta. Exprima o parere controversata, care mai mult ca sigur nu este a majoritatii redactorilor fcsteaua.ro, dar nu incita la violenta. Iar pentru ca exprima o parere controversata (chiar si proasta, sa zicem), trebuie cenzurat?
SSK ce sa ne mai ascundem dupa cires "controversata". Este un articol execrabil ca mai toate ale lui Mihaita.Partea proasta este ca el chiar incita la VIOLENTA.
In conditiile in care tu numesti niste cetateni, fie ei si samantari,burtosi,cu chelie OI si ii aprobi pe niste DESCREIERATI ca OLIGOFRENUL ala care a intrat pe gazon atunci INSTIGI LA VIOLENTA!
Si n-am inteles, care e problema trebuie sa am 1,80 73 de kg par tuns 3-4 cm si alte bazdaganii din astea sa vin pe stadion? Poate eu sunt samantar si cant de nspe ori mai mult ca "baietii din peluza". Am stat vreo cativa ani la PN ce-i drept in ultimele randuri de sus n-am stiut si eu sa ma "evidentiez", m-am mutat la T2 apoi cand peluza a inceput sa cuprinda mai putini oameni care canta si mai mult oameni cu nivelul alcoolemiei MULT peste limitele normale.
Acum cred ca o sa ma mut in fata televizorului
Pai ce sa mai cante unii din peluza cand ei sunt PRAF inainte sa inceapa meciul?Las-o dreacu p-aia cu ultrasii care canta,bla,bla,bla ca au fost situatii cand canta T2 si la peluza se mancau seminte.
Mihaita pe langa faptul ca esti un ZERO in ceea ce priveste cunostintele despre fotbal esti un MINUS INFINIT in ceea ce priveste caracterul.
SSK,Virgil,Catalin SESIZATI-VA! Mihaita nu mai are ce sa caute ca redactor la fcsteaua dupa acest articol.Discutiile si articolele voastre cu care uneori nu sunt de acord nu au nimic de a face cu JEGUL asta de articol.
Afara somanescule, la sapa cu tine!
Oameni buni, cui ii folosesc aceste reactii violente? Cu ce se difera violenta voastra verbala de cea a oamenilor pe care-i aratati cu degetul? Si ce vom realiza cu acest tip de reactii...oare nu este vorba de violenta care naste violenta...oare nu ne comportam la fel ca si aceia pe care-i indicam a fi sursa raului?
Pana una alta, moarte lui Somanescu, sa-l injuram cat mai mult pentru ca a avut nebunia sa scrie ceea ce gandeste. In felul acesta il vom educa pe "cretin", acesta se va rusina si data viitoare va gandi exact ca noi...
Imi cer scuze Mihai, sper sa nu te simti jignit de postul meu....
Mihai Somanescu este membru AISS, a fost la radio in calitate de reprezentant al acestei asociatii....acum ii face oi pe cei de la t1 care au indraznit sa-l huiduie pe terminatul ala...eu nu mai inteleg nimic!
Pei eu zic ca foarte bine face! Chiar din filmarea ta de pe youtube.com mi-am dat seama ca cei de la T1 intr-adevar sunt niste tarani! Ti se pare ca erau mai presus "suporterii" de pe langa tine care injurau si, la toate meciurile, nu stiu decat sa stea jos. Acum s-au trezit si ei sa cante "rusine sa va fie". Trei sferturi din cei care cantau erau fete. Asa ca ... Rusine sa va fie voua!
@Il_Diablo
SSK, cenzura este lucrul pe care il urasc cel mai mult. Daca redactorii Fcsteaua.ro nu sunt deacord cu articolul e ok. Eu am cateva probleme care mi se par grave. Huliganul respectiv intra in codul penal pentru ce a facut. Avem imaginile cu el. Este foarte clar un gest de violenta nejustificata. Daca era la adresa lui Borcea de exemplu, inchideam ochii.
1. Imaginea Stelei este grav patata in urma acestui incident. 2. trebuia sa il primim frumos pe rege. 3. Lipsa logicii in actiuni violente este un inceput de boala psihica. Din Articolul lui Mihai Somanescu eu inteleg ca Becali e de vina ca huliganul l-a atacat pe portarul lui Charleroi si ca Bostina e un mare erou si un mare stelist. Concluzii: de acum cand ma supara seful la servici o sa il bat pe primul tip care trece prin fata institutiei. Alta concluzie: apararea infractorilor dovediti este un gest extraordinar. O alta concluzie este ca imaginea Stelei este o chestie complet straina si misterioasa pentru unii. In aceste conditii, raspundem sincer SSK. Pe ce baza este lasat cineva sa scrie articole? care REPET, influenteaza tanara generatie, deja exagerat de violenta. Si, FCSTEAUA.ro are o politica editoriala in asemenea situatii de criza? Si la final, treziti-va toti stelistii, sa punem umarul sa dovedim ca avem suporteri pasionali, fanatici, dar normali la cap.
SSK ce sa ne mai ascundem dupa cires "controversata". Este un articol execrabil ca mai toate ale lui Mihaita.Partea proasta este ca el chiar incita la VIOLENTA.
In conditiile in care tu numesti niste cetateni, fie ei si samantari,burtosi,cu chelie OI si ii aprobi pe niste DESCREIERATI ca OLIGOFRENUL ala care a intrat pe gazon atunci INSTIGI LA VIOLENTA!
Si n-am inteles, care e problema trebuie sa am 1,80 73 de kg par tuns 3-4 cm si alte bazdaganii din astea sa vin pe stadion? Poate eu sunt samantar si cant de nspe ori mai mult ca "baietii din peluza". Am stat vreo cativa ani la PN ce-i drept in ultimele randuri de sus n-am stiut si eu sa ma "evidentiez", m-am mutat la T2 apoi cand peluza a inceput sa cuprinda mai putini oameni care canta si mai mult oameni cu nivelul alcoolemiei MULT peste limitele normale.
Acum cred ca o sa ma mut in fata televizorului
Pai ce sa mai cante unii din peluza cand ei sunt PRAF inainte sa inceapa meciul?Las-o dreacu p-aia cu ultrasii care canta,bla,bla,bla ca au fost situatii cand canta T2 si la peluza se mancau seminte.
Mihaita pe langa faptul ca esti un ZERO in ceea ce priveste cunostintele despre fotbal esti un MINUS INFINIT in ceea ce priveste caracterul.
SSK,Virgil,Catalin SESIZATI-VA! Mihaita nu mai are ce sa caute ca redactor la fcsteaua dupa acest articol.Discutiile si articolele voastre cu care uneori nu sunt de acord nu au nimic de a face cu JEGUL asta de articol.
Afara somanescule, la sapa cu tine!
Omule, articolul e o parte a problemei. Bun sau rau, trebuie contestat cu argumente si nu cu jigniri. Pentru ca altfel nu este nicio diferenta intre ceea ce criticam si modul in care alegem s-o facem. Reactiile suporterilor sunt violente si se profereaza jigniri. In felul acesta nu se va ajunge nicaieri si probabil ca intotdeauna vom fi divizati in ciuda faptul CA GANDIM LA FEL (ce paradox)
Deci pana la urma a reusit ce si-a propus.....chiar a reusit. NENOROCITU' de Becali chiar a reusit, sa divizeze suporterii sa ne intoarca unii impotriva celorlalti sa nu mai avem putere sa protestam.. dar ce inseamna un protest? Sa te cobori la un asa analfabetism, incat sa nu fi in stare decat sa injuri, sa te bati, sa provoci pe toata lumea prin aroganta si jigniri.? sau sa protestezi ca un om civilizat prin ce vreti voi(nu pot da momentan ex. deoarece sunt prea iritat si nervos) dar nu prin ceea ce sa inamplat. Asta NU E PROTEST!
Crezi tu dl. Mihai Somanescu ca pe mine nu ma durut iesirea lui Becali??? crezi ca altii au ramas atat de impasibili incat sa nu ai doara sufletul?
Eu acum si atunci ce ar trebui sa fac? sa incerc sa il omor, sa incep sa bat niste jucatori care nu au nicio treaba cu ce se intampla in ograda noastra? Cine a intrat in teren e un mare IDIOT!!!!
Unde vom ajunge? sa ne batem intre noi? sa nu mai mergem la meciuri? Cativa dintre voi trebuie sa inteleaga ca ECHIPA DE FOTBAL Steaua Bucuresti NU E NUMAI A ULTRASILOR....ACEASTA ECHIPA E A TUTUROR..si a celor cu burta, si a celor care mananca seminte,si a femeilor si a pensionarilor, si a persoanelor cu handicap... A TUTUROR.
Personal am vrut sa vin sa imi iau 2 abonamente la tribuna a II-a(pentru mine si sotia mea), dar acum dupa cele intamplate.... nu voi mai face acest lucru. Si sti de ce Dl. Somanescu?
1. Nu vrea sa particip la un razboi fratricid care e pe cale sa inceapa(durerea e mare deoarece avem toti acelasi sange ros-albastru in vene)
2. Nu vreau sa platesc 4 milioane degeaba...sa platesc si sa imi vad echipa acasa???
De ce sa o vad acasa Dl. Somanescu? ...pentru. ca unii ca Dvs. incurajeaza violenta pe stadion?, razboiul fratricid..? Legea interzice accesul pe stadion..Dvs. o incurajati.. NU SE POATE ASA CEVA...!!!!!
Daca dobitocul ala il lovea pe portar si il lasa lat pe jos sau daca avea un cutit sau altceva si-l baga in portar , ce oare mai scriiai?
E posibil si asa cv an viitor daka nu luam masuri ..........Stiu ca pare imposibil dar aceasta golanie poate sa degenereze si nu cred ca doreste nimeni asta.Trebuie luat neaparat atitudine ca an tarile vestice. Am vazut si an alte tari huligani de genul acesta dar nu an acet stagiu avansat.Repet acest "om" nu e suporter stelist deoarece un fan adevarat nu vrea raul echipei.Sau cautat multe explicati pentru aceasta iesire an decor dar cred ca cea mai plauzubila este ca a fost complet inconstient. Astept masurile ligi anpotriva acestor specimene ordinare .............pana atunci Forza Steaua spre cl
SSK, cenzura este lucrul pe care il urasc cel mai mult. Daca redactorii Fcsteaua.ro nu sunt deacord cu articolul e ok. Eu am cateva probleme care mi se par grave. Huliganul respectiv intra in codul penal pentru ce a facut. Avem imaginile cu el. Este foarte clar un gest de violenta nejustificata. Daca era la adresa lui Borcea de exemplu, inchideam ochii.1. Imaginea Stelei este grav patata in urma acestui incident. 2. trebuia sa il primim frumos pe rege. 3. Lipsa logicii in actiuni violente este un inceput de boala psihica. Din Articolul lui Mihai Somanescu eu inteleg ca Becali e de vina ca huliganul l-a atacat pe portarul lui Charleroi si ca Bostina e un mare erou si un mare stelist. Concluzii: de acum cand ma supara seful la servici o sa il bat pe primul tip care trece prin fata institutiei. Alta concluzie: apararea infractorilor dovediti este un gest extraordinar. O alta concluzie este ca imaginea Stelei este o chestie complet straina si misterioasa pentru unii. In aceste conditii, raspundem sincer SSK. Pe ce baza este lasat cineva sa scrie articole? care REPET, influenteaza tanara generatie, deja exagerat de violenta. Si, FCSTEAUA.ro are o politica editoriala in asemenea situatii de criza? Si la final, treziti-va toti stelistii, sa punem umarul sa dovedim ca avem suporteri pasionali, fanatici, dar normali la cap.
ceea ce scrii tu este foarte adevarat.
Reintorcandu-ne la articolul vizat sa stii ca si eu gasesc ca acel netrebnic care a comis acel act este doar un varf al sagetii, un actor ce provine dintr-un mediu viciat. Justitia ar rezolva foarte usor acest caz, dar problema ramane MEDIUL, cazanul acesta al nebuniei in care fierbem cu totii... in plus,starea de tensiune creata a fost alimentata de-a lungul timpului de d-l Becali, el este factorul declansator, iar inaintea inceperii meciului (cei care au fost la meci o pot confirma) finantatorul Stelei i-a indemnat in permanenta pe suporteri ca sa-l injure....
IlSoldatino, te apreciez enorm dar ar fi bine sa iti iei rolul in serios. S-a raspuns cu violenta la articolul lui Somanescu pentru ca este inimaginabil cum este posibil ca un membru AISS sa gandeasca altfel. Din punctul meu de vedere nimeni cu o asemenea atitudine nu ma va reprezenta cu nimic. Este scandalos ce se intampla. Dupa ce Becali isi bate joc de Steaua noastra acum o fac si parte a suporterilor. Nu il mai apara pe Somanescu. Vrei calm pe site, scrieti articole care indeamna la calm. Nu stiti cum? Vindeti situl sau angajati oameni. Dar nu va mai bateti joc de Steaua noastra! Chestia asta nu o sa va permita masa de suporteri stelisti. Imi pare rau ca nu vedeti urmarile anumitor articole.
PS imi cer scuze pentru tonul avut in discutii dar sunt un car de nervi dupa ce am citit articolul lui Somanescu.
Omule, articolul e o parte a problemei. Bun sau rau, trebuie contestat cu argumente si nu cu jigniri. Pentru ca altfel nu este nicio diferenta intre ceea ce criticam si modul in care alegem s-o facem. Reactiile suporterilor sunt violente si se profereaza jigniri. In felul acesta nu se va ajunge nicaieri si probabil ca intotdeauna vom fi divizati in ciuda faptul CA GANDIM LA FEL (ce paradox)
Catalin articolul e PROBLEMA.
Din articol intelegem ca:
1.Becali e de vina ca a intrat - nici nu stiu cum sa ii zic aluia ca imi e ca jignesc animalele - pe teren.
2.Cei de la T1 sunt niste OI ca au dezaprobat actiunile huliganice ale restului de corditi.
3.Huliganismul este ceva foarte frumos care trebuie incurajat.
Pentru toate astea cred ca e timpul ca Mihaita sa ia o pauza de la articole.
Ai perfecta dreptate.An ultimul timp am anceput sa ne divizam si e pacat........
doar anpreuna putem sa fim puternici ,indiferent de ce fel de suporteri suntem.
Si anka cv terminati ca aceste catalogari ca semintari etc. toti suntem stelisti si toti avem aceasi pasiune. ![]()
ceea ce scrii tu este foarte adevarat.
Reintorcandu-ne la articolul vizat sa stii ca si eu gasesc ca acel netrebnic care a comis acel act este doar un varf al sagetii, un actor ce provine dintr-un mediu viciat. Justitia ar rezolva foarte usor acest caz, dar problema ramane MEDIUL, cazanul acesta al nebuniei in care fierbem cu totii... in plus,starea de tensiune creata a fost alimentata de-a lungul timpului de d-l Becali, el este factorul declansator, iar inaintea inceperii meciului (cei care au fost la meci o pot confirma) finantatorul Stelei i-a indemnat in permanenta pe suporteri ca sa-l injure....
Catalin stiu ca MEDIUL e de vina dar eu nu vin pana la Iasi sa iti torn tie niste pumni in gura ca ma enerveaza vecinul de deasupra ca baga bormasina cand vreau eu sa dorm.
Incepand cu clasa I inveti ca omul este o fiinta RATIONALA si ca GANDIREA ii deosebeste pe OAMENI de ANIMALE.
Si ce daca Becali i-a instigat.Un vechi proverb romanesc spune:NU te pune cu mintea prostului ca e ODIHNITA.
Becali e un imbecil,megalomaniac si schizofrenic dar altele cred ca ar trebui sa fie masurile prin care sa fie boicotat.CA AISS faceti un sondaj printre suporterii stelisti pe care sa il dati la televiziuni amatoare de scandal unde nea Gigi ar fi votat de 5% din suporteri.
Si bagati o marja de eroare de 1-2 % si un esantion de 2000 de insi.Asta l-ar manca rau de tot.
Bagati fitilele altundeva, pentru ca in razboiul asta de gherila nea Jiji are avantaje.Credeti ca e prieten cu camatarii si cu interlopii asa "coincidental"?
Aduceti razboiul unde puteti sa il castigati,actiuni media, mesaje subliminale, din astea...