FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lectia lui Bostina

«134567»
mirc7721.07.2007 18:07

[.......]

UEFA deabia asteatea sa suspende echipele ai caror suporteri au manifestari huliganice in meciurile internationale (ca in meciul de aseara). Cine e de acord cu gestul idiotului de aseara inseamna ca nu e suporter stelist.

Editat de moderatori!

asalt7321.07.2007 18:13

@ crazyidane

Probabil ai lipsit mult timp din galerie! Daca vrei sa stii cum mai e atmosfera acolo citeste comentariul lui The Flyer. Mai nou aseara in timpul meciului in PN se juca leapsa si popa prostu!De ce sefii galeriei(se spune ca sunt 7) nu iau nici o atitudine impotriva celor ce vin in galerie doar ca sa se distreze si sa se laude ca sunt ultrasi?Si apropo de semintari : in PN in curand vor fi majoritari.

outlaws_BUSU21.07.2007 18:16

@ asfalt73

vii degeaba in peluza.in primul rand noi suntem prieteni intre noi si este normal ca atunci cand ne intalnim sa ne simtim bine.cat despre semintari ai dreptate pentru ca pana si tu "baiat cu mentalitate" asa cum esti vii cu prietenii tai deci ai grija pe unde iti arunci semintele si sa te asezi in randurile de sus sa vezi meciu mai bine

rattlesnake21.07.2007 18:18

Nu mai veniti mah la meci, o sa fie stadionul mai gol cu 200 de trupuri drogate fara creier!!!

Afara cu voi, la puscarie,[...] pe toti!

Editat de moderatori! Ai grija la limbaj!

adriana_gh21.07.2007 18:20

cretinul ala care a intrat aseara pe teren nu poate fi numit suporter al fotbalului,cu atat mai mult suporter al echipei Steaua!La fel si cei care au sarit sa-i ia apararea.Suporterii adevarati nu sunt huliganii cu bate in maini care vin la stadion doar pentru scandal.Cat despre articol ai zis bine ca e doar parerea ta...........

steagsimplu

The Flyer21.07.2007 18:24
vii degeaba in peluza.in primul rand noi suntem prieteni intre noi si este normal ca atunci cand ne intalnim sa ne simtim bine.cat despre semintari ai dreptate pentru ca pana si tu "baiat cu mentalitate" asa cum esti vii cu prietenii tai deci ai grija pe unde iti arunci semintele si sa te asezi in randurile de sus sa vezi meciu mai bine

hai ca mi-a placut asta!va simtiti bine?de ce dracu nu puneti si niste muzica,faceti un dans,o bere rece si ii lasati pe prosti sa cinte!asta e referitor la quote-la tau de mai sus!si,ca idee,daca tot stai in galerie,astea le poti face dupa meci!parerea mea!

MIREL6RADOI21.07.2007 18:27

Interesant pct de vedere,pe care nu l-am citit in niciun mesaj,un baiat de la desant ,mi-a zis ca "vitezul" in slapi,ar fi venit de la tribuna 1..Hmmm

Kreator21.07.2007 18:29

Scenariul si regia: _gigi _becali

"Evenimentele" cu patrunderea unui "suporter" stelist pe teren la meciul Steaua – Charleroi sunt 100% regizate de catre numitul _becali _george, Print Cacareaza de Pipera, Intaiul Luptator al Luminii cu Lampa de Opait, Cavaler al Ordinului Oaia Merinos de Pipera de Neam de Marlan Imbogatit.

Acest eveniment ii ridica mingea la fileu ciobanului becaliot, care poate acum institui orice masuri cretine si aberante doreste el si creierul lui de idiot.

Poate sa justifice lipsa abonamentelor la Peluze, poate pune preturi mari la bilete la fiecare meci, preturi prohibitive care ii vor tine depatre de stadionul Steaua pe tinerii contestatari din galerie...

Printul Intunericului Piperian nu este la prima lui regie ....

Va dau un singur exemplu:

In sezonul 2005 – 2006 la un meci de hockey Steaua Bucuresti – hc Miercurea Ciuc, ciobanul becaliot a fost contestat de tot patinoarul, pe parcursul meciului in mai multe reprize:

"Pleaca din Ghencea, Becali pleaca din Ghencea!".

Pe atunci conflictul nu era atat de acutizat cum este astazi, astfel ca scandarile de acum gen "Augh! Augh! Augh! m**e Gigi" lipseau.

La urmatorul meci de hockey Steaua Bucuresti – hc Miercurea Ciuc, becaliotul ciobanoid a organizat si regizat urmatorul scenariu:

Inainte de inceperea meciului Principele Cacareaza I (Intaiul) soseste la patinoar insotit de reflectoarele si camerele de filmat ale majoritatii televiziunilor din Romania, si de un alai princiar format din Catalin zmarandescu, impreuna cu alti luptatori Wu Shu de la Clubul Steaua Wu Shu, si alti scalvi, servitori, slugi, etc. etc. ai Primei Cacareze din Romania.

La acel meci, de obedienta galeriei s-a asigurat mustata (cum care mustata: mustata ala care acum este in puscarie, mustata ala pus de Principele Cacareaza I sef al galeriei in locul lui Jean Pavel) alt sclav al ciobanului, flancat si el de alti baieti "de bine" si de "foarte bine", sclavi si ei la randul lor pe mosia Pricipelui Cacareaza I.

Bineinteles ca in timpul acelui meci nu s-a mai scandat impotriva Pricipelui Cacareaza I, sclavii patruland necontenit pe toata durata partidei de-a lungul si de-a latul arenei sportive.

Asa de tare era interesat Pricipele Cacareaza I de meciul de hockey, incat in prima pauza a meciului a plecat, sclavii Cacarezei ramanand insa pana la sfarsit, pentru a se asigura ca "totul se va termina cu bine".

alexblaja21.07.2007 18:29
P.S. alexblaja, si eu sunt membru AISS si am fost la emisiuni radio si nu sunt de acord cu acest articol. Ce ne facem?

Pai asta e intrebarea, intr-adevar: Ce ne facem? Mihai Somanescu trebuia sa se gandeasca de 3 ori inainte sa scrie acest articol, mai ales in calitatea lui de reprezentant al AISS, asa cum a aparut el in emisunea respectiva....el deja nu mai este un simplu suporter, reprezinta aceasta organizatie, mai mult sau mai putin...noi ce sa intelegem, ca asta e si punctul de vedere al AISS, ca exista mai multe curente in cadrul acestei organizatii? Exista unii care sustin dezbinarea intre suporteri, dispretuirea unora, impartirea in suporteri adevarati si suporteri falsi? Poate daca eram membru AISS, Mihai Somanescu ma cunoastea, poate ma arata unor "baietzi" (cum ii place lui sa scrie in cel mai pur stil romanesc, cu diftongul "tz"), care sa ma articuleze putin, ca sunt oaie de la T1! (acolo am stat la meci). Nu vreau sa discreditez in niciun fel AISS, chiar ma gandesc sa devin membru, mi se pare o idee foarte buna, dar nu inteleg acest articol! Care este rostul lui?

Mihai Somanescu, trebuie sa intelegi ca esti formator de opinie. In plus, reprezinti o organizatie. Stii pe cine formezi tu? Pe ala in slapi cu tricou galben! Asa vrei sa-l formezi, sa urasca alti stelisti doar pentru ca stau la T1?

PS. SSK, imi pare sincer bine ca nu esti de acord cu acest articol, sper sa gandeasca majoritatea ca tine!

nemilosul21.07.2007 18:30

@ crazyidane

de acord cu tine (mai putin cu injuraturile la adresa lor)

am vazut cu ochii mei ce fel de oameni erau aia care fluierau galeria cand se striga impotriva oierului

am avut un asemenea specimen in spatele meu,el cu toata familia lui spurcata de la nevastasa o taranca basita cunoscuta si sub numele de "FA proasto" si fiiso care in caterinca lui cu restu cacatilor era denumit cu o iubire nemaintalnita "bostan"

ei bine acel taran basit impreuna cu tovarasii lui si alti tarani/milogi/cocalari au fost in Peluza Nord liderii caterincii,spartului de seminte si a arhicunoscutei fraze "ba handicapatilor cine plm vreti sa vin in locul lui nea Gigi???"

daca nu as fi fost la meci poate as fi zis si io ca acei "oameni" nu au fluierat galeria ca il injura pe cioban,fluierau galeria pentru gestul de a-i lua apararea dragatului

dar din nefericire trebuie sa fiu de acord ca in momentul asta cel putin 50% din suporterii Stelei sunt oi.pentru ca acei 50% sunt formati din oameni dupa chipul si asemanarea oierului si comportamentul celui de mai sus

imi iubesc echipa mai mult decat orice dar cand ma gandesc la ce oameni vin pe stadion (atat in galerie dar mai ales pe restu stadionului)imi vine sa vomit

consider ca vina cea mai mare o au jandarmii si bosorogii de la bronec care l-au lasat pe handicapat sa treaca,ciobanul care in cretinitatea lui nu s-a gandit sa puna un gard de protectie la tribuna cum e la peluza daca tot stia ca galeria se va muta acolo,tot a ciobanului care se chinuie de 3 ani sa scoata o suma nu prea mare si sa puna in ***** lui camere pe stadion si un sistem care sa legitimeze oamenii la intrare,si nu in ultimul rand a galeriei care daca se dezicea de acel cretin si il lasa pe mana jandarmilor nu iesea asa sifonata si nu pierdea atata teren in lupta cu cancerul oieresc

sincer eu nu sunt asa afectat de ce a facut drogatul cat sunt de afectat de calitatea oamenilor care vin pe Ghencea

bastian21.07.2007 18:37

Domnule Somanescu,

Observ, din pacate, ca sunteti intr-o grava eroare in ceea ce priveste logica. Si dumneavoastra, si altii ca dumneavoastra, observ ca sunteti manipulati de mass-media si, in general, de tot ce inseamna cei care vor raul Stelei si a patronului ei.

Sunt de acord ca acest Gigi Becali nu este un tip educat, nu este prea scolit, insa nu pot sa fiu de acord niciodata ca vrea Raul Stelei. Din contra as spune. Prin orgoliul sau, prin dorinta de a fi mereu primul, a facut si face multe pentru Steaua. A facut sau mai exact a cosmetizat un stadion cu care sa nu ne facem de ras in Europa, in timp ce putea foarte bine cu milioanele de dolari cat au costat toate, inclusiv tabela aia magnifica, sa-si cumpere lui orice. Apoi a facut o echipa competitiva. A castigat trei campionate de cand este la Steaua, a ajuns in semifinalele UEFA, in grupele Champions League (unde nu a ajuns nici o echipa din Romania pana acum). Face eforturi considerabile sa aduca in prezent jucatori (a adus si inca va mai aduce). S-a certat cu toata lumea pentru Steaua. A fost un adevarat razboinic pentru Steaua, i-a inchis gura lui Borcea, lui Copos etc. De ce sa-l injuram pe un om care a redat orgoliul de altadata al Stelei, prin rezultatele Stelei ne-a facut sa exultam pe stadioane, sa plangem de fericire, sa fim mandri in Europa cu echipa noastra. Ati uitata oare cum arata Stadionul si Steaua, in general, inainte sa o preia Becali? Nu cred. De ce oare dusmanii nostri, dinamovistii, rapidistii il urasc pe Becali? Ca face rau Stelei? Ei bine, asa ceva nu poate spune nimeni. Cum oare acum am inceput sa contam in lume, in Europa, sa ofertam jucatori destul de importanti, oricum peste nivelul saraciei din Romania? Nu datorita acestui cioban. Cati oare dintre suporterii Stelei nu sunt oameni simpli? Muncitori, tarani, oameni cu un grad de instructie minima. Oare domnul Somanescu este academician? Sau la fel ca majoritatea celor care sunt trup si suflet pentru Steaua oameni simpli, din popor, din randul maselor. Mi se pare absolut o mare eroare sa faci elogiul vagabondului oligoferen care a intrat vineri pe teren. Si din acest motiv ma intreb daca acest domn Somanescu nu face parte dintre cei care vor sa mai estompeze ascensiunea din ultimii ani ai Stelei?

In concluzie, Bostina nu trebuie blamat pentru gestul sau, pentru ca l-a facut pe baza de frica, nu a mai gandit cum trebuie intr-o situatie ca aia, extrem de ingrata si totodata penibila. De asemenea, daca sunteti suporteri adevarati si sunteti, va rog faceti galerie adevarata, ajutati echipa, Steaua, si nu-i faceti dervicii majore ca si acesta din debutul campionatului. Va dati oare seama ca prin acea suspendare ati subminat cu 10% titlul in defavoarea echipei pe care pretindeti ca o iubiti: Steaua.

Ce tatea prostii de genul: ne conduce un cioban, ciobanul trebuie sa plece de la Steaua etc. Chiar nu va dati seama ca faceti deliciul rivalilor la titlu si a celor care va manipuleaza cum trebuie fara sa va dati seama. Oare ce ati vrea ca Steaua sa fie condusa de un mare savant? Sau de un om cu bani, putred de bogat. Oare ce credeti ca sunt mare parte din patronii marilor echipe? Laureati ai Premiului Nobel pentru literatura, oameni de stiinta vestiti.

vanfootball21.07.2007 18:42

Cel mai prost articol din ultima vreme, de pe acest site. Se pleaca de la un incident unde un natarau face un gest grotesc, dar ni se spune sa uitam lucrul asta, pentru ca inamicul e altul (Gigi). Sunt doua situatii diferite, pe de o parte golanul in slapi, pe de alta parte gigiotul. De ce trebuie sa facem noi o camparatie de genul : "care a gresit mai mult?" ?! Ne sunt antipatici amandoi, Mihai, atat balalaul bataus, cat si Becali, iar trecerea cu vederea faptelor unuia pentru ca a facut un lucru "mai putin grav" din punctul tau de vedere, mi se pare absolut aberant.

Bostina a dat o palma oamenilor civilizati, nu are nici o legatura cu Becali si alte elucubratii imaginate de tine.

Salutare!

alexblaja21.07.2007 18:42
Pei eu zic ca foarte bine face! Chiar din filmarea ta de pe youtube.com mi-am dat seama ca cei de la T1 intr-adevar sunt niste tarani! Ti se pare ca erau mai presus "suporterii" de pe langa tine care injurau si, la toate meciurile, nu stiu decat sa stea jos. Acum s-au trezit si ei sa cante "rusine sa va fie". Trei sferturi din cei care cantau erau fete. Asa ca ... Rusine sa va fie voua!

Eu nu am spus ca aia de langa mine erau mai presus sau mai prejos...dupa cum am spus, m-au ingrozit cantitatea de seminte si cojile care zburau peste tot in jurul meu si comentariile cu "mama, ce faceam eu cand eram in galerie"....jucatorii au fost injurati incontinuu, mai ales Baciu si Lovin...cuvinte populare care definesc organele sexuale masculine si feminine se auzeau in permanenta (la un moment dat un baietel statea si se uita ingrozit la tac'su, a carui gura spurcata debita numai asemenea injuraturi)...

Sincer insa, prefer sa aud asemenea cuvinte decat sa ma bat pentru un drogat care intra pe teren platit, probabil, de Jiji!

korynna21.07.2007 18:43

@ nemilosul

CORECT!asta este mai grav decat un caz izolat al unui om cu adevarate probleme,deoarece acel tip de oameni vin deseori la meci,nu neaparat aceeasi,dar se gasesc repede inlocuitori.De acelasi "tratament" am avut parte la t2.Problema nu sunt membri galeriei(care incearca sa faca o treaba)ci suporterii de rand.

Virgil21.07.2007 18:56

Ca o ironie a sortii, presedintele lui Charleroi facea haz de acel moment "ingrozitor", si spunea ca asemenea intamplari fac parte din folclorul fotbalului.

La intrebarea, vadit ostentativa a unui reporter, daca belgienii vor sesiza UEFA, presedintele a raspuns ca nu e cazul.

Antrenorul echipei a fost la fel de domn si de echilibrat si a spus ca nu i-a trecut nicio secunda prin cap sa scoata echipa de pe teren.

Sigur ca acel eveniment nedorit, unic in felul lui, venit intr-un moment in care asteptam mai degraba o pace generala intre Stelisti, e condamnabil si in mod sigur atat personajul negativ al acestui episod tregicomic, cat si cei care i-au sarit in ajutor vor suferi rigorile legii.

Cred ca e momentul sa ne mai linistim. Faza de incrancenare maxima a trecut, fiecare ne-am spus parerile. Am tolerat cuvinte grele tocmai pentru a permite tuturor sa-si descarce furia.

Din acest moment nu vom mai tolera decat mesajele civilizate. Celelalte vor fi trimise direct la cosul de gunoi!

SSK21.07.2007 18:57

@alexblaja

Mihai Somanescu este redactor al fcsteaua.ro si a ales sa scrie un articol in care in loc sa trateze problema suporterilor, o trateaza pe a lui Becali. Are dreptate? Nu stiu, il priveste. Atata timp cat articolul sau nu incita la violenta ci pur si simplu exprima un punct de vedere (neagreat de majoritatea userilor, inclusiv de mine, in aceste momente) n-o sa-i interzicem sa scrie!

Iar faptul ca e membru AISS - acu' hai sa n-o dam in extrema cealalta. El a reprezentat Asociatia in niste ocazii, este membru, dar nu e Basescu ca sa-i pretindem ca e presedinte si pe WC. A precizat de la bun inceput ca articolul sau reflecta o parere personala si cu asta basta.

Cred ca AISS va avea o pozitie diferita.

Fl0r1nsteaua21.07.2007 19:01

Bine ca nu a facut plangere presedintele de la Charleroi ca daca nu o cam incurcam...puteam sa jucam fara spectarori cu Zaglebie si cateva etape suspendate in campionat.

Ne-a ajuns ,cate etape am fost suspendati aiurea sezonul trecut.

Pana la urma e bine ca am scapat.

The Flyer21.07.2007 19:03
@ nemilosul

CORECT!asta este mai grav decat un caz izolat al unui om cu adevarate probleme,deoarece acel tip de oameni vin deseori la meci,nu neaparat aceeasi,dar se gasesc repede inlocuitori.De acelasi "tratament" am avut parte la t2.Problema nu sunt membri galeriei(care incearca sa faca o treaba)ci suporterii de rand.

fata,asa cum nu se fac generalizari privind galeria,nu cred ca esti in stare sa generalizezi si sa definesti suporterul de rind!te rog,putina decenta!

nemilosul21.07.2007 19:04
@ nemilosul

felicitari cred ca esti singura fata care intelege ceva din "fenomenul becalizare " si intelege ca cea mai mare problema nu e acel drogat

daca se vroia cu adevarat stoparea cretinilor in genul la cel care a intrat pe stadion se facea de mult

dar oierul cu ajutorul la cateva cazuri izolate de cretini si putoi i se da ocazia sa ne puna pe toti care il contestam in aceiasi oala

si da nu exista alta alternativa ori esti impotriva cancerului oieresc si strigi impotriva lui de fiecare data cand ai ocazia ori esti un suporter de ocazie care ti se rupe de ce se intampla la Steaua ,

din punctul meu de vedere acei suporteri care azi il injura pe cioban ca a vrut sa ne vanda istoria si emblema,ca a strigat cu spurcatii,ca a trimis bodyguarzii si multe altele ,dar peste 2 sapt uita si stau linistiti jos isi mananca semintele nu sunt suporteri sunt doar simpli spectatori si ii rog sa nu mai spuna ca tin la clubul asta pentru ca daca iubesti cat de cat ceva nu lasi sa i se faca rau

voi spuneti ca se poate protesta pasnic(adica fara injurii)???tare as vrea sa stiu si eu cum

korynna21.07.2007 19:07

@the flyer

Bai baiatule FAC parte din suporterii de rand!Si da noi,suporterii de rand suntem problema!

The Flyer21.07.2007 19:12
Ca o ironie a sortii, presedintele lui Charleroi facea haz despre acel moment "ingrozitor", si spunea ca asemenea intamplari fac parte din folclorul fotbalului.

La intrebarea, vadit ostentativa a unui reporter, daca belgienii vor sesiza UEFA, presdintele a raspuns ca nu e cazul.

Antrenorul echipei a fost la fel de domn si de echilibrat si a spus ca nu i-a trecut nicio secunda prin cap sa scoata echipa de pe teren.

Sigur ca acel eveniment nedorit, unic in felul lui, venit intr-un moment in care asteptam mai degraba o pace generala intre Stelisti, e condamnabil si in mod sigur atat personajul negativ al acestui episod tregicomic, cat si cei care i-au sarit in ajutor vor suferi rigorile legii.

Cred ca e momentul sa ne mai linistim. Faza de incrancenare maxima a trecut, fiecare ne-am spus parerile. Am tolerat cuvinte grele tocmai pentru a permite tuturor sa-si descarce furia.

Din acest moment nu vom mai tolera decat mesajele civilizate. Celelalte vor fi trimise direct la cosul de gunoi!

eeeeeeee,sintem departe de civilizatia prezentata de acesti belgieni!fac pariu ca daca eram in situatia lor incepeam sa zbieram ca apucatii,pai,ce sintem Steaua,cum sa ni se intimple asa ceva?

felicitari cred ca esti singura fata care intelege ceva din "fenomenul becalizare " si intelege ca cea mai mare problema nu e acel drogat

daca se vroia cu adevarat stoparea cretinilor in genul la cel care a intrat pe stadion se facea de mult

dar oierul cu ajutorul la cateva cazuri izolate de cretini si putoi i se da ocazia sa ne puna pe toti care il contestam in aceiasi oala

si da nu exista alta alternativa ori esti impotriva cancerului oieresc si strigi impotriva lui de fiecare data cand ai ocazia ori esti un suporter de ocazie care ti se rupe de ce se intampla la Steaua ,

din punctul meu de vedere acei suporteri care azi il injura pe cioban ca a vrut sa ne vanda istoria si emblema,ca a strigat cu spurcatii,ca a trimis bodyguarzii si multe altele ,dar peste 2 sapt uita si stau linistiti jos isi mananca semintele nu sunt suporteri sunt doar simpli spectatori si ii rog sa nu mai spuna ca tin la clubul asta pentru ca daca iubesti cat de cat ceva nu lasi sa i se faca rau

voi spuneti ca se poate protesta pasnic(adica fara injurii)???tare as vrea sa stiu si eu cum

corect,pasnic n-ai cum sa protestezi,poate doar prin bannere,da' e greu!si cred ca protestele la adresa ciobanului trebuie sa continue,chiar daca am vazut in ultimele declaratii ale jucatorilor ca nu inteleg,sau se fac a nu intelege (am vrut sa evit o cacofonie)!dar,totusi,as opta si pentru proteste in fata tribunei oficiale cind iese ciobanul,pe linga cele din stadion!

daffyduck21.07.2007 19:15

Teoretic, ca sa scapi de rau, trebuie sa treci un pic prin acel rau. Ia sa nu vina nici un spectator la meciuri etape la rand ... nici "ultras" si nici "samantari" ... 0, liniste, sa se auda vrabiile ... da, Steaua va suferi, dar cea mai mare lovitura o va suferi Becaliotu, care fara baia de multime e un zero absolut ... in ritmul ala, va alege sa plece la Dinamo, la Rapid, la alta echipa ... el se uita in tribune si vede numai ciolane de oi, nu oameni ...

Pe mine ma intriga ca atunci cand ciobanu abera chestiile alea cu "o sa ajung presedinte si o sa castige campionatul numai Steaua" nu se sesiza nimeni ... vi se parea de bine ... nu frate, era de rau, era o nenorocire, un feudalism, scalavagism, comunism si cum vreti voi sa-i spuneti ... urlam pe aici ca Becali e un nenorocit si ca istoria noastra iar va fi patata de un cretin si ca peste 50 de ani copii nostri iar vor primi din alea ca Steaua era un club comunist in 2007, unde oamenii sclavageau pentru Gigi Becali ... si ce primeam ca raspuns? "Pleaca ba rata proasta, tu doar comentezi pe aici, Becali baga bani in club, de ce nu bagi tu bani daca esti asa smecher". Apoi ma chinuiam sa explic ca Becali iese in castig financiar la Steaua si ca daca s-ar scoate clubul Steaua pe actiuni si noi am putea cumpara actiuni si investi anual cate 10-100-1000$, inmultit cu milioanele de suporteri ai Stelei, ar rezulta intr-un buget de 10-100 de milioane de dolari anual, sponsorii ar fi atrasi, clubul ar fi mult mai puternic financiar decat cu jigodia asta de Becali ...

Deci nemilosule, sunt destule metode de a protesta pasnic ... violenta incita la violanta. Si daca tot crezi ca protestul prin violenta este solutia, am si eu o intrebare de doo mii de puncte, care ultras imi raspunde la asta ii transfer eu 100$ in cont: de ce nu va strangeti 2.000, cati si care sunteti, rasi in cap, punkeri, smecheri, cu bate, cu lanturi, cu bile, cu Tweety, cu cine vreti voi si de ce nu va duceti la "palat" si de ce nu ii dati in [..] doo (sau mii) de bucati in cap lui Becali? De ce purtati "razboiul" cu el prin intermediului Stelei si al stadionului? Pai de-aia, ca va credeti smecheri, ca va vedeti la televizor, ca va duceti acasa si va dati la gagici mai cu tupeu spunand "azi sa moara mama i-am dat mii de kile de carne pe la bot lu Becali, mama mama ce i-am zis-o eu din tribuna de la 200m distanta de el ...". Fiti frate cu boashe si duceti-va peste el acasa daca aveti ceva CU EL SI NUMAI CU EL ... altfel, faceti acelasi rau Stelei pe care il face si Becali ...

P.S.: si pentru The Fyler e valabil ce am spus: du-te si pune bannerele anti-Becali in piata Revolutiei sau la el la Palat ... nu transforma Templul Fotbalului Romanesc in teatru de razboi cu Becaliotu ...

P.S.1: Somanescule, degeaba ai pus in BOLD ca articolu reprezinta opinia ta personala ... de ce nu publica fcsteaua.ro 1.000 de opinii personale? Ce, fcsteaua.ro a devenit un instrument prin care instigam la violanta sub deghizarea parerii personale? Pana una alta orice "parere personala" e aprobata tacit de toti cei care reprezinta fcsteaua.ro ... din moment ce moderatorii sterg comentariile nepotrivite ale userilor, nu vad de ce nu s-ar vota si impotriva articolului tau ... si daca SSK, Soldatino, Virgil si altii formand o majoritate, sunt impotriva articolului, atunci sa-l stearga de pe site ...

The Flyer21.07.2007 19:18
@the flyer

Bai baiatule FAC parte din suporterii de rand!Si da noi,suporterii de rand suntem problema!

ce sa spun,m-ai pus in fund cu formularea ta!faptul ca FACI parte dintre suporterii de rind(parca te bateai cu piatra in piept ca stai prin peluza!) nu-ti da dreptul de a-i pune pe toti in aceeasi oala!asta am vrut sa spun si in primul post,da' esti cam irascibila pentru o domnita de 19 anisori si iei tot mot-a-mot!sa fii cuminte!

alexblaja21.07.2007 19:19
@alexblaja

Mihai Somanescu este redactor al fcsteaua.ro si a ales sa scrie un articol in care in loc sa trateze problema suporterilor, o trateaza pe a lui Becali. Are dreptate? Nu stiu, il priveste. Atata timp cat articolul sau nu incita la violenta ci pur si simplu exprima un punct de vedere (neagreat de majoritatea userilor, inclusiv de mine, in aceste momente) n-o sa-i interzicem sa scrie!

"Sa faca atmosfera semintarii si burtosii, sa faca mearga ei in deplasari de sute de km, sa vada si Becali si oile sale, cum e fara "huligani"!" - aceasta este fraza care, in opinia mea, incita la violenta. Cum? Prin punerea in ghilimele a cuvantului "huligani". Ni se induce astfel ideea ca de fapt, ala care a intrat pe teren nu este un huligan si ca ar trebui sa-l apreciem pentru ce a facut, asa cum ne-a invatat profesorul Bostina!Iar faptul ca se refera la oamenii de la T1, generalizand, ca la niste oi, incita iar la violenta. Poate ar fi fost intr-adevar bine ca articolul sa apara luni, toata lumea ar fi fost mai calma.

"Aceia care spun despre cei care il contesta ca sunt niste huligani, pleaca de la principiul ca suporterii trebuie neaparat sa se supuna vointei unice, a "stapanului". "

Mihai, iti spun sincer, cel putin in sectorul unde am fost eu in T1, lumea a apreciat si a aplaudat injuraturile contra lui Jiji de la inceputul meciului...nu atunci au inceput huiduielile si ai fi ipocrit sa sustii altceva...iti pot dovedi ca "Rusine sa va fie" s-a scandat in momentul in care cei 4 erau scosi de pe teren...

In concluzie, SSK, nu cred ca Mihai a scris acest articol ca sa sustina pe ala in galben....cred ca aparitia acestui articol (scris de catre un membru oarecum cunoscut al AISS) in acest moment este inoportuna. Cred ca era mai bine sa apara luni sau dupa un comunicat al AISS. HAI Steaua!

axl2321.07.2007 19:23
Ca o ironie a sortii, presedintele lui Charleroi facea haz despre acel moment "ingrozitor", si spunea ca asemenea intamplari fac parte din folclorul fotbalului.

PORTARUL belgienilor facea haz, la numai cateva secunde dupa ce era sa si-o ia. Omul si-a dat seama se inutilitatea si absurditatea intamplarii.

«134567»