FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Litex Loveci 0-0

«12345»
zzip15.07.2007 17:32

pot sa piarda toate meciurile amicale, dar sa nu fim dezamagiti in cele oficiale, doar in ele stau faima acestui club cu reume din Rom..

vanfootball15.07.2007 17:33

Ma uitam la meciul lui Dinamo. Hmm...Astia au apararea neschimbata + portar + inchizator, iar atacul e si el acelasi ca sezonul trecut, doar la mijloc au bagat 2 jucatori noi. Daca mai adaugam si faptul ca nu au schimbat nici antrenorul, mi se pare normal sa fie mai omogena decat noi si sa aiba rezultate mai bune in primele meciuri de pregatire. Noi am facut schimbari in toate compartimentele - era de asteptat sa dureze ceva mai mult pana la un joc omogen.

Sper ca pana la meciurile oficiale sa ne punem la punct cu relatiile joc si sa acoperim golurile ramase (daca il convinge cineva pe Gigi sa scoata din punga).

SSK15.07.2007 17:39

Dinamo are echipa buna, ce s-o mai dam dupa cires... Pe ei un singur lucru poate sa-i piarda: infatuarea asta cultivata cu atentie de presa in ultima vreme. Sa speram ca asa va si fi!

Destul de ingrijoratori sunt si cei de la Cluj, mai ales Didi ala pare un jucator bun.

Cu un lot valid si inca 2 transferuri am fi mai buni decat toti. Insa nu sunt semne bune.

daffyduck15.07.2007 19:23

Eu nu ma tem de Dinamo. Deja ii curteaza pe Izvoranu si Mansour, pentru ca Stefan Radu si Niculescu vor zbura. Iar daca nu se califica in grupele CL, zboara cat de curand si Lobont si Zicu, nu-si permite Dinamo sa ii tina, au salarii prea mari pentru foamea lor ...

La Dinamo este liniste si continuitate doar la misto, e ultimul hop de trecut pentru ei, au mai tras un pic matza de coada sa vada ce poa sa faca pentru grupele CL ... daca se calificau direct in grupe de asta vara, deja aveau juma de lot vandut. La Dinamo s-au adus deja prea multi bani de acasa, e foamea mare de tot pe ei ...

Mie mi-e teama doar de neputinta noastra, de meciuri slabe, de egaluri la echipe meci care mor de gat cu noi, de nepasare; mi-e teama de atitudinea aia pe care au avut-o si anul trecut, mi-e teama ca din grupele CL nu se vor mai uita ei in jos la meciuri cu Pandurii si Ceahlaul ... e o falsa impresie ca Dinamo a fost de neoprit anul trecut, adversarele ei si-au facut viata grea singure ... daca adun punctele pierdute aiurea la Iasi, 0-0 la Craiova, la Galati, la Pandurii, la Ceahlaul, la Oradea cu UTA, etc etc etc ... si nu se va mai intampla prea curand sa aiba Steaua meciuri cu Lyon - Rapid - Dinamo - Real Madrid la rand ...

De Dinamo nu va temeti, s-a strans buba mare si acolo, cand o sa faca poc, o sa iasa jale. Si primul poc o sa faca acum cand nu se vor califica in grupele CL ...

AmuntBoy15.07.2007 19:41

Si cand o sa faca poc Dinamo trebuie sa fim noi acolo nu CFR sau alta echipa

aici e problema

ariell15.07.2007 21:39
Si cand o sa faca poc Dinamo trebuie sa fim noi acolo nu CFR sau alta echipa

aici e problema

Asa este, intrebarea este daca vom fi in stare sa facem asta ?

De la Jiji poti sa te astepti la orice, mai putin sa bage mana adanc in buzunar si sa faca transferurile alea mult trambitate, sincer preferam sa nu faca mare lucru ( cam ceea ce face si acum ), dar macar sa-si tina gura, m-am saturat mai mult decat orice sa il aud si sa il vad ranjind pe oriunde apuca....

daffyduck15.07.2007 22:52

Declaratie Hagi:

Scopul meu este sã-i pun foarte bine la punct din punct de vedere fizic și mental.

Eu credeam ca scopul antrenorului este sa le spuna ce sa faca in teren si al preparatorului sa-i puna la punct fizic si al unui psiholog sa-i puna la punct mental ... ma rog, undeva e o scapare ...

SSK15.07.2007 23:08

Hai ca-i cauti nod in papura. Hagi n-a excelat niciodata la declaratii, dar cu tot limbajul lui limitat a dat mai mereu dovada de bun simt, ceea ce lipseste multor "inteligenti" de pe plaiurile noastre...

Macar sa faca Hagi numai declaratii aiurea si Steaua sa joace bine!

LeoKinG15.07.2007 23:16
Declaratie Hagi:

Eu credeam ca scopul antrenorului este sa le spuna ce sa faca in teren si al preparatorului sa-i puna la punct fizic si al unui psiholog sa-i puna la punct mental ... ma rog, undeva e o scapare ...

Care psiholog?bkli ??Mai bine nu !

danielcristian15.07.2007 23:18
Declaratie Hagi:

Eu propun sa vii tu antrenor la Steaua!La cat te crezi de destept,cu siguranta vei avea succes.Si poate am scapa cu ocazia asta de Jiji,ca sigur n-ar rezista mult langa un cicalitor ca tine... :rolleyes:

endorama16.07.2007 00:18
Van

In afara de faptul ca in plin meci,l-a scos pe Nesu pe margine,urland la el vreo 4 minute,improscandu-l literalmente cu flegma,si ca a pocnit de vreo doua ori cu stangul(piciorul de aur) banca de rezerve,nu mai vreau sa-ti zic nimic,s-ar creea o imagine despre el pe care nu vreau.Sper doar ca presa prezenta acolo,sa aiba bunul simt sa nu mediatizeze momentele astea penibile,dintr-un joc amical,cand un antrenor ar trebui sa-si cristalizeze o formula de joc,sa se convinga de anumite calitati ale unor jucatori,sa stea linistit ,fara sa fie nevoie de camasa de forta,sa rumege solutii si scheme tactice.

Nici nu vreau sa ma gandesc cat sange pe pereti va fi in vestiare daca vom avea vreo doua infrangeri consecutiv.

P.S.Ovidiu Petre face niste greseli colosale in mijlocul apararii si Vatca ma face sa-l regret pe Andrey.

mai, pai avand in vedere jucatorii cu care am inceput meciul, nu ma mir ca Hagi a avut niste crize de isterie. dar dupa parerea mea, asta e cam irelevant: oamenii sunt diferiti si unii se manifesta mai coleric, dar important e pana la urma rezultatul. nu ma refer la rezultatul amicalului de ieri, ci la efectul pe care il are asupra jucatorilor.

in fine no, sincer nici eu nu prea am mari sperante de la Hagi ca antrenor dar sunt extrem de fericit ca a plecat Olaroiu si astept meciurile oficiale ca sa-mi fac o opinie despre Hagi. la urma urmei, daca Hagi nu va avea rezultate macar stim si noi ca va demisiona, nu se va tine cu dintii de scaun cum facea dezgustatorul de Olaroiu.

pe de alta parte, ma cam dezamageste faptul ca in vreme ce altii transfera jucatorii pe care si-i doresc, la noi toate transferurile sunt scremute de parca am pune un om pe Luna de fiecare data. e adevarat ca noi tintim la niste jucatori cu nume mai mari decat cei adusi de CFR de obicei pe cate 2-300.000 de dolari, da parca totusi e mult prea putin sa reusesti sa convingi un singur jucator strain din cei 15-20 care probabil au fost contactati vara asta. pai CFR-ul cand l-a vrut pe Amoremhia l-a adus, cand l-a vrut pe Sandberg l-a adus, cand l-a vrut pe Fabianni l-a adus... (si jucatorii astia sunt jucatori adusi pe bani buni, cam 3.700.000 pe cei 3) noi tot vrem, da nu aducem nimic.... sau poate nu vrem cu adevarat...

endorama16.07.2007 00:26
Declaratie Hagi:

pai daca la noi 'psihologul' e Becali... ce sa faca si Hagi?

eu am senzatia ca nivelul la care am ajuns anul trecut e nivelul maxim la care putem ajunge cu Becali la conducere... a avut Becali merite deosebite in schimbarea Stelei si poate chiar a intregului fotbal romanesc in bine in ultimii 6 ani in special prin faptul ca nu a mai vandut jucatorii si a vrut cu adevarat sa faca performanta, nu bani cum se obisnuia inainte.

dar are o mentalitate invechita si probabil ca si din punct de vedere financiar asta e limita lui... declara el sus si tare ca poate sa cumpere tot orasul Lens dar in ultima vreme parca nu mai vrea cu adevarat sa bage bani in echipa.... stiu si eu.... poate si-i pastreaza pentru campania electorala...

ariell16.07.2007 06:36

Daca stam stramb si judecam drept antrenorii nostri de la Protasov incoace inclusiv Oli chiar au facut din rahat bici avand in vedere lotul de care dispuneau ( ca valoare sau ca jucatori valizi ), daca nu se va mai aduce vreun jucator doi pe posturile deficitare si Hagi va trebui sa faca acelasi lucru.

E adevarat ca are un lot mai bun la dispozitie dar suntem in continuare descoperiti la capitolul portari si mijlocasi de creatie, degeaba avem aparare, atac si mijloc cat de cat, daca nu avem omul cu mintea limpede care sa faca ceea ce facea Hagi o data, cat despre Cernea una calda si 5 reci, le da o siguranta celor din aparare numai in pielea lor sa nu fii.

Din pacate altii au patroni si noi il avem pe Becali, ceea ce imi aduce aminte de bancul in care era pusa intrebarea " de ce au arabii camile si noi olteni... la care raspunsul era - pentru ca arabii au ales primii " ( fara nici o aluzie la olteni, daca vreti puteti sa puneti alta provincie in loc )...

Faza nasoala e ca nu l-am ales noi pe el, ci ne-am pricopsit cu el, si cat o sa fie Jiji patron la Steaua nu o sa avem parte nici de 5% din ceea ce promite, eu unul m-am saturat pana peste cap de el dar nu vad la ora actuala nici o solutie sa scapam de el, numai sa vina vreun rus , arab, american ceva sa ii faca o superoferta pentru club, poate doar asa.

Sylvyx16.07.2007 06:44
Ceea ce nu inteleg este faptul, ca, desi portarii (Cernea si Vatca) gafeaza (nepermis chiar si in amicale), Adi Ilie cauta portari prin toata lumea, desi Steaua mai dispune de unul care cred ca are ceva experienta - Andrey -. Ar fi putut totusi sa il ia in cantonament si sa vada ce este de capul lui ...

Da ai mare dreptate deoarece ciobanul asta de becalli uraste straini si cand a vazut ca Elton nu-i valoros(desi era) a zis ca nici Andrei nu e.Mie mi se pare ca Andrey are valoare si cat timp ela a aparat la Steaua a facut-o excelent,iar golurile pe care echipa le-a luat nu au fost din vinali ci din vina apararii.Am auzit ca apara la Steaua 2 dar oricum ce i-au facut este o rusine si o nedreptate.Cretinii nostri de romani nu stiu sa se poarte cu strainii d-aia nu vin astia aici pentru ca aici banu primeaza nu performanta.

Ciobanul dracului!

axl2316.07.2007 08:04

Dupa cum spunea odata cineva intr-o sceneta din Chestiunea Zilei, "eu nici nu stiu ce sa mai zic". Si asta in mare parte din cauza ca, la fel ca toti cei ce au postat aici, NU AM VAZUT MECIUL.

vanfootball16.07.2007 08:07
Declaratie Hagi:

Esti mai rau decat cei care il pandeau la colt pe Olaroiu, sezonul trecut.

daffyduck16.07.2007 08:40
Esti mai rau decat cei care il pandeau la colt pe Olaroiu, sezonul trecut.

Si inca nu ai vazut totul ... :D.

FlasHUL16.07.2007 09:18
@RedStar, Assassin: voi sunteti cumva Oli deghizat si ati intrat aici sa faceti atmosfera negativa ... :D L-)

@van: am fost la cateva amicale, intamplator, cand Oli era antrenor si rezultatu era praf, nu mai zic de evolutia unora din jucatori. In nici un caz nu a facut spume.

@crafft: i-auziti voi mai aici, sa moara tzac si pac, sa-i dam nici mai mult nici mai putin decat 2 ANI !!! Adica Oli a bagat-o in grupe in juma de an, cu Gigel Coman, Lovin, Carlos si alte papliciuri si pocnitori de petarde si acum vrem 2 ani sa construim echipa vietii. Tare frate, super tare ... tu probabil esti din aia de ai aruncat cu piatra in Zenga cand inca era pe primul loc cu Steaua si din aia care ai strigat demisia lui Oli la primul meci, 0-0 pe Lia Manoliu cu FC Arges ...

Hai sa facem o comparatie intre ultimul antrenor la Steaua si Hagi:

1. stadion: ala incepe pe Lia Manoliu juma de sezon, Hagi are Ghencea

2. jucatori: ala incepe cu Radoi si Iacob accidentati (Radoi juma de sezon si Iacob tot cam la fel), jucatorii la jumatea sezonului, cu Carlos deja transferat si Cernea, cu Cristea (!!!) atacant ...; Hagi incepe cu Dica, Radoi si Iacob valizi, cu 2 portari + Andrey pe care il are la dispozitie, cu Badoi (de nationala), cu Emeghara (jucator bun parerea mea), cu 3 jucatori de natioanala de tineret (Bicfalvi, Ochi si A Iacob), cu Neaga si cu Golanski, fundas la nationala Poloniei (remarcat de Oli)

3. suport: ala incepe cu Demisia si cu "echipa joaca din cauza lui Protasiv", Hagi incepe cu "REGELE ACASA"

4. bani: ala incepe cu 120.000 de euro si fara prime, Hagi incepe cu 400.000 de euro si prime

5. infrastructura: ala incepe cu MM manager (bleah); Hagi incepe cu Adi Ilie (e o oarecare diferenta totusi in lumea fotbalului)

Asa. Deci crafft, daca trebuie sa avem rabdare cu Hagi 2 ani, iti dai seama cata rabdare trebuia sa avem cu ala dinaintea lui?

Astept sa vad in cat timp aduce Hagi la Steaua jumate din performantele aduse de predecesorii lui ...

P.S.: frate ce-o mai dau unii dupa cires ca echipa e obosita cam din primavara si ca Hagi ia tauru de coarne si doar rezultatul din amicalul cu AEK conteaza, ca asa au stabilit ei (daca pierdem si in ala sunt curios ce mai conteaza defapt) ... ba, ce e aia ca "in meciurile oficiale echipa o sa joace alteceva"? Voi va ascultati cand bagati placa asta de magnetofon stricat? Cum adica joci intr-un meci amical cu 2 saptamani inainte de startul sezonului "altceva" decat vrei sa joci defapt? Atunci prin ce minune intaresti acel "altceva" de joc pe care il vrei in meciurile oficiale?

Si lasati vrajeala cu transferurile, deocamdata ne lipseste DOAR un portar (desi il avem si pe ala si il tinem sa se antreneze cu Steaua II). Pana una alta Hagi poa sa joace cu Radoi, Goian, Golasnki, A Iacob in centru apararii, sa-l mute pe Ov Petre la centru, ii are mijlocasi pe Badoi, Nicolita, Bostina, Croitoru, Ochi, Bicfalvi, Ov Petre, Cristocea, ii are atacanti pe Dica, Neaga, Iacob si Badea. Deci chiar nu vad unde e nevoia aia atat de urgenta de transferuri ...

Pai hai sa iti mai zic eu inca o diferenta intre echipa preluata de Oli fata de cea preluata de Hagi. Oli a preluat o echipa care mergea CEAS iar asta nu poate nega nici cel mai mare fan a lui olica (adica tu). Steaua era calificata in primavara europeana FARA INFRANGERE in grupa. Snopea tot ce le iesea in cale iar asta este NUMAI meritul lui Protasov (si Zenga). Hagi ce echipa a preluat? in ce forma? raspunde la intrebarea asta. In alta ordine de idei tu faci comparatii despre Oli si Hagi, dar Hagi inca nu a apucat un meci oficial. Din nou esti penibil.

P.S Daca Hagi va reusii sa revigoreze Steaua si va face performanta cu ea, cred ca o sa iti schimbi nick-ul pe forumul asta.

c.ronaldo1716.07.2007 09:29

@flashul

Echipa mergea ceas cand a preluat'o Oli deoarece juca in Cupa UEFA cu adversari modesti, ratand rusinos Grupele Ligii Campionilor si fiind pe locul 2 in campionatul intern, eliminata si din Cupa Romaniei.

vanfootball16.07.2007 09:33
@flashul

Echipa mergea ceas cand a preluat'o Oli deoarece juca in Cupa UEFA cu adversari modesti, ratand rusinos Grupele Ligii Campionilor si fiind pe locul 2 in campionatul intern, eliminata si din Cupa Romaniei.

Eliminata (in turul 3 preliminar al LC), dar nu rusinos. Nu vorbi tampenii!

c.ronaldo1716.07.2007 09:38

Nu rusinos, mai degraba cu coada intre picioare... Desi poate fraza li s'ar fi potrivit mai bine cateilor...

Iti amintesc ce rezultate avea Rosenborg in campionat la acea vreme?

Wally16.07.2007 09:44

Cu Rosenborg am avut mare ghinion.In Ghencea am ratat cat pentru 2 campionate, iar ei in minutul 85 la singurul lor sut pe poarta au dat gol. In conditiile astea e destul de greu sa te califici...

FlasHUL16.07.2007 09:56
Hagi pleaca bah de la Steaua vrei sa-ti dam noi avant?ce mai asteoti?esti varza ca antrenor pleaca odata ca tragi Steaua in jos sa vina Protasov

Mai bine pleaca tu in siberia. Mergi si alcatuieste acolo o echipa din 11 oameni de zapada. Ii colorezi frumos si poate il convingi pe Protasov sa tii antreneze.

Succes !

onyx16.07.2007 10:04
Pai hai sa iti mai zic eu inca o diferenta intre echipa preluata de Oli fata de cea preluata de Hagi. Oli a preluat o echipa care mergea CEAS iar asta nu poate nega nici cel mai mare fan a lui olica (adica tu). Steaua era calificata in primavara europeana FARA INFRANGERE in grupa. Snopea tot ce le iesea in cale iar asta este NUMAI meritul lui Protasov (si Zenga). Hagi ce echipa a preluat? in ce forma? raspunde la intrebarea asta. In alta ordine de idei tu faci comparatii despre Oli si Hagi, dar Hagi inca nu a apucat un meci oficial. Din nou esti penibil.

P.S Daca Hagi va reusii sa revigoreze Steaua si va face performanta cu ea, cred ca o sa iti schimbi nick-ul pe forumul asta.

Acel joc "ceas" era doar spectaculos, fapt recunoscut in unanimitate si de cei care il contestau pe Protasov. Dar acel joc nu a ajutat-o pe Steaua sa fie macar cu 1-2 puncte in fata lui Dinamo, dupa o jumatate de sezon, cu toate ca Dinamo nu juca extraordinar in acea perioada, nu a ajutat-o sa ia Supercupa si sa intre in CL. Nu a ajutat-o sa invinga nici pe Dinamo, nici pe Rapid. In grupele UEFA trebuie sa-ti asiguri 6 puncte, pentru a trece mai departe. Poti sa cistigi cele 2 meciuri de acasa cu 1-0 sau 6-5, sa le pierzi pe cele din deplasare cu 12-0, si te califici, nu conteaza cite goluri incasezi pe teren propriu. In faza eliminatorie se cern echipele, creste valoarea adversarului si, ce este cel mai important, un gol primit acasa te elimina din competitie, cazurile Roma, Hamburg, Rapid. In 2005 am avut o grupa foarte usoara. Lens, venita din Intertoto (asta inseamna locul 6-7-8 in Franta), unde a avut un culoar favorabil, intilnind in finala pe CFR Cluj, o echipa cu doar 1 an in Divizia A, si cu un antrenor debutant. Sampdoria o echipa din care a ramas doar numele, Hertha impresioneaza doar cu stadionul, Halmstads- no coment. Cine sunt aceste echipe in fotbalul european, in ultimii 10 ani? Doar Lens este o prezenta Constanta in cupele europene, dar doar la in fazele de inceput. Pentru Sampdoria, Hertha, si Halmstads este o performanta cind reusesc sa prinda un loc in Europa.

vanfootball16.07.2007 10:08
Nu rusinos, mai degraba cu coada intre picioare... Desi poate fraza li s'ar fi potrivit mai bine cateilor...

Iti amintesc ce rezultate avea Rosenborg in campionat la acea vreme?

Vorbesti tampenii in continuare.

Am avut o sumedenie de ocazii, am fost clar echipa mai buna. Asta nu inseamna eliminare rusinoasa - a fost ghinion curat.

Iti reamintesc cate participari in grupele UCL avea Rosenborg la acea vreme?

«12345»