FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - R.C.S.C Royal Charleroi - asta seara in Ghencea

«1678»
ariell20.07.2007 20:31

Suporter 86 probabil ca e chiar Gigi la cum se manifesta...

In alta ordine de idei gestul acelui suporter este in totalitate reprobabil, dar scenariul in sine cu putine adaugiri ( aparitia prietenilor care l-au scapat de jandarmi ) mi se pare cunoscut, parca seamana putin cu ce s-a intamplat in groapa anul trecut....

Mie mi se pare cel putin dubios cum a reusit sa treaca de fortele de ordine si acel individ si prietenii lui ulterior.

Cum a fost posibil sa traverseze tot terenul avand in vedere ca la noi inca sunt garduri, stewarzi, jandarmi samd ? sunt convins ca daca as fi incercat eu acest lucru nu as fi reusit sa intru pe teren, sau poate ca ma insel.

bodanelu20.07.2007 20:32

ii da cineva ban copilului asta? sunt permise injuraturile aici?

DanStan20.07.2007 20:37

@ fansteaua46

Corect ! Dar ABSOLUTI TOTI. Din toate gruparile. Indiferent 'de partea cui e'. Ai calcat pe bec, esti mancat. Dar mai intai trebuie sa calci pe bec. Nu poti fi condamnat pentru ca i se pare cuiva ca 'ai face la fel ca ala ...'. Si nu ar trebui sa poti evita condamnarea pentru ca 'esti de partea cui trebuie'.

Il Soldatino20.07.2007 20:51
Oameni buni, haideti sa fim totusi rationali !!! Gestul acelui oligofren e inadmisibil iar maimutoii din jurul lui, care l-au slavat, sunt de asemenea de condamnat.

INSA sunt sigur ca redactorii fcsteaua.ro sau membrii AISS nu au nici o legatura cu acest gest.

Nici Il Soldatino, nici alt redactor nu a incurajat vreodata asemenea gesturi si nici nu am auzit VREODATA din partea lor vreo instigare la asemenea gesturi !!!

Protestul promovat pe acest site impotriva CIOBANULUI e cu siguranta unul pasnic si chiar PRESUPUNAND PRIN ABSURD ca s-ar fi vorbit vreodata de violenta aceasta nu ar fi fost in nici un caz indreptata in directia portarului echipei belgiene !!!

Da, cineva trebuia sa fi punctat si aceste elemente. Multumiri, eventual felicitari ca nu te lasi dus de val....

Il Soldatino20.07.2007 20:53
Suporter 86 probabil ca e chiar Gigi la cum se manifesta...

In alta ordine de idei gestul acelui suporter este in totalitate reprobabil, dar scenariul in sine cu putine adaugiri ( aparitia prietenilor care l-au scapat de jandarmi ) mi se pare cunoscut, parca seamana putin cu ce s-a intamplat in groapa anul trecut....

Mie mi se pare cel putin dubios cum a reusit sa treaca de fortele de ordine si acel individ si prietenii lui ulterior.

Cum a fost posibil sa traverseze tot terenul avand in vedere ca la noi inca sunt garduri, stewarzi, jandarmi samd ? sunt convins ca daca as fi incercat eu acest lucru nu as fi reusit sa intru pe teren, sau poate ca ma insel.

Interesant...acum o sa zica lumea ca "ariell" e de fapt il soldatino :))

Il Soldatino20.07.2007 20:58

@ IlSoldatino

Mesajul acesta iti este adresat in principal tie ,pentru ca din cate mi-am dat seama pana acum esti un om cu capul pe umeri si dedicat trup si suflet clubului pe care il iubesc si eu de cand ma stiu.

Si mie imi pare rau ca Steaua a incaput pe mainile unui cioban incult si stupid care il foloseste pentru a-si face face imagine si capital politic . Dar sa luam varianta in care Becali pleaca - intrebarea care se pune este : Ce va urma ?

- vine un alt investitor ,sau un grup : de unde garantii ca acela /aceia vor investi macar atat cat a investit Becali? sau ca echipa va avea macar aceleasi performante ?

Sa ne amintim de perioada dinaintea ciobanului : haos total - Viorel Paunescu si frate-sau ,plus Piti au facut cam ce-au vrut si au cam uitat sa bage bani . Din cate imi amintesc , unele voci mai pesimiste vorbeau chiar de desfiintare .dupa separarea totala de minister .

Nici eu nu sunt de acord cu atitudinea si gesturile ciobanului ,dar de asemenea nu pot fi de acord nici cu scandarile anti-Becali permanente ale galeriei ,care de multe ori uita chiar sa incurajeze echipa.

Da, un mesaj pertinent, profund. Mi-am pus si eu problema in acest fel...cred ca episodul din aceasta seara ma va determina sa renunt la a mai scrie critici la adresa d-lui Becali. Multi o sa zica ca va fi o reununtare la lupta, dar eu consider ca ura suporterilor pentru Becali depaseste dragostea pentru Steaua. Vreau sa pun capat acestor critici pentru ca observ ca Steaua Bucuresti ARE DE SUFERIT desi sunt constient ca buba este machedonul.

fansteaua4620.07.2007 21:06

Marea dilema ramine ... daca nebunul asta a vrut sa se rafuiasca cu cineva de ce si la ales tocmai pe portarul de la Charleroi ? O fi fost boxer ? Si cind a vazut pe cineva cu manusi si-a zis ca afla intr-un ring de box ?

vanfootball20.07.2007 21:07

Lasati prostiile! Problema e ca Gigi a spus ca nu mai cumpara pe nimeni, ca i-a placut cum s-a miscat echipa!!! De ce nu ma mira deloc chestia asta?!

I.N.Money20.07.2007 21:17

OK,a fost o seara plina.

despre meci :

Am vazut un joc bunicel al Stelei cu 2 ratari de generic ale lui Rica si inca un penalty mai clar decat cel a lui Croitoru neacordat.Remarcatii ar fi Croitoru in primul rand si al doilea Rica,chiar daca ne-a exasperat nu ai cum sa nu remarcam cum si-a pus aproape la fiecare faza adversarii in dificultate.

Ar trebui sa jucam mai agresiv,in sensul bun al cuvantului si sa profitam de ocaziile care se ivesc.

despre incident :

La prima vedere totul pare cusut cu ata alba,nu se gasesc motivele sau vreo justificare la ceea ce s-a intamplat,ceea ce l-a determinat sa faca acel gest.

Apoi vad ca toata lumea blameaza fiecare ultras in parte pentru ceea ce s-a intamplat,ceea ce nu mi se pare deloc corect.In momentul in care s-a incetat sa se mai cante,chiar daca a fost impotriva lui Becali a fost o liniste totala,care mai avea un pic si te adormea,lucru ce demostreaza iarasi,daca mai era nevoie,ca in Ghencea este liniste fara cei criticati de fiecare data cand se intampla ceva neplacut.

ariell20.07.2007 21:24
Lasati prostiile! Problema e ca Gigi a spus ca nu mai cumpara pe nimeni, ca i-a placut cum s-a miscat echipa!!! De ce nu ma mira deloc chestia asta?!

Pai asta se cheama diversiune, prin incidentele care au avut loc in seara asta atentia publicului si a mass-media este deturnata de la problemele de fond, actiunile lui devin legitime plus castigul la capitolul simpatie din partea celor mai slabi de inima, plus disensiunile care s-au creat in randul suporterilor.

Lovituri de imagine, asta este toata filosofia lui, cumva trebuie sa tina capul de afis la tot ce apare pe sticla zi de zi, iar daca perceptia publicului este pozitiva asa cum se va intampla dupa cele ce au avut loc in seara asta cu atat mai bine..

Principiul al doilea al mecanicii spune ca actiunea este egala cu minus reactiunea, prezenta unui asemenea om in fruntea clubului a dus si la aparitia unor asa suporteri, lupul isi schimba parul dar naravul ba, va mai amintiti incidentul cu Malonga de la Pro TV de acum cativa ani, este vreo diferenta intre Becali si suporterul din seara asta ?

Cat despre transferuri, ce rost mai are sa discutam, Steaua aduce capital de imagine oricum astazi cu jucatorii, maine cu transferurile, poimaine cu un scandal ceva, important este ratingul.... cui credeti ca ii pasa de fotbal ?

Chaos20.07.2007 21:25

s-a scos si sezonu asta ciobanu...nu vede ca nu avem un fundas central de clasa care sa il inlocuiasca pe Ghionea accidentat? nu vede ca nu avem un conducator de joc? chiar acum vreo 3-4 zile am vazut pe un site de sport ca a spus ca va mai baga nu stiu cate milioane in transferuri...dar pana la urma nici pe mine nu ma mai mira gesturile lui.Totusi Gica a zis ca mai are nevoie de 2-3 jucatori. Sa vedem ce-o sa iasa

fansteaua4620.07.2007 21:26

Eu nu tin minte sa se mai fi intamplat ca un spectator sa intre pe teren si sa fugareasca un jucator de la adversari . Mai conteaza ca era meci amical ?

punk_kid20.07.2007 21:59

doamneee , stau si ma minunez , cum dreaq a putut sa intre ala in teren , oamenii de ordine ce pazeau sau ce o fi fost in mintea inculta a acelui individ care a intrat pe teren , mai stau si citesc tot felul de elucubratii tot felul de comentarii ipocrite ale unor indivizi dusi cu capu' ( nu pe siteul asta , aici e doar un imbecil suporter_86 care nici nu cred ca tine cu Steaua da in fine ...) , fratilor ne facem de ras , fac un apel la toti suporterii stelisti haideti sa terminam odata cu prostiile astea sa ne bagam mintile in cap ca pana la urma TOT Steaua ARE DE SUFERIT si subliniez nu ajungem la nici un compromis daca continuam sa-l injuram pe Becali ca pana la urma tot el e cel care baga bani in echipa ( nu ma intelegeti gresit acum o sa spuneti ca sun fan Becali dimpotriva si eu il contest si il injur de cate ori am ocazia ) dar va spun daca o sa continuam sa il injuram si nu o sa incurajam echipa si asa mi-e cam frica anul' asta, dupa ultimele rezultate viitorul e cam negru dar totusi nu mi-am pierdut speranta inca mai cred in echipa si in Hagi si ar trebui sa terminam cu toate prostiile astea si sa incepem sa incurajam echipa , inca odata spun haideti sa incurajam echipa pentru ca are nevoie de noi suporterii sa le fie alaturi si la bine si la rau , unde este acea mentalitate "MEREU SUPERIORI" asta seara nu am vazut-o , acum ma rog la Dumnezeu sa nu ne suspende UEFA .

fular-campionii Forza Steaua fularsteaua2

fansteaua4620.07.2007 22:16

Daca pentru unii ( ca virsta si ca IQ ) ceea ce s-a intimplat in seara asta e privit ca un divertisment , ca un lucru minor , privind din esenta unui sportiv e un lucru serios si grav . Portarul belgian de la Charleroi este platit ca fotbalist pentru a nu primi goluri , nu pentru a fi alergat pe un teren de fotbal de nu stiu ce tembel pentru o partida de box . Si cu asta PUNCT .

vanfootball20.07.2007 22:29

Se pare ca noua tinta a Stelei pentru postul de fundas central e...Emre Asik, coleg de generatie cu Gurita. Nu juca el mare lucru nici cand era la Besiktas, dar acum, la 34 de ani...Asta e salvatorul nostru, un turc de 34 de ani, rezerva la Galata. Ce sa mai, facem furori in Liga Campionilor!

Nu stiu ce face Adrian Ilie, sincer, nu inteleg ce vrea sa faca! L-a gasit pe Dady? Pai crede cineva ca Gigi va da 3 milioane pe un jucator?! Are destule scuze sa ne fenteze din nou : pubalgia, cererile exagerate ale impresarilor, canicula etc. Tare mi-e teama de noul sezon!

PS: Se zvoneste ca Parma il vrea pe Andrey. Pentru ei se pare ca e bun, la noi e de Steaua II.

fansteaua4620.07.2007 22:45

Incidentele de la meciul de asearã i-ar putea afecta pe steliști în Liga Campionilor! Un oficial al LPF a explicat asearã cã "a fost vorba de un meci internațional, la care arbitrul Tudor a întocmit un raport. Steliștii se pot alege cu suspendarea terenului și amendã". Primul meci al roș-albaștrilor e cu Zaglebie Lubin, pe 31 iulie. Steaua e sancționatã și în campionat. Vinerea viitoare, cu Ceahlãul, roș-albaștrii vor evolua cu porțile închise.

Meci amical ... acum depinde ce a scris arbitrul Tudor

vanfootball20.07.2007 22:56
Incidentele de la meciul de asearã i-ar putea afecta pe steliști în Liga Campionilor! Un oficial al LPF a explicat asearã cã "a fost vorba de un meci internațional, la care arbitrul Tudor a întocmit un raport. Steliștii se pot alege cu suspendarea terenului și amendã". Primul meci al roș-albaștrilor e cu Zaglebie Lubin, pe 31 iulie. Steaua e sancționatã și în campionat. Vinerea viitoare, cu Ceahlãul, roș-albaștrii vor evolua cu porțile închise.

Meci amical ... acum depinde ce a scris arbitrul Tudor

Da' bine ca a scapat baiatul ala "inocent", datorita lui Bostina. Nu-i dadea nici o pasa lui Elton, sa nu-i ia gloria, dar salveaza huliganii din mainile fortelor de ordine. Bine, bah, Bostina! Sper sa fie pe lista celor care pleaca in curand.

danielcristian20.07.2007 23:22
Da' bine ca a scapat baiatul ala "inocent", datorita lui Bostina. Nu-i dadea nici o pasa lui Elton, sa nu-i ia gloria, dar salveaza huliganii din mainile fortelor de ordine. Bine, bah, Bostina! Sper sa fie pe lista celor care pleaca in curand.

@Van ,eu cred ca daca nu intervenea Bostina, situatia degenera,n-ai vazut ca incepusera si alti maimutoi sa patrunda in teren sa-si salveze confratele?Asa spiritele s-au calmat relativ repede.

Asta nu imi schimba cu nimic parerea ca totul a fost pus la cale de Jiji...

vanfootball20.07.2007 23:47
@Van ,eu cred ca daca nu intervenea Bostina, situatia degenera,n-ai vazut ca incepusera si alti maimutoi sa patrunda in teren sa-si salveze confratele?Asa spiritele s-au calmat relativ repede.

Asta nu imi schimba cu nimic parerea ca totul a fost pus la cale de Jiji...

Ii luase deja pe "confrati" (au si fost arestati vreo 3, dar tocmai tartorul a scapat), venisera jandarmii, era incheiata treaba.

Apropos. Se cerea introducerea stewarzilor, ca jandarmii instiga suporterii. Uite ca si fara jandarmi sa-i instige, sunt suporteri recalcitranti pe-acolo, iar stewarzii nu pot face fata si pana ajung jandarmii se umple terenul de teribilisti. Asa ca...

killian200321.07.2007 03:58

Am citit cu mare atentie comentariile la acest subiect(ca de altfel,la toate articolele)...se pare ca nimeni nu a observat ca in timpul meciului,cu putin timp inainte de incidentul cu dementul ala care a intrat pe teren sa dea in portar,fusese un gest urat al portarului...a fost o lansare pentru Dica sau Neaga(nu am fost f atent care,ca nu au dat reluare)...A prins portarul si unul din cei 2 stelisti nu l-a lasat sa degajeze...Portarul l-a imbrancit un pic....si la nici 2 minute dupa faza...a aparut idiotul...Oare nu o avea vreo legatura cu faptul ca s-a dus tocmai la portar,sa dea in el?

Il Soldatino21.07.2007 05:51
IL SOLDATINO...COMUNICATUL OFICIAL DE PROTEST AL SITEULUI AL ASOCIATIEI SI A CUI O MAI FI IL MAI ASTEPTAM MULT???

AISS se va dezice de aceste comportamente. Deocamdata nu vom posta nimic pentru ca nu vrem sa reactionam "la cald". Vom stabili o metoda prin care vom arata lumii ca:

1. condamnam huliganismul din tribune;

2. nu ne disociem de Galeria Stelei ci doar de acei imbecili din cadrul acesteia care comit acte necugetate;

3. o mare parte din membrii fondatori AISS si echipa fcsteaua.ro nu se poate reuni in aceste zile pentru ca unii mai au examene de dat, altii sunt in concediu, unii tocmai si-au dat licenta, etc. In aceasta situatie nu am cum sa postez un comunicat doar dupa ce m-am consultat cu doua trei persoane.

«1678»