FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pawel Golanski

«1456»
RobYnho10.09.2010 12:49

Pawel Golanski (27 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu polonezii de la Korona Kielce.

Golanski a mai negociat in aceasta vara cu Tom Tomsk si cu Austria Vienna, fiind dorit si in Liga poloneza de Polonia Varsovia si Wisla Cracovia.

Desi a fost aproape sa ajunga in Rusia, Golanski a decis in ultimul moment ca nu poate accepta un contract valabil un singur sezon si a preferat sa mai astepte o propunere care sa-l satisfaca, scrie gsp.

Pawel Golanski a mai jucat intre 2007 si 2010 pentru Steaua, care l-a achizitionat in schimbul a 500.000 de euro chiar de la Korona.

AG18.09.2010 13:08

"Mi-a placut mult perioada petrecută la Steaua, am jucat la un nivel foarte inalt, am reusit să ajung in Champions League. Am capatat incredere si vreau să arat asta pe stadioanele din Polonia. Nu e adevarat că m-a vrut Dinamo, nu stiu de unde a aparut varianta asta. Chiar dacă ar fi să mă oferteze, eu sunt stelist si nu aș accepta niciodată un contract din partea lor", a spus Golanski.

Pawel Golanski a evoluat intre 2007 si 2010 pentru Steaua, iar in această vară s-a intors chiar la echipa de unde fusese transferat in Ghencea, Korona Kielce, după ce contractul cu roș-albastrii ii expirase.

gesepe

Multumim Pawel! Respect!

red&blue_boy18.09.2010 13:29

Respect Pawel !!!

BlaZoNs18.09.2010 18:03

Un adevarat caracter. Respect Pawel !

danimarcu18.09.2010 20:47

Respect Pawel!

RobYnho20.09.2010 12:31

Golanski s-a despartit de Steaua si de Romania fară minie. E o lectie de cavalerism la indemna oricui

Nu a spus că nu ar vrea la Dinamo din cauză că suporterii din Groapă l-au luat la tintă cu pietre. A spus că el ramine stelist. El este Pawel Golanski, cetățean polonez de profesie fotbalist. Pentru a fi foarte aplicati asupra fenomenului, ar trebui să stabilim aici si acum ce fel de fotbalist este Golanski. Mare, mic, cumsecade, util sau futil? Aș zice că polonezul se plasează undeva intre a treia si a patra categorie de adjective enumerate. Dar ideea e alta. Fară o legatură directă cu calibrul fotbalistic, dar solid lipită de calitatea umana

Golanski a plecat din Ghencea după trei ani de contract. Întors la Korona Kielce, echipa de unde se transferase la Steaua, Pawel a dat un interviu presei poloneze in care rememorează in culori luminoase perioada petrecută in Romania. Spune că s-a simtit bine si că a avut prilejul de a evolua la cel mai inalt nivel in Champions League. Elegant, trece sub tacere impolitetile lui Gigi Becali, pentru care polonezul nu era mult mai mult decit un animal de povară ratacit printre nestemate si bidivii pursinge precum Dayro si Toja. Golanski nu a batatorit drumul spre cluburile de noapte ca rasfățatii parlamentarului european si nu uită gesturile de solidaritate ale suporterilor stelisti, atunci cind Polonia era in doliu după teribilul accident aviatic de la Smolensk. Știe că in Romania a fost platit bine si că aventura la Steaua l-a ajutat să prindă nationala polona Știe toate lucrurile acestea si, foarte important, gaseste nimerit să le si spuna

Ceva din casa Cind am anuntat subiectul editorialului la sedinta de sumar, un coleg mi-a atras atentia că e posibil să dau dovadă de naivitate. Dacă ar fi fost ofertat cu suma corectă de Dinamo, ar fi lasat totul de o parte, ar fi uitat de piatra primită in cap prin geamul autocarului si nu ar mai fi fost asa stelist cum spune că ar fi, mi-a zis colegul. Am ezitat o clipă - mda, uite că nu m-am invățat minte, incă mai cad in capcană si cred in povesti cu Feti Frumosi! - apoi m-am hotarit. Prefer să pozez in naiv, decit să banuiesc că in spatele oricarui gest frumos se ascunde un interes. Și dacă ar fi asa, prefer personaje civilizate ca Bergodi si Golanski, care nu iși varsă umorile la repatriere. Liga e si a lui Mitica si a lui Teo Craciunescu, si a brazilianului Eric care ne zimbeste de pe plaja fară granite a copilariei fotbalului.

http://blogsport.gsp.ro/geambasu/

Bogdan20.12.2010 21:54

ce mi-a zis un ziarist polonez:

Pawel plays at his old club - Korona Kielce. He is a first choice player, his team fights for a european cups. But he isn't to special, only a solid player. Without chances to come back to national team.

I heard, that he was on Bucharest and went with guys from Steaua to club - Bamboo. On airport he said for your medias, that he would like return to Steaua - wrote these words for example GSP, but my friend spoke with him on the phone and Pawel said, that it is not true...

But for now our Szukala plays very good at Gloria and Dinamo wants him.

Lari10.02.2011 18:50

Cei 7 tricolori care au facut antrenament de dimineață, la Agia Napa, s-au intersectat preț de citeva minute cu fostul fundaș stelist Pawel Golanski, care s-a pregatit pe un teren alaturat cu actuala lui echipă Korona Kielce.

Golanski s-a intretinut jovial cu masorul Nelu Buduga cei doi cunoscindu-se din Ghencea. "sunt fericit, joc titular. Sintem pe locul 4, la cinci puncte de lider si speram să jucam macar in Europa League. Avem liniste, nu sunt probleme financiare. Banii ii primim chiar mai devreme decit e prevazut in contract si am acelasi salariu ca la Steaua", a explicat polonezul.

Golanski a mai spus: "Mi-e dor de Steaua, am petrecut trei ani frumosi in Ghencea, cu meciuri in Champions League si in Europa League. N-aș fi plecat in decembrie, cind mi-a expirat contractul, dacă Steaua nu mi-ar fi facut o ofertă salarială mai mica Mai tin legatura cu "fratele meu" Szekely, cu Cezar Lungu. Vorbesc des si cu Zapata, pentru care mă bucur că s-a transferat la Galatasaray. Pentru el si pentru Bogdan Stancu e foarte bine că il au antrenor pe Hagi".

Liviu: VPM30.04.2011 16:47

Daca ar fi avut viteza era jucator de semifinale UCL lejer.

«1456»