FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - R.C.S.C Royal Charleroi - asta seara in Ghencea

«145678»
Il Soldatino20.07.2007 19:01
Bucuresteni imputiti si drogati. Asociatia suporterilor drogati idependenti. Nu va e rusine porcilor si nesimtitilor. Vorbiti despre rezistenta impotriva jandarmilor si politiei. SA VA BATA SI SA VA BAGE LA INCHISOARE. Sa te vad acum "soldatinule" cu suporterii vostri dragi. DROGATILOR!! Joaca Steaua si voi strigati **** Dinamo. Foarte frumos. Ar trebui sa va interzica sa intrati pe stadioane. SI LA INCHISOARE CU VOI!!! MITICI DROGATI!!

Vorbesti pe langa, habar nu ai. Nu am am planificat actiunile de huliganism, am ales doar sa-l critic pe Becali atunci cand a gresit. Voi continua si in viitor s-o fac, iar tu nu vei putea sa ma intimidezi.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti nu reprezinta ultrasii de pe stadion ci pe toti suporterii Stelei CARE AU ADERAT LA ACEASTA FORMA DE ORGANIZARE. Esti pe langa, incerci sa faci un amestec pentru a pune in umbra munca si meritele unor oameni. Faptul ca nu suntem de acord cu Becali de multe nu inseamna ca sustinem actele huliganice.

In legatura cu gestul acelui suporter, incearca sa gandesti si tu: ce interes avea sa-l loveasca pe portarul unei echipe absolut straine si mediocre? Un om provenit din sanul galeriei care il contesta pe Becali face un gest reprobabil, iar galeria este redusa la tacere....e cam ciudat

In legatura cu atacurile tale la "soldatino" sa stii ca nu-si au rostul atat vreme cat eu NU AM INCITAT NICIODATA LA VOLENTA ci am prezentat analize...Nu sunt in nicio tabara, nu sunt platit de nimeni, nu am niciun interes....Mai gandeste-te, fii rational ...(asta daca nu cumva esti si tu acum chitit pe o singura idee) ;)

fansteaua4620.07.2007 19:01

Asa zisul suporter stelist ne-a facut de ris .

In ceea ce priveste jocul Stelei este cam slabut , nu stiu ce-ar mai fi de spus , poate sa vedem cum vom juca in meciurile oficiale !

HadesStar20.07.2007 19:02

NU PREA SUNT CONVINS CA A FOST ... IN SCHIMB AL DOILEA AFOST

Il Soldatino20.07.2007 19:03

3. Pai de fenomenul ultra cine trambiteaza?

Gresesti....Eu nu m-am ocupat niciodata de fenomenul Ultra. Cauta si gaseste-mi macar un articol in care ma ocup de acest "fenomen" (am alti colegi care o fac)..mai gandeste-te, mai analizeaza, mai documenteaza-te

c.ronaldo1720.07.2007 19:04

Cu o floare nu se face primavara, asa ca tot slab stam. 1-1.

HadesStar20.07.2007 19:05

SE VEDE CA A INTRAT Croitoru

fansteaua4620.07.2007 19:07

Daca intr-adevar se adevereste ca acel suporter a fost platit de Becali sa faca acel gest pe care il vezi doar in comuna primitiva, inseamna ca Gigi Becali a innebunit de tot si nu are nici cea mai mica urma de respect pentru marele jucator Hagi

HadesStar20.07.2007 19:08
Daca intr-adevar se adevereste ca acel suporter a fost platit de Becali sa faca acel gest pe care il vezi doar in comuna primitiva, inseamna ca Gigi Becali a innebunit de tot si nu are nici cea mai mica urma de respect pentru marele jucator Hagi

SA O CREDETI VOI CA SE VA DEMONSTRA ASA CEVA...DACA E ADEVARAT MACAR

Il Soldatino20.07.2007 19:08

cum sa se dovedeasca omule? E greu...totusi politica te invata multe....

c.ronaldo1720.07.2007 19:09

Hai ma a fost platit pe draku... E nesimtire, alcool si caldura prea multa in capu' lor.

PS: Ochirosii numarul 21???

Il Soldatino20.07.2007 19:12
Hai ma a fost platit pe draku... E nesimtire, alcool si caldura prea multa in capu' lor.

PS: Ochirosii numarul 21???

orice e posibil...oricum a fost un act necugetat, toata lumea are de pierdut...din pacate

Kreator20.07.2007 19:13
Si cica suntem cei mai tari suporteri...........ha ha.De cateva luni pe pagina asta vezi numai incitari la revolte contra lu Becali.Uite ca pana la urma o sa fie contra echipei.Noroc ca nu e meci oficial ca mai vedeam meci pe Ghencea peste cativa ani.Sau suspendau echipa de tot.Dar asta e.Si mai au imaginatia unii sa spuna ca Becali l-a pus pe ala.Galerie de rahat.Unde sunt suporterii adevarati?

"...De cateva luni pe pagina asta vezi numai incitari la revolte contra lu Becali..."

Si o sa mai vezi. Este doar inceputul. Sau ... ceea ce ai vazut pana acum este doar varful aisbergului.

".....Galerie de rahat.Unde sunt suporterii adevarati?..."

Ca tine, pe net, suporter adevarat ce esti!

fansteaua4620.07.2007 19:14

Stau si ma intreb ce naiba a avut timpitul ala cu portarul lui Charleroi ? I-a furat nevasta ? I-a furat masina ?

bobo_moisei20.07.2007 19:14

ba o fi sau nu mana lui bacali aici dar pana la urma tot acest "cioban" cum ii spun unii a dus echipa pe banii lui in semifinala UEFA si nu ca la alte echipe cand muncesc mai multi dar toti trag unul impotriva celuilalt si nu vor reusi nimic! AVETI PUTINA RABDARE MACAR 5 ETAPE SI APOI DATI-VA LIBER CU PAREREA! macar atat putem face si noi pentru ceea ce a facut Hagi pentru noi si pentru Romania! Si nu lasati conducerea sa va intoarca impotriva echipei! asta e parerea mea! HAI Steaua!!!...

fansteaua4620.07.2007 19:16

Becali o sa interzica accesul pe tot stadionul .

suporter_8620.07.2007 19:21

MAI STRIGATI VOI M**E Becali SI MAI INCURAJATI VOI LA VIOLENTA SI O SA VEDETI VOI ULTRASILOR CA SI "SUPORTERII CUMINTI" DIN TRIBUNA(MANCATORI DE SEMINTE) SAU CHIAR CEI DE ACASA DE LA TV O SA SE UNEASCA SI O SA SE ORGANIZEZE SI O SA VA ARATE CA STIU SIE EI SA FIE ULTRASI DE 100 DE ORI MAI PUTERNICI DECAT VOI.

O SA IASA RAZBOI CIVIL !

DACA AS AVEA ACUM O MITRALIERA ASI DESCARCA-O IN VAGABONZII DIN STADION .

TOTI JUCATORII SUNT NERVOSI SI NU SE POT CONCENTRA LA JOC DIN CAUZA GUNOAIELOR INCURAJATE DE AISS - O ORGANIZATIE DE PUSCARIASI SA VA F.UT IN GURA PE TOTI CARE IL CONTESTATI PE Becali !

STERGETI CONTUL ASTA ODATA CA NU MAI VREAU SA MAI FIU IN LISTA VOASTRA DE "USERI" .

PREGATITIVA DE RAZBOI CIVIL !!!!!!!!!

HHHUUUUOOOOOOOO !!!!! VAGABONZILOR !!!!!

malasorte1320.07.2007 19:24

A remercat cineva diferenta dintre Bostina si Croitoru ? Ma refer "doar" la implicare in joc, contributie la faza ofensiva, tehnica ( ca tot se spune ca e punctul forte al lui Bostina), pase... "nimicuri" d-astea ???

vali_gherman20.07.2007 19:24

eu macar is la 3000 km de casa.Da zi-mi si mie ce e suporter adevarat sa mergi sa strigi 3 sferturi de meci m...e Becali sau Dinamo sau rapid.Sa fie vreo 3 cantece ale galeriei care nu au obscenitati in ele , in rest....

malasorte1320.07.2007 19:28
MAI STRIGATI VOI M**E Becali SI MAI INCURAJATI VOI LA VIOLENTA SI O SA VEDETI VOI ULTRASILOR CA SI "SUPORTERII CUMINTI" DIN TRIBUNA(MANCATORI DE SEMINTE) SAU CHIAR CEI DE ACASA DE LA TV O SA SE UNEASCA SI O SA SE ORGANIZEZE SI O SA VA ARATE CA STIU SIE EI SA FIE ULTRASI DE 100 DE ORI MAI PUTERNICI DECAT VOI.

O SA IASA RAZBOI CIVIL !

DACA AS AVEA ACUM O MITRALIERA ASI DESCARCA-O IN VAGABONZII DIN STADION .

TOTI JUCATORII SUNT NERVOSI SI NU SE POT CONCENTRA LA JOC DIN CAUZA GUNOAIELOR INCURAJATE DE AISS - O ORGANIZATIE DE PUSCARIASI SA VA F.UT IN GURA PE TOTI CARE IL CONTESTATI PE Becali !

STERGETI CONTUL ASTA ODATA CA NU MAI VREAU SA MAI FIU IN LISTA VOASTRA DE "USERI" .

PREGATITIVA DE RAZBOI CIVIL !!!!!!!!!

HHHUUUUOOOOOOOO !!!!! VAGABONZILOR !!!!!

Omule, calmeaza-te !!! Toti suntem revoltati de gestul acelui individ, dar respectviul are tot atat de multa legatura cu redactorii fcsteaua.ro cat are legatura si cu tine sau cu mine !!! Ce naibii, sa fim rationali !!!

HadesStar20.07.2007 19:29

SE PARE CA AISS ARE NEVOIE DE DISCUTII SI TRATATIVE INDELUNGATE PENTRU A CONDAMNA RUINA AIA DE MAIMUTZA

vali_gherman20.07.2007 19:29

ce pagina de caca asta a sport.ro.Sa-mi zica si mie cine a putut sa vada meciul klumea pe net.Mai bine nu se mai laudau cu live-ul lor pe net cu tot.Ce ma innerveaza.Cine a dat gola Steaua?

malasorte1320.07.2007 19:30
ce pagina de caca asta a sport.ro.Sa-mi zica si mie cine a putut sa vada meciul klumea pe net.Mai bine nu se mai laudau cu live-ul lor pe net cu tot.Ce ma innerveaza.Cine a dat gola Steaua?

Dica din penalty.

HadesStar20.07.2007 19:30

Dica DIN PENALTY...MAI MULT INVENTAT DA MA ROG ... SA ZICEM CA A FO

suporter_8620.07.2007 19:33

EU UNUL NU MAI RATIONEZ CAND SUNT NERVOS IAR CAND IL VAD PE ASAVOAIEI PISHAM-AS PA EL - MA ENERVEZ INSTANTANEU SI S-AR PUTEA SA NU MA MAI CONTROLEZ . ASAVOAIE PAZESTETI CU.RU BINE , EU UNUL DACA AI FI ACUM IN FATA MEA TE-AS IMPUSCA(RECITESTE) !

... SI RETINE Steaua E A LUI Becali !

MULTA MWUIE !

SI ASTEPT SA STERGI ODATA CONTUL MEU SI SA NU TE MAI FOLOSESTI DE NUMARUL CELOR CARE AU POSTAT CANDVA PE ACEST GUNOI DE SITE ! DIN CE APARE IN DREAPTA SUS (USERI ONLINE) NICI 10 % NU CRED CA SUNT DE PARTEA VAGABONZILOR !

MWWWUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VAGABONZILOR SI MWWWWWUUUUUIIEEEEEE AISS SI MWWWWWWUUUUUIIIIIIEEEEEEE FCSTEAUA.RO MU.IE LA TOTI JEGOSII CARE ADMINISTREAZA ACEST GUNOI DE SITE !!!!!!!!!!!!!!

Kreator20.07.2007 19:34

Prosport:

"În timp ce Pawel Golanski efectua turul de stadion, finanțatorul Gigi Becali a pãșit pe teren din tunelul de acces la vestiare, împreunã cu vãrul sãu Virgil Becali, moment care i-a atras un cor de fluierãturi și huiduieli din partea unei pãrți a spectatorilor. Dupã puțin timp, Becali a reintrat în tunel, de unde a plecat apoi cu mașina, ocolind stadionul pentru a ajunge la lojã."

_gigi _becali se crede vedeta Numarul 1 la Steaua.

Partea proasta este ca acest maimutoi semianalfabet care a acaparat Clubul Steaua nu a mai scos nici un ban din buzunar pentru acest club de cand la Steaua antrenor era Zenga.

In toti acesti ani acest cretin a profitat GRATIS de toata faima si imaginea pe care i-o poate aduce un club mare precum Steaua Bucuresti!

«145678»