La multi ani, Golo!
La multi ani, Golo!
La multi ani cu intarziere... Golanski e un jucator foarte tehnic care merita sa fie titular la Steaua... dar nu stiu cand va reveni!
Parerea mea despre el: un jucator foarte bun!
Nici nu mai stiu cum joaca. Sper ca el sa fie titular pe partea dreapta, si nu Badoi sau P.Marin!
P.S.: Stie cineva daca si-a reluat antrenamentele?
Golanski este, dupa Zapata, un al doilea transfer reusit al verii.
Lista se incheie aici!
Conform Gsp, Golo habar nu avea ca Habibou s-a transferat la Steaua. Imi place comunicarea. Steaua e ca o familie...
cred ca ar trebui sa fie clar titularul postului de fundas dreapta.Petre Marin nu se ridica la valoarea lui,golanski fiind un fundas cu viteza,centrare buna si un sut puternic.in meciul cu zaglebie lubin a executat de pe la 30 metri o lovitura libera si a fost bine,punandu-i cateva probleme portarului.avand in vedera faptul ca este selectionat la nationala poloniei este un jucator excelent steag1
E un jucator foarte bun Golanski... dar mi se pare ca e cam neexperimentat... Petre Marin intradevar e prea batran pentru a mai fi titular ... parerea mea e ca totusi ... acum in retur ar trebui sa se incerce o schimbare permanenta intre golanski si Petre Marin. Oricum Golanski este clar un jucator de care Steaua are nevoie !
E un jucator senzational acest Golanski. Nu am mai vazut o astfel de tehnica la un jucator de mult mult timp. Din acest punct de vedere este cu mult peste George Ogararu, si as putea spune chiar la acelasi nivel cu Dayro. La cat de mare este el, dribleaza foarte usor. Bravo lui!
Fundas bun nu stiu de ce nu este pe placul patronului!
L-am vazut in meciurile astea de pregatire si mi-a placut foarte mult. Cu el pe dreapta si cu Eme pe stanga avem cei mai buni fundasi laterali din campionat...
o sa fiu putin off-topic:
avand cei mai buni fundasi laterali din tara,Pawel si Eme,cei mai buni fundasi fundasi centrali,Goian si Ghionea(cel putin asa vad eu),cei mai buni inchizatori,Petre si Radoi si cei mai buni atacanti,Dica,cei 2 Moreno,Mendoza chiar Badea sau Neaga, ma gandesc ca totusi entuziasmul asta dat de evolutiile din amicale are o baza solida.fapt ce ma face sa astept cu nerabdare inceputul returului.
Ai uitat sa spui ca avem si cel mai bun portar din tara. Totusi stam cam rau pe benzile liniei de mijloc...
Excelent jocul sau in aceste stagii de pregatire. Cred ca daca va fi titular meci de meci in retur, poate ajunge titular si in Nationala Poloniei.
Cel mai bun fundas dreapta din campionatul nostru...
Golanski a fost dupa parerea mea unul dintre cei mai nedreptatiti jucatori de catre Lacatus. Daca asta e jucator pe care sa-l tii rezerva, inseamna ca eu nu ma pricep la fotbal nici macar cat o broasca. Aproape de fiecare data cand a fost folosit a aratat ca stie fotbal mai mult decat jumatate din echipa. Daca si in retur face Laca vreo "aroganta" si il lasa din nou rezerva, incep sa-mi pun mari semne de intrebare nu numai in legatura cu vocatia lui de antrenor, ci si cu moralitatea din dotare.
E tehnic... e rapid... e puternic... e cel mai potrivit pentru postul de fundas dreapta.
Parca totusi face mai bine faza ofensiva decat pe cea defensiva. Cred ca aici este problema lui.
E tehnic... e rapid... e puternic... e cel mai potrivit pentru postul de fundas dreapta.
Asa mi s-a pãrut și mie... din pãcate, nu a fost prea mult folosit.
Imi place foarte mult de Golanski, este foarte tehnic si aduce foarte mult cu George Ogararu!
Foarte Bun....
Cred ca a fost omul meciului astazi, a jucat foarte bine in prima repriza atunci cand jocul suferea vizibil. Sper sa o tina tot asa si poate, poate va fi prezent la Euro...
Si astazi a fost unul dintre cei mai buni stelisti de pe teren. Nu cred ca a fost o coincidenta faptul ca am jucat mai prost dupa ce a iesit el.
Selectionerul Poloniei trebuie sa fie prost sa nu-l ia la Euro!
Imi aminteste de Dan Petrescu...
Este ce amai buna solutie pe postul lui. Nu cred ca este momentul sa se arunce cu banii pe alt jucator.