FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Litex Loveci 0-0

«12345»
Assassin14.07.2007 22:03
Anul trecut pierdeam cu 1-5 in fata Tavriei Simferopol. De ce in "era Oli" acest rezultat nu a contat, iar in "era Hagi" aceste egaluri ar fi definitorii pentru capacitatile lui ca antrenor?

Poa' din cauza ca atunci am avut mai mult decat o victorie si deci o parte din suporteri n-au putut intona "Vine Apocalipsa", cor destul de activ in aceste momente?

Sau poa' din cauza ca atunci inca jucam din era Protasov, adica aveam ceva ocazii pe meci, nu ca acu', doar una-doua din era Oli;)

Pe mine nu ma ingrijoreaza amicalele astea. Eu abia astept sa incepem campionatu', meciurile oficiale. Cre'ca vom domina tot. Serios:) Am incredere in Hagi:) Sunt optimist/visator? Posibil, insa mai bine o atitudine de genu' asta, decat sa ma vait dupa niste rezultate nesatisfacatoare in niste amicale.

daffyduck14.07.2007 22:14
Eheei, daca era Oli, tipati ca jucatorii sunt buni, marca Protasov, da' i-a stricat Oli...

Sa moara fapta'

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

))

Inca am in urechi: ce jucator era Bostina ala, da in era Oli nu mai joaca nimic ... si nu-l foloseste nici pe Croitoru, un "zeu" al jocului ...

Iar aia cu sa moara fapta si pe deasupra ' a fost de departe cea mai tare ...

DanStanCapitanDePlai, te rog eu mult, macar de dragul artei, nu mai folosi comparatii cu Milan si cu Real Madrid ... noi d-abia reusim in doi ani sa convingem sa vina la noi jucatori de la Jiul, Vaslui si Farul ... crezi ca noi cu lotul actual nu ne putem bate cu Real si Milan, dar visezi noaptea ca in urmatorii 20 de ani vom avea un lot cu care sa batem echipele astea? L-)

P.S.: da macar stiu eu un antrenor care cu lotu asta a luat un punct la Lyon ... "cu noroc, ca pentru Lyon nu mai conta" care ESTE

DanStan14.07.2007 22:31
Poa' din cauza ca atunci am avut mai mult decat o victorie si deci o parte din suporteri n-au putut intona "Vine Apocalipsa", cor destul de activ in aceste momente?

Sau poa' din cauza ca atunci inca jucam din era Protasov, adica aveam ceva ocazii pe meci, nu ca acu', doar una-doua din era Oli;)

Mda. Atunci Olaroiu a jucat 5 amicale din 6 cu titularii desi stia foarte bine ca acei titulari nu vor rezista unui maraton de 5+31 de jocuri in 5 luni juma. Noile achizitii au fost testate foarte putin, si uite asa a ajuns Oli taman la meciul cu Real la concluzia ca Saban e o catastrofa. Sa ne mai miram ca dupa cateva luni Radoi, Dica, Cristocea s-au accidentat ?

DanStanCapitanDePlai, te rog eu mult, macar de dragul artei, nu mai folosi comparatii cu Milan si cu Real Madrid ... noi d-abia reusim in doi ani sa convingem sa vina la noi jucatori de la Jiul, Vaslui si Farul ... crezi ca noi cu lotul actual nu ne putem bate cu Real si Milan, dar visezi noaptea ca in urmatorii 20 de ani vom avea un lot cu care sa batem echipele astea? L-)

Unde anume am spus eu ca vom avea acel lot in urmatorii 20 de ani ? Pentru noi problema e sa avem un lot ... sa zicem de top 5 in Europa de Est. Si NU MAI avem. Jucatori care acum 18 luni preluau fara greseala o pasa de 40 de metri acum se impiedica in minge. E ceva in neregula, nu ? Si nu poate fi doar Hagi de vina.

Si de ce nu vin jucatorii la Steaua ? Din cauza lui Hagi poate, ca e prea slab ca antrenor.

Lasa Lyonul. Stii foarte bine ca atunci noi am prins o zi foarte buna iar francezii nu. In plus, putem lua cele doua meciuri (de la Bucuresti si Lyon) si le putem compara. S-ar putea sa constatam o diferenta de viteza in jocul francezilor. Zi mai bine cum se face ca Olaroiu a reusit cu echipa de rezerve doar un 0-0 intr-un amical cu o echipa belgiana de Liga a 3-a.

AmuntBoy14.07.2007 22:38

As vrea sa inceapa cu AEk cu formula asta:

Lungu - Golanski, Radoi, Goian si Eme - Badoi, OvPetre, Bostina, Ochirosii - Dica si Neaga

Mijlocul nu prea imi place dar asta e .... nu avem nimik acolo de incredere daca il punem pe Radoi fundas central

vanfootball14.07.2007 22:44

Iar cu Zaglebie sa inceapa asa :

Zapata - Golanski, Goian, un Pulido din asta:), Emeghara - Badoi, Radoi, Camus, Ochirosii - Dica, Neaga (Mrdja/Daddy). Visez si eu... Noapte buna!

daffyduck14.07.2007 22:50
ucatori care acum 18 luni preluau fara greseala o pasa de 40 de metri acum se impiedica in minge. E ceva in neregula, nu ?

Din categoria sa moara fapta: mai detaliaza un pic te rog faza asta cu jucatorii si preluarea ... e vorba de Lovin, de Bostina, de Baciu, ca nu imi dau seama ... din cate stiu eu, lui Dica, Radoi, Iacob etc le-a crescut cota in ultimele 18 luni ... de exemplu Iacob, adus liber de contract si refuzat de austrieci la probe, acum valoreaza ceva. Goian si Ghionea valoreaza ceva. Dica valoreaza ceva ceva.

Oricum, tu gandesti mult prea iscusit pentru capacitatea mea redusa de a intelege anumite aspecte. Ma meditezi si pe mine la foL-)bal?

daffyduck14.07.2007 22:55

Zapata - Golanski, Goian, un Pulido din asta:), Emeghara - Badoi, Radoi, Camus, Ochirosii - Dica, Neaga (Mrdja/Daddy). Visez si eu... Noapte buna!

As prefera cu Amelia in locul lui Zapata.

Cu Radoi fundas central si alt mijlocas defensiv in locul lui

Camus nu vine in Romania. N-a venit el cand era Thereau pretenu' lui aici, nu vine acum.

Assassin14.07.2007 22:57

daffyduck ;)

Sa recapitulam. Rezultatu' unui meci depinde atat de valoarea lotului, cat si de valoarea antrenorului. Ca raportu' dintre cele doua nu e intotdeauna egal, o stim cu totii avand exemple la indemana.

Cunoastem cat de valorosi au fost Zenga, Protasov si Oli. In functie de rezultate si stilu' de joc (frumusetea jocului), fiecare a fost mai mult sau mai putin apreciat, regretat si... injurat. Nu stim ce poa' Hagi - daca ne luam dupa rezultatele sale din trecut, parerile sunt impartite: a avut ghinion, n-a avut lot(uri) pe masura cerintelor sale si rezultatelor asteptate de conducerea si suporterii echipelor respective. Sau, mai rau, omu' n-are stofa de antrenor, va ramane cel mult o promisiune. Vom vedea, repet, eu am mare incredere in Hagi. Macar prin prisma faptului ca nu o sa mai adorm la meciuri, asa cum s-a intamplat sezonu' trecut (Ceahlaul - Steaua din campionat, Poli - Steaua din Cupa etc.). Daca insa va egala performantele lui Oli, ramane de vazut.

Din ce am citit aici, majoritatea inclina spre un joc placut ochiului, chiar daca rezultatele lasa de dorit. Minoritatea prefera un joc, uneori chiar urat, da' care aduce rezultate. Desigur ca cel mai fericit caz este sa ne bucuram de amandoua: si de joc si de rezultat. Si e si normal sa fie asa, fotbalu' (ca orice sport) este si joc si competitie. Ca o paranteza, cei care pun pe primu' plan frumusetea jocului sunt invitati sa isi aduca aminte pentru ce e tinut minte Hagi cand a fost antrenor la Nationala? Pentru faptu' ca am avut ocazii cu Slovenia sau pentru ca am pierdut calificarea?

Revenind la subiect, si anume la celalalt aspect. Avem lot sau nu?

1. Daca avem lot, mai tre' transferuri? Daca jucatorii sunt buni, made by Protasov, si au fost stricati de Oli, inseamna ca nu mai avem nevoie de jucatori noi in echipa. Mai ales cand avem un lot (ceva) mai valoros ca sezonu' trecut, daca nu prin prisma anumitor transferuri si plecari de la echipa, macar prin numaru' jucatorilor valizi.

2. Daca nu avem lot, adica pe teren umbla si cateva petarde, dc Oli a fost injurat la greu atunci cand a avut doar 15 jucatori la dispozitie, iar majoritatea meciurilor s-a jucat cu improvizatii?

Pe mine asta ma deranjeaza la unii dintre voi - standardele duble.

- anul' trecut cand jucam urat si/sau pierdeam, era doar antrenoru' de vina. Jucatorii erau buni, insa erau stricati de Oli - Dumnezeule, ma izbeam de "teoria" asta pe toate forumurile si sectiunile de comentarii ale ziarelor de sport (inclusiv aici, normal).

- acu', cand luam in considerare rezultatele ultimelor amicale, antrenoru' e bun, insa valoarea lotului lasa de dorit, mai avem nevoie de transferuri.

Dc umblati cu unitati duble de masura? Asta ma seaca. Recunoasteti ca adevaru' e undeva la mijloc. Daca admiteti ca o infrangere se datoreaza faptului ca avem cel mult doua ocazii pe meci sau ca jucam cu baloane de la fundasi direct pe varfuri, atunci admiteti si ca avem jucatori care nu stiu sa faca o preluare, sa se demarce, sau sa paseze bine - de driblinguri nu mai vorbesc. Admiteti ca asemenea petarde de jucatori existau dp vremea lui Protasov.

Marele merit al lui Zenga si Protasov a fost ca echipa actiona ca un bloc. Intr-un astfel de cadru e mult mai usor ca incompetenta unor jucatori sa fie mascata de rezultatele echipei (stil de joc si/sau rezultate). Da' cand apar accidentari, unitatea blocului dispare, si atunci apar buruienile la iveala. Iar cand apar meciuri cu miza foarte importanta unde o singura preluare gresita a balonului ori o pasa gresita poa' decide soarta unei partide, atunci se vede ca unii jucatorii stau prost si la ABC-u' fotbalistic.

PS: Inca ceva, pentru. o parte din actualii jucatori, maximu' de performanta pe care l-au putut (si dorit) sa il atinga a fost acea semifinala de UEFA, mai ales ca stim cu totii cum am pierdut-o (nici acu' nu am taria sa revad acel meci). Dupa acea semifinala, foamea, nu de bani, ci de performanta a unora a disparut. A aparut blazarea, resemnarea, neputinta (psihica). A disparut dorinta de a accede la urmatoru' nivel. Iata o cauza importanta pentru. infrangerile care au urmat din CL si campionat. Meciu' de la Kiev a fost un accident din acest punct de vedere: era CL, era primu' meci, era entuziasm, era senzatia de nou etc. Pentru acesti jucatori, restu' meciurilor din Liga a fost doar o formalitate de bifat: nu atat din cauza renumelui echipelor intalnite, cat din cauza obiectivului stabilit: nu o calificare in primavara CL, ci una in primavara UEFA (e suficient, suntem la prima calificare in CL dupa 10 ani bla bla bla).

Ahh, era sa uit si de "nu mai speram la locu' 1, insa ne multumim/ne dorim locu' 2, nu va ingrijorati" - si asta in campionatu' nostru, nu in vreo grupa de CL...

Olaroiu a prins sfarsitu' unui ciclu de echipa, cu atat mai mare a fost greseala lui ca n-a avut curaju' sa aduca sange proaspat. Sper insa ca Hagi o va face, desi vad ca si el se incapataneaza sa foloseasca din jucatorii uzati/blazati. Ca sa nu mai zic ca si el are fixurile lui legate de anumite titularizari sau de rolu' in teren al unor jucatori. Ma rog...

Mda. Atunci Olaroiu a jucat 5 amicale din 6 cu titularii desi stia foarte bine ca acei titulari nu vor rezista unui maraton de 5+31 de jocuri in 5 luni juma. Noile achizitii au fost testate foarte putin, si uite asa a ajuns Oli taman la meciul cu Real la concluzia ca Saban e o catastrofa. Sa ne mai miram ca dupa cateva luni Radoi, Dica, Cristocea s-au accidentat ?

Si astfel ajungem la cealalta mare dilema (prima e stilu' de joc placut ochiului vs. rezultate/performante): e mai bine sa faci o echipa din 11-14 jucatori care joaca in aceeasi formula (automatisme/relatii de joc cu efecte pozitive) sau e mai bine sa poti pune in teren o echipa ce poa' fi formata oricand din orice membru al intregului lot?

Intrebarea nu este retorica. Tre' luate in considerare cel putin doua circumstante: daca jucatorii au macar ABC-u' fotbalistic sau daca iti permiti sa incerci relatii de joc cat mai diversificate (poa' nu ai destule meciuri la dispozitie, poa' miza lor e importanta, astfel incat tre' sa minimizezi riscu').

Intrebarea ar fi retorica daca toti jucatorii ar avea valoare ridicata. Atentie, nu doar valoare egala, aceasta nu e suficienta. Pot fi toti de aceeasi valoare, insa una mediocra;) Ori valoare ridicata si egala nu exista decat la unele echipe din Vest, la Steaua insa nu (inca), din pacate.

Deci, cum e mai bine?

Fuckeru14.07.2007 23:26

p degeaba il pupa toti in fund p Hagi...ca antrenor ii mediocru...toti spun ca sunt doar meciuri d pregatire si d aia nu joaca Steaua nik..mie unu deja incepe sa imi fie frik d meciurile cu polonezi,ca echipa nu prea joaca...sper ca si jucatori sa isi deie seama ca un meci nu se castiga doar cu numele si ca tre sa iasa si ei odata din vacanta lor prelungita ca poate o sa fie prea tarziu si iar ne trezim cu 10 puncte in spatele lui Dinamo.

daffyduck14.07.2007 23:41
daffyduck ;)

Si tot ce a urmat dupa daffyduck in jos ... :)

Moaaa, sa mor io daca nu e cel mai tare post pe care l-am citit pe fcsteaua.ro in ultimul an. Propun ca adminii sa se sesizeze si sa-l bata in cuie undeva bine, sa-l vada toata lumea ... :D

Allleecx14.07.2007 23:44

Eu cred ca fara un portar, un mingicar si un fundas central de macar 3 stele, vom avea un sezon macar modest! Pe mine ce ma dispera cel mai tare e ca Becali se lauda in nestire ca are, ca face, ca drege si pur si simplu face praf fiecare campanie de achizitii! UNA CATE UNA!

Alt lucru dureros ar fi ca se pare ca Hagi nu stapaneste inca situatia! Amicalele astea, cat ar fi ele de irelevante, totusi ne indica ca ceva nu e in regula! Din 5 meciuri nici macar unul nu a fost mai de Doamne-Ajuta! Vreau sa cred ca rezultatele si jocul vor aparea ca prin minune in meciurile oficiale si ca nu vom avea probleme, dar pana si mie, care sunt un super-optimist mi-e greu sa cred asta! TOTUSI avem datoria morala sa fim alaturi de Hagi in aceasta grea tentativa a lui de a reusi, tentativa care pare sa aiba accente "kamikadze"..

Iar referitor la formula de joc pentru jocul cu Aek Atena...as prefera un:

------------------Vatca----------------

--Golanski--Goian--Radoi---Marin--

-Nicolita-----O.Petre-----Bostina----

-------------Dica---------------------

-----Iacob--------Neaga-------------

Iar cu Zaglebie as vrea sa vad un:

------------portar adevarat----------

---Golanski--Goian---Fundas---Marin

---Nicolita-----aRadoi----Bostina----

----------------Dica-------------------

----Iacob-------------------Neaga----

Assassin15.07.2007 00:00

daffyduck;) '

Pentru noi problema e sa avem un lot ... sa zicem de top 5 in Europa de Est. Si NU MAI avem. Jucatori care acum 18 luni preluau fara greseala o pasa de 40 de metri acum se impiedica in minge. E ceva in neregula, nu ? Si nu poate fi doar Hagi de vina.

Am spus mai sus care cred eu ca ar fi explicatia.

Eu nu pot sa inteleg cum un antrenor iti poa' lua tie ca jucator abilitatea de a pasa, de a dribla sau de a trage pe spatiu' portii.

De asemenea, nu pot sa inteleg cum un antrenor (altu') tre' sa te invete pe tine, jucator la Steaua, sa faci o preluare, sa bati o lovitura libera, sa tragi la poarta sau sa dai pase cu exterioru'.

PS: orice asemanare cu personaje sau situatii reale este pur si simplu intamplatoare:D

raduthedick15.07.2007 04:54

Ce vise placute!

narkiss15.07.2007 07:17

Hagi pleaca bah de la Steaua vrei sa-ti dam noi avant?ce mai asteoti?esti varza ca antrenor pleaca odata ca tragi Steaua in jos sa vina Protasov

Sylvyx15.07.2007 07:19

Da interesante comentarii mai sus.Faza este ca am citit pe www.gsp.ro ca Gica Hagi a mizat mai mult pe aparare jucatorii fiind mult mai exacti nefacand greseli si a jucat pe contraatac.Intr-adevar golanski a jucat si se pare ca a facut-o foarte bine.Insa sunt ferm convins ca ne mai trebuie un fundas valoros cel putin ca polonezul.Dupa parerea mea jocul Stelei trebuie sa fie OK si in atac si in aparare si toul va fi perfect.Cat despre portar tot pe www.gsp.ro am citit ca Adrian Ilie este i tratative serioase cu Robinson Zapata portar columbian care evolueaza la Cucuta Deportivo si la nationala Columbiei fiind prezent in acest an la Copa America.Ar fi misto sa-l achizitionam.

FORZA Steaua! ! ! ! ! !

Khalid15.07.2007 08:04

Meciurile astea ar trebui sa reprezinte nimic pentru noi(suporterii), atat meciurile cat si rezultatele. Singurul meci edificator pentru mine va fi cel cu Charleroi de pe Ghencea. Primul 11 cu Charleroi cred ca va fi folosit si in meciul cu Ceahlaul si Zaglebie, pana atunci stau linistit si ma "amagesc" ca Hagi ruleaza jucatorii. Daca Steaua va avea o evolutie buna cu Charleroi inseamna ca Hagi a reusit sa "aranjeze" echipa, daca nu, avem multe motive sa ne ingrijoram.

razvan9315.07.2007 08:17

deci acum orice Stelist infocat sia dat seama de ce vrea sa faca Gica.El vrea sa il invete pe Gabi postul de mijlocas coordonator ,Gabi omul cu pasa decisiva cu driblinguri si cu o tehnicitate iesita din comun in lotul Stelei ,chiar daca mai greseste cateodata il are pe Mirel ca paznic in spate .Steaua a adus un mare + pe vremea lui Oli sa vazut ca atacanti cum se accidenteaza unu gata e mare dezastru acum numia e asea Gica vrea sa ii testeze pe toti ,iar eu fac un apel si spun ca nu ar trebui sa ne ingrijoreze deloc aceste rezultate.Acum formatia se stie 98%

Cernea

Golansky(sau P.Marin,depinde de pregatirea lui),Goian,Ghionea(cand isi revine),Emeghara

Badoi,M.Radoi,Gabi Bostina,B.Nicolita(cand va fi 100% refacut dupa accidentare)

Rica Neaga,Nicolae Dica

+ daca vor veni si Zapata(Gk) + Camus(Cam) care cred ca vor fi titulari cand sunt 100% pusi la punct cu pregatirea fizica

si rezerve:Vatca,Baciu,R.Ochirosii,O.Petre,V.Cristocea (si el vine dupa o accidentare),M.Croitoru,Victoras Iacob(V.Badea cand isi va reveni )M.Gurita,

ANTIgigi15.07.2007 08:25
Meciurile astea ar trebui sa reprezinte nimic pentru noi(suporterii), atat meciurile cat si rezultatele. Singurul meci edificator pentru mine va fi cel cu Charleroi de pe Ghencea. Primul 11 cu Charleroi cred ca va fi folosit si in meciul cu Ceahlaul si Zaglebie, pana atunci stau linistit si ma "amagesc" ca Hagi ruleaza jucatorii. Daca Steaua va avea o evolutie buna cu Charleroi inseamna ca Hagi a reusit sa "aranjeze" echipa, daca nu, avem multe motive sa ne ingrijoram.

nu fii neaparat sigur...e si ala un meci mai amical, desi e de prezentare. Ar putea folosi 2 echipe, cea de baza in prima repriza si rezervele in cea de-a doua, mai stii? Si oricum nu sun t convins ca vom juca cine stie ce cu belgienii....poate va fi mai bine asa...sa vada lacunele din echipa si mai bine...oricum forma sportiva se va atinge ulterior...

Timpul le va rezolva pe toate...

NicuVlad15.07.2007 12:20

Ceea ce nu inteleg este faptul, ca, desi portarii (Cernea si Vatca) gafeaza (nepermis chiar si in amicale), Adi Ilie cauta portari prin toata lumea, desi Steaua mai dispune de unul care cred ca are ceva experienta - Andrey -. Ar fi putut totusi sa il ia in cantonament si sa vada ce este de capul lui ...

ANTIgigi15.07.2007 13:51
Ceea ce nu inteleg este faptul, ca, desi portarii (Cernea si Vatca) gafeaza (nepermis chiar si in amicale), Adi Ilie cauta portari prin toata lumea, desi Steaua mai dispune de unul care cred ca are ceva experienta - Andrey -. Ar fi putut totusi sa il ia in cantonament si sa vada ce este de capul lui ...

Tu inca nu te-ai prins ca ciobanu' incearca sa scape de toate transferurile facute de MeeeMeee? si ma refer aici la astea din ultimul an incoace...

Timpul le va rezolva pe toate...

bad_joke15.07.2007 14:46

A revenit Banel?.....SUNTEM SALVATI!!!! el si Coman cu ei ne calificam in Liga Campionilor,ce s ane mai preocupam de jocul echpei cand avem pe supervedeta de Nationala numita Banel Nicolita,numai comentez mai mult,n-are rost pentru moment suntem cam STERILI IN ATAC,sa speram ca se va rezolva cat mai repede problemele

ANTIgigi15.07.2007 14:48
A revenit Banel?.....SUNTEM SALVATI!!!! el si Coman cu ei ne calificam in Liga Campionilor,ce s ane mai preocupam de jocul echpei cand avem pe supervedeta de Nationala numita Banel Nicolita,numai comentez mai mult,n-are rost pentru moment suntem cam STERILI IN ATAC,sa speram ca se va rezolva cat mai repede problemele

"suntem"...........nu si de tine

LeoKinG15.07.2007 15:17
Hagi pleaca bah de la Steaua vrei sa-ti dam noi avant?ce mai asteoti?esti varza ca antrenor pleaca odata ca tragi Steaua in jos sa vina Protasov

Protasov nu o sa mai vina la Staua ma,echipa unde a plecat el in Ucraina e ceva de genu Lacatus sa vina la Steaua...e echipa lui de suflet asa ca nu are nici un motiv sa mai vina la Steaua!Si nu poti sa spui de Hagi ca e varza dupa 3 meciuri amicale...crezi ca poti sa antrenezi mai bine decat el?

costy_k1_G.15.07.2007 16:16

Am citit unele mesaje si la cele mai multe ma umfla rasul, doar cei cu capul pe umeri a avut dreptate, adica sa vedem 1-2 meciuri pe viu si sa vedem problema nu din presa unde ne baga pe gat opinia lor. Sunt mai multi jucatori care strica echipa si aia trebuie injurati pana pleaca de la echipa, nu avem nevoie de ei nici ca rezerva. Voi credeti ca Hagi nu e multumit de unii jucatori dar nu are ce face ca lotul e mic si uzat. Nu am inteles ceva Jiji a spus ca a dat buget pentru. orce jucator care si-l doreste Gica, pai daca e asa de ce se mai chinue cu retardatii...

84ava15.07.2007 16:51

Amicalele astea sunt ca meciurile pe care le jucam noi in curtea scolii,mai intra unu de pe margine ca pe altul il durea picioru sau il striga mama la masa si tot asa.Nush dc va agitati atat,se incearca rularea tuturor jucatorilor,ganditi-va ca una e sa pleci intr-un turneu de pregatire fiind la al treilea an ca antrenor la acea echipa si una e sa o preiei de o luna.Pur si simplu vrea sa vada absolut toti jucatorii,sa ii incerce pe diferite posturi samd.Eu zic sa ramanem calmi ca o sa ne aratam noi adevarata fata in campionat si in meciurile din Liga.

Sper ca toti sa ii aratam sprijinul nostru neconditionat lui Gica si sa venim cat mai multi vineri la meciul de prezentare(mie dor rau de Steaua) si cine stie poate il facem si pe Camus sa vina in Ghencea desi nu cred ca "miliardaru" nostru ar da atatia bani...

«12345»