Asta e ultima mea precizare: unde naiba am scris ca sunt de acord cu intrarea acelui om in teren? Am spus doar ca acel eveniment nefericit a avut darul de a separa apele. Se pare ca sunt prea subtil pentru unii.
Faptul ca unii doar ma insulta dovedeste ca sunt inspirati de reactiile idolului lor si anume g.Becali.
Am scris acest articol pentru ca m-am saturat ca mereu vinovatii sa fie aceeasi: ultrasii. Indiferent daca jandarmii isi fac sau nu datoria, indiferent daca sunt batuti mar, indiferent daca sunt provocati.
Nu-mi dau seama cum am incitat la violenta prin acest articol, avand in vedere ca am scris ca pentru o perioada, ar fi bine sa cante restul stadionului, nu peluzele.
Inca ceva: voua celor care stati toti meciul pe scaune si mancati seminte si injurati( ba pe Dica, ba pe Falemi, ba pe Saban, etc) cum puteti sa spuneti de cei care il injura pe Becali ca sunt niste huligani? Voi ce sunteti?
Si acum sa jucam un joc dragi prieteni: daca eu sunt cel care a provocat ( prin randurile de mai sus) si voi sunteti cei care au reactionat violent( verbal), ar fi corect sa fiti numai voi cei considerati vinovati? QED
Mai Mihaita mah ce deduceri logice faci tu.
Ia fi atent tu la joculetul asta.Daca tu instigai SI eu sau oricare de aici incerca sa ii arda mamei,socrului,varului de gradul al saptelea din familia ta un pumn dupa cap atunci da.Doar noi am fi fost VINOVATI.
Asa cu articolul tau care continuu sa sustin ca INSTIGA la VIOLENTA esti doar tu VINOVAT.
In multi ani de mers pe stadion nu am injurat nici macar o data pe vreun jucator stelist indiferent de cat de prost a jucat.Generalizezi niste chestii asa...
Hai sa iti zic eu de vreo cateva meciuri asa care mi-au ramas mie in minte asa "samantar" cum m-ai catalogat.
1.Steaua - Poli Timisoara 2 - 0 2004 (parca).Ploaie infernala, 3000 de oameni pe stadion.IN peluza vreo 500-1000.DE cantat cantam eu si inca vreo cativa "samantari" din astia din ultimele randuri ale peluzei.Si stii de ce? Pentru ca "ultrasii" din primele randuri erau prea zgribuliti sa cante...
2.Steaua - Apulum Alba Iulia 3-0. La asta am stat la T2 foarte aproape de peluza.La pauza era 0-0 iar in prima repriza 3/4 din peluza cu ULTRASI statea linistita pe scaun.S-au mai dezmortit dupa pauza ce-i drept.
3.Sportul - Steaua 1-2.Ala cand au dat Para si Baciu goluri si Tibi Balan.Deci stadion stelist (cum altfel?) in Regie.Incurajari - ioc. Iar cand a dat Balan gol o liniste de nici la opera nu mi-a fost dat sa aud asa ceva.Cantece zero doar injuraturi.
Si mai sunt Mihaita, mai sunt,dar deh un samantar ca mine nu are ce sa caute cu voi aparatorii idealurilor sfinte ale ultraseriei.
Thanks but no thanks.