FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lectia lui Bostina

«123457»
SSK21.07.2007 15:29

Daca se continua in ritmul asta, voi inchide posibilitatea de a comenta acest articol.

Repet, NICI EU nu sunt de acord cu articolul lui Mihai, INSA el nu incita la violenta. Daca as interzice toate comentariile cu care nu sunt de acord, forumul ar fi trei sferturi sters! Asta vreti?

Miaus, tu iti doresti echilibru dar scrii cu litere de tipar "oligrofren", "dobitoc" si prin asta cresti pulsul "multimii". Daca te stii mai inteligent, de ce ai impresia ca rezolvi ceva cu asta?

Contestati articolul si pe cei care au comis-o ieri seara, dar faceti-o mai calm si cu argumente. Altfel, repet, VOI INCHIDE COMENTARIILE!

Il Soldatino21.07.2007 15:33
IlSoldatino, te apreciez enorm dar ar fi bine sa iti iei rolul in serios. S-a raspuns cu violenta la articolul lui Somanescu pentru ca este inimaginabil cum este posibil ca un membru AISS sa gandeasca altfel. Din punctul meu de vedere nimeni cu o asemenea atitudine nu ma va reprezenta cu nimic. Este scandalos ce se intampla. Dupa ce Becali isi bate joc de Steaua noastra acum o fac si parte a suporterilor. Nu il mai apara pe Somanescu. Vrei calm pe site, scrieti articole care indeamna la calm. Nu stiti cum? Vindeti situl sau angajati oameni. Dar nu va mai bateti joc de Steaua noastra! Chestia asta nu o sa va permita masa de suporteri stelisti. Imi pare rau ca nu vedeti urmarile anumitor articole.

PS imi cer scuze pentru tonul avut in discutii dar sunt un car de nervi dupa ce am citit articolul lui Somanescu.

omule, AISS este o structura deschisa, nu-i evaluam pe membri dupa o matrita. Gandeste-te ca suntem peste 100 de oameni in aceasta organizatie, iar deciziile se iau dupa multe consultari intre membrii fondatori. Nu stabileste Il Soldatino sau Mihai Somanescu ce actiuni va face AISS....se discuta, se ajunge la consens, testam si pulsul galeriei, analizam si ce se scrie in media. Controlul il putem avea doar la nivel DECIZIONAL (acesta conteaza) si nu la nivelul membrilor (nu avem de unde sa stim daca nu avem vreun membru Al Qaeda printre noi)....

In legatura cu articolele care sa indemne la calm sunt perfect de acord. In legatura cu vanzarea site-ului sau "bataia de joc la adresa Stelei" eu zic ca e putin cam mult sa ne bagi pe toti intr-o analiza facuta la nervi...Practic ne ceri noua sa fim calmi dar tu esti acela care care te exprimi la cald....

Noroc

Miaus21.07.2007 15:35
Daca se continua in ritmul asta, voi inchide posibilitatea de a comenta acest articol.

Repet, NICI EU nu sunt de acord cu articolul lui Mihai, INSA el nu incita la violenta. Daca as interzice toate comentariile cu care nu sunt de acord, forumul ar fi trei sferturi sters! Asta vreti?

Miaus, tu iti doresti echilibru dar scrii cu litere de tipar "oligrofren", "dobitoc" si prin asta cresti pulsul "multimii". Daca te stii mai inteligent, de ce ai impresia ca rezolvi ceva cu asta?

Contestati articolul si pe cei care au comis-o ieri seara, dar faceti-o mai calm si cu argumente. Altfel, repet, VOI INCHIDE COMENTARIILE!

Da Ovidiu fix asta vrem sa fie forumul trei sferturi sters.

Cuvintele in CAPS sunt puse acolo nu pentru a creste pulsul multimii ci pentru a atrage atentia asupra unor lucruri.

Ti se pare ca postul meu nu are argumente? Sau ce anume argumente vrei sa aduc pentru un astfel de gest si un astfel de articol?Vreau sa vad un post de-al tau ARGUMENTAT in care sa demonstrezi ca NU esti de acord cu acest articol.

E timpul sa luati atitudine Ovidiu.

Il Soldatino21.07.2007 15:37
Catalin stiu ca MEDIUL e de vina dar eu nu vin pana la Iasi sa iti torn tie niste pumni in gura ca ma enerveaza vecinul de deasupra ca baga bormasina cand vreau eu sa dorm.

Incepand cu clasa I inveti ca omul este o fiinta RATIONALA si ca GANDIREA ii deosebeste pe OAMENI de ANIMALE.

Si ce daca Becali i-a instigat.Un vechi proverb romanesc spune:NU te pune cu mintea prostului ca e ODIHNITA.

Becali e un imbecil,megalomaniac si schizofrenic dar altele cred ca ar trebui sa fie masurile prin care sa fie boicotat.CA AISS faceti un sondaj printre suporterii stelisti pe care sa il dati la televiziuni amatoare de scandal unde nea Gigi ar fi votat de 5% din suporteri.

Si bagati o marja de eroare de 1-2 % si un esantion de 2000 de insi.Asta l-ar manca rau de tot.

Bagati fitilele altundeva, pentru ca in razboiul asta de gherila nea Jiji are avantaje.Credeti ca e prieten cu camatarii si cu interlopii asa "coincidental"?

Aduceti razboiul unde puteti sa il castigati,actiuni media, mesaje subliminale, din astea...

da, interesant, imi da de gandit. Totusi, nu Becali este sensul nostru existential....aici este DRAMA noastra. El s-a interpus abuziv intre suporteri si echipa Steaua Bucuresti...in plus, din cate observ se pare ca a repurtat o mare victorie: suporterii Stelei sunt divizati in aceste clipe, iar calmul si echilibrul sunt departe.

stelaru21.07.2007 15:38

pacat ca 80 % dintre ultrasi isi bat jos de propria echipa. Deja ati cazut in penibil. Am fost la T1 si v-am fluierat cu placere. Nu este posibil ca pe banii mei sa aud injuraturi de la voi. Chiar ati uitat cum se sustine echipa?

SSK21.07.2007 15:39

@Miaus

Postul tau, desi e argumentat, "starneste pasiuni" ca sa ma exprim eufemistic. Daca pretinzi calm si luciditate, trebuie sa le si oferi.

Eu am spus ca nu sunt de acord cu acest articol, nu trebuie acum sa fac analiza pe text ca sa ma justific.

AISS isi va preciza pozitia in scurt timp.

Mihai Somanescu21.07.2007 15:40

Asta e ultima mea precizare: unde naiba am scris ca sunt de acord cu intrarea acelui om in teren? Am spus doar ca acel eveniment nefericit a avut darul de a separa apele. Se pare ca sunt prea subtil pentru unii.

Faptul ca unii doar ma insulta dovedeste ca sunt inspirati de reactiile idolului lor si anume g.Becali.

Am scris acest articol pentru ca m-am saturat ca mereu vinovatii sa fie aceeasi: ultrasii. Indiferent daca jandarmii isi fac sau nu datoria, indiferent daca sunt batuti mar, indiferent daca sunt provocati.

Nu-mi dau seama cum am incitat la violenta prin acest articol, avand in vedere ca am scris ca pentru o perioada, ar fi bine sa cante restul stadionului, nu peluzele.

Inca ceva: voua celor care stati toti meciul pe scaune si mancati seminte si injurati( ba pe Dica, ba pe Falemi, ba pe Saban, etc) cum puteti sa spuneti de cei care il injura pe Becali ca sunt niste huligani? Voi ce sunteti?

Si acum sa jucam un joc dragi prieteni: daca eu sunt cel care a provocat ( prin randurile de mai sus) si voi sunteti cei care au reactionat violent( verbal), ar fi corect sa fiti numai voi cei considerati vinovati? QED

choli21.07.2007 15:45
Catalin articolul e PROBLEMA.

Din articol intelegem ca:

1.Becali e de vina ca a intrat - nici nu stiu cum sa ii zic aluia ca imi e ca jignesc animalele - pe teren.

2.Cei de la T1 sunt niste OI ca au dezaprobat actiunile huliganice ale restului de corditi.

3.Huliganismul este ceva foarte frumos care trebuie incurajat.

Pentru toate astea cred ca e timpul ca Mihaita sa ia o pauza de la articole.

Sunt perfect de acord cu tine!

Mihai Somanescu21.07.2007 15:47
Am de facut doar o precizare: cand s-a imputit treaba ai sters-o cu prietenii chiar langa gardul dintre T2 si PN.

Am plecat doar pentru ca venisem cu niste fete, care nu au mai vrut sa ramana acolo. Aveam de ales intre asta si a pleca de pe stadion. Sunt un las, dati cu pietre in mine

iov21.07.2007 15:48

Doamne cati virgini, cati prefacuti...nu i-a luat nimeni apararea ma lu' boschetaru' ala, de ce nu l-au batut pe MM in T1 cand a dat in ala cu troleu', de ce la T1 acu 2 ani cand a trimis Gigi gorilel sa-i bata pe aia in sud n-au schitat nimic, de ce i-a apucat acum spiritul civic, pentru ca e clar ca ala merita pedeapsa penala dar de ce au strigat astia din T1 acu'?Somanescu a incercat sa ofere un raspuns, poate nu-i cel corect. In rest demagogi de doi bani se gasesc peste tot asa ca nici fcsteaua nu face exceptie...frustratilor...

CSA21.07.2007 15:48
Inca ceva: voua celor care stati toti meciul pe scaune si mancati seminte si injurati( ba pe Dica, ba pe Falemi, ba pe Saban, etc) sa spuneti de cei care il injura pe Becali ca sunt niste huligani? Voi ce sunteti?

Si, deci, cine este vinovatul? Gigi? stewarzii? jandarmii? ca ultrasii nu au nici o vina.

Ca sa raspund la citatul tau. Ala care a intrat pe teren, Piticu, ERA ULTRAS, si pana sa isi faca numarul, stand intre baietii care nu mananca seminte si care canta tot meciul, a injurat intreaga echipa la prezentare, de la primul pana la ultimul, la prezentarea lu Hagi s-a intors cu spatele si a ridicat doua degete mijlocii.

Mai pun o data intrebarea: Cine e de vina? Nu grupul din care face parte pentru ca nu a luat atitudine? Nu grupul din care face parte pentru ca l-a incurajat? Nu grupul din care face parte ca l-a protejat de un eventual "cetatean" care l-ar fi dat afara din stadion inainte sa devina vedeta? Tot Gigi e de vina?

Invatati sa fiti responsabili pentru ceea ce faceti. Jandarmeria s-a comportat exemplar de data asta. Stewarzii la fel.

ULTRASZ0R21.07.2007 15:50

@ Mihai Somanescu

gestul e condamnabil al suporterului dar totodata aratam ca nu putem fii dominati de un cioban cu diploma de bac... probabil cumparata... IN DOAMNE IARTA MA MAJORITATEA FACEM / AM FACUT NISTE FACULTATI CIOBANE .......NU NE POTI DIRIJA PRECUM PE sifonarul ALA DE Argaseala INTELEGI ????????????????????????????????????????? DE AI CITII CE SCRIEM AICI ... TI AI TAIA VENELE ! DAR NU CA NU STII .. ESTI PREA in....c00lt! CUM SA URLII LA TV CA ALTII CITESC PENTRU TINE CARTI SI ITI SUBLINIEAZA CE E IMPORTANT ??????? CE CARTI CITESTI ?? SANDRA BROWN ???? SI ITI SUBLINIEAZA FRAZELE LEGATE DE AVENTURILE AMOROASE SAU CE???????? ESTI JENIBIL ! puteti sa daramati casa noastra din Ghencea.. .caci e ca a doua casa.... PENTRU TINE NU E DECAT PUBLICITATE SI DISTRACTIE ! PENTRU NOI E UN MOD DE VIATA ! imi pare rau de Gica.. n are nici o vina ... e un mare domn un mare om ..orice ar fii sustineti l pe Gica .. el are nevoie de noi .. pentru el fac acum deplasarile si tot ... daca era Olaroiu cu tot respectul si pentru el ... nu am duceam. ... poate doar imbatat de fericire ca Neaga e din nou acasa ! M E Gigi AUH AUH AUH ! ziceai ca Steaua e familia ta .... TI AI VANDUT FAMILIA PENTRU BANI ZMEULE ! AI PUS FULARUL DUSMANILOR DE MOARTE ... DE O VIATA .............. PENIBIL ! N U T E V O T E Z ! ! ! ! ! ! !!

godsaveultras21.07.2007 15:56

bah baieti vad pe aici cateva comentarii ale unor persoane ce par a fi elita societatii romanesti.fara suparare...il certati pe omul asta de parca ii platiti salariul pe 10 ani de acum inainte.calmati-va si intelegeti ideile, nu interpretati cum vreti voi.omul si-a expus punctul de vedere iar cativa de aici nu au facut decat sa-l atace intr-un mod verbal de-a dreptul... huliganic :)))))))))) somanescule ia lasa-i mah pe cei ce vor sa fie "elita stelista" sa faca ei comentarii, dar la prima greseala sa aiba parte de acelasi tratament...se baga cineva? p.s.-care dintre voi are curaj sa recunoasca ca e samantar adevarat? ca eu am curaj sa spun ca sunt huligan! :))))))))))))

Miaus21.07.2007 15:57
Asta e ultima mea precizare: unde naiba am scris ca sunt de acord cu intrarea acelui om in teren? Am spus doar ca acel eveniment nefericit a avut darul de a separa apele. Se pare ca sunt prea subtil pentru unii.

Faptul ca unii doar ma insulta dovedeste ca sunt inspirati de reactiile idolului lor si anume g.Becali.

Am scris acest articol pentru ca m-am saturat ca mereu vinovatii sa fie aceeasi: ultrasii. Indiferent daca jandarmii isi fac sau nu datoria, indiferent daca sunt batuti mar, indiferent daca sunt provocati.

Nu-mi dau seama cum am incitat la violenta prin acest articol, avand in vedere ca am scris ca pentru o perioada, ar fi bine sa cante restul stadionului, nu peluzele.

Inca ceva: voua celor care stati toti meciul pe scaune si mancati seminte si injurati( ba pe Dica, ba pe Falemi, ba pe Saban, etc) cum puteti sa spuneti de cei care il injura pe Becali ca sunt niste huligani? Voi ce sunteti?

Si acum sa jucam un joc dragi prieteni: daca eu sunt cel care a provocat ( prin randurile de mai sus) si voi sunteti cei care au reactionat violent( verbal), ar fi corect sa fiti numai voi cei considerati vinovati? QED

Mai Mihaita mah ce deduceri logice faci tu.

Ia fi atent tu la joculetul asta.Daca tu instigai SI eu sau oricare de aici incerca sa ii arda mamei,socrului,varului de gradul al saptelea din familia ta un pumn dupa cap atunci da.Doar noi am fi fost VINOVATI.

Asa cu articolul tau care continuu sa sustin ca INSTIGA la VIOLENTA esti doar tu VINOVAT.

In multi ani de mers pe stadion nu am injurat nici macar o data pe vreun jucator stelist indiferent de cat de prost a jucat.Generalizezi niste chestii asa...

Hai sa iti zic eu de vreo cateva meciuri asa care mi-au ramas mie in minte asa "samantar" cum m-ai catalogat.

1.Steaua - Poli Timisoara 2 - 0 2004 (parca).Ploaie infernala, 3000 de oameni pe stadion.IN peluza vreo 500-1000.DE cantat cantam eu si inca vreo cativa "samantari" din astia din ultimele randuri ale peluzei.Si stii de ce? Pentru ca "ultrasii" din primele randuri erau prea zgribuliti sa cante...

2.Steaua - Apulum Alba Iulia 3-0. La asta am stat la T2 foarte aproape de peluza.La pauza era 0-0 iar in prima repriza 3/4 din peluza cu ULTRASI statea linistita pe scaun.S-au mai dezmortit dupa pauza ce-i drept.

3.Sportul - Steaua 1-2.Ala cand au dat Para si Baciu goluri si Tibi Balan.Deci stadion stelist (cum altfel?) in Regie.Incurajari - ioc. Iar cand a dat Balan gol o liniste de nici la opera nu mi-a fost dat sa aud asa ceva.Cantece zero doar injuraturi.

Si mai sunt Mihaita, mai sunt,dar deh un samantar ca mine nu are ce sa caute cu voi aparatorii idealurilor sfinte ale ultraseriei.

Thanks but no thanks.

Steauaforever3321.07.2007 15:58

sunt profund dezamagit de atitudinea AISS. dupa toate cele intamplate, ma asteptam la un protest din partea AISS. ma asteptam la un titlu de genul "afara cu huliganii din stadioane", DA, CIVILIZATIEI", etc. dar NU. se observa o sustinere voalata a acestui cretin care poate sa atraga alte sanctiuni asupra echipei.... indiferent ce a facut GB, consider ca metodele de protest trebuie sa fie altele. inclin sa cred ca sunteti de acord cu ceea ce s-a intamplat....

choli21.07.2007 16:03
bah baieti vad pe aici cateva comentarii ale unor persoane ce par a fi elita societatii romanesti.fara suparare...il certati pe omul asta de parca ii platiti salariul pe 10 ani de acum inainte.calmati-va si intelegeti ideile, nu interpretati cum vreti voi.omul si-a expus punctul de vedere iar cativa de aici nu au facut decat sa-l atace intr-un mod verbal de-a dreptul... huliganic :)))))))))) somanescule ia lasa-i mah pe cei ce vor sa fie "elita stelista" sa faca ei comentarii, dar la prima greseala sa aiba parte de acelasi tratament...se baga cineva? p.s.-care dintre voi are curaj sa recunoasca ca e samantar adevarat? ca eu am curaj sa spun ca sunt huligan! :))))))))))))

Sa inteleg ca cine nu sta in peluza e samantar?

................................................................................

............................................

Si nu vad cine sa considerat "elita stelista"

korynna21.07.2007 16:04

Nimeni nu-i ia apararea celui care a intrat in teren,ba mai rau,ceea ce a facut acel om aduce prejudicii imaginii galeriei!Am si eu cateva intrebari: De ce la M""e jjj TOT stadionul scanda mai putin cei de la t1 care ii huiduiau pe contestatari?De ce cand au inceput sa cante Ce drog ciudat nu mai canta nimeni?De ce dupa ce a plecat galeria singura data cand s-a mai scandat ceva la t2 a fost Tudore,sa-ti dam la m**e?

Asta o sa se auda pe stadion fara galerie si cand zic galerie nu ma refer la toti inadaptatii cu probleme psihice.Nu mai generalizati si trageti concluzii ca toti sunt la fel.Stiti ce am auzit dupa ce s-a retras galeria?Seminte,multe seminte,"bah cioara tu nu joci aici cu ma-ta fotbal","lautarule da in m... m... gol" si alte cuvinet pe care nu le mai pot reproduice si pe care in peluza nu le-am auzit niciodata.Mihai Somanescu a scris articolul asta pentru a atrage atentia ca noi suporterii ne huiduim unii pe altii,ca Becali o sa aiba de acum incolo mai multi "fani" si asta din cauza faptului ca el nu a dat abonamente la peluze si a trebuit sa se ajunga la t2 si la continuarea protestului care in mod normal ar fi tinut doar cateva minute.Bostina a fost singurul care a avut curajul sa puna capat show-ului fara sa stea pe ganduri ca o sa-i cada in dizgratie lui jjj.In plus,t1 nu il huiduia pe cel intrat pe teren ci pe cei care scandau anti jjj.

CSA21.07.2007 16:08
In plus,t1 nu il huiduia pe cel intrat pe teren ci pe cei care scandau anti jjj.

Si cum ai ajuns tu la concluzia asta?

Si cei de la T1 l-au injurat pe Becali atunci cand a fost cazul, si ei sunt impotriva ciobanului.

tosteaua21.07.2007 16:08

Ce sa mai spui ... tot ce s-a intamplat imi da o stare foarte cretina iar aticolul asta parca e cireasa de pe tort.

Se pare ca razboiu cu Jiji e cel mai important de pe lume pentru suporteru stelist

Faptu ca Dica anul trecut a fost desemnt al treilea jucator din CL e ceva care stergem cu buretele .... mizilic oricne poate ajunge

Faptu ca Hagi merita o altfel de primire nu pentru antrenoru Hagi ci pentru Stelistul Hagi

iara e ceva ce paleste ca eu tre sa-l injur pe dobitoc ...

Mda... tare .. Bostina the saviour ....

Steaua a inceput bine sezonu ... doar directia e gresita

godsaveultras21.07.2007 16:15
Sa inteleg ca cine nu sta in peluza e samantar?

................................................................................

............................................

Si nu vad cine sa considerat "elita stelista"

choli la meciul cu spurcatii a fost bataie la trib I, sau nu ai fost prezent??!! cat despre "cine s-a considerat" eu nu am spus nimic,ci doar sa-i lase pe doritori ,daca sunt unii ce isi doresc, sa fie catalogati in fel si chip!

sorin_g21.07.2007 16:15
Din articol intelegem ca:

1.Becali e de vina ca a intrat - nici nu stiu cum sa ii zic aluia ca imi e ca jignesc animalele - pe teren.

2.Cei de la T1 sunt niste OI ca au dezaprobat actiunile huliganice ale restului de corditi.

3.Huliganismul este ceva foarte frumos care trebuie incurajat.

Exact asta se intelege din articol, o spun cu toata obiectivitatea.

Si se mai intelege ca toti aceia (in special de la T1) care au huiduit huliganismul sunt niste oi aservite lui Becali. Eu am stat la PN si am refuzat sa injur garda pentru ca imi doream sa-l snopeasca pe nefericitul galben. In schimb toata peluza striga. L-am intrebat pe cel din drepta: de ce strigi ma impotriva jandarmeriei? Esti de acord cu ala care a intrat pe teren? A dat din umeri... Eu cred ca spiritul de turma, daca exista, se manifesta mai mult in randul teribilistilor (clasa care sper sa nu se identifice cu toata ultraseria).

Mihai: la inceput, cand Becali a fost huiduit, T1 a apreciat gestul, ba chiar o parte a contribuit cu scandari. Deci nu tine clasificarea arbitrara facuta de tine. La incident T1 a hulit pe buna dreptate pe cei care i-au luat apararea nefericitului galben. Daca tu pentru acest lucru ii consideri oi becaliene, scuza-ma dar...

Il Soldatino21.07.2007 16:16
sunt profund dezamagit de atitudinea AISS. dupa toate cele intamplate, ma asteptam la un protest din partea AISS. ma asteptam la un titlu de genul "afara cu huliganii din stadioane", DA, CIVILIZATIEI", etc. dar NU. se observa o sustinere voalata a acestui cretin care poate sa atraga alte sanctiuni asupra echipei.... indiferent ce a facut GB, consider ca metodele de protest trebuie sa fie altele. inclin sa cred ca sunteti de acord cu ceea ce s-a intamplat....

de unde stii tu ca nu va fi editat un astfel de comunicat? si de ce nu gandesti ca exista mai multi factori pe care trebuie sa-i analizam inainte de a ne preciza pozitia?...Data trecuta cand am postat un comunicat in legatura cu actul lui Tweety au sarit multi suporteri pe capul nostru certandu-ne ca ne-am grabit...nu mai vrem sa reactionam la impuls, nu mai vrem sa luam atitudine atunci cand ni se cere ci atunci cand va fi momentul ales de noi...Fara indoiala ca vom preciza un punct de vedere (si noi suntem extrem de suparati din cauza acelor persoane care au facut rau echipei in nenumarate randuri).

In legatura cu forma de protest sa stii ca sunt de acord cu tine (deja am inaintat aceasta propunere colegilor mei). Problema? AISS nu poate hotara in cazul suporterilor din Peluzele Sud si Nord pentru simplul motiv ca nu AISS hotaraste ceea ce vor face suporterii din cele doua peluze. Desi exista un inceput foarte bun de colaborare (simplul fapt ca am fost acceptati a fost o realizare) noi nu vom hotara niciodata ce va face publicul de pe stadionul Ghencea pentru ca nu avem aceasta putere si nu acesta este scopul infiintarii noastre....Ne vom implica doar in acele actiuni care vor urmari spectacolul din tribune si promovarea imaginii Stelei...

stelaru21.07.2007 16:21

Dragi ultrasi, uitati-va la tvsport sa vedeti cum stiti sa va bateti joc de tot.

Rusine!

outlaws_BUSU21.07.2007 16:21

nu sunt de acord cu acel suporter.de ce?pentru ca noi trebuie sa incurajam Steaua toti vrem acelasi lucru ca echipa noastra iubita sa ajunga cat mai sus,acum(daca articolele din presa sunt reale) riscam o suspendare absurda.de asemenea nu sunt de acord cu neprezentarea la un meci sau cu tacerea.de ce sa nu cant?de ce sa nu merg intr-o deplasare?eu nu merg pentru oier sau pentru mai stiu eu cine,eu merg pentru Steaua si tot pentru Steaua cant.

-Bostina merita respectul nostru etern,pentru ca ne-a aratat ca tine la suporterii Stelei chiar si daca acestia mai gresesc

NO_LIMIT21.07.2007 16:34

Sincer nu stiu ce a fost in capul suporterului ala...probabil pasiune dusa la extrem...probabil era prea hight de la atatea droguri...probabil a vrut sa devina o vedeta TV...si tinta stirilor de peste tot in zilele ce urmeaza...indiferent ce a vrut sa faca este clar ca nu isi avea rostul mai ales la acest meci de prezentare...... sa vrei sa lovesti portarul echipei adverse la un meci amical si sa faci cross cu garda pe acolo...e ceva penibil... pe langa faptul ce ne-a facut de ras toata galeria a mai creat si tensiune...si dak nu se ducea Bostina sa il scape pe acel nebun care i-au afectat filmele gandirea...sigur batalia degenera si mai mult ca sigur meciul se oprea...cat despre Jiji care a declarat ca trebuai sa il ia si pe Gabi odata cu galbejitul ala a dovedit iar cat de mare cioban este...ar fi bine sa incetam sa mai facem tot felul de acte dastea de eroism si sa aratam cat de mari ultrasi suntem, facand rau echipei... atat am avut de spus...chiar dak risk sa fiu injurat de multzi

fularsteaua2

«123457»