FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Litex Loveci 0-0

«1235»
fcsteaua.ro14.07.2007 18:18

Primul 11 al Stelei a fost:

Vitca - P. Marin, Ov. Petre, Baciu, Nesu - Badoi, Lovin, Croitoru, Coman - Gurita, Iacob.

Gica Hagi a început partida cu jucatorii care au evoluat mai putin sau deloc în prima partida de verificare din Olanda, cea cu Belchatow. In timpul jocului, "Regele" a fost adus în pragul unei crize de nervi de jucatorii Stelei, antrenorul fiind total nemultumit de randamentul acestora. De altfel, Nesu, Vâtca, Baciu sau Croitoru au fost "taxati" serios de tehnician. Bulgarii au dominat jocul si au ratat cea mai mare ocazie a primei parti prin Tom, care l-a driblat si pe Vâtca, însa, din unghi, nu a nimerit decât plasa laterala. Steaua nu a contat aproape deloc, Gurita trimitând un sut mult peste. De altfel, cea mai notabila veste din prima repriza este tot negativa: Lovin s-a accidentat la mâna în minutul 40. Mijlocasul se plângea ca nu-si mai simte degetele si a fost înlocuit cu Radoi.

In partea a doua, Hagi a facut mai multe schimbari, iar jocul s-a echilibrat. Steaua a avut doua ocazii prin Banel Nicolita, revenit dupa o accidentare. Acesta a sutat periculos de doua ori, o data s-a opus portarul, iar cu cinci minute înainte de final mingea trimisa de el a trecut putin pe lânga. Si Neaga avut o sansa de a marca, trecând pe lânga o minge. Stelistii nu au înscris, dar, cel mai rau, nici jocul nu a stralucit, prestatia ros-albastrilor fiind, per total, destul de palida.

Prosport

AKM-4714.07.2007 18:22

Ce repede sare Prostportul cu comentari... Dar de ce nu au dat comentariul live??? Abia astept meciurile oficiale...

fular-campionii

Sylvyx14.07.2007 18:29

e groasa rau treaba.inca o data n-am reusit sa castigam si n-am jucat cu echipe tari.Sa zicem ca trecem de Zaglebie Lubin(sigur trecem) o sa dam in tutul 3 peste o formatie tare si dracu ne ia atunci.Domul sa ne aiba in paza!

Matteo14.07.2007 18:32

3 sferturi din astia cu care am inceput azi n-au ce cauta la Steaua.

vanfootball14.07.2007 18:41

"Fundașul polonez Pawel Golanski a evoulat asearã pentru prima oarã în tricoul echipei vicecampioane de la venirea sa. Acesta a intrat în minutul 55 și l-a înlocuit pe Petre Marin. Golanski a jucat pe postul de fundaș dreapta avînd o evoluție încîntãtoare. A comunicat în permanențã cu colegii sãi, în limba englezã, și a ales sã joace cu mingi simple. Polonezul a impresionat asistența prin detentã." GSP

Steauaforever3314.07.2007 18:42

"criza de nervi" - asta nu-mi place. Se pare ca Hagi nu s-a schimbat. Dar sa mai asteptam. Sper ca schimbarea de antrenor sa nu fi influentat negativ moralul jucatorilor. A cam incercat toti jucatorii si se pare ca nu-i prea iese nimic. Mai sunt cateva meciuri amicale, dar ......

MAD_KAT14.07.2007 18:47
3 sferturi din astia cu care am inceput azi n-au ce cauta la Steaua.

Hai nu trei sferturi, dar jumatate chiar ca n-au fata de Steaua...Incep sa ma gandesc cu frica la noul sezon, care nu se anunta prea grozav, iar noi nu mai transferam nimic

SSK14.07.2007 18:56

Nu va mai luat dupa expresiile din presa, stiti ca ei augmenteaza totul... In OLS scrie ca Steaua a jucata de o maniera "josnica" (?!?).

Eu nu cred ca e un capat de tara primul 11, mai ales ca e clar ca Hagi a decis sa mearga pe mana celor care sunt mai mult rezerve. Probabil si-a dat si el seama ce pot face ei. Echipa standard va fi, deci, clar alta!

Trist e in continuare ca nu avem un cuplu de fundasi centrali. Si tot trist e ca ne ia o luna sa transferam un jucator, in timp ce altii par s-o faca fara probleme. Adi, ce faci?

DARN STELISTU14.07.2007 19:05

Normal ca neau dominat in prima repriza... doar au jucat rezervele.

ANTIgigi14.07.2007 19:15
Nu va mai luat dupa expresiile din presa, stiti ca ei augmenteaza totul... In OLS scrie ca Steaua a jucata de o maniera "josnica" (?!?).

Eu nu cred ca e un capat de tara primul 11, mai ales ca e clar ca Hagi a decis sa mearga pe mana celor care sunt mai mult rezerve. Probabil si-a dat si el seama ce pot face ei. Echipa standard va fi, deci, clar alta!

Trist e in continuare ca nu avem un cuplu de fundasi centrali. Si tot trist e ca ne ia o luna sa transferam un jucator, in timp ce altii par s-o faca fara probleme. Adi, ce faci?

totusi e deja al 5-lea meci...sa nu imi spui ca nu te deranjeaza putin felul in care joaca, de rezultate nu ma leg, ca sunt doar amicale...dar cu stilul de joc ce facem?!...vad ca il baga pe Coman mijlocas ofensiv mai nou in loc sa incerce iar cu Bicfalvi care chiar a aratat ceva. Cat despre Adia Ilie....eu cred ca a facut ce a fost posibil sa faca, s-a inteles cu acel Pulido, si mai era un pas sa se rezolve transferul, dar daca ciobanu' se uita la cateva zeci de mii de euro.....stim cu totii ca e un 0 caracter....

TImpul le va rezolva pe toate...

vanfootball14.07.2007 19:18

@kraken

"am avut un rieten ,care a fost la fata locului,a vazut meciul cu bulgarii si mi a spus la telefon niste lucruri de care am ramas stupefiat:Gica urla fara noima la jucatori,pare instabil psihic pe banca,alterneaza momentele cand e statuie si cand explodeaza ca un descreierat."

Tu si prietenul tau nu prea ati vazut antrenori la viata voastra. No offence!

Steauaforever3314.07.2007 19:22

@kraken

exact ce spuneam: Hagi e isteric si n-are stofa de antrenor. Imi pare rau sa spun asta dar e adevarat. Cred ca nici jucatorilor nu le convine noul stil. Inca mai sper....

RedStar14.07.2007 19:24

Are multi jucatori accidentati Hagi, cativa sunt noi veniti, schimba si sistemul, e nevoie de timp sa se inchege echipa.

Nu e nici o situatie ingrijoratoare, timpul le va rezolva pe toate.

Hagi ar trebui sa incerce sa se mai calmeze, nu trimite nimic bun la jucatori urland la ei.

Sper macar sa se inteleaga mai bine prin ce momente a trecut Oli cand avea pe la mijlocul campionatului si lot de numai 15 jucatori si cat de grea e munca unui antrenor.

Steauaforever3314.07.2007 19:37
Normal ca neau dominat in prima repriza... doar au jucat rezervele.

N-ar trebui sa existe diferenta intre titulari si rezerve....

Steauaforever3314.07.2007 19:40
Are multi jucatori accidentati Hagi, cativa sunt noi veniti, schimba si sistemul, e nevoie de timp sa se inchege echipa.

Nu e nici o situatie ingrijoratoare, timpul le va rezolva pe toate.

Hagi ar trebui sa incerce sa se mai calmeze, nu trimite nimic bun la jucatori urland la ei.

Sper macar sa se inteleaga mai bine prin ce momente a trecut Oli cand avea pe la mijlocul campionatului si lot de numai 15 jucatori si cat de grea e munca unui antrenor.

Deja e ceva normal la Steaua sa fie accidentati..... Cam asa se afla de 1 an..... Antrenorul trebuie sa gaseasca solutiile optime...... Eu cred ca alta e problema..... Jucatorii nu pot avea randament sub comanda lui Hagi... ceva undeva nu merge... probabil ca numele ii sperie si din dorinta de a da totul pe teren, o dau in bara....

crafft14.07.2007 19:41

pentru a construi o echipa de Champions League,ai nevoie de,macar,doi ani de munca si acomodare,de antrenamente si meciuri tari,de jucatori motivati,Gica e la inceput,ba nebunilor!poate sa piarda si douazeci de meciuri,trebuie sustinut,sunt sigur ca e un bun antrenor,are nevoie de rabdare din partea noastra si din partea lui,sa fie rabdator cu jucatorii,trebuie sa inteleaga, ca nu toti sunt Hagi,cand va aud "vai vine prapadul",vai,vai,vai,poate e mai bine,poate plecati la Dinamo ,aia sunt pe val.era si timpul sa trecem prin perioade mai putin faste,dupa atatea succese,Hagi e la inceput de drum,prefer sa pierdem cu el,decat sa castigam cu Olaroiu,clar!

Steauaforever3314.07.2007 19:48
pentru a construi o echipa de Champions League,ai nevoie de,macar,doi ani de munca si acomodare,de antrenamente si meciuri tari,de jucatori motivati,Gica e la inceput,ba nebunilor!poate sa piarda si douazeci de meciuri,trebuie sustinut,sunt sigur ca e un bun antrenor,are nevoie de rabdare din partea noastra si din partea lui,sa fie rabdator cu jucatorii,trebuie sa inteleaga, ca nu toti sunt Hagi,cand va aud "vai vine prapadul",vai,vai,vai,poate e mai bine,poate plecati la Dinamo ,aia sunt pe val.era si timpul sa trecem prin perioade mai putin faste,dupa atatea succese,Hagi e la inceput de drum,prefer sa pierdem cu el,decat sa castigam cu Olaroiu,clar!

cum adica preferi sa perzi cu Hagi decat sa castigi cu Olaroiu? pai care mai e scopul jocului? !?!? nu sa castigi si sa devii campion? Italienii se bucura la un 1-0 prin minutul 90+3.....

Pe mine ma intereseaza rezultatul nu cum jucam, clar! :)

Wally14.07.2007 19:54

Eu abia astept amicalul cu Charleroi sa vad de la fata locului cum se misca echipa ca asa dupa ce scriu ziarele astea de 2 lei retrogradam...dupa acest meci voi putea trage niste concluzii...

r.ochirosii14.07.2007 19:59

parca... Coman pleaca dupa taica'sau :happy: ?

AmuntBoy14.07.2007 20:01
Salut Vanfootbal.

Prietenul meu,e arbitru,din generatia de lupi tineri,nu-i dau numele din motive lesne de inteles,are doi ani la activ de divizia B.

Eu am jucat fotbal ,nu de performanta e adevarat,nu am fost foarte talentat,dar am 3 ani de B.Apoi viata mi-a oferit alte drumuri.

Doar am sintetizat ce mi-a zis prietenul meu,am extras ideile principale,as fi preferat sa o spun pe scurt:Hagi e depasit de miza situatiei,de presiune,de toti ochii care sunt atintiti asupra lui,de momentulcoplesitor care-l apasa.Sper sa nu fie manat DOAR de dorinta lui fantastica de a fi primul.Daca nu compenseaza in ratiune,luciditate si calm ,basca niscaiva cunostiinte de ANTRENOR(nu fotbalist).........am pus-o....

Te salut Van si ti-as recomanda sa lasi replicile de zmeu de forum ,fara sa stii cu cine ai de a face.

Respect.

ohh daaa

ai amic un balerin din B si ala e doxa de fotbal ....

Se pare ca nu stiti cum se comporta un antrenor in amicalele unde vrea sa testeze anumite lucruri :)

mecarm14.07.2007 20:02
Eu abia astept amicalul cu Charleroi sa vad de la fata locului cum se misca echipa ca asa dupa ce scriu ziarele astea de 2 lei retrogradam...dupa acest meci voi putea trage niste concluzii...

La meciul cu Charleroi va sarii stadionul in sus.Daca nu se pun abonamente la peluze pana la meciul asta cu parere de rau va anunt ca nu o sa vedeti nici un meci de fotbal.Asa cred eu.(nu ca as stii mai multe).

DanStan14.07.2007 20:07

Atat timp cat n-am vazut meciul nu-mi pot forma o imagine prea clara a situatiei. Totusi mi se pare interesanta ideea lui Gica Hagi de a incepe meciul cu echipa a doua. Anul trecut am jucat toate amicalele cu prima echipa. Singura exceptie a fost un meci impotriva lui Zwarte Leeuw (echipa de Liga a 3-a belgiana) incheiat tot cu 0-0. Oricum, e un progres. Litex e peste belgienii aia. Chestia e ca incepand de acum Gica nu mai are vreun motiv sa foloseasca rezervele. Mai sunt 3 meciuri de verificare (AEK, Willem si Charleroi) si ar cam fi cazul sa inceapa meciul cu cat mai multi posibili titulari. Altfel nu va mai avea timp sa inchege jocul primei echipe.

In alta ordine de idei mi se pare foarte buna ideea de a solicita jucatorilor ca la antrenamente sa traga cat mai mult la poarta. E unul din capitolele la care avem probleme mari.

Cat despre posibila nervozitate excesiva a lui Hagi ... daca n-ar avea motive atunci n-ar fi nervos. Atunci cand vezi fotbalisti profesionisti platiti cu zeci de mii de euro pe luna cum isi dau cu stangul in dreptul e probabil cam dificil sa-ti pastrezi calmul. Prefer un individ hipernervos unuia care se scobeste in nas. Cel putin unii jucatori vor afla astfel ca exista cineva care nu apreciaza figuratia pe teren.

daffyduck14.07.2007 20:23
ohh daaa

ai amic un balerin din B si ala e doxa de fotbal ....

Se pare ca nu stiti cum se comporta un antrenor in amicalele unde vrea sa testeze anumite lucruri :)

Sa mori tu Amunt ca daca vrei sa testezi jucatorii de mana a 3-a gen Lovin, Coman si Croitoru, esti in amical si nu te intereseaza rezultatul, faci spume si iti ies ochii din cap ... asta n-o mai auzisem pana acum, incercarea de a dovedi ca e normal sa fii paranoic intr-un amical in care testezi formule de joc si nu iti pasa rezultatul.

In alta ordine de idei, este al N-lea meci deja cu Hagi in care sudeaza cuplul de fundasi centrali Ov Petre - Baciu. De ce nu-l joaca pe Radoi fundas central? Dar pe Goian? De ce ii odihneste atat? De ce il baga pe Golanski fundas dreapta? Eu credeam ca l-am transferat pe post de fundas central din cauza problemelor din centrul apararii ... pana mea, fundas dreapta mai joaca, cat de cat bine, Banel, P Marin, Badoi ...

De ce incepe un joc amical cu Croitoru, Lovin si G Coman titulari? Ce vrea sa le dovedeasca, ca nu au valoare de Steaua? Sau vrea sa-i arate lui Gigi care va fi fata Stelei in cazul in care ni se accidenteaza titularii? Ca nu inteleg, sa mor io ...

Oricum, Hagi nu face spume din cauza neputintei jucatorilor de a pune in practica tacticile lui, ci din cauza ca nu stiu cu mingea ... Hagi nu incearca sa scoata mai mult cu jucatorii pe care ii are la dispozitie, folosind mintea si tactica de joc, el incearca sa-i faca pe Lovin si Gigel Coman fotbalisti de clasa, ceea ce nu se va intampla niciodata din pacate ...

Oricum, daca tot "testeaza", de ce nu joaca la mijloc cu Ochirosii si Bicfalvi in loc de Coman si Lovin si de ce nu joaca cu Alexandru Iacob fundas in loc de Baciu? Ca prespun ca Bicfalvi, Ochi si cu A Iacob nu sunt considerati titulari de prima echipa, de nu i-a jucat azi ...

fansteaua4614.07.2007 20:24
"Fundașul polonez Pawel Golanski a evoulat asearã pentru prima oarã în tricoul echipei vicecampioane de la venirea sa. Acesta a intrat în minutul 55 și l-a înlocuit pe Petre Marin. Golanski a jucat pe postul de fundaș dreapta avînd o evoluție încîntãtoare. A comunicat în permanențã cu colegii sãi, în limba englezã, și a ales sã joace cu mingi simple. Polonezul a impresionat asistența prin detentã." GSP

e de bine fular-campioniifularsteaua2

vanfootball14.07.2007 20:32
Salut Vanfootbal.

Prietenul meu,e arbitru,din generatia de lupi tineri,nu-i dau numele din motive lesne de inteles,are doi ani la activ de divizia B.

Eu am jucat fotbal ,nu de performanta e adevarat,nu am fost foarte talentat,dar am 3 ani de B.Apoi viata mi-a oferit alte drumuri.

Doar am sintetizat ce mi-a zis prietenul meu,am extras ideile principale,as fi preferat sa o spun pe scurt:Hagi e depasit de miza situatiei,de presiune,de toti ochii care sunt atintiti asupra lui,de momentulcoplesitor care-l apasa.Sper sa nu fie manat DOAR de dorinta lui fantastica de a fi primul.Daca nu compenseaza in ratiune,luciditate si calm ,basca niscaiva cunostiinte de ANTRENOR(nu fotbalist).........am pus-o....

Te salut Van si ti-as recomanda sa lasi replicile de zmeu de forum ,fara sa stii cu cine ai de a face.

Respect.

Salut!

Nu mai spune pe scurt, explica situatii concrete cand zbiera Hagi aiurea. Iti pot da sute de exemple de antrenori care sar ca fripti de pe banca atunci cand observa o greseala de plasament, de exemplu. Asa ca, ar fi bine sa detaliezi de ce acele reactii au fost anacronice cu situatia data si nu sa arunci o concluzie de genul "Hagi e depasit de situatie". Din moment ce nu te cunosc, nu am cum sa-ti stiu cunostintele despre fotbal, asa ca ori argumenteaza afirmatiile, ori asteapta-te sa sara unul ca mine sa te ia la misto.

«1235»