Eu nu ma tem de Dinamo. Deja ii curteaza pe Izvoranu si Mansour, pentru ca Stefan Radu si Niculescu vor zbura. Iar daca nu se califica in grupele CL, zboara cat de curand si Lobont si Zicu, nu-si permite Dinamo sa ii tina, au salarii prea mari pentru foamea lor ...
La Dinamo este liniste si continuitate doar la misto, e ultimul hop de trecut pentru ei, au mai tras un pic matza de coada sa vada ce poa sa faca pentru grupele CL ... daca se calificau direct in grupe de asta vara, deja aveau juma de lot vandut. La Dinamo s-au adus deja prea multi bani de acasa, e foamea mare de tot pe ei ...
Mie mi-e teama doar de neputinta noastra, de meciuri slabe, de egaluri la echipe meci care mor de gat cu noi, de nepasare; mi-e teama de atitudinea aia pe care au avut-o si anul trecut, mi-e teama ca din grupele CL nu se vor mai uita ei in jos la meciuri cu Pandurii si Ceahlaul ... e o falsa impresie ca Dinamo a fost de neoprit anul trecut, adversarele ei si-au facut viata grea singure ... daca adun punctele pierdute aiurea la Iasi, 0-0 la Craiova, la Galati, la Pandurii, la Ceahlaul, la Oradea cu UTA, etc etc etc ... si nu se va mai intampla prea curand sa aiba Steaua meciuri cu Lyon - Rapid - Dinamo - Real Madrid la rand ...
De Dinamo nu va temeti, s-a strans buba mare si acolo, cand o sa faca poc, o sa iasa jale. Si primul poc o sa faca acum cand nu se vor califica in grupele CL ...
Aici nu pot sa nu iti dau perfecta dreptate. Sa tot vorbit. mai ales prin presa, ca vai Doamne ce mare echipa au catzeii. Adevarul adevarat asta este, ca nu au avut contracandidata. Noi am pierdut campionatul pe mana noastra si nicidecum pe "valoarea" lotului lui Dinamo. Dar e bine ca au harfe in cap. Astea mereu i-au dus la fund, adica acolo unde le este locul. In turul preliminar al CL or sa se loveasca cu capul de tavan ca de multe multe alte ori de altfel. Cu toate ca mai toti se asteapta sa nu se califice, o sa fie totusi un soc foarte puternic la ei la club. Ca de obicei si presa ii ajuta (neintentionat) sa isi ia aere de mare echipa.