Din pacate, Golo a gresit la golul 2 al nemtilor
... sper ca Beenhakker sa nu isi piarda increderea in el, pentru ca este un fundas lateral de clasa ![]()
Din pacate, Golo a gresit la golul 2 al nemtilor
... sper ca Beenhakker sa nu isi piarda increderea in el, pentru ca este un fundas lateral de clasa ![]()
m'a dezamagit Golanski aseara...pacat de el dar nu cred ca va mai prinde vreun meci la acest EURO
Se stie cumva pe ce post va juca? Fundas dreapta sau fundas central?![]()
e fundas stanga nu dreapta sau central dar poate sa joace pe toate posturile ![]()
Golanski e fundas dreapta s-a vazut ieri ca nu se simte la fel de bine pe stanga...
hai sa vedem si partea buna a lucrurilor, daca golansky juca bine la euro pleca 100% asa sunt sanse mai mari sa ramana la noi
hai sa vedem si partea buna a lucrurilor, daca golansky juca bine la euro pleca 100% asa sunt sanse mai mari sa ramana la noi
nu e nici o parte frumoasa...era mult mai bine daca demonstra ca are valoare
Din seria,"cioban sunt..gandesc ca un berbec"...expisodul 908920370243
finantatorul Stelei, Gigi Becali, este extrem de dezamagit ca greseala lui Pawel Golanski din meciul cu Germania i-ar putea scadea cota fundasului polonez, dorit inainte de EURO de Benfica si FC Porto.
Pawel Golanski a gresit grav la golul doi al nemtilor, marcat de Podolski, si Becali este cu moralul la pamant. "Ce sa comentez eu acum, asta e. Golanski a dat-o in balarii aseara", s-a lamentat Becali.
ols.ro
Pacat de Beenhakker ca l-a trimis aseara pe Golanski la moarte sigura . Il pui fundas stanga , post pe care nu e obisnuit si il lasi sa faca fata singur lui Fritz ( Schweinsteiger ) si urcarilor lui Friedrich , pentru ca era clar ca domnul Krzynówek nu o sa il sustina , preferand sa piarda mingi cu suturi de la 40 de metri .
A gresit la gol , dar nu cred ca stia ca Schweinsteiger e in spatele lui la acea faza de pomina .
Un bun fundas..lateral...O achizitie foarte buna
Din gaozeta:
Convocat de Leo Beenhakker pentru "dubla" cu Cehia și cu Slovacia, de pe 11 și 15 septembrie, Pawel Golanski preferã sã rãmînã la București! Nu s-a certat cu selecționerul Poloniei și nici nu s-a retras din "naționalã". Motivele pentru care a spus "pas" acestei convocãri sînt douã.
În primul rînd, nu este la capacitate maximã dupã entorsa la genunchi suferitã în timpul amicalului Ucraina - Polonia, de la sfîrșitul lunii august, care l-a fãcut sã piardã 5 partide din campionat, dar și importantele meciuri cu Galatasaray (returul), cu Bayern și cu Fiorentina (din grupele Ligii). De altfel, într-o discuție la telefon, Golanski i-a și spus lui Beenhakker: "Mister, chiar dacã sînt refãcut din punct de vedere medical, mai am nevoie sã lucrez la capitolul fizic. În acest moment, sînt la cel mult 75 la sutã din potențial, în nici un caz n-aș putea juca douã meciuri în patru zile".
Un al doilea motiv pentru care Pawel rãmîne la București este întețirea luptei pentru postul de titular al postului de fundaș dreapta. De cînd s-a întors de la Ajax, Ogãraru a jucat mereu, iar evoluțiile sale au fost din ce în ce mai bune. "Nu conteazã cã «Ogã» e finul lui Lãcãtuș, pe teren va intra cine va fi mai în formã", l-a liniștit Becali pe Golanski. Polonezul nu vrea sã riște însã nimic. "La «naționalã» m-aș putea rupe din nou, iar asta ar însemna sã pierd tot sezonul de toamnã. Cum sã nu joc deloc în Champions League?!", s-a confesat el prietenilor.
"Golanski se pregãtește suplimentar, iar în cel mult douã sãptãmîni va fi apt sã joace din nou 90 de minute"
Mihai Teja, secund Steaua
La multi ani si cat mai multe meciuri la Steaua!
La multi ani si sanatate!
LA MULTZI ANI, PAWELE!!! Multumim pentru atasament si speram sa revii cu evolutii cat mai bune! SA TRAIESHTI!!! ![]()
La multi ani si revenire spectaculoasa cat mai repede
LA MULTI ANI PAWEL
La multi Ani Pawel
LA MULTI ANI PAWEL! Iti urez multi ani la Steaua si multa sanatate!
La multi ani Pawel si sper sa mai ramai la noi
imi placea jocul lui...pacat ca nu mai joaca...oare de ce jucatorii buni stau pe banca...?..
Un jucator Foarte bun!
![]()
Interviu cu Pawel intr-un ziar din Polonia:
Þelul nostru este sã luptãm pentru titlu. În ciuda unui start mai slab, situația noastrã nu este criticã sau de neremediat. În anii trecuți am refãcut nouã puncte diferențã, chiar și 11, acum avem doar șase fațã de primul loc. Singura pierdere este cã am pãrãsit deja cupele europene. Mã simt foarte bine la Steaua și în România, sunt apreciat de fani. Când am jucat de ziua mea, suporterii mi-au transmis chiar un mesaj în limba polonezã. Pentru un strãin este foarte important sã se simtã bine primit", a declarat polonezul, conform cotidianului Przeglad Sportowy.
un jucator bun paote inlocuitorul lui Petre Marin bun jucator bravo lui ![]()
![]()
Sper inca o data ca presa minte si ca Pawel nu va pleca de la noi!
Ar fi mare pacat sa pierdem un jucator precum Pawel...e o solutie folosirea lui ca mijlocas,in locul strainului de fotbal Nicolita. ![]()