FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Litex Loveci 0-0

«12345»
cadmi_el14.07.2007 20:35

cu o echipa asa slaba ca Steaua, la ora actuala, suntem o echipa da divizia B seria II

daffyduck14.07.2007 20:38
cu o echipa asa slaba ca Steaua, la ora actuala, suntem o echipa da divizia B seria II

Marsh ma si tu ... :D

ai grija ce spui! mars pe alt site nu intre noi! moderatorii - horse37

karas_ultras14.07.2007 20:40

Baietii de p-aici nici n-au vazut meciul si sar ca arsi, d-apai Gicanu' care-i nevoit sa-i invete fotbal pe Baciu, Coman, Lovin si O Petre...

Eu nu realizez ce plm fac astia cu transferurile, nu ca urla Gica la pocnitorile lui GG! steagsimplu

daffyduck14.07.2007 20:40
Iti pot da sute de exemple de antrenori care sar ca fripti de pe banca atunci cand observa o greseala de plasament, de exemplu.

Ia van, nu ne da o suta de exemple, da-ne doar unul de antrenor decent de echipa decenta care zbiara ca un descreierat intr-un meci amical in care testeaza echipa a 2-a (daca nu a 3-a, daca nu cumva defapt jumate din jucatorii de care Steaua trebuia sa se debaraseze, care erau pusi in vara pe lista de transferuri din cauza valorii lor, vezi Baciu, Lovin, Gigel Coman ...)

daffyduck14.07.2007 20:42
Eu nu realizez ce plm fac astia cu tranferurile ...

Tot ce au facut si pana acum ... nu te-ai obisnuit in ultimii 2-3 ani? Din declaratii, am adus la Steaua cel putin jucatori mai valorosi decat Liverpool ... in realitate, am mutat echipele retrograda(N)te la noi: Bacau, Vaslui, Farul ...

Assassin14.07.2007 20:45
Sper macar sa se inteleaga mai bine prin ce momente a trecut Oli cand avea pe la mijlocul campionatului si lot de numai 15 jucatori si cat de grea e munca unui antrenor.

Pacat ca suporterii n-au inteles asta la momentu' respectiv ca Oli a facut uneori din rahat bici.

pentru a construi o echipa de Champions League,ai nevoie de,macar,doi ani de munca si acomodare,de antrenamente si meciuri tari,de jucatori motivati,Gica e la inceput,ba nebunilor!poate sa piarda si douazeci de meciuri,trebuie sustinut,sunt sigur ca e un bun antrenor,are nevoie de rabdare din partea noastra si din partea lui,sa fie rabdator cu jucatorii,trebuie sa inteleaga, ca nu toti sunt Hagi,cand va aud "vai vine prapadul",vai,vai,vai,poate e mai bine,poate plecati la Dinamo ,aia sunt pe val.era si timpul sa trecem prin perioade mai putin faste,dupa atatea succese,Hagi e la inceput de drum,prefer sa pierdem cu el,decat sa castigam cu Olaroiu,clar!

Nu zau. Cand am pierdut acasa cu Lyon si Real Madrid, n-a mai fost nevoie de 2 ani ca sa facem o echipa de CL?

Si dc Hagi poa' sa piarda 20 de meciuri si aiba intelegere, iar altor antrenori li s-a crapat capu' dupa cateva infrangeri si egaluri (nici astea consecutive)?

Hagi nu are dc sa fie prea rabdator cu jucatorii. Asta e valoarea unor dintre ei. Multi sunt (semi)nulitati care au stat la fereala, la adapostu' unui gol din corner (Goian) sau de exceptie (marca Dica) sau al unui rezultat a carui importanta a avut prioritate in fata calitatii jocului.

Smor eu, Zenga, Protasov si chiar si Olaroiu au facut (uneori) adevarate minuni, avand in vedere calitatea "materiei prime" pe care au avut-o la dispozitie. E adevarat, o (mare) parte din lot s-a schimbat in ultimii ani, iar pretentiile noastre au crescut, insa nu se poa' nega ca unii n-au fata de Steaua. Si ca nici n-au avut vreodata.

danielcristian14.07.2007 20:46

Voi,maidanezilor,o sa va terminati ratia de goluri in amicale,iar cand incepe campionatul o sa ve desumflati,ca de obicei...

DanStan14.07.2007 20:48
Oricum, Hagi nu face spume din cauza neputintei jucatorilor de a pune in practica tacticile lui, ci din cauza ca nu stiu cu mingea ... Hagi nu incearca sa scoata mai mult cu jucatorii pe care ii are la dispozitie, folosind mintea si tactica de joc, el incearca sa-i faca pe Lovin si Gigel Coman fotbalisti de clasa, ceea ce nu se va intampla niciodata din pacate ...

Oricum, daca tot "testeaza", de ce nu joaca la mijloc cu Ochirosii si Bicfalvi in loc de Coman si Lovin si de ce nu joaca cu Alexandru Iacob fundas in loc de Baciu? Ca prespun ca Bicfalvi, Ochi si cu A Iacob nu sunt considerati titulari de prima echipa, de nu i-a jucat azi ...

Omiti faptul ca Hagi are totusi un finantator pe cap. Si nu unul oarecare ci unul zgarcit, grandoman si care se pricepe la fotbal cat se pricepea si strabunica-mea.

Lovin, Gigel, Bicfalvi si Ochirosii sunt - din punctul de vedere al finantatorului - 'active'. Proprietati. Unele din aceste active au fost achizitionate cu un pret mai mare si au 'cheltuieli de intretinere' (salarii) mai mari, altele mai mici. As putea sa pun pariu ca discutia Jiji - Gica a fost de genul 'nashule (adica Hagi), fa-mi din r***t bici c-am bagat multi bani in kuru lor ...si tre' sa-i vand cu profit'. Ca banii n-au fost cash ci datorii la poker sau mai stiu eu de care ... pentru Jiji tot bani pierduti sunt. Bicfalvi, Ochirosii si Iacob au fost (comparativ vorbind) ieftini si castiga putin. Mai sunt si jucatori de perspectiva, posibil vandabili pe valoare nu pe facaturi. Daca-i baga in meciul asta probabil finu' i-ar fi reprosat lui Gica precum ii baga pe mucosii aia in loc sa le permita 'marilor valori' pe care le are el in patrimoniu (Lovin, Coman, Baciu) sa-si etaleze calitatile.

Playmaker14.07.2007 20:49

am si yo o intrebare pentru toti cei care sunt d parere ca nu e nici o problema, ca sunt doar amikle si asa se intampla in astfel d meciuri testezi jucatori si rezultatul nu este unul edificator...., de ce numai noi ne facem d kko, Vaslui bate 5-0, CFR matura cu adversarii Dinamo numai zic, la toate echipele astea nu au venit jucatori noi, nu sunt in pregatire,or fi in plin kmpionat si nu stiu yo, adevarul e ca la noi continua criza, ca juma' d echipa nu are fata nici d Cupa UEFA care UCL...

vanfootball14.07.2007 20:55
Ia van, nu ne da o suta de exemple, da-ne doar unul de antrenor decent de echipa decenta care zbiara ca un descreierat intr-un meci amical in care testeaza echipa a 2-a (daca nu a 3-a, daca nu cumva defapt jumate din jucatorii de care Steaua trebuia sa se debaraseze, care erau pusi in vara pe lista de transferuri din cauza valorii lor, vezi Baciu, Lovin, Gigel Coman ...)

Olaroiu.

Deocamdata Baciu e singura optiune, in lipsa lui Ghionea. Nu Hagi e de vina ca nu are un fundas central de valoare langa Goian - e obligat sa-l bage. In legatura cu celelalte probleme expuse de tine mai devreme: Al.Iacob nu stiu daca a ajuns la Mierlo, sa fie bagat titular, Croitoru are valoare de Steaua, avand in vedere optiunile pe acre le avem (nu neaparat titular, dar e o piesa de baza in lotul Stelei). De ce nu-l baga pe Radoi in aparare? Ai vrea sa-l bage pe Radoi si sa-l vezi pe Lovin la mijloc?

Titularii au fost menajati pentru ca au jucat acum 2 zile si pentru ca urmeaza un meci tare cu AEK peste alte 2 zile.

@Playmaker

Inainte de meciul ala, Vasluiul o luase cu 6-0 de la Dynamo Kiev. Si inca o data, alea erau rezervele lui Zaglebie.

danielcristian14.07.2007 21:07

Meciul cu AEK, care cred ca e cel mai important din pregatiri,ne va ajuta sa ne facem o idee despre ce ne asteapta in viitorul apropiat.Hagi a testat azi rezervele,sa vada cum se misca intr-o formula inedita,iar despre strigatele lui,le gasesc normale...cine nu ar urla de nervi cand il vede in fata ochilor pe Gigel Coman in actiune?...

Sunt convins ca Steaua va avea alta fata in meciurile oficiale!

steaua_ro

papillon14.07.2007 21:09
Olaroiu.

Deocamdata Baciu e singura optiune, in lipsa lui Ghionea. Nu Hagi e de vina ca nu are un fundas central de valoare langa Goian - e obligat sa-l bage. In legatura cu celelalte probleme expuse de tine mai devreme: Al.Iacob nu stiu daca a ajuns la Mierlo, sa fie bagat titular, Croitoru are valoare de Steaua, avand in vedere optiunile pe acre le avem (nu neaparat titular, dar e o piesa de baza in lotul Stelei). De ce nu-l baga pe Radoi in aparare? Ai vrea sa-l bage pe Radoi si sa-l vezi pe Lovin la mijloc?

Titularii au fost menajati pentru ca au jucat acum 2 zile si pentru ca urmeaza un meci tare cu AEK peste alte 2 zile.

@Playmaker

Inainte de meciul ala, Vasluiul o luase cu 6-0 de la Dynamo Kiev. Si inca o data, alea erau rezervele lui Zaglebie.

@van, parerea mea e ca trebuie sa cristalizam odata primul 11. Nu putem juca cu ov Petre fundas central, ca nu-i de meserie. Si nici nu-l putem reinventa intr-un timp atat de scurt. Fundasi centrali, Mirel/Goian/golanski, cam astia ar trebui sa fie rodati in centru. Fundas dreapta poate juca Marin, Nicolita, badoi. Pe stanga ii avem pe eme, nesu.

Referitor la ce ai spus, da, as vrea sa-l vad pe Mirel in aparare si pe Lovin la mijloc, daca alta solutie nu e. In nici un caz ov Petre nu mai trebuie incercat ca fundas central.

Alta faza, cu Gigel pe partea stanga - in lipsa lui Cristocea, locul ala e al lui Ochirosii prima optiune, Bostina a doua. De ce insista Hagi cu Coman? Parca ne-am lamurit toti ca nu are valoare, nu inteleg care e treaba...

Mijlocul ar trebui alcatuit din Nicolita/badoi, Lovin/ov Petre, Croitoru/bicfalvi, Ochirosii/Bostina

Se vede bine ca tot ce misca la Steaua e coordonat de Gigi - Hagi si Ilie nu dau impresia ca ar avea prea multe de spus in fata sefului...Avem nevoie de fundas central si mijlocas coordonator, nu inteleg ce se tot intarzie atata? Cand ii transferam? Daca intram in UCL? Exact ca anul trecut...

DanStan14.07.2007 21:12
am si yo o intrebare pentru toti cei care sunt d parere ca nu e nici o problema, ca sunt doar amikle si asa se intampla in astfel d meciuri testezi jucatori si rezultatul nu este unul edificator...., de ce numai noi ne facem d kko, Vaslui bate 5-0, CFR matura cu adversarii Dinamo numai zic, la toate echipele astea nu au venit jucatori noi, nu sunt in pregatire,or fi in plin kmpionat si nu stiu yo, adevarul e ca la noi continua criza, ca juma' d echipa nu are fata nici d Cupa UEFA care UCL..

Simplu : pentru ca Gica Hagi a umblat la 'cutia cu surprize'. Le-a cerut jucatorilor sa faca ALTCEVA. Si unii dintre ei habar n-au sa faca ceea ce le cere Gica. Iar altii nu sunt. Si asta pentru ca barosanu' ala mare are cu adevarat bani pentru jucatorii care ne trebuie doar in visele lui cele mai erotice.

Ar fi totusi cazul sa intelegem un lucru : jocul slab din primavara nu a fost o intamplare. Echipa e in scadere. Titularii sunt obositi, uzati. Indiferent cine ar fi fost antrenor trebuia sa ia taurul de coarne si sa schimbe foarte multe lucruri. Chiar daca maine Hagi pleaca ne vom gasi exact aceeasi situatie. Echipa trebuie RECONSTRUITA. Va fi capabil Hagi sa se achite de aceasta sarcina ? Nu sunt prea convins. Dar deocamdata e o solutie buna. E printre putinii antrenori romani care isi pot permite sa dea de pamant cu unii jucatori. Si asta tocmai pentru ca e Hagi. 'Regele' si nashul lui Jiji. Care alt antrenor ar avea curajul asta ?

Faptul ca potaile, CFR Cluj si altii castiga in amicale nu e relevant. Aia si-au intarit loturile. Finantatorii lor au inteles cum merge treaba in fotbalul european. Al nostru inca mai crede ca fotbalul e o treaba de 'asta imi place, asta nu'. Oricum, sunt foarte curios cum vor rezista echipele de care pomeneam pana in iarna. N-am vazut vreo echipa romaneasca capabila sa 'defileze' la turatie maxima din iulie pana in decembrie. Si de fapt nici prin Europa n-am vazut asa ceva.

papillon14.07.2007 21:13
Meciul cu AEK, care cred ca e cel mai important din pregatiri,ne va ajuta sa ne facem o idee despre ce ne asteapta in viitorul apropiat.Hagi a testat azi rezervele,sa vada cum se misca intr-o formula inedita,iar despre strigatele lui,le gasesc normale...cine nu ar urla de nervi cand il vede in fata ochilor pe Gigel Coman in actiune?...

Sunt convins ca Steaua va avea alta fata in meciurile oficiale!

steaua_ro

@Daniel, nu poti juca cu o echipa de rezerve toate amicalele iar in meciurile importante sa joci din prima cu titularii, pentru ca n-o sa se lege jocul. Titularii au nevoie de jocuri impreuna, sa se formeze relatiile de joc. Nu-i poti baga prima oara intr-un meci oficial si sa te astepti sa faca fata

DanStan14.07.2007 21:16
Nici nu vreau sa ma gandesc cat sange pe pereti va fi in vestiare daca vom avea vreo doua infrangeri consecutiv.

Foarte bine. Asa sa fie si-ar fi perfect.

In nici un caz nu trebuie sa continuam pe strategia gasirii de alibiuri. A fost prea cald, prea prea hot arbitrul, prea ud terenul, prea agresiva galeria adversarei, prea mai stiu eu cum.

Ce dreaq au de-a face toate astea cu prestatia unui jucator ? Ala sa-si vada de treaba pe teren si sa lupte pana la capat indiferent daca echipa e in 7 oameni, arbitru e Borcea, cad ploi diluviene si spectatorii sunt calare pe garduri.

daffyduck14.07.2007 21:24

@RedStar, Assassin: voi sunteti cumva Oli deghizat si ati intrat aici sa faceti atmosfera negativa ... :D L-)

@van: am fost la cateva amicale, intamplator, cand Oli era antrenor si rezultatu era praf, nu mai zic de evolutia unora din jucatori. In nici un caz nu a facut spume.

@crafft: i-auziti voi mai aici, sa moara tzac si pac, sa-i dam nici mai mult nici mai putin decat 2 ANI !!! Adica Oli a bagat-o in grupe in juma de an, cu Gigel Coman, Lovin, Carlos si alte papliciuri si pocnitori de petarde si acum vrem 2 ani sa construim echipa vietii. Tare frate, super tare ... tu probabil esti din aia de ai aruncat cu piatra in Zenga cand inca era pe primul loc cu Steaua si din aia care ai strigat demisia lui Oli la primul meci, 0-0 pe Lia Manoliu cu FC Arges ...

Hai sa facem o comparatie intre ultimul antrenor la Steaua si Hagi:

1. stadion: ala incepe pe Lia Manoliu juma de sezon, Hagi are Ghencea

2. jucatori: ala incepe cu Radoi si Iacob accidentati (Radoi juma de sezon si Iacob tot cam la fel), jucatorii la jumatea sezonului, cu Carlos deja transferat si Cernea, cu Cristea (!!!) atacant ...; Hagi incepe cu Dica, Radoi si Iacob valizi, cu 2 portari + Andrey pe care il are la dispozitie, cu Badoi (de nationala), cu Emeghara (jucator bun parerea mea), cu 3 jucatori de natioanala de tineret (Bicfalvi, Ochi si A Iacob), cu Neaga si cu Golanski, fundas la nationala Poloniei (remarcat de Oli)

3. suport: ala incepe cu Demisia si cu "echipa joaca din cauza lui Protasiv", Hagi incepe cu "REGELE ACASA"

4. bani: ala incepe cu 120.000 de euro si fara prime, Hagi incepe cu 400.000 de euro si prime

5. infrastructura: ala incepe cu MM manager (bleah); Hagi incepe cu Adi Ilie (e o oarecare diferenta totusi in lumea fotbalului)

Asa. Deci crafft, daca trebuie sa avem rabdare cu Hagi 2 ani, iti dai seama cata rabdare trebuia sa avem cu ala dinaintea lui?

Astept sa vad in cat timp aduce Hagi la Steaua jumate din performantele aduse de predecesorii lui ...

P.S.: frate ce-o mai dau unii dupa cires ca echipa e obosita cam din primavara si ca Hagi ia tauru de coarne si doar rezultatul din amicalul cu AEK conteaza, ca asa au stabilit ei (daca pierdem si in ala sunt curios ce mai conteaza defapt) ... ba, ce e aia ca "in meciurile oficiale echipa o sa joace alteceva"? Voi va ascultati cand bagati placa asta de magnetofon stricat? Cum adica joci intr-un meci amical cu 2 saptamani inainte de startul sezonului "altceva" decat vrei sa joci defapt? Atunci prin ce minune intaresti acel "altceva" de joc pe care il vrei in meciurile oficiale?

Si lasati vrajeala cu transferurile, deocamdata ne lipseste DOAR un portar (desi il avem si pe ala si il tinem sa se antreneze cu Steaua II). Pana una alta Hagi poa sa joace cu Radoi, Goian, Golasnki, A Iacob in centru apararii, sa-l mute pe Ov Petre la centru, ii are mijlocasi pe Badoi, Nicolita, Bostina, Croitoru, Ochi, Bicfalvi, Ov Petre, Cristocea, ii are atacanti pe Dica, Neaga, Iacob si Badea. Deci chiar nu vad unde e nevoia aia atat de urgenta de transferuri ...

danielcristian14.07.2007 21:24
@Daniel, nu poti juca cu o echipa de rezerve toate amicalele iar in meciurile importante sa joci din prima cu titularii, pentru ca n-o sa se lege jocul. Titularii au nevoie de jocuri impreuna, sa se formeze relatiile de joc. Nu-i poti baga prima oara intr-un meci oficial si sa te astepti sa faca fata

Daca nu ma insel, in aceasta formula e prima oara ce s-a jucat,deci nu inteleg de unde spui tu ca" nu poti juca cu o echipa de rezerve toate amicalele iar in meciurile importante sa joci din prima cu titularii".

Sunt jocuri de pregatire,mai urmeaza altele,iar pana la inceputul sezonului se va cristaliza 11-le de baza.Sunt convins ca la meciul urmator vom vedea pe teren o echipa mai aproape de "adevar"...

iov14.07.2007 21:32

Primul 11 e chiar amuzant, daca intra 4 din ei titulari intr-un meci oficial fac boala la ficat, sa-i vanda la rusi ca atunci m-as bucura si io pentru ei...cu mici exceptii...

daffyduck14.07.2007 21:39

Cred ca asta e primul 11 in viziunea lui Hagi:

Cernea - Emeghara (stanga), Goian, "nou venit/sau Ghionea cand isi revine", Golanski (dreapta) - Ochirosii (stanga), Radoi, Bostina, Banel (dreapta) - Dica, Neaga

Iar asta e echipa cu care ne batem pentru evitarea retrogradarii (cu mici exceptii):

Vitca- P. Marin, Ov. Petre, Baciu, Nesu- Badoi, Lovin, Croitoru, Coman- Gurita, Iacob

Assassin14.07.2007 21:40
Si lasati vrajeala cu transferurile, deocamdata ne lipseste DOAR un portar (desi il avem si pe ala si il tinem sa se antreneze cu Steaua II). Pana una alta Hagi poa sa joace cu Radoi, Goian, Golasnki, A Iacob in centru apararii, sa-l mute pe Ov Petre la centru, ii are mijlocasi pe Badoi, Nicolita, Bostina, Croitoru, Ochi, Bicfalvi, Ov Petre, Cristocea, ii are atacanti pe Dica, Neaga, Iacob si Badea. Deci chiar nu vad unde e nevoia aia atat de urgenta de transferuri ...

Fantastic. Cand era Olaroiu, lumea tipa ca echipa joaca prost si/sau are rezultate slabe din cauza antrenorului, ca jucatorii sunt niste zei nascuti in era Protasov, zei pe care i-a stricat Olaroiu. Acu' lumea tipa ca e nevoie de transferuri.

Pai sa ne intelegem: avem lot sau slab sau nu? Avem petarde in echipa sau nu? In caz de victorie/infrangere - cine poarta responsabilitatea? Patronu'/manageru' pentru transferuri slabe sau neefectuate, antrenoru' pentru profesionalismu' sau, ori jucatorii pentru ca nu stiu fotbal?

daffyduck14.07.2007 21:41
Daca nu ma insel, in aceasta formula e prima oara ce s-a jucat,deci nu inteleg de unde spui tu ca" nu poti juca cu o echipa de rezerve toate amicalele iar in meciurile importante sa joci din prima cu titularii".

Sunt jocuri de pregatire,mai urmeaza altele,iar pana la inceputul sezonului se va cristaliza 11-le de baza.Sunt convins ca la meciul urmator vom vedea pe teren o echipa mai aproape de "adevar"...

Daca nu ma insel, Ov Petre si Baciu au jucat toate amicalele fundasi centrali, si exact acolo avem probleme cam grave.

DanStan14.07.2007 21:46

SERIOS ? Doar un portar ? Cum asa, nu mai avem nevoie de vreun fundas central ? De vreun mijlocas ofensiv ? De vreun atacant ? Aveti dreptate, domnu' Gigi ! De fapt avem un lot chiar mai bun (numeric si valoric) decat Milan si Real la un loc. Dac'am vrea am lua Champions League cu echipa de juniori II. Da' nu putem din cauza lui Hagi. Ca prea e antrenor de mana a doua ... eheeei, daca era Oli ...

Fantastic. Cand era Olaroiu, lumea tipa ca echipa joaca prost si/sau are rezultate slabe din cauza antrenorului, ca jucatorii sunt niste zei nascuti in era Protasov, zei pe care i-a stricat Olaroiu. Acu' lumea tipa ca e nevoie de transferuri.

Pai sa ne intelegem: avem lot sau slab sau nu? Avem petarde in echipa sau nu? In caz de victorie/infrangere - cine poarta responsabilitatea? Patronu'/manageru' pentru transferuri slabe sau neefectuate, antrenoru' pentru profesionalismu' sau, ori jucatorii pentru ca nu stiu fotbal?

Lumea a inceput sa 'tipe' serios incepand din primavara. Adica de cand echipa a reusit performanta de a castiga doar 3 meciuri din 8 in campionat. Iar antrenorul Olaroiu nu numai ca nu reusea sa remedieze situatia ci chiar cauta alibiuri penibile. Si da, multi jucatori jucau mai bine in perioda Protasov decat in primavara anului 2007. Numarul acestor jucatori iesiti din forma era ingrijorator. Numarul mare nu se poate explica doar prin fluctuatiile individuale ale formei sportive. Mai bine de jumatate din lot a atins minimul de forma exact in primavara anului 2007 ? Si din cate se vede in cazul unora eclipsa de forma continua si azi. Sa fie o intamplare ? Nu cred.

Jucatorii nu evolueza liniar. Au momente de varf si momente in care sunt complet iesiti din forma. Unora valoarea exceptionala le permite sa joace bine chiar si atunci cand se afla intr-o forma execrabila. In lotul Stelei din pacate nu se afla prea multi astfel de jucatori. Poate 4 sau 5. Restul ar trebui inlocuiti in momentul in care sunt iesiti din forma. Dar pentru a fi inlocuiti ar trebui sa avem cu cine. Avem un lot atat de 'bogat' pentru a-l trimite pe banca pe Banel, de exemplu ? Ca Banel ar putea in aceasta toamna reveni la forma de la sfarsitul anului 2005 si inceputul anului 2006 ... da, e posibil. Dar nu e sigur. Ce-i cerem lui Hagi ? Ca in 5 saptamani sa-i readuca pe toti pe o panta ascendenta, inclusiv rezervele si pe cei care au ajuns in lotul Stelei din greseala ? Nici un antrenor n-ar fi capabil de asa ceva. Singura solutie ar fi sa se aduca jucatori din afara si sa se mizeze pe faptul acestia nu vor prinde chiar atunci minimul formei sportive sau nu se vor accidenta.

Assassin14.07.2007 21:50
SERIOS ? Doar un portar ? Cum asa, nu mai avem nevoie de vreun fundas central ? De vreun mijlocas ofensiv ? De vreun atacant ? Aveti dreptate, domnu' Gigi ! De fapt avem un lot chiar mai bun (numeric si valoric) decat Milan si Real la un loc. Dac'am vrea am lua Champions League cu echipa de juniori II. Da' nu putem din cauza lui Hagi. Ca prea e antrenor de mana a doua ... eheeei, daca era Oli ...

Eheei, daca era Oli, tipati ca jucatorii sunt buni, marca Protasov, da' i-a stricat Oli...

Sa moara fapta'

legionnaire14.07.2007 21:52
@RedStar, Assassin: voi sunteti cumva Oli deghizat si ati intrat aici sa faceti atmosfera negativa ... :D L-)

@van: am fost la cateva amicale, intamplator, cand Oli era antrenor si rezultatu era praf, nu mai zic de evolutia unora din jucatori. In nici un caz nu a facut spume.

@crafft: i-auziti voi mai aici, sa moara tzac si pac, sa-i dam nici mai mult nici mai putin decat 2 ANI !!! Adica Oli a bagat-o in grupe in juma de an, cu Gigel Coman, Lovin, Carlos si alte papliciuri si pocnitori de petarde si acum vrem 2 ani sa construim echipa vietii. Tare frate, super tare ... tu probabil esti din aia de ai aruncat cu piatra in Zenga cand inca era pe primul loc cu Steaua si din aia care ai strigat demisia lui Oli la primul meci, 0-0 pe Lia Manoliu cu FC Arges ...

Hai sa facem o comparatie intre ultimul antrenor la Steaua si Hagi:

1. stadion: ala incepe pe Lia Manoliu juma de sezon, Hagi are Ghencea

2. jucatori: ala incepe cu Radoi si Iacob accidentati (Radoi juma de sezon si Iacob tot cam la fel), jucatorii la jumatea sezonului, cu Carlos deja transferat si Cernea, cu Cristea (!!!) atacant ...; Hagi incepe cu Dica, Radoi si Iacob valizi, cu 2 portari + Andrey pe care il are la dispozitie, cu Badoi (de nationala), creu Emeghara (jucator bun parerea mea), cu 3 jucatori de natioanala de tineret (Bicfalvi, Ochi si A Iacob), cu Neaga si cu Golanski, fundas la nationala Poloniei (remarcat de Oli)

3. suport: ala incepe cu Demisia si cu "echipa joaca din cauza lui Protasiv", Hagi incepe cu "REGELE ACASA"

4. bani: ala incepe cu 120.000 de euro si fara prime, Hagi incepe cu 400.000 de euro si prime

5. infrastructura: ala incepe cu MM manager (bleah); Hagi incepe cu Adi Ilie (e o oarecare diferenta totusi in lumea fotbalului)

Asa. Deci crafft, daca trebuie sa avem rabdare cu Hagi 2 ani, iti dai seama cata rabdare trebuia sa avem cu ala dinaintea lui?

Astept sa vad in cat timp aduce Hagi la Steaua jumate din performantele aduse de predecesorii lui ...

P.S.: frate ce-o mai dau unii dupa cires ca echipa e obosita cam din primavara si ca Hagi ia tauru de coarne si doar rezultatul din amicalul cu AEK conteaza, ca asa au stabilit ei (daca pierdem si in ala sunt curios ce mai conteaza defapt) ... ba, ce e aia ca "in meciurile oficiale echipa o sa joace alteceva"? Voi va ascultati cand bagati placa asta de magnetofon stricat? Cum adica joci intr-un meci amical cu 2 saptamani inainte de startul sezonului "altceva" decat vrei sa joci defapt? Atunci prin ce minune intaresti acel "altceva" de joc pe care il vrei in meciurile oficiale?

duffy cred ca ai jucat prea mult fifa manager. Trezeste-te. Hagi a venit cu ideile lui, total opuse fata de ale lui Olaroiu. Ai rabdare sa se acomodeze echipa si lasati omul sa-si vada de treaba. Daca tu nu ai imbatranit cu 20 de ani mai repede din cauza antijocului lui Olaroiu, esti un om fericit. Eu cred ca echipa e pe drumul cel bun, si tu o sa crezi la fel cand o sa inceapa campionatul si competiile europene.

vanfootball14.07.2007 21:54

@kraken

Ok, daca s-a intamplat asa, e anormal. Multumesc pentru detalii!

@Daffy

Da, Hagi e mai bine platit de cat Olaroiu, are lot mai bun decat ultimii 5 antrenori, are sustinerea publicului etc etc. Intrebarea mea e urmatoarea e: si ce e cu asta? A pierdut vreun meci oficial,a ratat vreo calificare, ne-au batut Dinamo sau Rapid?! Cand o sa aiba insuccesele astea, incepem sa analizam.

Anul trecut pierdeam cu 1-5 in fata Tavriei Simferopol. De ce in "era Oli" acest rezultat nu a contat, iar in "era Hagi" aceste egaluri ar fi definitorii pentru capacitatile lui ca antrenor?

PS: Avem nevoie de jucatori pentru ca Golanski e fundas lateral in Nationala si as prefera sa ramana acolo, din moment ce Adrian Ilie e capabil sa aduca un fundas central de valoare. In plus, Hagi are alta filosofie in legatura cu fotbalul. Pentru stilul imprimat de el e necesar un mijlocas central de constructie, stilurile "Zenga" si "Oli" se pliau mai bine pe un sistem cu 2 mijlocasi centrali defensivi. Si ne mai trebuie jucatori pentru ca asteptarile sunt altele fata de anii precedenti, echipele rivale s-au intarit fata de anii trecuti, exigentele au crescut constant in ultimii 4 ani in ceea ce priveste chipele romanesti.

«12345»