Acum chiar ca-mi e antipatic Bostina. ![]()
Acum chiar ca-mi e antipatic Bostina. ![]()
Omule, fie n-ai inteles tu postul meu fie nu inteleg eu ce vrei tu sa zici... Acel "bine ca l-a salvat Bostina", in caz ca nu te-ai prins, ERA IRONIC !!!
Poate nu am inteles eu ce ai spus tu, dar daca e greseala ta... citeste si tu mai cu atentie.
OK. Nu mai stiam ce sa cred. Sunt dezgustat. Cred ca de nervi fac si greseli de tastare.
La dracu cu ea de treaba. Sunt nervos. Al dracului de nervos.
Il vad si eu pe Bicfalvi cum joaca cu dezinvoltura, si vine un drogat si un betiv si strica tot meciul. Ba ii mai sar si altii in ajutor!!!
Unde esti soldatule cu poeziile si lirismul tau la adresa spiritului de suporter stelist????
scoateti taranii din tribune
fratilor ce aveti sunteti batausi ? ducetiva la carate ce draq inseamna asta ?
dak acum la amikal da in meciu ku kateii aia ne omoram????
ce sa mai cred? cred ca sunt kaini, milogi infiltrati in tribunele noastre si ne fak reclama proasta
By ULT*RAS Danys ![]()
steagsimplu
pentru toti cretinii care posteaza aici si nu-si dau seama ca acel suporter a fost platit de Becali pentru a face asta..... ce motiv avea acel supoter sa faca gestul asta din senin? NU VA E CLAR OAMENI BUNI CA A FOST O CURSA PENTRU A LE INCHIDE GURA ULTRASILOR !
Mare rusine, nu am fost nici odata asa de trist de faptul ca sunt stelist.
Oameni buni, haideti sa fim totusi rationali !!! Gestul acelui oligofren e inadmisibil iar maimutoii din jurul lui, care l-au slavat, sunt de asemenea de condamnat.
INSA sunt sigur ca redactorii fcsteaua.ro sau membrii AISS nu au nici o legatura cu acest gest.
Nici Il Soldatino, nici alt redactor nu a incurajat vreodata asemenea gesturi si nici nu am auzit VREODATA din partea lor vreo instigare la asemenea gesturi !!!
Protestul promovat pe acest site impotriva CIOBANULUI e cu siguranta unul pasnic si chiar PRESUPUNAND PRIN ABSURD ca s-ar fi vorbit vreodata de violenta aceasta nu ar fi fost in nici un caz indreptata in directia portarului echipei belgiene !!!
pentru toti cretinii care posteaza aici si nu-si dau seama ca acel suporter a fost platit de Becali pentru a face asta..... ce motiv avea acel supoter sa faca gestul asta din senin? NU VA E CLAR OAMENI BUNI CA A FOST O CURSA PENTRU A LE INCHIDE GURA ULTRASILOR !
Acum lasa-ma omule. Becali l-a platit si pe ala sa isi arate curu?
metode securisto-comuniste de manipulare a maselor, invatate de la fratele sau,Hrebe.... dupa cum vad, dau rezultate imediate
inseamna ca a platit vreo 20 de insi. pentru ca au mai sarit cativa sa-l ajute.
dar sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate: atat de mult rau a facut gestul asta incat cred ca a fost premeditat. Si daca e asa doar Becali poate fi in spate.
A FOST GEST PREMEDITAT, A INFILTRAT ASTFEL DE OAMENI IN TOT STADIONUL PENTRU A-I DEZAPROBA PE ULTRASII DE LA T 2 , PENTRU A-I MANIPULA PE CEILALTI.... OARE DE CE ACEST GEST A VENIT IMEDIAT DUPA CE FANII AU INCEPUT SA-L INJURE PE MARELE OIER?
Bai, fa pe tatal tau cretin!!!
Si lasa metodele securisto- comuniste la o parte.
Oare ce echipa a mai jucat si joaca atatea meciuri fara spectatori???
Ce raspunzi la asta mai matteo?
Si inca ceva: SA NU GENERALIZAM ACEST GEST LA NIVELUL INTREGII GALERII SAU SI MAI GRAV LA NIVELUL INTREGII MASE DE SUPORTERI STELISTI CE OBISNUIESC SA MEARGA LA MECIURI IN Ghencea !!!
Daca a facuto Becali asa cum spuneti bine a facut, pana la urma "fanii" din sezonul trecut ce bun ne-au adus? Stadion suspendat etapa de etapa si articole rusinoase in presa internationala. Eu totusi nu cred ca Becali l-a platit pe acel drogat handicapat dar intr-un fel ii da lui Becali un motiv in plus sa alunge toti vagabontii fara minte care se dau suporteri stelisiti de la stadion. Imi pare rau pentru cei care nu sunt de acord cu mine, dar din acest punct de vedere eu sunt de partea lui Becali, trebuie cumva curatat stadionul de prosti.
STIE CINEVA DIN GALERIE CINE E ALA???
SPER SA FIE IDENTIFICAT PENTRU CA SI MIE IMI MIROASE URAT TREABA ASTA ...ORI OMU E DUS CU MINTEA ORI A FO PLATIT...
PELUZELE TREBUIE SA IL PREDEA PE JEGU ALA POLITIEI DACA MAI VREA SA FIE RESPECTATE...DACA NU SA SE DUCA LA DRACU SI ELE PENTRU CA EU VREAU SA VAD Steaua IN Ghencea NU LA BACAU...UNDE AR TREBUI SA FIE EXILATA DUPA ACEST EVENIMENT
FORZA Steaua SI RUSINE SA II FIE PORCULUI ALA IN GALBEN
Pana una alta, sa nu uitam ca tampiti din astia sunt la toate meciurile mari din Europa si din lume asa ca sa uitam de drogat si sa ne uitam la meci.
Cum se joaca?
A FOST GEST PREMEDITAT, A INFILTRAT ASTFEL DE OAMENI IN TOT STADIONUL PENTRU A-I DEZAPROBA PE ULTRASII DE LA T 2 , PENTRU A-I MANIPULA PE CEILALTI.... OARE DE CE ACEST GEST A VENIT IMEDIAT DUPA CE FANII AU INCEPUT SA-L INJURE PE MARELE OIER?
sa stii ca il cred in stare de asa ceva.
pe mine m-ai convins.
stii insa care e singura solutie? suporterii adevarati sa faca si "politie" in tribuna: sa-l traga de picioare inapoi pe ala care sare gardul, sa-i dea peste mana lu' ala care da sa rupa un scaun. dar asta se face greu si doar daca toti suporteri, indiferent de grup, sunt uniti.
Bai, fa pe tatal tau cretin!!!Si lasa metodele securisto- comuniste la o parte.
Oare ce echipa a mai jucat si joaca atatea meciuri fara spectatori???
Ce raspunzi la asta mai matteo?
te simtzi?
e clar ca se incearca eradicarea ultrasilor stelisti... pedepsele si supendarile au fost total disproportinate cu faptele comise, au fost abuzuri..pe urma aminteste-ti ce-am patit in gropa, si cum ne-au tratat ca niste animale...
se incearca indobitocirea suporterilor stelisti adevarati, si inlocuirea lor cu mase usor de influentat si usor de manipulat , gen "samintari" si "cetateni" care ii pot aduce voturi usor lui Becali
Du-te si te spala pe fata si te mai uita odata... Oricum boala ta nu se trateaza cu nici un medicament si nici a celor din tribune care au facut ce au facut !! RUSINE!!!
Mi-e rusine cu ce s-a intamplat si ce e mai rau e ca se va mia intampla. Astept sa il vad la racoare ca si asa e cald pe dobitocul ala si pe inca vreo 2-3 sute de pe acolo !!!
STIE CINEVA DIN GALERIE CINE E ALA???SPER SA FIE IDENTIFICAT PENTRU CA SI MIE IMI MIROASE URAT TREABA ASTA ...ORI OMU E DUS CU MINTEA ORI A FO PLATIT...
PELUZELE TREBUIE SA IL PREDEA PE JEGU ALA POLITIEI DACA MAI VREA SA FIE RESPECTATE...DACA NU SA SE DUCA LA DRACU SI ELE PENTRU CA EU VREAU SA VAD Steaua IN Ghencea NU LA BACAU...UNDE AR TREBUI SA FIE EXILATA DUPA ACEST EVENIMENT
FORZA Steaua SI RUSINE SA II FIE PORCULUI ALA IN GALBEN
Ai dreptate asta e singura solutie sa ne salvam. cei din tribuna ar trebui sa-l prinda si sa-l predea politiei.
ULTRASI SPURCATI sa va ...... in gura! nu pot sa va mai suport! De ce dracu nu vreti sa va linistiti odata si sa incurajati echipa? De ce?
Sunt total impotriva acelui gest, nu isi avea rostul, insa nu ii bagati pe toti in aceeasi oala. Acei suporteri care au zis ca le e rusine ca sunt stelisti, mie mi-ar fii rusine doar sa spun asta. Cei care se ocupa de site-ul asta si de asociatie nu au nicio vina pentru acest incident...
La ce a zis Matteo referior ca ar fii fost platit m-am gandit si eu la asta. Ramane de vazut ce se va intampla.
Jucam ceva?
Sa nu mai incercam sa gasim scuze. Cand eram un pici, la inceputul galeriei steliste eram tot timpul in peluza. Dar astfel de dementi nu erau inca. Era altceva atunci. Era o peluza plina de stelisti. Acum este o peluza cu prea multi oameni care nu au nimic in comun cu fotbalul. Vin la stadion pentru injuraturi si bataie. Si sa nu mai gasim scuze patetice, cum ca l-a platit Becali. Sa privim dracului adevarul in fata. O tara de golani inculti care traiesc degeaba. Singura parte buna e ca nu traim vesnic.
te simtzi?e clar ca se incearca eradicarea ultrasilor stelisti... pedepsele si supendarile au fost total disproportinate cu faptele comise, au fost abuzuri..pe urma aminteste-ti ce-am patit in gropa, si cum ne-au tratat ca niste animale...
Abia astept momentul in care au fost eradicati ca poate asa ajung si oamenii civilizati pe stadion !! Care sunt multi si sunt respinsi de cacanarii astia !!! Astept momentul in care com putea merge cu familia la stadion :bunica. bunic .mama.tata .copii. cum se intampla in anglia sau in spania !!!
sa stii ca il cred in stare de asa ceva.pe mine m-ai convins.
stii insa care e singura solutie? suporterii adevarati sa faca si "politie" in tribuna: sa-l traga de picioare inapoi pe ala care sare gardul, sa-i dea peste mana lu' ala care da sa rupa un scaun. dar asta se face greu si doar daca toti suporteri, indiferent de grup, sunt uniti.
Sa fim seriosi !!! Toate peluzele din Romania gem de asemenea indivizi (beti, drogati, pusi pe scandal) pe care nu-i plateste nici Becali, nici Copos sau Borcea !!! De fiecare data cand am fost la meciuri pe Ghencea (si pe alte stadioane) am vazut nenumarate asemenea specimene iar drumul spre casa prin mijloacele RATB alaturi de acesti indivizi e un COSMAR si o RUSINE !!! ( DA IN ASEMENEA MOMENTE IMI ERA RUSINE CA SUNT MICROBIST SI CA SUNT STELIST !!!)