FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Litex Loveci 0-0

«1345»
FlasHUL16.07.2007 10:08
Eu nu ma tem de Dinamo. Deja ii curteaza pe Izvoranu si Mansour, pentru ca Stefan Radu si Niculescu vor zbura. Iar daca nu se califica in grupele CL, zboara cat de curand si Lobont si Zicu, nu-si permite Dinamo sa ii tina, au salarii prea mari pentru foamea lor ...

La Dinamo este liniste si continuitate doar la misto, e ultimul hop de trecut pentru ei, au mai tras un pic matza de coada sa vada ce poa sa faca pentru grupele CL ... daca se calificau direct in grupe de asta vara, deja aveau juma de lot vandut. La Dinamo s-au adus deja prea multi bani de acasa, e foamea mare de tot pe ei ...

Mie mi-e teama doar de neputinta noastra, de meciuri slabe, de egaluri la echipe meci care mor de gat cu noi, de nepasare; mi-e teama de atitudinea aia pe care au avut-o si anul trecut, mi-e teama ca din grupele CL nu se vor mai uita ei in jos la meciuri cu Pandurii si Ceahlaul ... e o falsa impresie ca Dinamo a fost de neoprit anul trecut, adversarele ei si-au facut viata grea singure ... daca adun punctele pierdute aiurea la Iasi, 0-0 la Craiova, la Galati, la Pandurii, la Ceahlaul, la Oradea cu UTA, etc etc etc ... si nu se va mai intampla prea curand sa aiba Steaua meciuri cu Lyon - Rapid - Dinamo - Real Madrid la rand ...

De Dinamo nu va temeti, s-a strans buba mare si acolo, cand o sa faca poc, o sa iasa jale. Si primul poc o sa faca acum cand nu se vor califica in grupele CL ...

Aici nu pot sa nu iti dau perfecta dreptate. Sa tot vorbit. mai ales prin presa, ca vai Doamne ce mare echipa au catzeii. Adevarul adevarat asta este, ca nu au avut contracandidata. Noi am pierdut campionatul pe mana noastra si nicidecum pe "valoarea" lotului lui Dinamo. Dar e bine ca au harfe in cap. Astea mereu i-au dus la fund, adica acolo unde le este locul. In turul preliminar al CL or sa se loveasca cu capul de tavan ca de multe multe alte ori de altfel. Cu toate ca mai toti se asteapta sa nu se califice, o sa fie totusi un soc foarte puternic la ei la club. Ca de obicei si presa ii ajuta (neintentionat) sa isi ia aere de mare echipa.

vanfootball16.07.2007 10:11
Acel joc "ceas" era doar spectaculos, fapt recunoscut in unanimitate si de cei care il contestau pe Protasov. Dar acel joc nu a ajutat-o pe Steaua sa fie macar cu 1-2 puncte in fata lui Dinamo, dupa o jumatate de sezon, cu toate ca Dinamo nu juca extraordinar in acea perioada, nu a ajutat-o sa ia Supercupa si sa intre in CL. Nu a ajutat-o sa invinga nici pe Dinamo, nici pe Rapid. In grupele UEFA trebuie sa-ti asiguri 6 puncte, pentru a trece mai departe. Poti sa cistigi cele 2 meciuri de acasa cu 1-0 sau 6-5, sa le pierzi pe cele din deplasare cu 12-0, si te califici, nu conteaza cite goluri incasezi pe teren propriu. In faza eliminatorie se cern echipele, creste valoarea adversarului si, ce este cel mai important, un gol primit acasa te elimina din competitie, cazurile Roma, Hamburg, Rapid. In 2005 am avut o grupa foarte usoara. Lens, venita din Intertoto (asta inseamna locul 6-7-8 in Franta), unde a avut un culoar favorabil, intilnind in finala pe CFR Cluj, o echipa cu doar 1 an in Divizia A, si cu un antrenor debutant. Sampdoria o echipa din care a ramas doar numele, Hertha impresioneaza doar cu stadionul, Halmstads- no coment. Cine sunt aceste echipe in fotbalul european, in ultimii 10 ani? Doar Lens este o prezenta Constanta in cupele europene, dar doar la in fazele de inceput. Pentru Sampdoria, Hertha, si Halmstads este o performanta cind reusesc sa prinda un loc in Europa.

Dar cine era Steaua in fotbalul european, in ultimii 10 ani?

FlasHUL16.07.2007 10:13
Nu rusinos, mai degraba cu coada intre picioare... Desi poate fraza li s'ar fi potrivit mai bine cateilor...

Iti amintesc ce rezultate avea Rosenborg in campionat la acea vreme?

Dar sti de cat timp era Protasov la Steaua cand sa jucat turul preliminar? Al cate-lea meci oficial a lui Protasov era de cand antrena Steaua? Mai gandestete

FlasHUL16.07.2007 10:15
Acel joc "ceas" era doar spectaculos, fapt recunoscut in unanimitate si de cei care il contestau pe Protasov. Dar acel joc nu a ajutat-o pe Steaua sa fie macar cu 1-2 puncte in fata lui Dinamo, dupa o jumatate de sezon, cu toate ca Dinamo nu juca extraordinar in acea perioada, nu a ajutat-o sa ia Supercupa si sa intre in CL. Nu a ajutat-o sa invinga nici pe Dinamo, nici pe Rapid. In grupele UEFA trebuie sa-ti asiguri 6 puncte, pentru a trece mai departe. Poti sa cistigi cele 2 meciuri de acasa cu 1-0 sau 6-5, sa le pierzi pe cele din deplasare cu 12-0, si te califici, nu conteaza cite goluri incasezi pe teren propriu. In faza eliminatorie se cern echipele, creste valoarea adversarului si, ce este cel mai important, un gol primit acasa te elimina din competitie, cazurile Roma, Hamburg, Rapid. In 2005 am avut o grupa foarte usoara. Lens, venita din Intertoto (asta inseamna locul 6-7-8 in Franta), unde a avut un culoar favorabil, intilnind in finala pe CFR Cluj, o echipa cu doar 1 an in Divizia A, si cu un antrenor debutant. Sampdoria o echipa din care a ramas doar numele, Hertha impresioneaza doar cu stadionul, Halmstads- no coment. Cine sunt aceste echipe in fotbalul european, in ultimii 10 ani? Doar Lens este o prezenta Constanta in cupele europene, dar doar la in fazele de inceput. Pentru Sampdoria, Hertha, si Halmstads este o performanta cind reusesc sa prinda un loc in Europa.

Nu am vrut sa revin la vechile discutii despre perioada Protasov, ma intelegi gresit. Am vrut doar sa subliniez forma de joc a echipei cand a fost preluata de Oli fata de forma in care este acum cand a preluat-o Hagi. Parerea mea este ca are foarte mare importanta si acest aspect.

onyx16.07.2007 10:21
Cu Rosenborg am avut mare ghinion.In Ghencea am ratat cat pentru 2 campionate, iar ei in minutul 85 la singurul lor sut pe poarta au dat gol. In conditiile astea e destul de greu sa te califici...

sunt de acord ca a fost ghinion, dar in ce conditii este usor sa te califici, daca nici atunci cind ai un adversar slab, aflat intr-o evidenta criza de forma? sunt de acord ca a fost ghinion, dar in istoria scrisa a competitiilor ramin rezultatele si performantele, nu ramin jocul frumos, ghinionul sau arbitrii. Cel mai bun exemplu e Barcelona, care joaca frumos de cind s-a infiintat, dar in comparatie cu Real, Milan, Liverpool, Bayern si Ajax sta foarte slab la trofee. Are doar 2 trofee CL, primul fiind obtinut de abia in 1992.

c.ronaldo1716.07.2007 10:22
Vorbesti tampenii in continuare.

Am avut o sumedenie de ocazii, am fost clar echipa mai buna. Asta nu inseamna eliminare rusinoasa - a fost ghinion curat.

Iti reamintesc cate participari in grupele UCL avea Rosenborg la acea vreme?

S'a sculat cocosul.

Cum se face ca am avut o sumedenie de ocazii si scorul general la un moment dat era 4-1 pentru Rosenborg? Ce cauta in retur Nesu mijlocas dreapta? Bostina mijlocas ofensiv?!?!

In meciul cu Rosenborg i'am avut pe Radoi, Hamutovski, Iacob si Ogararu, asta ca sa fie o comparatie cu meciul contra celor de la Standard Liege.

In acel moment Rosenborg era petarda primei Ligi Norvegiene. Pierdea meci de meci, si mai mult, incasa aproape mereu 5 goluri.

Dar sti de cat timp era Protasov la Steaua cand sa jucat turul preliminar? Al cate-lea meci oficial a lui Protasov era de cand antrena Steaua? Mai gandestete

O luam ca pe o scuza? Dar Oli cate meciuri oficiale a avut cand batea Hereneen'ul?

Daca norocul tine cu cei buni, atunci ghinionul tine cu cei prosti.

onyx16.07.2007 10:28
Dar cine era Steaua in fotbalul european, in ultimii 10 ani?

Era prezenta constant in Europa, lipsind un singur an. In ultimii 10 ani prinsese grupele CL. Si ce e cel mai important, era intr-o mare ascensiune de forma, eliminind Valencia, detinatoarea trofeului si CAMPIOANA SPANIEI! Un campionat in Spania face cit un trofeu CL, daca nu te numesti Real sau Barca.

FlasHUL16.07.2007 10:34
S'a sculat cocosul.

Cum se face ca am avut o sumedenie de ocazii si scorul general la un moment dat era 4-1 pentru Rosenborg? Ce cauta in retur Nesu mijlocas dreapta? Bostina mijlocas ofensiv?!?!

In meciul cu Rosenborg i'am avut pe Radoi, Hamutovski, Iacob si Ogararu, asta ca sa fie o comparatie cu meciul contra celor de la Standard Liege.

In acel moment Rosenborg era petarda primei Ligi Norvegiene. Pierdea meci de meci, si mai mult, incasa aproape mereu 5 goluri.

O luam ca pe o scuza? Dar Oli cate meciuri oficiale a avut cand batea Hereneen'ul?

Cine e Herenven fata de Rosenborg? nu cred ca se pot cumpara. Sti pe ce loc era Herenven in campionatul Olandei cand a intalnit Steaua?

vanfootball16.07.2007 10:38
S'a sculat cocosul.

Te doare capul? Sa iti repet faza cu ghinionul?! Golurile s-au luat in urma unor greseli individuale, nu din cauza antrenorului.

Radoi a dat un autogol si a gresit grav la inca un gol (in retur), iar Ogararu e vinovat pentru golul luat in Ghencea.

Dar de faptul ca Dica a jucat cu Standard, dar nu a prins meciurile cu Rosenborg nu zici nimic? Care e atacul mai bun, Dica - Badea sau Cristea - Iacob?

M-am saturat de d-astia ca tine, care denigreaza clubul in toate felurile. Nu s-a facut de ras Steaua, de ras te faci tu de cand postezi pe-aici.

c.ronaldo1716.07.2007 10:39

Lasa'ma ma daca nici Hernenveen nu se mai poate compara cu fantastica, senzationala si uimitoarea echipa de la acea ora care era Rosnbeorg atunci inseamna ca s'a intors fotbalul cu capu' in jos. Vorbim despre Rosenborg nu Real Madrid...

Locul 7?

stelista_6616.07.2007 10:40

sincer nush ce sa zic oricum ganditiva ca in 5 meciuri avem 2 egaluri 2 infrangeri si numai o singura victorie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mellow: ceva nu e in regula!!!!!!!!!!undeva trebe schimbat ceva nu credeti????????oricum daca vom continua asa la titlu se vor bate doar Dinamo CFR si rapid fara Steaua!!!!!!!!!!!!!!!! :sad2: :angry::unsure: steaua_ro

c.ronaldo1716.07.2007 10:42
Te doare capul? Sa iti repet faza cu ghinionul?! Golurile s-au luat in urma unor greseli individuale, nu din cauza antrenorului.

Radoi a dat un autogol si a gresit grav la inca un gol (in retur), iar Ogararu e vinovat pentru golul luat in Ghencea.

Dar de faptul ca Dica a jucat cu Standard, dar nu a prins meciurile cu Rosenborg nu zici nimic? Care e atacul mai bun, Dica - Badea sau Cristea - Iacob?

M-am saturat de d-astia ca tine, care denigreaza clubul in toate felurile. Nu s-a facut de ras Steaua, de ras te faci tu de cand postezi pe-aici.

OFF TOPIC:Vezi cum vorbesti. Eu te'am respectat cat am vorbit. Nu esti la tine acasa aici ca sa vorbesti cum vrei. Refuz sa mai continui discutia cu tine pana nu iti controlezi cuvintele.

vanfootball16.07.2007 10:51
Era prezenta constant in Europa, lipsind un singur an. In ultimii 10 ani prinsese grupele CL. Si ce e cel mai important, era intr-o mare ascensiune de forma, eliminind Valencia, detinatoarea trofeului si CAMPIOANA SPANIEI! Un campionat in Spania face cit un trofeu CL, daca nu te numesti Real sau Barca.

Compari prezentele in cupele europene ale unei echipe din Romania cu cele ale unei echipe din Germania?!

Hertha terminase pe 5 in Bundesliga si cu cativa ani inainte jucase in grupele Champions League.

Lens a prins semifinalele Cupei UEFA in 2000.

Sampdoria incheiase sezonul pe 5 in Italia.

Mda, numai echipe de duzina.

steaua campioana16.07.2007 11:16

nimic palpitant...nu avem finalizare...

georgev16.07.2007 12:55

OFF TOPIC

Aveti idee daca se transmite meciul cu AEK ATENA pe vreun post TV???

Eu am gasit ceva pe rojadirecta dar nu se stie sigur.

Acolo scrie ca poate se va transmite pe Sport Plus [ro] sau Solaris Sport+ .

forever_STEAUA16.07.2007 12:59

@georgev

Nu se transmite pe nici un post TV

georgev16.07.2007 13:46

mersi pentru raspuns

o sa incerc totusi

poate poate

onyx16.07.2007 13:56
Compari prezentele in cupele europene ale unei echipe din Romania cu cele ale unei echipe din Germania?!

Hertha terminase pe 5 in Bundesliga si cu cativa ani inainte jucase in grupele Champions League.

Lens a prins semifinalele Cupei UEFA in 2000.

Sampdoria incheiase sezonul pe 5 in Italia.

Mda, numai echipe de duzina.

Hertha a jucat in CL cum au jucat si Artmedia, Levski, Copenhaga, accident. Sa speram ca nu se va inscrie si Steaua in aceasta lista. In Germania este foarte mare diferenta intre cele 4 echipe de la virf, si restul. In ultimii ani, in UEFA romanii au maturat cu echipele din Germania.

Din 2000 pina in 2005 e foarte mult timp. Leeds a jucat semifinala de CL, si dupa citiva ani era in B. Asa si brazilianul de la Rapid e campion mondial de tineret in 2001. Gindeste-te numai la Barcelona 2000-2004, zero barat.

In Italia, in fiecare an e cite o echipa surpriza la UEFA, Sampdoria, Udine, Palermo, Chievo...., dar nici una nu a reusit sa se mentina acolo. Singura echipa prezenta constant, prezenta dublata si de rezultate, a fost Parma. Acelasi scenariu este si in Anglia, echipele de UEFA se schimba la an la an.

Nu se poate spune ca echipele din grupa erau mari nume, la ora jocurilor.

vanfootball16.07.2007 14:50
Hertha a jucat in CL cum au jucat si Artmedia, Levski, Copenhaga, accident. Sa speram ca nu se va inscrie si Steaua in aceasta lista. In Germania este foarte mare diferenta intre cele 4 echipe de la virf, si restul. In ultimii ani, in UEFA romanii au maturat cu echipele din Germania.

Din 2000 pina in 2005 e foarte mult timp. Leeds a jucat semifinala de CL, si dupa citiva ani era in B. Asa si brazilianul de la Rapid e campion mondial de tineret in 2001. Gindeste-te numai la Barcelona 2000-2004, zero barat.

In Italia, in fiecare an e cite o echipa surpriza la UEFA, Sampdoria, Udine, Palermo, Chievo...., dar nici una nu a reusit sa se mentina acolo. Singura echipa prezenta constant, prezenta dublata si de rezultate, a fost Parma. Acelasi scenariu este si in Anglia, echipele de UEFA se schimba la an la an.

Nu se poate spune ca echipele din grupa erau mari nume, la ora jocurilor.

Pai asta e nivelul la care suntem!!! Nu inteleg ce vrei. Am eliminat noi echipe cu un nume mai mare decat cele de care spui? Pe cine? Standard? Betis? Heerenveen? Rapid? Dynamo Kiev? Sunt forte mondiale, in comparatie cu Hertha, Lens, Sampdoria sau cum?! Ar trebui sa ne fie rusine ca nu am eliminat echipe mai tari?

Doar Valencia a fost un adversar din lumea mare a fotbalului si atunci am avut ceva noroc.

Hai, spune-mi si mie cand am batut echipe de top 10 ale Europei si apoi vorbim de cat de slabe erau echipele din grupa noastra!

onyx16.07.2007 15:43
Pai asta e nivelul la care suntem!!! Nu inteleg ce vrei. Am eliminat noi echipe cu un nume mai mare decat cele de care spui? Pe cine? Standard? Betis? Heerenveen? Rapid? Dynamo Kiev? Sunt forte mondiale, in comparatie cu Hertha, Lens, Sampdoria sau cum?! Ar trebui sa ne fie rusine ca nu am eliminat echipe mai tari?

Doar Valencia a fost un adversar din lumea mare a fotbalului si atunci am avut ceva noroc.

Hai, spune-mi si mie cand am batut echipe de top 10 ale Europei si apoi vorbim de cat de slabe erau echipele din grupa noastra!

M-ai luat pe toate topicurile. :biggrin:

Nu m-ai inteles. Echipele pe care le-am intilnit dupa faza grupelor erau clar mai bune decit cele din grupa. Repet, ma refer la forma in care erau la ora jocurilor, si la perioada buna prin care treceau. Nu e vorba de numele lor. Villarreal e vreun nume de speriat? A avut o perioada foarte buna, si atit.

Am avut noroc cu Valencia, dar am jucat si bine in acea dubla. Am avut dramul de noroc necesar pentru a cistiga. Nu a fost norocul chior pe care l-au avut Manchester, Copenhaga, Rosenborg si alte echipe, care au cistigat nemeritat meciuri in care nu au jucat absolut nimic. Oricit de bine joci iti trebuie si putin noroc. La fel cum poti sa te afli intr-o perioada extraordinar de buna, dar sa prinzi un meci in care nu-ti iese nimic. Poti sa te antrenezi si joci mai bine decit toate echipele din lume, fara un dram de noroc e foarte posibil sa nu cistigi. Asta o recunoaste orice mare antrenor.

Nici nu am pretentii, nici macar nu visez sa batem echipe de top 10 din Europa. Eu gindesc altfel, pentru mine absolut nici un adversar nu e batut dinaninte. Nu cred ca m-ai vazut vreodata cu aberind pe aici, cum fac cei care viseaza ca Steaua este o forta in Europa, si se poate bate cu marile echipe din Europa. Sau mai grav, ca cei care cred ca acest lucru este real, si Dinamo, Rapid, CFR nu trebuie sa incerce sa se puna cu Steaua. Cel mai mult ma amuza chestiile gen "noi sintem Steaua, si trebuie sa-i batem pe toti!" sunt foarte de acord ca trebuie sa-ti propui sa cistigi orice meci, dar de aici si pina la a reusi e cale lunga. Acelasi lucru si-l propune si Dinamo. Nu reusesc marile forte ale lumii sa cistige un trofeu in fiecare an, dar o echipa cu buget sub 10 mil? Real, Barca, Milan, Juventus, Bayern, Manchester, Liverpool, Arsenal, Benfica au avut perioade de citiva ani fara nici un trofeu. Atit au putut in anii respectivi, chiar daca au incercat sa cistige toate meciurile.

vanfootball16.07.2007 15:51
Nu m-ai inteles. Echipele pe care le-am intilnit dupa faza grupelor erau clar mai bune decit cele din grupa. Repet, ma refer la forma in care erau la ora jocurilor, si la perioada buna prin care treceau. Nu e vorba de numele lor. Villarreal e vreun nume de speriat? A avut o perioada foarte buna, si atit.

Am avut noroc cu Valencia, dar am jucat si bine in acea dubla. Oricit de bine joci iti trebuie si putin noroc. La fel cum poti sa te afli intr-o perioada extraordinar de buna, dar sa prinzi un meci in care nu-ti iese nimic. Poti sa te antrenezi si joci mai bine decit toate echipele din lume, fara un dram de noroc e foarte posibil sa nu cistigi. Asta o recunoaste orice mare antrenor.

Nici nu am pretentii, nici macar nu visez sa batem echipe de top 10 din Europa. Eu gindesc altfel, pentru mine absolut nici un adversar nu e batut dinaninte.

Heerenveen, Betis sau Rapid nu mi se par "clar" mai bune dacat Lens, Sampdoria sau Hetha. Sunt aproximatix de aceeasi valoare.

onyx16.07.2007 16:23
Heerenveen, Betis sau Rapid nu mi se par "clar" mai bune dacat Lens, Sampdoria sau Hetha. Sunt aproximatix de aceeasi valoare.

Cind treci de grupe, plus un 1-2 tururi in primavara esti mai bun decit cei din grupe. Ti-am spus ma refer la forma de la momentul jocurilor de atunci, nu la numele echipelor. Cazul Villarreal e cel mai recent. Steaua a fost mai buna decit Valencia in acel sezon de Cupa UEFA. Dinamo a fost mai buna decit Steaua in campionat. Inter a fost mai buna decit Milan in campionat, Milan mai buni in CL. Manchester mai buni decit Liverpool in campionat. Liverpool mai buni in CL, Chelsea mai buni in Cupa Angliei. Real Madrid ti se pare "clar" mai buna decit Barcelona? Daca le compari palmaresul e "clar" o mare diferenta, dar in realitate nu poti sa faci o diferenta intre ele.

«1345»