Bucuresteni imputiti si drogati. Asociatia suporterilor drogati idependenti. Nu va e rusine porcilor si nesimtitilor. Vorbiti despre rezistenta impotriva jandarmilor si politiei. SA VA BATA SI SA VA BAGE LA INCHISOARE. Sa te vad acum "soldatinule" cu suporterii vostri dragi. DROGATILOR!! Joaca Steaua si voi strigati **** Dinamo. Foarte frumos. Ar trebui sa va interzica sa intrati pe stadioane. SI LA INCHISOARE CU VOI!!! MITICI DROGATI!!
Vorbesti pe langa, habar nu ai. Nu am am planificat actiunile de huliganism, am ales doar sa-l critic pe Becali atunci cand a gresit. Voi continua si in viitor s-o fac, iar tu nu vei putea sa ma intimidezi.
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti nu reprezinta ultrasii de pe stadion ci pe toti suporterii Stelei CARE AU ADERAT LA ACEASTA FORMA DE ORGANIZARE. Esti pe langa, incerci sa faci un amestec pentru a pune in umbra munca si meritele unor oameni. Faptul ca nu suntem de acord cu Becali de multe nu inseamna ca sustinem actele huliganice.
In legatura cu gestul acelui suporter, incearca sa gandesti si tu: ce interes avea sa-l loveasca pe portarul unei echipe absolut straine si mediocre? Un om provenit din sanul galeriei care il contesta pe Becali face un gest reprobabil, iar galeria este redusa la tacere....e cam ciudat
In legatura cu atacurile tale la "soldatino" sa stii ca nu-si au rostul atat vreme cat eu NU AM INCITAT NICIODATA LA VOLENTA ci am prezentat analize...Nu sunt in nicio tabara, nu sunt platit de nimeni, nu am niciun interes....Mai gandeste-te, fii rational ...(asta daca nu cumva esti si tu acum chitit pe o singura idee) ![]()