replay-uri gen"daca,ala era cu o bomba in mana,daca ..."n stiu c **** mea facea...,ce se intampla?ce s-a intamplat?poate omul a fost beat ori drogat .DAR ciobanasul, a instaurat o stare,nemaiantalnita,de nervozitate maxima.***** vostri de civilizati,ce tot o dati cu civilizatia,de ce ne huiduiti?tampitilor ,poate eu nu arunc hartii pe strada,poate nu mananc pe nimeni la locul de munca,ca sa ajung superior,poate nu rumeg ,ca vaca, seminte tot meciul,poate nu injur jucatorii,poate injur ciobanul ,cand calca in picioare tot ce este sfant la Steaua,poate incurajez echipa frenetic si neincetat,cand are nevoie de mine.cu ce sunteti voi mai civilizati ca mine,ca eu il injur pe ala.ba preacivilizatilor,Steaua joaca si cu Jiul,Ceahlaul,gloria,Vaslui,Unirea,UTA etc.unde **** mea sunteti atunci?Steaua joaca si pe ploaie si vant, la ore suspect de tarzii,Steaua nu joaca doar cu Real Madrid,Lyon,Rapid,Dinamo si in ultimul meci cand castiga campinatul.cu ce drept acuzati voi ,alti oameni ,care chiar fac foarte multe pentru Steaua?bulangiilor, ati vazut in deplasare la ciori ?fara baieti,cine **** a fost?as`dori sa va vad ,ce **** mea faceti ,intr-un meci ,pe Ghencea,cu javrele, fara "huligani si derbedei"CE **** MEA FACETI?in templu sa se auda doar seminte sparte si m... Steaua,tampitilor ,ala a gresit si o sa plateasca,e problema lui,dar voi pe cine condamnati?impotriva cui va intoarceti?oitelor cititi bine ,bagati la cap si nu imi raspundeti mie ,raspundeti-va voua,pa hahalerelor si zdrentelor naibi zdrente,